Bobi samo osetio parket, Irving i Lilard 46+

Boban Marjanović je na parketu proveo dva minuta, postigao četiri poena i upisao jednu asistenciju u pobedi Detroita nad Finiksom.

S. R.Izvor: B92
Podeli
Lebron Džejms i Kiri Irving (Foto: Getty Images)
Lebron Džejms i Kiri Irving (Foto: Getty Images)

Rezultati:

San Antonio Spurs – Sakramento 118:102

LA Lejkers – Klivlend 120:125

Majami - Portland 104:115

New Orleans – Mineosta 123:109

Toronto – Indiana 116:91

Detroit – Finiks 112:95

Filadelfija – Boston 105:99

Bruklin – Dalas 104:111

Kajri Irving sa 46 poena i Lebron Džejms sa 34 poena, uz šest skokova i sedam asistencija, bili su preveliki zalogaj za LA Lejkerse (125:120), u utakmici koju je otpor domaćina slomljen tek u poslednjoj četvrtini.

Lejkersi možda jesu izgubili očekivano, ali pružili su izuzetno jak otpor. Rasel je ubacio 40 poena, ritam su držali i Klarkson (19 poena) i Ingram (18), a solidan je bio i Hrvat Ivica Zubac, koji je u jednom trenutku imao rampu za Lebrona Džejmsa.

Boban Marjanović (Foto: Getty Images)
Boban Marjanović (Foto: Getty Images)

Detroit je na domaćem parketu bio bolji od Finiksa, Kaldvel Puop je imao učinak od 23 poena, osam asistencijai tri skoka, dok je Andre Dramond zabeležio 18 poena uz 18 skokova. Boban Marjanović je na parketu proveo dva minuta, postigao četiri poena i upisao jednu asistenciju. U Finiksu je najefikasniji bio Ulis sa 17 poena za 43 minuta provedena u igri. Detroit je utakmicu prelomio u poslednjoj četvrtini.

Dario Šarić, hrvatski reprezentativac, nastavio je seriju odličnih igara u dresu Filadelfije. On je u pobedi nad Bostonom (105:99) proveo na terenu 32 minuta i upisao 23 koša, uz šest skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Minesota je povređenog Nemanje Bjelice poražena u Nju Orleansu 123:109, a lagana partija Dejvisa (28 poena, 12 skokova, tri asistencije), Kraforda (22), Holideja (21) i Kazinsa (15, 11 skokova, 4 asistencije), bila je dovoljna da se napravi preokret posle dobrog starta gostiju, koji su posle prve četvrtine vodili da 34:28. Minesota se dobro držala u drugoj četvrtini, a u nastavku igre Nju Orleans je potpuno preuzeo kontrolu i rešio meč u svoju korist.

Siksersi su u poslednjoj deonici nadoknadili zaostatak od 76:79 i okrenuli rezultat u svoju korist, dok je Šarić pogađao ključne koševe u završnici. Boston je igrao bez najboljeg igrača Ajzee Tomasa, a je lider tima u porazu bio Al Horford sa 27 poena, 8 skokova i 6 asistencija.

Pau Gasol i Lamarkus Oldridž vodili su sa, 22 i 18 poena San Antonio, do pobede protiv Sakramenta. Pomalo frustrirani nekim slabijim partijama Sparsi su slabije ušli u utakmicu, što su Kingsi iskoristili za počtnih 27:21. Stvari su brzo došle na svoje mesto, pa je u drugoj i trećoj deonici viđena potpuna dominacija San Antonija. Koli-Stejn i Hild, sa 18 poena, bili su najefikasniji igrači Kingsa.

Demijen Lilard (Foto: Getty Images)
Demijen Lilard (Foto: Getty Images)

Demijen Lilard je sa 49 poena, od kojih 28 u drugom poluvremenu, vodio Portland do trijumfa protiv Majamija. Odličan je bio i Jusuf Nurkić, koji je upisao 21 poen i 12 skokova. U domaćem timu najefikasniji je bio Džonson sa 24 poena (sedam skokova, pet asistencija).

Dalas je već na startu meča stavio do znanja Bruklinu da nema čemu da se nada, a do nove pobede vodio ih je Dirk Novicki (23 poena, devet skokova). U Bruklinu je lider bio Lopez sa 27 poena i sedam skokova.

.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 26 sledeca idi na stranu