Poslednji dan trejda: "Tankovanje" i repriza u Oklahomi

Odavno nismo videli ovako aktivan poslednji dan roka za trejdove, neki timovi su gledali da se pojačaju pred plej-of, neki da se reše igrača kojima ističu ugovori i dobiju bar nešto u zamenu za njih, a neki su nastavili da „tankuju“.

Do početka plej-ofa ostaje dva meseca, što timovima ne ostavlja puno prostora da uigraju nove košarkaše, pa se zato ekipe koji računaju na borbu za titulu retko odlučuju za neke bitnije poteze 19. februara.

Nikola Lalović
Pošaljite komentar
  1. Šteta za Finiks, bilo je interesantno gledati petorku sa tri odlična plejmejkera.
    (Joanikije, 21. februar 2015 19:26)

    # Link komentara

  2. - Feniks uopšte nije loše prošao. Najt je odličan igrač, Tornton solidan, i imajući u vidu šta Feniks hoće strateški, dobar trejd.
    - Kanter možda neće biti franšiza igrač nekog tima, ali je 10 puta bolji od Perkinsa. Singler neće mahati peškirima, nego će imati kapiram neki manji broj minuta, zategne par trojki. Di Džej je vrlo pristojan bekap plej, i nema problem mentalni sa tom pozicijom, što je najbitnije. Ne znam stvarno odakle ti ovolika ljubav košarkaška prema Redži Džeksonu, zvuči kao da ti se dopao na 2k15.
    - Kanan je pristojan igrač, u svakom slučaju nije "Evrokup igrač", kako si vickasto nazvao igrače Filadelfije.
    - Karter Vilijams je prošle godine bio odličan. Ove nije. To što ove godine nije, ne znači da je njegova nagrada za PROŠLU godinu nezaslužena. Ta nagrada ne glasi "onaj što će biti najbolji igrač iz ove draft klase" nego "najbolji ruki ove godine." To i ti svakako znaš, ali hej, zašto ne napraviti provokativni zaključak kad se može.

    Generalno, tekst mi zvuči kao pisan za ljude koji misle da je Teodosić "genijalac."
    (gengi, 21. februar 2015 17:26)

    # Link komentara

  3. Portland ne najbolje prosao. Dobili su 2 odlicna igraca, makli su igrace koje smo mogli igrati od 0-2 kosa na kladionici, i bice ozbiljan konkurent za titulu, ukoliko svi budu zdravi.
    Oklahoma nista nije dobila, Redzi Dzekson je bolji igrac od Augustina, posle vrhunsko odigranog plej ofa, ove godine je igrao manje od 15 min, svaku utakmicu, sto je meni bilo nevjerovatno, pa mu nije bilo ni cudo sto je bio nezadovoljan. Kanter je bolji igrac od one drvezine Perkinsa, ali opet nije to igrac koji moze napraviti razliku. Nisu mi jasni, volio bih da grijesim, ali ce braca KD i RW pricekati malo da bi se borili za prsten.
    (Melo, 21. februar 2015 15:34)

    # Link komentara

  4. Ni ja ne mogu da se složim sa tim da su Thunderi napravili loš potez. Jackson je dobio šansu da se pokaže dok su KD i Westbrook bili povređeni,gde je trebalo da bude vođa ekipa,što uopšte nije iskoristio.Isticao mu je ugovor,a smešno je da mu nude neke velike pare da bi bio backup play.Dobili su napokon centra koji nije bot,i napokon neće viš igrati sa igračem manje na terenu. Ja jedini problem u OKCu vidim trenutno u Brooksu.Mora da pređe preko svoje tvrdoglavosti sa petorkama,i da napokon igra sa najboljih 5 na terenu.Waiters je 4x bolji igrač od Robertsona,i koliko god bio ofanzivno orijentisan,on mora da bude u startnih 5. Petorka Westbrook,Waiters,Durant,Ibaka,Kanter zvuči jako ozbiljno,pogotovo sa klupom na kojoj su Augustin,Morrow,Adams,pa i Singler i Novak.Već vidim da će se malo spavati u toku playoffa
     (Slanina, 21. februar 2015 13:28)

    # Link komentara

  5. Jedna stvar me čudi, niko nije primjetio da je Milwaukee pored MCW dobio još jednog pleja, koji ima potencijala da se razvije u puno boljeg igrača od svih uključenih u ječerašnji trejd, govorim o Tyler Ennisu. U Finiksu je bio ugušen poplavom PGova, možda kod Kidda pokaže zašo je bio prava mašinica(sjajan odnos ASIST/TO i dobri procenti šuta) prošle godine na Syracusu. Ako nabaci mase bez koje ne može u NBA i krene se razvijati u pravom smijeru možda se ovo pokaže kao krajnji cilj Milwaukeea a ne MCW.
    Sem Presti napravio loš potez???!!! Pa riješio se prosječnog i uz to nezadovoljnog Jacksona koji nije spreman igrati rezrvnog pleja(valjda mu neko napunio glavu da je mnogo dobar), a dodio najbolje back-up riješenje na toj poziciji u ligi(zna čovjek gdje mu je mjesto). O rješavanju Perkinsa neću ni trošiti riječi, Kanter jeste rupa u odbrani ali napadački u odnosu na gore spomenutog...
    (ogulinOglo, 21. februar 2015 09:35)

    # Link komentara

  6. Solidna analiza, uz par upitnih konstatacija: Prvo, KJ Mekdanijels je trejdovan zato sto je zahvaljujuci tome sto je bio pik 2. runde Fila mogla da izabere da potpise ugovor na kraci period od 4 godine. Potpisan je ugovor na samo 1 sezonu. Posto je malo koji igrac File zadovoljan razvojem situacije, mogli su ili sada da dobiju nesto za njega, ili da na kraju sezone ode bez naknade. Uz to, to je i razlog sto Hjuston svakako ne moze da ga trejduje. Drugo, Milvoki nije glup da misli da je MCW bolji od Najta. Samo su procenili da Najt nije dovoljno dobar da bi ga platili 15ak miliona po sezoni (koliko ce ga neki nesrecni tim izvesno platiti na leto) obzirom na obilje kvalitetnijih plejeva u ligi. Doveli su MCW jer na njega trose samo 3-4mil po sezoni (i ima ugovor naredne 3 sezone), a sto se igre tice kompletirace Milvokijevu hibridnu petorku defanzivnih monstruma sa dugackim rukama, a ofanzivno ce se vec nekako snaci dok ne nadju bolju opciju (mozda vec na leto). Ne treba zanemariti ni napredak koji je Najt ostvario pod Kidom, pa je moguce i da MCW napravi neki vidljviji napredak. Trece, Mekdanijels nikako ne moze da se izbori za mesto startera u Hjustonu. Svi koji prate Hjuston znaju koliko im je bitno da igraci na pozicijama 1 do 4 mogu da sutiraju spolja, sto je Mekdanijelsova glavna mana. Doveli su ga kao osiguranje ako bude povreda. Defanzivne specijaliste vec imaju - Beverli i Bruer. Cak ni Papanikolau nece videti minuta u plejofu kad se smanju rotacija, a kamo li KJ.
    (shazam, 21. februar 2015 07:47)

    # Link komentara

  7. Dobar clanak !
    Philadelphia je uzasna , al OKC nije prosao tako lose , R.Jackson je morao da ide , a ni slucajno nije superstar kao sto se predstavlja , ima individualne statistike i puno poraza .
    Vazno je da je perkins sto dalje iz grada , dj augustin je odlican pg , a kantera cemo jos videti
    (Bojan Peric, 21. februar 2015 07:32)

    # Link komentara

  8. Filadelfija je pocela sa trejdovanjem najboljih igraca za pikove pre manje od 2 godine, kakve crne 4 godine.
    Za najgori skor u ligi se bore sa Njujorkom i Lejkersima a ne sa Minesotom.
    Trejdovali su KJ McDaniels-a iz razloga sto su prethodnog leta zeznuli stvar sa njegovim ugovorom (pa je kladeci se na sebe potpisao na samo godinu dana).
    Majkl Karter Viliams ima slican kvalitet suigraca ove i prosle godine (tacnije ima jos gore suigrace ove godine).
    Najsramnije ponasanje u ligi trenutno imaju Lejkersi i Njujork (dovoljno je pogledati im statne petorke) koji se iz sve snage trude da gube utakmice.

    Knight je bolji igrac i od Dragica (ili bar tu negde) a pogotovo od Tomasa (istina pitanje je koliko ce da bude dobar fit uz Bledsoa).
    Milvoki nije pustio Knight-a da bi napravio mesta za MCW-a, nego ga je trejdovao za 3 igraca (od kojih je jedan MCW) od kojih je Tyler Ennis verovatno najveci potencijal (naravno nije ni pomenut).
    Plamli je klasican centar a ne PF, a Sandersa da ne pominjemo, kakvo crno "krilo".
    Feniks je po meni bolji nego pre trejda (G.Green ce konacno opet da dobije minutazu, nece vise da igraju onu smesnu petorku sa 3 PG-a koja je bila katastrofalna u odbrani, a Bledsoe i Knight su interesantan duo).
    MCW jeste slicnih godina kao Knight, ali je za razliku od njega jos 2 godine na ruki ugovoru, tj. drasticno jeftiniji (sledece sezone 2.5M vs. 14.5M). Ennis je jos 3 godine na ruki ugovoru posle ove. Plumlee je tu ne previse bitan i dovoljno jeftin.
    (meda, 21. februar 2015 06:26)

    # Link komentara

  9. U potpunosti delim misljenje autora ovog teksta, a posebno mi se svidja ovaj deo za 76erse.
     (scholes, 21. februar 2015 02:12)

    # Link komentara

  10. Oklahoma je loše prošla i potpuno su pogubili sve konce od prošlog leta. Prvo, što su pustili Sefološu u Atlantu. Drugo, što su doveli Vejtersa koji je teška prevara i potrošač lopti na kvadrat. Koja je logika da pored Durenta i Vestbruka, koji su zaduženi za napad, dovedeš ofanzivnog beka??? Treće što nisu ubedili Džeksona da ostane. Džekson može igrati i beka a tu mu sada smeta pomenuti Vejters.
    Jedino što je pametno je šut karta Perkinsu čijoj igri se smeje pola planete.
    Majami je potpuni pobednik. Garnetu želim i sledeću sezonu.
     (Nolan, 21. februar 2015 00:26)

    # Link komentara

  11. Ne bih se slozio s tim da je potez Oklahome naivan,cak je mnogo dobar jer je DJ Augustin mnogo bolji sa idejama u glavi od Jacksona tj ima vecu sirinu u igri dok je Reggie kopija Westbrooka poenterski nastrojen pg samo u losijoj verziji tako da mislim da je ovo pun pogodak,neko vec rece da je Kanter u svakom slucaju bar malo bolji od Perka mada mislim da je dosta bolji OKC dobar posao odradio,po meni eventualna iznenadjenja u PO OKC,CHI i DAL i msm da svi mogu do velikog finala jer OKC je nedorecena ove sezone i msm da Brooks cuva ekipu za velika dela , Durent je gadno podcenjen i msm da ce se nekom to obiti o glavi to se videlo i na ALL STAR mecu gde je igrao veoma malo,Rose-Gasol mogu daleko kao i Rondo i Novicki ,paklene ekipe po meni i pored ostalih favorita ...
    (Milan, 21. februar 2015 00:14)

    # Link komentara

  12. Oklahoma je cak i najbolje prosla.Augustin je jedan od najboljih back-up plejeva,posle povrede Dzeningsa postizao je i preko 30 poena na nekoliko utakmica,Kanter igra solidnu sezonu,za dve klase bolji od Perkinsa,po meni bolji i od Adamsa,Singler takodje moze da ima znacajno mesto u rotaciji.Majami je dosta dobio sa Dragicem,na pleju su bili medju najlosijim ekipama u ligi ali ako je zavrsena sezona za Bosa ove sezone ne mogu nista znacajnije ocekivati.Portland je imao jako tanku klupu i mnogo su dobili dolaskom Aflaloa i povratkom iz povrede Lopeza.Tek slede prava uzbudjenja,ovo ce biti jedna od najzanimljivijih sezona.
     (Partizan sampion,izraziti favorit, 20. februar 2015 23:21)

    # Link komentara

  13. Poprilično iscrpan i dobar članak, ali se ne slažem u dve stvari.
    Redži Džekson je morao da se trejduje, jer Oklahoma nema novac koji će zahtevati na kraju sezone. Di Džej Augustin je možda najbolji bekap plej u ligi, što je pokazao i prošle godine u Čikagu i ove u Detroitu, kad se Dženings povredio. Biće odlična zamena za Džeksona, jer mu ugovor važi i za sledeću sezonu. Kanter, slažem se, nije neki centar, ali Perkins je igrač za kog mi nije jasno šta traži u NBA. Osim da popunjava "Shaqtin a fool". Singler i Novak su odlični trojkaši i sa Morouom će činiti veoma jaku spoljnu liniju zbog koje će odbrane morati da se šire, a tu caruju Vestbruk i Durant. Da je došao Lopez, Presti bi obavio sjajan posao, ali i ovako nije loše, naprotiv.
    Druga stvar oko koje se ne slažem jeste da je i Portland obavio dobar posao. Rešili su se problematičnog Robinsona, osrednjih igrača kao što su Klaver i Barton, a dobili veoma dobrog Aflala i solidnog Džija, koji je, doduše, daleko od onoga Džija iz Klivlenda. MekKolum i Krabe nisu igrači koji mogu da "bekapuju" Metjuza i Aflalo im je došao kao melem na ranu, dok će i Batum, zahvaljujući Džiju, moći malo da se odmori. Ne verujem da će ga Stots forsirati na poziciji 4, tu će pre ulaziti Mejer Leonard nego on.
    Iskreno, pratim NBA od Džordanove ere (koliko se tada mogao gledati NBA na DSF-u) i ne sećam se da se ikada desilo da na zapadu 8 klubova ulazi u plejof a da ne bi bilo ni najmanje iznenađenje da bilo koji od tih 8 osvoji titulu.
    (NastyB, 20. februar 2015 22:17)

    # Link komentara

  14. Ne razumem Finiks.Sklopili su solidan tim,imali su realne sanse da igraju u plejofu,i onda su sve zeznuli za dan.Zasto?Da bi opet u narednim godinama bili od 7.-12. mesta na Zapadu?Dragic im je bio pola tima.
     (djovi, 20. februar 2015 22:14)

    # Link komentara

  15. Alonzo Ge igra na poziciji 2 a ne 4.Brandonu Knightu istice ugovor na kraju sezone i nije zadovoljan novim ponudjenim pa su Bucksi pokusali da izvuku nesto iz trejda a MCW je veliki potencijal uprkos losim brojkama ove sezone + je bio povredjen.McDaniels, Papa I Brewer se ne bore za mesta startera nego za minute.Starteri su Ariza i Harden.Dj Augastin nije losiji igrac od R.Jacksona tako da OKC ne gubi naprotiv dobija mnogo + Kanter koji je itekako napredovao.I ne, Jenningsu ne trebaju 2 lopte, i tu jednu dovoljno deli (rekord po broju asistencija ove sezone na jednom mecu).
     (jlin7, 20. februar 2015 22:11)

    # Link komentara

  16. Zavrsava sezonu ne posao haha:)
    (Fiki, 20. februar 2015 22:00)

    # Link komentara

  17. Bilo je baz uzivanje pratiti taj dan.Po meni veliki pobednici tog dana su OKC i Majami!Neverovatan potez Sem Prestia, resio se nezadovoljnog Jackssona i ono drvo Perkinsa koji zna samo da postavi dobar blok i nista vise,sa druge strane stigao je Enes Kanter perspektivan centar za koga ekipa sa tnt kaze da je odlican u napadu(malo mora odbranu da nasteluje), dobili su jos i dva solidna sutera koji mogu lako 5-10 poena po mecu da daju i dadali su DJ Augustina koji u ovoj sezoni sasvim solidno igra. Dragic ce biti strasno pojacanje ali steta sto CB izgleda zavrsava posao!Ja stvarno be razumem sta je menadzer Samsa uradio ove sezone. prvo je draftovao plejmejkera i doveo Thomasa koji je malo prodrmao "Team Chemistry" i vidimo gde ih je to dovelo i koliko ja voleo Brandona Knighta kao igraca? On nemoze puno da im pomogne!Bucksi svajan posao....Doveli su solidnog centra koji ima potencijala i MCW za koha mislim da Jason Kidd moze zver da napravi od tog igraca(naravno jedina mana je njegov sut).Sve u svemu stvarno zalim svaki tim koji naleti na OKC u prvoj rundi playoffa!!!!
    (Fiki, 20. februar 2015 21:53)

    # Link komentara

  18. očajna odluka sansa
     (qq, 20. februar 2015 21:47)

    # Link komentara

  19. Po meni su Majami i Oklahoma apsolutni pobednici poslednjeg dana prelaznog roka.
    Majami je dao vrlo malo, a dobio pleja koji im je toliko trebao. Dali su grupu nebitnih igrača a dobili startnog pleja na vrhuncu karijere (prošle godine u 3. timu lige). Prva petorka uliva strah u kosti mogućim protivnicima u plej-ofu. Više od pet igrača za uspeh na lošem istoku nije ni potrebno.
    Oklahoma je trejdovala nezadovoljnog igrača, koji bi otišao na kraju sezone za džabe. Ovako su dobili Ogustina koji se dobro snalazi u ulozi rezervnog pleja. Poentera sa klupe koji igra ispod koša je Oklahoma dugo čekala. Kanter pritom ima štofa da napreduje. Mada, Oklahomi je bitno da se postižu koševi kada su Durent i Vestbruk na klupi.
    Ceo dan pokušavam da razumem odluku Filadelfije, ali ne ide. Draftovali Holideja, postao ol star igrač i trejdovali ga u Nju Orleans. Novog pleja opet draftuju i ubode džek pot. Karter-Vilijams postane ruki godine. I njega trejdovali. Sada su opet bez pleja. Mekdenijels im pao s neba i njega sinoć unovče za nadu iz Švajcarske. Neka im neko kaže za Teodosića.
    (Paja, 20. februar 2015 21:47)

    # Link komentara

  20. Po svemu sudeci najbolje je prosao Majami!Goran Dragic se ovde u USA visoko kotira,a svojevremeno je vazio da ce biti dostojna zamena velikog Stiv Nesa na poziciji br.1 u Finiksu!To sto to nije ostvareno velika je greska i Finiks vise nece biti ono sto je nekad znacio na "Zapadu"!Majami pak dobija najzad organizatora igra i ako Bos, nema problema sa zdravljem uz Dvejn Vejda ponovo ce biti kurentan na "Istoku"!Sto se tice ostalih manje-vise je bilo samo u pitanju "seleri kap" izuzev angazovanja turcina Kantora koji ce itekako predstavljati veliko pojacanje za svoj novi tim!Najbitnije da timovi koji ove godine figuriraju za finale na Istoku i Zapadu, niko ne veruje da ce Atlanta izdrati trku u koju trenutno vodi pa ce Bulsi i Kavilirs verovatno odluciti pobednika na Istoku,a Golden Stejt Voriors traziti suparnika u finalu Zapada izmedju Klipers LA i Popovicevih "Mamuza"! Po procenama mnogih ocekuje se finale Golden stejta "Ratniika" i "Bikova" iz Cikaga, sto bi bilo i realno bez obzira kako trenutno igraju "Bikovi" jer se forma beka Rouza, najzad posle dve godine podize na zeljeni nivo!Od timova koje niko ne zeli na Zapadu,bar u prvom kolu,su "Gromove" iz Oklahome jer ovogodisnji MVP "Svih zvezda" - Vestbruk igra u zivotnoj formi i samo povreda Duranta ih moze spreciti u tome!Takodje veoma je tesko zamisliti da neko moze pobediti, obzirom na vodecu ulogu na Istoku, "Sokole" iz Atlante,na njihovom parketu!?Korver i drustvo sa trojkama i dobrom odbranom za sada rasturaju!
    (Branko S., 20. februar 2015 21:44)

    # Link komentara

  21. Ne znam samo odakle to da je Oklahoma napravila toliko loš potez. Naprotiv, može da bude sjajan. DJ Augustin u poslednje vreme igra odlično i biće barem dovoljno dobar kao Džeksona. Kanter, koliko god da ne napreduje kako se očekivalo, tri puta je bolji od Perkinsa. U Tanderima imaju igrače koji će postizati poene, imaju u timu dva od top10 igrača lige i sa te strane su sigurni. Njima je trebalo da popune rupe i to su uradili, pa makar se odrekli perspektivnog igrača. Živi bili pa videli, ako ostanu zdravi oni mogu svakoga da dobiju u plejofu.
    (Jim Beam, 20. februar 2015 21:41)

    # Link komentara

  22. Svaka cast za tekst.
     (Parma, 20. februar 2015 21:40)

    # Link komentara

  23. Ja ne znam odakle grabuljaju oni iz Klivlenda pare, sve zivo su pokupovali. Sto se tice Majamija, ovo je VELIKO pojacanje. I hoce li mi neko objasniti zasto se spominje da ce KD napustiti parket krajem sezone?
     (sandokan, 20. februar 2015 21:32)

    # Link komentara

  24. dobar tekst ali NYK nije ni pomenut, a ovo sto rade ove sezone je neverovatno, ceo tim je promenjen jedino Melo i Hardavej ostali kao ozbiljni igraci
     (Slade Wilson, 20. februar 2015 21:31)

    # Link komentara

  25. Oklahoma nije toliko loše prošla. Augustin nije mnogo lošiji od dzeksona, a kanter je mnogo bolji od perkinsa
     (дурантула окц, 20. februar 2015 21:29)

    # Link komentara

  26. Nikako se ne slazem sa konstatacijom da je OKC lose uradio. Pre svega jer Jeksonu istice ugovor na kraju sezone i on je sam izjavio da ne zeli da bude rezervni plej. Svi znamo da se u playoffu igra sa starterima po skoro 40 min (Barem KD i RW ce da igraju po 40) tako da imati nezadovoljnog igraca koji ce da igra 10 min je totalno nepotrebno. Posto se bavim naprednom statistikom mogu vam reci da je OKC trenutno medju najlosijim ekipama po sutu za 3pt i Novak je zbog toga doveden. Kanter je ofanzivno mnogo bolji igrac od Perkinsa. Sto se ostalih ekipa tice svako od ovih timova je dobio maksimum koji je mogao. Finiks je Thomasa potpisao da bi mogao da ga trejduje a zbog toga ga je uzeo i Boston, ako Thomas shvati da u NBA nece biti starter jer je realno prenizak i ako se zadovolji ulogom igraca sa klupe onda ima neke sanse za njega. Po mojoj proceni Portland je super prosao jer su dali 10,11 i 12 igraca u rotaciji za igraca koji moze da zameni kako Batuma tako i Mathussa i da postane 6 ili 7 igrac u rotaciji. Sve u svemu jedan od najzanimljivijih trade deadline-a u protekloj deceniji 37 igraca je promenilo klubove :D. Pozdrav svim ljubiteljima NBA.
    (HELL, 20. februar 2015 21:28)

    # Link komentara

  27. Izbacite Filadelfiju, aktivirajte Sijetl! Ovo je skandal sta rade! Sve vise sumnjam u to da namerno zele da uniste fransizu i da je presele ali u Las Vegas. Prosle godine su jedan deo vlasnistva nad 76ersima kupili nekakvi kockarski konzorcijumi.Cak ni spree15 ne moze da objasni ovo!Sledece godine ce verovatno dovesti Hezonju i Sarica,a i ako ih ne dovede opet nece nista jos godinama znacajnije od tankovanja uciniti.Niko nikada nije ovako odvratno tankovao kao Filadelfija.Bolje im je da prepuste mesto Sijetlu.
     (borovnica, 20. februar 2015 21:22)

    # Link komentara

  28. Cela situacija u Oklahomi mi deluje da ide u pravcu odlaska Durenta na kraju ugovora. Neka ozbiljna franšiza će ga sigurno ugrabiti. Lejkersi na primer moraju da počnu da traže zamenu Brajantu koga izgleda povrede sve više muče. Niksima bi bilo mnogo bolje da se reše Entonija i da dovedu Durenta kako znaju i umeju. Ove franšize nemaju problem sa novcem i mogu sebi da dozvole da probiju seleri kep. Ovu filadelfiju (namerno malim slovom) treba ukinuti koliko ljudi prljaju ugled lige, a i samu suštinu sporta da se uvek ide na pobedu.
    (Džimi, 20. februar 2015 21:20)

    # Link komentara

  29. svaka pohvala novinaru za text :-)
     (cale, 20. februar 2015 21:20)

    # Link komentara

  30. Ja ne mislim da je oklahoma tako lose prosla,dobila je Kantera,koji je Hakim za Perkinsa,DJ Ogastin je odlican bekap plej...Milvoki neshvatljivo,portland ima sad dosta ozbiljniju klupu,bice zanimljivo...
     (Bata Sejn, 20. februar 2015 21:12)

    # Link komentara

  31. "S druge strane, Mekdanijels je bi u konkurenciji Bruera i Papanikolaua mogao da se izbori za mesto startera." Teško s obzirom da ni Bruer ni Papanikolau nisu starteri a Arizu će teško izgurati. Za mene OKC definitivno nije gubitnik, čak štaviše odradili su jako dobar posao. Za igrača koji je tražio da bude trejdovan dobili su DJ-a i Singlera a Kanter je duplo bolji od Perka.
    (luče, 20. februar 2015 21:05)

    # Link komentara