MVP, MIP, ROY - Vestbruk, Jokić, Šarić?

Kada su početkom aprila ove godine čelni ljudi NBA saopštili da će se nagrade za najbolje u sezoni saopštiti tek u junu, došlo je do dosta negodovanja u SAD.

PTIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

I zaista, nema velikog smisla da se nagrade za najbolje igrače u ligaškom delu sezone dodeljuje tek 26. juna, 89 dana (12. april) nakon poslednjih utakmica u regularnom delu takmičarske godine.

Usledio je plej-of, a tamo već znamo kako se odvijala situacija, Golden Stejt je osvojio šampionat, Kevin Durent je proglašen MVP finala, međutim ona glavna priznanja ostala su tek da se objave.

Nama u Srbiji, ili komšijama u Hrvatskoj nisu toliko opala očekivanja ili ti “hajp“, jer imamo igrače (Nikolu Jokića i Darija Šarića) u najužoj konkurenciji za neku od nagrada.

Međutim, u Americi možemo čuti kako je sada već “nebitno“ ko će biti MVP, ROY, MIP ili DPOY, jer su Adam Silver i kompanija “uništili“ užitak ljubiteljima košarke.

Više o mogućim dobitnicima prestižnih nagrada pročitajte u našoj temi – Jokić ili Janis, Rasel ili Harden - biraju se najbolji u NBA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Kris Pol vredi za sedmoricu

Jedan od najboljih plejmejkera sveta Kris Pol zvanično je trejdovan iz Los Anđeles Klipersa u Hjuston, objavio je generalni menadžer Rokitsa Daril Morej.

NBA četvrtak 29.06. 16:10 -> 16:22 Komentara: 19
prethodna strana 1 / 29 sledeca idi na stranu