Dabl-dabl Jokića uz 13 promašaja, Bjelici pobeda

Nikola Jokić ostvario je novi dabl-dabl u NBA ligi, ali je njegov Denver poražen od Minesote Nemanje Bjelice 112:99 na svom parketu.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

* U pobedi Detroita nad Dalasom 98:91, Boban Marjanović opet nije dobio šansu na parketu.

Jokić je postigao 15 poena uz 14 skokova, ali je pogodio tek šest od 19 šuteva iz igre. Imao je još po četiri asistencije i blokade, jednu ukradenu i dve izgubljene lopte, te pet faulova.

S druge strane, Bjelica je za 29 minuta na parketu postigao sedam poena (3/5) uz pet skokova, te po asistenciju i blokadu.

Dva dana posle velike pobede nad Golden Stejtom i izjednačenja rekorda lige sa 24 trojke, Nagetsi su protiv Vulvsa pogodili samo 11 iz 34 pokušaja.

"Samo sam promašivao šuteve. Lopte nije htela da uđe. Nadam se da će sledeći put biti drugačije", rekao je Jokić posle 23. dabl-dabla u sezoni.

Debi za Denver imao je novi centar Mejson Plamli, koji je u nedelju stigao u trejdu sa Portlandom za Jusufa Nurkića. Imao je 11 poena i devet skokova.

Najefikasniji u redovima Nagetsa bio je Geri Heris sa 22 poena, 18 je dodao Vil Barton uz devet skokova, 16 je ubacio Džamir Nelson uz 11 asistencija i sedam uhvaćenih lopti.

Vulvse je predvodio Endru Vigins sa 40 poena, a dominantan u reketu je bio Karl-Entoni Tauns sa 24 poena uz 19 skokova. Šabaz Muhamed je dodao 15.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 23 sledeca idi na stranu