Kavsi krenuli u poteru za 'Bugijem' Kazinsom!

Klivlend Kavalirsi rešili su da sa trona skinu Golden Stejt Voriorse i krenuli da insistiraju na novom velikom trejdu.

Izvor: B92 SAD
Podeli
Photo by Ezra Shaw/Getty Images
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Irving u Bostonu, Tomas, Žižić i Krauder kod LBJ!

Ludnica nije gotova – Vejd opet kod Džejmsa?

Samo nekoliko nedelja pošto je završen mega trejd sa Bostonom, u kojem su u zamenu za Kajrija Irvinga među Kavse stigli Ajzea Tomas, Ante Žižić, Dže Krauder i pik sa drafta 2018, pojavila se nova potencijalna bomba – ponuda za Demarkusa Kazinsa!

Prema pisanjima američkih medija, klub iz Ohaja je na adresu Nju Orleans Pelikansa poslao ponudu za 'Bugija', za kojeg daju Imana Šamperta i spomenutog visokopozicioniranog pika Bruklin Netsa na draftu sledeće godine.

Centar reprezentacije SAD potpisao je sa Kingsima četvorogodišnji ugovor vredan 65.619.700 dolara, ceo iznoj bio je zagarantovan, pa mu je godišnja plata iznosila 16.404.925.

U sezoni 2017/2018 zaradiće 18.063.850 američkih novčanica, a kada je u februaru objavljeno da se seli među 'Pelikane', pojavile su se informacije da će mu franšiza iz Nju Orleansa verovatno ponuditi novi ugovor jer bi sledeće godine mogao da postane slobodan agent.

Momak sa koledža Kentaki ove sezone je odigrao 72 utakmice u najjačoj ligi sveta i prosečno beležio 27 poena po utakmici, uz 11 skokova, 4,6 asistencija i 1,3 blokade.

Uz Entonija 'Obrvu' Dejvisa čini najjaču centarsku liniju u NBA, ali bi vrlo lako moglo da se desi da ponovo promeni sredinu. Ukoliko se to obistini, prvu petorku Klivlenda činili bi Ajzea Tomas, Džej-Ar Smit, Lebron Džejms, Kevin Lav i Demarkus Kazins.

Osim njih, spominje se i da bi Dvejn Vejd mogao ponovo da sarađuje sa 'Kraljem' jer analitičari smatraju da bi u toku sezone mogao da raskine saradnju sa Čikago Bulsima i krene put Ohaja, a ne treba zaboraviti ni Derika Rouza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 21 sledeca idi na stranu