Vestbruk: Je*e mi se za statistiku, izgubili smo

Rasel Vestbruk, plejmejker Oklahoma Siti Tandera, rekao je posle poraza od Hjuston Roketsa da njegova ekipa ne sme olako da ispušta dvocifrenu prednost.

Izvor: B92
Podeli
YTSS
YTSS

Vestbruk uzalud do 51, domaćini sigurni za 2-0

Ras je u drugom porazu od Teksašana u prvoj rundi plej-ofa Zapada (115:111) ostvario istorijski tripl-dabl, a43. u sezoni, sa 51 poenom, 13 asistencija, 10 skokova i četiri ukradene lopte.

Gosti su vodili na poluvremenu, u jednom trenutku imali su i 16 poena viška, ali su to ubrzo prokockali u nastavku susreta, zbog čega je Rasel morao ponovo u igru, u periodu duela kada se inače odmara. Odigrao je celu četvrtu četvrtinu, međutim – nije mogao da spreči poraz svog tima.

"Pogodili su nekoliko važnih šuteva u finišu, dok mi nismo mogli do poena. Ne smemo toliko lako da ostajemo bez prednosti jer je jako teško vratiti se, pogotovo kada igrate protiv tako kvalitetne ekipe kao što je Hjuston. Nisam bio umoran, kada sam morao da se vratim u igru. Osećao sam se ok, nisu mi bile teške noge", rekao je Vestbruk.

Vestbruk je za 41 minuta na parketu uputio čak 43 šuta – 15 puta je bio precizan za dva iz 32 pokušaja, od 11 trojki pogodio je dve, dok je sa linije slobodnih bacanja imao tri promašaja – 15/18.

"Je*e mi se za statistiku, izgubili smo", rekao je Ras u svom stilu i dodao da uvek veruje u saigrače, isto onoliko koliko oni veruju u njega.

Serija se sada seli u Oklahomu gde će biti odigrana naredna dva duela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 28 sledeca idi na stranu