Bjelica: Nikad nisam video nekog kao Kroforda

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica divi se svom saigraču iz Minesota Timbervulvsa, veteranu Džamalu Krofordu koji je bio važan šraf u pobedi Vulvsa nad Jutom.

MLJIzvor: B92
Podeli
Getty images
Getty images

"Vukovi" su pobedili sa 100:97, Bjelica je odigrao odličnu rolu shodno minutaži (13 minuta, 10 poena i pet skokova), a u finišu je povukao najiskusniji Kroford.

Bjelica je nakon meča rekao da su problemi iz utakmice sa San Antoniom rešeni i da je skok iskontrolisan, a ekipa je u prelasku iz odbrane u napad igrala brže.

"Imali smo i Džamala Kroforda, takvu igru u životu nisam video, on nam je doneo pobedu. Ulio je mnogo samopouzdanja momcima sa klupe", rekao je Bjelica.

Kroford je imao 17 poena i dao je trojku pred poslednji posed Jute na 28 sekundi do kraja. Primio je loptu iz sa strane i sa boka se samo podigao za tri poena preko ruke.

"Izuzetan je, drago mi je što igram sa njim. Lider je, pratimo njegove instrukcije i ideje u napadu. Na 27 sekundi do kraja je imao sjajan šut kakav nisam nikada video", kaže Bjelica.

Minesoti je pomogla i atmosfera pred sopstvenom publikom, Tauns i Vigins su bili na visini zadatka sa 21 odnosno 20 poena, pa će ekipa svaki put prema rečima srpskog igrača ići na pobedu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu