Hamilton: Vratiću se još jači

Vozač Mercedesa Luis Hamilton poručio je da će se vratiti jači na sledećoj trci posle razočaravajućeg raspleta Velike nagrade Monaka.

JT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ova F1 je postala takva sprdnja da je to neverovatno. Nekad je bila fešta kad dođe F1 vikend a sad je pravi ljubitelji brzine gotovo i ne prate. Još ako je tačno to (ne pratim GP2) što je rekao Alonzo da je F1 samo sekundu po krugu brža od GP2 bolida onda je F1 dotakla dno dna. Kada dodam i to da je Fetel izjavio da kad je počinjao imao je strah od bolida koliko je bio brz a sada mu se čini kao da vozi nešto potpuno drugo jasno je to da je senilni Ekleston uništio ovaj nekada najpopularniji sport posle fudbala u svetskim razmerama. Inače prva puštanja i mešetarenja u F1 kojih se ja sećam a pratim od 93 je počeo Williams kada je Coulthard morao da pušta Hila, kasnije je to samo nastavio Ferrari a danas je ovo što radi Mercedes bruka i sramota. Inače nisam ljubitelj Luisa ali ovo je toliko nisko i jadno. Once upon a time there was a premium moto sport called Formula One.
    (Bojan KG, 25. maj 2015 09:47)

    # Link komentara

  2. Ova F1 je postala takva sprdnja da je to neverovatno. Nekad je bila fešta kad dođe F1 vikend a sad je pravi ljubitelji brzine gotovo i ne prate. Još ako je tačno to (ne pratim GP2) što je rekao Alonzo da je F1 samo sekundu po krugu brža od GP2 bolida onda je F1 dotakla dno dna. Kada dodam i to da je Fetel izjavio da kad je počinjao imao je strah od bolida koliko je bio brz a sada mu se čini kao da vozi nešto potpuno drugo jasno je to da je senilni Ekleston uništio ovaj nekada najpopularniji sport posle fudbala u svetskim razmerama. Inače prva puštanja i mešetarenja u F1 kojih se ja sećam a pratim od 93 je počeo Williams kada je Coulthard morao da pušta Hila, kasnije je to samo nastavio Ferrari a danas je ovo što radi Mercedes bruka i sramota. Inače nisam ljubitelj Luisa ali ovo je toliko nisko i jadno. Once upon a time there was a premium moto sport called Formula One.
    (Bojan KG, 25. maj 2015 09:04)

    # Link komentara

  3. Мало статистике - Вилијамс први пут без бодова после 24 трке - од Бразила 2013.године.Мерцедес је наставио серију, 45.узастопна трка у бодовима, претходни пут остали су празних шака у Остину 2012. А од повратка у шампионат 2010.године ово им је 25.победа.Хамилтон је освојио свој 76.подијум и приближио се Раиконену са 78 и Сени са 80 подијума и ценим да ће их ускоро прескочити.Још интересантнији податак је да му је ово 13.подијум у низу и фали му још шест да достигне Шумахеров рекорд од 19 узастопних подијума.Од почетка турбо ере прошле године све пол-позиције освојили су болиди покретани Мерцедесовим агрегатом.Ферари, Рено и Хонда се још нису "уписали".Малдонадо ни из петог покушаја није завршио трку у Монаку, исто важи и за Аустралију и Малезију и одустао је на 5 од 6 трка ове сезоне и у пласману је чак иза Мерхија и Стивенса.Наср је завршио свих шест трка у сезони и каријери.И Грожан је близу једног занимљивог рекорда, али о том потом.Требаће му још пар трка...
    (Хумска БГ, 25. maj 2015 02:55)

    # Link komentara

  4. Kakav smeker, ovako se ponasa profesionalac. Setite se Rosberga kako je kukao pre par trka na konferenciji za medije. 0 je u odnosu n Luisa
     (milutin, 24. maj 2015 21:52)

    # Link komentara

  5. Jedva cekam da izadje F1 2015 next gen verzija za PC.
     (Boston, 24. maj 2015 18:14)

    # Link komentara

  6. Tako je Luise! Sav trud kroz kvalifikacije i trku je neko iz tvog tima "slucajno" gurnuo niz vodu.Glavu gore,podrska za tebe do tvojih novih pobeda i titula.
     (Euforija, 24. maj 2015 17:19)

    # Link komentara

  7. Volim ferari,ali bravo za Hamiltona....greske se desavaju,a lepo je rekao da zajedno slave i gube i grese...
     (Nenad, 24. maj 2015 17:04)

    # Link komentara

  8. Мало шале - Хамилтон на састанку тима без речи укључио музику и пустио песму:
    [link] :)))
    (Хумска БГ, 24. maj 2015 17:00)

    # Link komentara

  9. majstor
     (fog, 24. maj 2015 16:54)

    # Link komentara