Misteriozna bolest, Ker ne može da hoda

Golden Stejt zabrinut je zbog stanja trenera Stiva Kera, koji će propustiti preostalu seriju sa Portlandom, zbog kako prenose američki mediji nepoznate bolesti.

PTIzvor: B92
Podeli
Photo by Ezra Shaw/Getty Images
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

“Mercury news“ izveštavaju da doktori nemaju objašnjenje za stanje Kera, pa ga za sada objašnjavaju jednostavno kao “bolest“, jer druge dijagnoze nema.

Stiv je propustio treću utakmicu prve runde plej-ofa NBA protiv Portlanda, koju su Voriorsi dobili sa 119:113, a velike su šanse da Ker propusti ostatak serije.

“Prema izvoru, najgora stvar kod Kera je što oseća nesnosan bol i jedva da može da šeta. Najstrašniji je što je to bio osećaj, koji ranije nije osećao. Voriorsi još ne znaju šta se dešava, pa moraju da kažu “bolest“, zato što još nema odgovora. Prema ljudima bliskim njemu, Ker se nije osećao dobro tokom serije sa Portlandom, a posle je bol postao nepodnošljiv. Ne zna se da li ovaj problem ima veze sa dobro poznatom prethodnom bolešću trenera Stiva Kera“, navodi se u opisu “Mercury news“.

Podsećamo Ker je propustio veći deo sezone 2015/2016, zbog problemima sa donjim delom leđa. Stiv je podlegao hiruškoj intervenciji, ali stvari su se iskomplikovale, pa je jedan od najboljih trenera lige, odsustvovao više nego što je bilo planirano.

Takođe, Ker je tada osećao jak bol u leđima i gotovo da nije mogao da hoda, nešto slično mu se dešava i sada, ali zvaničnih potvrda još nema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 28 sledeca idi na stranu