Harden i Pol 18 minuta zajedno na parketu

Trener Hjuston Rokitsa Majk D'Entoni planira da Džejms Harden i Kris Pol zajedno na parketu budu 18 minuta po utakmici.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Pol je proteklog leta stigao u Teksas posle šest godina u Los Anđeles Klipersima, čime su Rokitsi dobili tandem spreman da nosi tim do titule.

D'Entoni planira da Harden igra 34 minuta po utakmici, a Pol 32-33, od čega će se 18 preklapati kad su zajedno na parketu, uključujući finalnih pet svake utakmice.

"Imaću pleja iz "Kuće slavnih" na parketu sve vreme. Obećavam vam to", rekao je trener Hjustona koji je o ovome već razgovarao sa svoje dve najveće zvezde.

Zajedno će počinjati utakmicu, da bi Pol izašao prvi put iz igre posle pet minuta, dok Harden koji voli da odigra ceo prvi kvartal će na klupu ići u poslednja dva i po ili tri minuta.

Prema D'Entonijevom sistemu, Harden će presedeti na klupi prva četiri minuta poslednjeg perioda.

"Već znam da će postojati trenuci kada su utakmice izjednačene i da će Džejms reći: "Ovo je sra*e, moram biti na parketu". Ja ću mu reći da ne znam o čemu priča jer smo razgovarali o tome", zaključio je D'Entoni.

Da li će to dobro funkcionisati imaćemo priliku da saznamo već na premijeri sezone. Rokitsi u noći između utorka i srede gostuju šampionu Golden Stejt Voriorsima (04:30).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu