Bol: Lonzo bolji do Karija, Lejkersi idu u plej-of

Lavar Bol još jednom potvrdio da stoji iza svojih reči, ovoga puta za BBC za koji je pričao o svojim sinovima koji će vladati u budućnosti NBA ligom.

PTIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

"Tata" Bol poznat je po svojim izjavama, a za britanski sajt rekao je da je njegov najstartiji sin, Lonzo, bolji igrač od superzvezde GSW Stefa Karija.

"To su jake reči, ali su to moje reči. Imam svoje mišljenje i ne treba mi niko da mi govori šta bih trebalo da mislim. Znam šta sam uložio u moje klince, znam od čega su, zato sam rekao da je bolji od Karija", rekao je Lavar Bol.

Lavar ima trojicu sinova, najstarijeg Lonza koji će od ove sezone igrati u Lejkersima, kao i mlađe Lianđela i Lamela, pred kojima je takođe svetla budućnost.

"Lonzo je već spreman da igra na najvećem nivou. Naredna situacija je da postane najbolji igrač sveta. Onda slede moji mlađi sinovi koji će ići da dostignu nivo Lonza. Nadam se da će svi moji sinovi igrati u Lejkersima. Garantujem vam, osvojiće mnogo titulu", kazao je Bol za BBC.

Kada je reč o predikcijama, Lavar kaže da će Lonzo biti najbolji "ruki" godine, dok će Lejkerse odvesti u plej-of, prvi put posle sezone 2012/2013.

"Biće najbolji novajlija godine i vodiće Lejkerse u plej-of. Svi će biti šokirani, zato što sam to rekao još dosta ranije. Lonzo menja trenera i pobeđuje. Ne zovem ga igračem koji menja igru, već ga zovem "programskim" igračem, koji menja čitav program i celu franšizu", kazao je samouvereni Lavar Bol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu