Za uživanje: Manuova magija u četrdesetoj godini!

Košarkaš San Antonio Sparsa Manu Đinobili i u četrdesetoj godini pokazuje klasu i košarkaško umeće.

M.LJ.Izvor: B92 SAD
Podeli
Getty Images
Getty Images

Sparsi su posle povrede Kavaja Lenarda u nezavidnom položaju jer gube sa 3-0 u seriji protiv Golden Stejt Voriorsa. Đinobili je u trećem meču kroz noge predriblao doskorašnjeg saigrača Dejvida Vesta i prošao na polaganje.

Polaganje nije uspelo jer je fauliran, ali Argentinac koji u julu puni 40 godina i dalje ima šta da ponudi publici u košarkaškim dvoranama.

Đinobili je do trećeg meča prosečno beležio 5 poena u plejofu, a sinoć je upisao 21 poen i bio najefikasniji igrač San Antonija.

Manuov potez nije bio potez večeri, ali jeste potez nekadašnjeg igrača Partizana Davisa Bertansa. Bertans je u trećem meču dobio malo više minuta na parketu i pokazao šta zna.

U drugoj četvrtini je šutnuo i promašio trojku, loptu je Lamarkus Oldridž odbio do Petija Milsa koji je takođe promašio, ali Letonac tada "doleće" prihvata promašaj i zakucava loptu u koš.

Mamuze su u trećem meču poražene sa 120:108 i bilo šta osim brzog ispadanja, posle Lenardove povrede i rezultata u drugoj i trećoj utakmici mnogi vide kao senzaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 30 sledeca idi na stranu