Fulc: Embid bi bio odličan predsednik

Prvi pik sa ovogodišnjeg drafta Markel Fulc opisao je kako ga je saigrač iz Filadelfija Seventisiksersa Džoel Embid dočekao u klubu.

MLJIzvor: B92
Podeli
Getty images
Getty images

U Filadelfiji veruju da je Fulc igrač koji će kompletirati "Proces" Siksersa, a već za narednu sezonu najavili su da grupa FEDS (Fulc, Embid, Dario, Simons) ide ka plejofu.

Embid i Ben Simons su u danima pre drafta već oslobodili mesto u svlačionici i u njoj ostavili mesta za prvog pika. Uprkos euforiji, Fulc je mislima "na zemlji".

"Ljudi mi često govore da ne pokazujem svoje emocije. Istina je da me moja mama podigla tako da se ne radujem previše kad stvari dobro krenu i da ne tugujem više od onog što bi trebalo kad idu loše. Život te stalno stavlja na ispit, uvek moraš biti nogama na zemlji i imati vere. Ali danas je jedan od onih dana kada bi se i ona složila sa mojom preteranom srećom. Napokon znam za koji klub ću igrati od sledeće sezone", rekao je Fulc posle drafta.

Koliko mladim igračima Filadelfije znači njegovo prisustvo najbolje pokazuju postupci "predsednika" Embida.

"Zabavno je to, što koliko god da sam ja srećan Džoel Embiid je deset puta srećniji. Verovatno sad krca Tviter ili Instagram svojom srećom. Od kada smo se videli Džoel mi je poslao 75 poruka. Nisam ljut, samo sam malo zabrinut za njegove mobilne podatke. Oprostite reko sam Džoel Embid ? Mislio sam Predsednik Embid. Glas broj jedan u gradu. Stvarno bi bio odličan predsednik", kaže novoizabrani prvi pik Filadelfije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Kris Pol vredi za sedmoricu

Jedan od najboljih plejmejkera sveta Kris Pol zvanično je trejdovan iz Los Anđeles Klipersa u Hjuston, objavio je generalni menadžer Rokitsa Daril Morej.

NBA četvrtak 29.06. 16:10 -> 16:22 Komentara: 19
prethodna strana 1 / 29 sledeca idi na stranu