Lilard i Mekalum zovu Mela u Oregon

Najveće zvezde Portland Trejl-blejzersa Demijen Lilard i Si Džej Mekalum pomažu klubu da dovede superstara Njujork Niksa Karmela Entonija.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Entoni je poručio Niksima da želi da napusti Medison Skver Garden, njegov prioritet su Hjuston Rokitsi, ali ima ponudu iz od tima iz Oregona.

"On može mnogo da pomogne nama, mi možemo da pomognemo njemu. Želi da igra u plej-ofu i bude konkurentan. On je vrlo taneltovan igrač. Mislim da bismo s njim lako biti među tri najbolja tima na Zapadu", rekao je Mekalum.

Najviše ga mame ambicije Rokitsa koji su sjajnim Džejmsu Hardenu dodali Ol-star plejmejkera Krisa Pola, čak više od pre nekoliko meseci pominjanih Klivlend Kavalirsa sa Lebronom Džejmsom.

"Ne vidim zašto ga ne bih pozvao i rekao mu da smo zainteresovani da igra za nas. Pričali smo, zna da ga ne želi samo klub, nego da bismo Si Džej i ja želeli takođe da ga vidimo ovde", rekao je Lilard.

Entoni ima 33 godine, a posle sedam razočaravajućih sezona u klubu iz rodnog grada spreman je da se odrekne o klauzule iz ugovora koja sprečava Nikse da ga trejduju, kako bi pred kraj karijere pokušao da osvoji NBA titulu.

A post shared by CJMcCollum (@3jmccollum) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 29 sledeca idi na stranu