Velika trojka na pomolu – Irving-Milsap-Jokić?

Kajri Irving gotovo sigurno napustiće Klivlend Kavalirse do početka sezone, samo je pitanje u kojem će klubu završiti plejmejker.

PTIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

Prema Edrijanu Vojnarovskom Klivlend je označio glavne meta u potencijlnom trejdu, a to su Džejson Tejtum (Boston), Kristaps Porzingis (Njujork), Džoš Džekson (Finiks) i Džamal Mari (Denver).

Uprava kavalirsa svesna je da će narednog leta vrlo verovatno ostati bez Lebrona Džejmsa, pa sada žele da za Irvinga dobiju mlade igrače i pikove prvih rundi.

U ovom trenutku, od četvorice igrača, Kristaps Porzingis deluje jedino kao nemoguća situacija, pošto Niksi ni po koju cenu ne žele da se odreknu ovog igrača. Sa druge strane, kod Tejtuma i Džeksona se još ništa ne zna, dok nekako najrealnija opcija izgleda Džamal Mari.

Kanađanin je prošle sezone u ruki godini pokazao znake da može postati veliki igrač, međutim kada je u pitanju Irving, pretpostavlja se da bi Denver razmislio o trejdu.

Pored Marija, Nagetsi bi morali još dosta toga da ponude kako bi Kavsi prihvatili ponudu.

Takođe, plate bi morale da se izjednače kako bi trejd nekako uspeo, pa tako nije nemoguće da dođe do ponude Mudiej, Mari, Farid i pik prve runde za Kajrija Irvinga.

Da li je ovo mnogo ili malo za Irvinga i šta mislite koliko je realno naredne sezone gledati veliku trojku – Irving-Milsap-Jokić?

espn.com/nba/trademachine/screenshot
espn.com/nba/trademachine/screenshot

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 24 sledeca idi na stranu