Miler ima ideju: Kajri, dođi u Nagetse!

Nizu timova u kojima bi sledeću NBA sezonu mogao da započne Kajri Irving, njegov bivši saigrač Majk Miler pridodao je i Denver Nagetse.

SVIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

Mediji iz Denvera preneli su izjavu verovatno svežeg penzionera koji je u ligi bio dugo i koji je od timskog kolege Trejsija Megredija postao najpre deo mašinerija Majami Hita i Klivlend Kavalirsa, a potom i mentor u talentovanom sastavu koji selektira Majk Meloun.

"Već su me pitali to, ne znam odgovor, ali su me već pitali. Mislim da bi Kajriju bilo zanimljivo da igra u Nagetsima. Grad je neverovatan, izgrađena je organizacija kluba i bio bi lud da ne dođe. Zainteresovan je, rekao sam mu da nema drugi izbor, preneo sam mu sve to", rekao je Miler na lokalnom radiju Eltitjud.

Dodaje se i da Klivlend navodno želi da Lebronu Džejmsu i veteranima koji ga okružuju pridruži još nekoga, a doda i draft pikove, u zamenu za Irvinga, a Denver "ima sve to".

Miler misli da je Irvingova igra savršena za Nagetse, kao i da bi sve izgledalo besprekorno.

"Bilo bi sjajno, kada bi mogli da koristite Kajrija, Pola Milsapa i Džokera (Nikola Jokić), naravno i druge igrače koje imaju. Ako budu morali da trejduju nekoga to bi bili Geri Heris i Vilson Čendler... Sa svim tim vi ste u Top 4 tima na Zapadu", dodao je Miler.

Osvrnuo se i dvostruki NBA šampion na medijske spekulacije o tome šta se desilo pa je Irving zatražio trejd i koliku ulogu u tome ima Džejms, vođa projekta u kom je Miler zaradio svoje prstenje.

"Mnogo toga nije tačno... Kajri je stavio stvari jasno da bi voleo da ode i da bio voleo da uradi nešto, ali su razlozi drugačiji od onih o kojima ljudi pričaku. Nije to zbog njihovog odnosa. Imali su neverovatne tri godine, osvojili su titulu zajedno. Ima stvari koje su tačne, ima i onih koje nisu. Kajri je pametan dečko, razume, radi. Ovo je novi put. Mislim da želi neke druge stvari... Jedna strana priče je da li ovakvi Kavalirsi mogu da dobiju Voriorse, a druga je da li će Lebron ostati posle sledeće godine? Mislim da gleda na te stvari sada i želi da bude spreman za krivinu", zaključio je Miler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 29 sledeca idi na stranu