Kad Mamba oda priznanje – Bio si hladna zver T-Mek

Trejsi Mekgrejdi je u subotu primljen u košarkašku Kuću slavnih NBA lige. Jednom od najlucidnijih igrača na svojoj poziciji je jedan od najvećih odao priznanje.

MLJIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

Kobi Brajant je igrao protiv Majkla Džordana, Lebrona Džejmsa, Alena Ajversona. Tokom svoje igračke biografije igrao je protiv mnogih vrhunskih igrača.

Pre nekoliko godina je Mamba rekao da je među svima njima baš Mekgrejdi najteži protivnik kod koga nikada nije bio siguran šta će tačno odigrati.

To vrlo često nije znao ni sam T-Mek, ali je upravo zbog raznovrsnosti u završnicama bio toliko popularan. Karijeru su mu često dirigovale povrede zbog kojih je izgubio dosta svojih atletskih sposobnosti.

Dva puta je bio najbolji strelac lige, a u godinama kada više nije siguran da može i da zakuca, primljen je u Kuću slavnih i dobio je priznanje za više od deceniju i po poteza za špice na parketu.

Kobi Brajant nema dilemu da je to bila ispravna odluka.

"Potpuno zasluženo T-Mek. Bio si zver u svakom aspektu igre. Nadam se da će tvoja deca znati da cene koliko im je 'ćale' bio hladnokrvan" , napisao je Mamba na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 21 sledeca idi na stranu