Beverli se hvalio zbog Bola, tata ga "isprozivao"

Duel Lejkersa i Klipersa na startu NBA sezone u Los Anđelesu obeležio je bled debi drugog pika i velike nade "jezeraša" Lonza Bola.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Povezane vesti:
* Teodosić debitovao sa po 6 poena i asistencija
* Prvi tripl-dabl Vestbruka, Melo ubacio 22p Niksima

Momak od koga se očekuje da vrati Lejkerse u plej-of je u prvom nastupu u Stejpls centru podlegao pritisku, pogodio je samo jedan od šest šuteva iz igre, pa je meč završio sa tek tri poena, uz devet skokova, četiri asistencije, po skok i blokadu, te dve izgubljene lopte za 29 minuta na parketu.

Za njega je u odbrani Klipersa bio zadužen Patrik Beverli, koji je svoj posao odradio perfektno, a nije propustio šansu da to "proslavi" na kraju utakmice koju je njegov tim dobio 108:92.

"Dovedite ga na parket pored mene i razvaliću ga", vikao je Beverli dok je odlazio u svlačionicu.

To je iznerviralo Lonzovog oca Lavara, koji nije propustio svoju šansu da "iskritikuje" Beverlija i "prozove" ga.

"Da, razbio si ga. A tvoja plata će ostati ista. Da, zaustavio si ga. OK. Ko je Patrik Beverli? Igrao je prošle sezone i niko nije ništa rekao o njemu. Sada te gledamo u tvojoj prvoj utakmici. Zašto? Jer je Lonzovo ime uz tebe. Pa moraš biti opasan. Videćemo te u narednih pet utakmica, da li ćeš biti "naložen" i protiv drugih igrača tako, ili se vratiti tvom šutu 0/5 i dva-tri skoka. Nikoga nije briga za tebe. Ali si stavio ime mog sina uz svoje kako bi dobio malo akcije i ljudi pričali o tebi. Neće to reći jer sam ga video da gleda u mene dok sedi na klupi. Tražio je kontakt očima. Ja sam gledao pored njega jer je on niko", rekao je u dahu tata Bol.

Beverli je pogodio četiri od 12 šuteva protiv Lejkersa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu