Rasel 2x u Top 10, Durent lupao banane bez patika

NBA liga je objavila snimak najboljih poteza iz noći između petka i subote. Na prvom mestu Top 10 liste je Viktor Oladipo, ali je bilo još atraktivnih poteza.

MLJIzvor: B92
Podeli
Getty images
Getty images

Na šestom mestu se na primer našao Kevin Durent koji je sa Golden Stejt Voriorsima uspeo da pobedi Nju Orleans Pelikanse i to "izuven".

KD je prilikom prodora pored Tonija Alena položio, ali pritom ostao bez patike. Vratio se u odbranu, bacio patiku na svoju klupu a onda dvaput izblokirao Alena u reketu.

Sećate se Dianđela Rasela iz Lejkersa za koga je Medžik Džonson rekao nije lider? Rasel kao da se razljutio i želi da pokaže nekadašnjem šefu da je pogrešio. Osmo i sedmo mesto na listi pripadaju njemu. Prvo je dobro "promešao" Marija Hezonju i Elfrida Pejtona i dao koš, a potom je ukrao loptu posle dodavanja Vučevića za Meka i još jednom pogodio.

Na listi su još i Kemba Voker, Rodni Hud i Tabo Sefološa, Janis Adetokumbo, Keli Ubre, Džon Vol se još jednom istakao sjajnom odbranom i blokadom Redžija Džeksona, a na prvom mestu je Viktor Oladipo koji je uhvatio alej-up asistenciju Darena Kolisona.

Mada se dobrom partijom u dresu Minesote istakao Nemanja Bjelica, njegovih poteza nije bilo u Top 10, ali jeste njegovog saigrača Endrjua Viginsa koji je pogodio trojku uz zvuk sirene dovoljnu za deveto mesto na listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu