Zvezdina polusezona – čista desetka

Tri meseca za pamćenje, tri meseca kojima su se i najzagriženiji navijači samo potajno nadali. Tako se u najkraćem mogu opisati igra i rezultati Crvene zvezde u dosadašnjem toku sezone. U ABA ligi crveno-beli su suvereni i oborili su rekord po broju uzastopnih pobeda na startu takmičenja, a u Evroligi su igrali zrelo, pokazali da i na teškim gostovanjima veruju u sebe, pa su u najizjednačenijoj grupi dva kola pre kraja obezbedili plasman u Top 16 fazu.

Saša Ozmo
Pošaljite komentar
  1. @(danilo, 25. decembar 2014 20:45)

    A što se tiče temperature, mi smo na +14 stepeni, a vi na +7 i -7, što će reći na nuli. Šta misliš kome je hladno a kome toplo? Verujem u tvoje akademske sposobnosti, da ćeš znati odgovor.
    (Mirko, 27. decembar 2014 07:03)

    # Link komentara

  2. @(danilo, 25. decembar 2014 20:45)

    Pazi, očekivao sam da ćeš nešto da promeniš u mojoj konstataciji, ali ti si samo potvrdio ono što sam napisao.
    Dosadni ste, olinjali i nemate duha. Brate, propali ste načisto.
    Pogodi na koji tim ove sezone mi ličite? Dam ti iz tri puta da pogađaš!
    (Mirko, 27. decembar 2014 06:55)

    # Link komentara

  3. Nemam nista da dodam, samo zelim da poslednji komentar ne bude od clanova ozaloscene porodice. Sve najbolje u 2015. godini autoru teksta i KK Crvena zvezda.
    (srecni navijac, 26. decembar 2014 19:52)

    # Link komentara

  4. A koja je ovo Zvezda? Diva, FMP, ili nesto drugo?
    (MongoIL, 26. decembar 2014 03:48)

    # Link komentara

  5. @danilo, @Only PFC, @Mr. Bojangles, @Mi smo...

    Niste zanimljivi, kakva ekipa - takvi i navijači. Dosadni i očajni.
    (Mirko, 25. decembar 2014 15:49)

    Mirko, kralju duhovitosti, zanimljivosti i radosti.
    Tvoje teza "kakva ekipa-takvi i navijači." je otkrovenje.
    Ekipa koja je zamrznuta- zamrznuti su i navijači?
    Je l' mnogo hladno i je l' bole silne godine koje su iza nas?
    I ne samo ti, već vaša fenomenalna ekipa komentatora-Gavgalj,Bodybond,Deda,Šamrok,Realno- bila bi ponos Srpske akdemije nauka, odsek: čista glupost...
    (danilo, 25. decembar 2014 20:45)

    # Link komentara

  6. Ozbiljan pomak. Od šampiona pred-sezone do šampiona polu-sezone. Čestitam!
    (Šampinjoni, 25. decembar 2014 19:24)

    # Link komentara

  7. Ne nego partizanova. Aj zdravo
    (zvezdas, 25. decembar 2014 17:28)

    # Link komentara

  8. Sve cestitke i pohvale za moju Crvenu Zvezdu..Veliko postovanje za menadment i Gospodina Covica..Uradili ste i radite veliki posao..,znalacki i efikasno..Nadam se da ce tim dalje napredovati, kao i pojedinci..Zelem vam bolju koncentraciju kao i bolji procenat suta..Napred Zvezda.srce na parketu..
    (Sljiwo, 25. decembar 2014 16:53)

    # Link komentara

  9. Čista desetka za sve Zvezdine igrače,za Radonjića i ostale iz stručnog štaba,za rukovodstvo kluba,za navijačku mašineriju,za komentar.Sjajan tekst o sjanim rezultatima iz jedne sezone koja je iza nas.Zvezda to zaslužuje,jer je Zvezda srpski brend,a iza sebe ima armiju onih koji je vole.
    (mali miloš, 25. decembar 2014 16:17)

    # Link komentara

  10. Izgleda da je tuga iz "predgradja" presla u Humsku.
     (santa justa, 25. decembar 2014 16:08)

    # Link komentara

  11. @danilo, @Only PFC, @Mr. Bojangles, @Mi smo...

    Niste zanimljivi, kakva ekipa - takvi i navijači. Dosadni i očajni.
    (Mirko, 25. decembar 2014 15:49)

    # Link komentara

  12. Moja logika pred pocetak sezone bila je da se zadrzi Radonja, a od para za eventualno skupljeg/iskusnijeg trenera dovede zver na poz. pleja.
    To se i obistinilo, pa kao rezultat toga imamo jednu razigranu, atraktivnu Zvezdu koja prakticno nema prvi tim i klupu, vec svi momci od Bobinatora do Rebe-bebe max. koriste svoje minute.
    Ako vec ima novca za pojacanje, bolje je mozda taj novac upotrebiti da se zadrze postojeci igraci u 2015/2016. uz povecanja plate od 20-25%.
    Dopada mi se ideja da se Cvele prikljuci ekipi. E sad, ne znam za Djenku, da li odlazi, a bila bi gre`ota dirati Jovaru ili ne pruziti pravu priliku mladom Rebicu. Uzgred, on je medju dva najbolja pleja 95. u Evropi, igra za Srbiju godinama i uz Tejica je najbolji u generaciji!
    Pritom, novi klnci: Lazarevic, Stojanovic... nadiru.
    Kalina, Bobi, Mitar, Lazo, Jovara... nigde nece bolje igrati, gde god otisli. Jedino Zvezda/Srbija i Radonja/Sale. Dakle, dobro razmisliti o zadrzavanju cele ekipe sto je duze moguce. Osim, npr. Sehovic iz Pg da nas pojaca. On je ploditelj rasni na ovim prostorima. To u slucaju da Djetici ne odu u EL.
    Bolje on nego neki sumnjivi Amer sa 3p,1as i 2sk u NBA i golemom platom. Uf, raspisah se. Sportski pozdrav! ;)
    (Djoksonidis, 25. decembar 2014 15:44)

    # Link komentara

  13. (Only PFC, 25. decembar 2014 13:57)
    Mene bi, da sam na tvom mestu, bilo sramota tako nesto da napisem. Pre bih se pokrio usima i cutao u nekom cosku. Sta to nece jos dugo trajati? Reci nam molim te, da ne zivimo u neznanju. Prosto je neverovatna ta zavist vas pojedinih navijaca naseg najveceg sportskog rivala Partizana, sto smo najzad sastavili jedan odlican tim i belezimo solidne rezultate u svim takmicenjima.
    (Kurotresina, 25. decembar 2014 14:56)

    # Link komentara

  14. Ne sme da bude nijedno prazno mesto na SVIM utakmicama top 16 faza, pre svega zbog IGRAČA. Ali mi se isto ne sviđa šta se ne dolazi ni na Aba ligu, kao već su dobijene utakmice- nisu. Ajmo u subotu na Cibonu na Aba ligu, a 2.1. čekamo moćni Real!
     (Zorz Pap, 25. decembar 2014 14:23)

    # Link komentara

  15. Analiza je dobra.
    Jedino što mi malo smeta u zadnje 2 utakmice je što se MANJE SMEJU!
    Tim je strašan,igra odlično ali meni je najlepše kad vidim zadovoljstvo kod igrača,kad vidim kako se bodre na utakmicama,kad vidim da postoji ta hemija u ekipi.
    A Zvezda to ima,zato momci osmeh na lice i gazite redom.
    (gledalac, 25. decembar 2014 14:16)

    # Link komentara

  16. Konacno ikakav ponos u srpskom ekipnom sportu! Dobro, cast i partizanu za prethodan, vrlo uspesan period u kosarci. Konacno bre da imam negde da odem da gledam tekmu, uzivam, urlam i ponosim se u isto vreme. Pazi tim:
    Tri asa - Viliams, Bobi i Mitar
    Sedam vojnika koji grizu i odbranu i napad: Kalinic, Lazic, Blazic, Djenka, Dangubic, Cirbes i Jovic.
    Znaci samo da ih zadrzimo (platimo) sto duze! Niko nam novi ne treba! Eventualno, sto kaze ovaj covek, dovedemo Cvetkovica umesto Djenke i guraj! I naravno, svi u hale! Kapiram da se nema love, al konacno neke karte da se stvarno isplate. I u evro i u aba ligi.
    (Jovo_Subasic, 25. decembar 2014 14:12)

    # Link komentara

  17. Manje više potpisujem sve navedeno,izuzev desetke kao ocene.Realnija je 9-9,50.Kolokvijume smo uspešno prebrodili ali nas polaganje pravih ispita čeka u aprilskom roku (ABA + EURO LIGA,junskom - prvenstvo Srbije kao i Kup Koraća u verovatno februaru-martu.Ono na šta bih hteo da skrenem pažnju jesu greške koje se daju ispraviti.One se u suštini svode na jednu a to je pad koncentracije,motivacije ili čega već i od strane trenera i igrača, da se to dogadja kod već naizgled rešenih utakmica.Nekoliko primera : MZT imamo +22 pa nas prevedu,Metalac + 15 isto,Partizan +22 pa samo +6-7, Cedevita + ne znam kolko dobijamo ih na jednu loptu. Sa Megom slično.Srećom to se dogadjalo uglavnom sa ekipama koje su realno za klasu slabije pa negativnih posledica nije bilo.Moramo o tome povesti računa prevashodno u Euro ligi jer Pao,Barsa,Real ili bilo koja druga euroligaška ekipa će nas za to kazniti.Radonjić je odradio fenomenalan posao - igramo vrhunsku odbranu a u napadu toliko lepršavosti da nas to vraća u neko vreme prave košarke.Radonjić kao trener mora pravovremeno reagovati na gore ukazani propust.Ne sme dozvoliti da kada vodimo +20 on traži taj-aut tek kada nam protivnik dodje na +4 a tu smo već u potencionalnom problemu.Inače zaželeo bih uspeha u 2015 kako Zvezdi i zvezdašima tako i Partizanu i partizanovcima.
    (Tex Wiler, 25. decembar 2014 14:01)

    # Link komentara

  18. Uživajte još malo, neće dugo trajati.
    (Only PFC, 25. decembar 2014 13:57)

    # Link komentara

  19. Super ! ali ovaj tim je pravljen,da osvoji sve trofeje,da sačekamo,pa ćemo praviti rezime ... ima dana,što se tiče polusezone šta reći,fenomenalno,samo tako neka nastave,nema stajanja ...
     (Miksi, 25. decembar 2014 13:48)

    # Link komentara

  20. Sve se slažem sa tekstom. Ali Zvezdi je potreban šuter. Jedan koji ima dobro kretanje bez lopte, zna da se izvuče na trojku i pogodi. Nek ništa drugo ne zna. Dakle, igrač na nivou Uroša Tripkovića. MWill da može da ga puni loptama kad skupe odbranu i zaključaju Bobija. Sa takvim igračem, F8 bi bio potpuno realan, da ne kažem nešto više.
    (mpk, 25. decembar 2014 13:31)

    # Link komentara

  21. nije mi jasno kako do sada ljudi nisu ukapirali menađera te mu udaraju minuse?!!!
    btw, cestitke komsijama na odlicnoj polusezoni i nadam se da ce u drugoj polovini sezone i partizan zaigrati kako treba :)
     (dzp, 25. decembar 2014 13:17)

    # Link komentara

  22. Zeleo bih vam preodliziti da generalno pustate sto manje provokatorskih komentara i sa jedne i sa druge strane, kako bi mi ljubitelji kosarke zaista istinski uzivali i u ovakvim tekstovima, ali i u samim utakmicama. Dodjem da procitam komentare o igri, a u 99 posto situacija samo peckanja- FMP, Igokea, slinci i slicno.
    E sada vratimo se temi. Jako lepo napisano, i slazem se sa Sasom, samo dodao bih par svojih zapazanja.
    Radonjic je ocigledno trener koji uci na greskama i dobro je sto nije tvrdoglav, nego sazreva sa ekipom. Sigurno ce gresiti i dalje, nije robot, ali najbitnije je da napreduje i da ce napredovati kako vreme bude prolazilo. Svakako mora imati kontinuitet. Podseticu da je Vujosevic recimo prvih 5 sezona bio teran od strane navijaca partizana, kada je imao skorove i 2-12 u grupi, ali je i on sazrevao i ucio, jer je EL jaka skola koja se ne pohadja lako.
    U Mitrovicu sam video potencijal jos od prve utakmice na kojoj sam ga video, on ima tu borbenost, drskost u igri, ali nije bezobrazan, Ima neverovatnu inteligenciju, i ako popravi igru ledjima i sut, koji je i sada sasvim pristojan, on ce biti jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji u Evropi.
    Jos jedna stvar, Dzenkins ce otici na kraju sezone i mislim da je prava zamena Cvetkovic. Decko je jedan od najbolji igraca ABA lige i nema potrebe da se bacaju pare kada zvezdino dete ceka da se vrati. Novac treba uloziti u poziciju gde ce da skripi, a to ce svakako odlaskom Bobija biti pozicija centra.
    (Tomislav Radosavljevic, 25. decembar 2014 13:07)

    # Link komentara

  23. I ja bih jos nesto dodao,znam da ga mnogi ne voli ali ja kao zvezdas mu moram.odati priznanje jer nam je on najvecim delom.omogucio da gledamo ovako mocnu ekipu..Hvala gospodine Covicu
     (Vladimir, 25. decembar 2014 13:04)

    # Link komentara

  24. Više tekstova o predgrađu za jednu polusezonu, nego o Partizanu za njegovih 13+ vrhunskih sezona...
    U suštini me bole uši, samo sam morao da primetim.
    (Mr. Bojangles, 25. decembar 2014 10:57)

    Pa nakon toliko godina gepekovanja, stipanja, vredjanja, "silovanja" kosarkaske javnosti, najzad imaju ljudi o cemu da pisu... svih tih godina reprezentacija nam je propadala...6. mesto, 8. mesto, "vajld kard" za ulazak na takmicenje, bruka...kako je "ljudima" u "instituciji" onemoguceno da se bahate, tako se i stanje u A timu menja, na bolje i najbolje naravno...I bice nam super, ozivece centri u Valjevu, Kraljevu, Vrscu, Krusevcu, Nisu...Svi ce se vratiti i ponovo zaigrati kosarku, onako kako treba, ljudski, drugarski...A vama ostaju vase "godine dominacije" klub bez infrastrukture i novca (pogodite u cijim je dzepovima) i naravno veliki mag, koji vam je i predsednik sportskog drustva i koga cete da oterate Limburga meseca, a on nece otici nikada jer i sam zna ko je i sta je, a ta fotelja u kojoj sedi sada mu je jedini izvor prihoda...znaci...Prijatno Grobari!!!
    (...ko s` djavolom tikve sadi..., 25. decembar 2014 12:54)

    # Link komentara

  25. Slika Kalinica kako dominira a u pozadini razocarani Lucic, NEPROCENJIVA!
    (KKCZ, 25. decembar 2014 12:43)

    # Link komentara

  26. Sampioni polusezona!
     (Brokoli, 25. decembar 2014 12:40)

    # Link komentara

  27. Ozmo je najbolji sportski analitičar trenutno kod nas pa me čudi što ne uočava, ili neće da uoči, činjenicu da je ovaj klub koga zasluženo hvali, u stvari KK Železnik koji "ima pravo da uzme koje ime hoće".
    KK Zvezda, naš legendarni klub sa šljake, je zamrznut što svi znamo i tako ga valja tretirati do odmrzavanja.
    Što se tiče ove ekipe iz pregradja, Saša je dobro uočio da su ovo bila sjajna tri meseca ali da se sezona ocenjuje na kraju.
    Jedino ta ocena ima značaj, sve ostalo je nešto prolaznog veselja za tužnu braću...
    (danilo, 25. decembar 2014 12:37)

    # Link komentara

  28. @Mr. Bojangles
    Iduće godine? Hihihi misliš sledeće sezone? Ili ti - kuc, kuc. Ko je? Mečka!
    Što se tiče analize dodao bih samo još jednu reč - TIM! Ove godine je Zvezda pravi tim i zato se i ne plašim preterano nekih povreda jer ne zavisimo od jednog igrača, igra tim, igra sistem! A potrošnja je zaista velika i biće još veća i povrede su nažalost neminovnost. Pogledajte samo koliko utakmica imamo u sezoni:
    ABA - 26 + 10 (max) plej of = 36,
    KLS - 14 + 10 = 24,
    Kup - 3,
    EL - 10 + 14 = 24.
    To je ukupno 87! Nisam siguran samo na koliko dobijenih se igra u polufinalima KLS i ABA ali tu se mogu oduzeti najviše po dve utakmice, dakle ukupno četiri pa bi konačan broj bio 83 što je opet više od ligaškog dela NBA gde igraju aždaje a ne igraju svaku utakmicu na nož. Kad bi dodali utakmice u TOP8 i F4 EL.došli bi do cifre od 94 (90) što zaista izgleda neverovatno pa onda tu dodaš i pripreme reprezentacije i prvenstvo i jedino što možeš da kažeš ovim momcima je - SVAKA ČAST!
     (konto, 25. decembar 2014 12:36)

    # Link komentara

  29. Svaka čast za tekst, Saša nas je navikao na dobre analize i tekstove.
    I sve je tačno što je napisao, posebno: Čista desetka za polusezonu..

    Svedoci smo toga kako je planski i mudro osmišljena i stvorena ova ekipa. To nikako ne može biti slučajno. Selektirani su igrači tako da se slažu kako po tehničkim karakteristikama, tako i po ljudskim. Tome je dokaz hemija u ekipi koja je dala ove rezultate.
    Za mene je najimpresivnije što smo postali mašina i strah i trepet jakim i skupljim timovima u EL, pa nam se može da ih pobeđujemo na njihovom terenu i to tako ubedljivo. To je postignuće u rangu Makabija, Reala, Barse... iako ne smatram da smo igrom došli dotle, ali ćemo sigurno da budemo veoma neugodan protivnik ne samo kod kuće već i na njihovom terenu.
    Postignuća kao što su: najgledaniji klub u EL, najposećenija utakmica, MVP EL, najbolja utakmica u EL, par igrača u vrhu statistika lige, dodatno nam dižu cenu u očima EvroLige i svih njenih učesnika.
    Ovaj tim je veoma mnogo napredovao, kao i gotovo svi pojedinci u ekipi, ali je lepo što će tek da napreduju pošto imaju veliki potencijal i kao ekipa i kao pojedinci.
    I na kraju, za nas navijače, ovo je godina za ponos i uživanje.
    Hvala Zvezdo!
    (Mirko, 25. decembar 2014 12:34)

    # Link komentara

  30. Ova Crvena Zvezda je promišljeno pravljen tim tokom 3 godine, sa jasnim planovima i ciljevima, koje je do sada u potpunosti ostvario. Cilj je da postane stalni i stabilni evroligaš, jer to se jedino ceni i gleda, a i donosi prihode. Ova ABA liga je za sada način, i nema šansi da se to ne ostvari u sistemu igranja play-off na 3 pobede. Tu je za prolaz i titulu bitan, ove sezone sasvim dominantan Zvezdin kvalitet, dok je u jednoj utakmici uvek bilo moguće da imate slab dan, a protivnik odličan, i da ispadnete. A kasnije, i ovo takmičenje postaje nebitno, kao što su odavno i domaće prvenstvo i kup, jer sledi A licenca EL – živi bili pa videli, za 2 do 3 godine. A ta peckanja ovih drugih, nazovi navijača KKP, oko FMP, adrese i sl. su potpuno promašena i glupa, jer samo pokazuju njihov jad i frustracije. Ako sami ne možete da se bavite sportom, komentarišite ovde bar igru i sportske teme, jer vidite da niko više ne reaguje na vaše provokacije, niti koga boli za vaš stav. Mi znamo kako i ZAŠTO je nastala ova CZB, i za nas je to NAŠA CZ, jedan zdrav, pozitivan i uspešan kolektiv koji SAD dominira, i još dugo će! A gde ste vi? I gde ćete tek biti sa lošom karmom. Nek vam je Bog u pomoći!
    (Milutin, 25. decembar 2014 12:33)

    # Link komentara

  31. A setite se samo kraja septembra,turnira u Istanbulu gde smo izgubili lagano sve 3 utakmice,koliko je tu pljuvanja i najgorih uvreda bilo na racun i trenera i igraca.Proveo sam 20-tak godina sto u Americi sto u Evropi i mogu da kazem da nam je sportska kultura ravna nuli.Zato puna podrska timu i strucnom stabu,neminovno je da dodje do odredjenih oscilacja,ali jasno je da je Zvezda na pravom putu
    (Zoki, 25. decembar 2014 12:29)

    # Link komentara

  32. Svaka cast momci, samo da i na kraju sezone bude cista desetka. Najbitnije je da uzmemo ABA ligu( a ove sezone se ne igra na jesnu tekmu, tako da stvarno ne vidim ko nas moze dobiti na 3 utakmice) i ako se bude moglo domace prvenstvo. U EL je cilj ispunjen, u top 16 je svaka pobjeda fenomenalna a imacemo ih 5-6 sigurno, mozda i vise, ali ako se ukaze prilika zasto ne i u top 8 sto bi bilo ostvarenje snova. Ali najbitnija je ABA titula ,ako ne osvojimo sezona ce biti neuspjesna, mada sam 95% ubijedjen da osvajamo, jer ako sad necemo , onda kad cemo?
     (Admiral Horatio Nelson, 25. decembar 2014 12:21)

    # Link komentara

  33. Zvezdina ??? (Mi smo PARTIZAN,a tko ste vi ?,25. decembar 2014 10:26)

    TKO ste vi??? Mozete vi da odete iz Zagreba ali Zagreb iz vas nikada.
     (Partizanu niko ne moze da zabrani da bude iz Zagreba, 25. decembar 2014 12:20)

    # Link komentara

  34. Meni se svidja sto svi igraci i trener misle samo na sport i nikada ne pricaju o bilo cemu drugom. Zato mi se svidja i Milojevic trener Mege. To su pravi sportisti i rezultati im dolaze sami a svi ih postuju. Mozda to ne cene neki navijaci ali ja nisam navijac, samo volim kosarku.
    (Ik3, 25. decembar 2014 12:17)

    # Link komentara

  35. Odlična analiza.
    Moj zaključak bi bio da Zvezda ove sezone prosto mora da osvoji jednu titulu - ABA ili domaću ligu. Previše vremena je prošlo, a sada smo najjači u poslednjih 15 godina. Ako se to ne desi, pada u vodi ovaj ludi niz domaćih pobeda.
    Što se tiče Evrolige, ulazak u top 16 je već uspeh i u nastavku bih bio zadovoljan sa 5-6 pobeda. Prolaz ne očekujem niti mislim da je realan. Pozdrav svima koji prate Zvezdu ovih godina.
    (Leonidas, 25. decembar 2014 12:16)

    # Link komentara

  36. Dobar tekst, skoro sve na mestu, samo jedna mala primedba. Ime kluba trebalo bi da pisete pravim imenom a to je Crvena Zvezda Telekom.@@@ eej de si Tegi care
    (milan, 25. decembar 2014 12:16)

    # Link komentara

  37. U najizjednačenijoj grupi kako da ne. Aj' da budemo realni i da kažemo da je bila jedna od slabijih grupa. Valensija i Laboral i njihov rejting u Endesi sve govori, nisu ni 5 timova. Neptunas je samo domaća ekipa u gostima gube 20 razlike, Galata gubi od Tofaša, Oly drugim tim u Grčkoj. (panter, 25. decembar 2014 11:23)

    Zato je i rekao najizjednacenijoj a ne najtezoj. Nisi bas mnogo bistar.
     (Partizanu niko ne moze da zabrani da bude iz Zagreba, 25. decembar 2014 12:14)

    # Link komentara

  38. Moje misljenje sta treba promeniti ili unaprediti u Zvezdinoj igri: 1. Nekad precesto spustamo Bobiju loptu na niskom postu (poslednji primer MZT u 3/4). Kad je okrenut ledjima, na 3 metra od kosa, ubacuje 1/5 ili gubi loptu. Bobiju ne treba spustanje lopte, vec asistencija iz prodora beka - kao u Valensiji u drugom poluvremenu. 2. Cirbes nepotrebno previse iskace na pick-u, reket ostaje prazan, pa iz roll-a centri daju mnogo poena. To nam je najveci propust u odbrani. 3. Treba poraditi na bacanjima kod nekih igraca (Kalina, Danguba). 4. Cele polusezone smo prilicno losi u sutu za 3 - da nema Markusa procenti bi bili jos ocajniji. Protiv MZT promasili 15 cistih trojki - to se ne sme u top 16! 5. U top 16 igrace se agresivnije odbrane - trebace nam vise blokova u napadu. Ako bar 3 od ovih stvari popravimo - top 8 je realnost.
     (veliki strumf, 25. decembar 2014 12:14)

    # Link komentara

  39. Najvise volim one akcije gde Marijanovic dobije loptu u pod kosem, svi se bace na njega da ga sprece da zakuca a on prosledi loptu slobodnom saigracu koji je lagano iza ledja protivnika ubaci u kos.
    (dragan, 25. decembar 2014 12:12)

    # Link komentara

  40. Sjajna polusezona iz vise razloga. Najjaci utisak ipak jeste kako klub funkcionise. KK Crvena Zvezda funkcionise kako bi mnogi od nas voleli da funkcionisu preduzeca u kojima smo mi, srecnici sto uopste u ovoj zemlji imamo posao, zaposleni: zna se tacna hijerarhija i sta je ciji posao bez mesanja i "soljenja pameti", obezbedjeni odlicni uslovi za rad, plate su redovne. Sve ovo sto vidimo, surovu dominaciju na parketu kao i neverovatno zajednistvo izmedju samih igraca/zaposlenih je samo rezultat prethodne recenice. Nazalost jedna izreka kaze, kad je nesto veliko, baca i veliku senku i mnogi koji se nadju u njoj ce pokusati sve da nas povuku u blato sa sobom. Znate na koga mislim.
    (Flynn, 25. decembar 2014 12:10)

    # Link komentara

  41. U najizjednačenijoj grupi kako da ne. Aj' da budemo realni i da kažemo da je bila jedna od slabijih grupa. Valensija i Laboral i njihov rejting u Endesi sve govori, nisu ni 5 timova. Neptunas je samo domaća ekipa u gostima gube 20 razlike, Galata gubi od Tofaša, Oly drugim tim u Grčkoj.@@@ mozda si u pravu ali Zvezda je ipak drugi tim u toj grupi , samo Olimpijakos je ispred nje. Valensija i Laboral imaju rejting u Endesi takav kakav imaju (tukli smo ih 4\4) .
    (milan, 25. decembar 2014 12:10)

    # Link komentara

  42. Nisam ocekivao, odlicna polusezona
     (Ne volim zimu, 25. decembar 2014 12:03)

    # Link komentara

  43. Pozdravio vas Bogdan Bogdanovic
    (BWA COMMANDO, 25. decembar 2014 11:58)

    # Link komentara

  44. @Mr. Bojangles...
    Vidim koliko te "bole usi" za ovo pomeranje granica od strane Zvezde, jer ostaviti nekoliko komentara na vest o klubu koji mrzis, znaci da te stvarno boli, ali ne usi, vec dusa i telo! A jos kad znas da mi igramo cisto, bez gepekovanja, samaranja sudija, bez pomoci istih...pa boli, verujem da puno boli vise, nego nas vasih 1300 titula sa magom davljenja, samaranja, gepekovanja, pretnji, ucena... ucite i gledajte, sta da vam kazem! Priznajem vam evropsku titulu, naravno, ali tvrdim da vi poslednjih 15 godina niste imali ovako dobar tim, sa svim gore navedenim atributima. Cak, mislim da bi vas najbolji tim, sa svim otetim igracima u zadnjih 15 godina, ovaj tim Zvezde lako otresao...
     (A?, 25. decembar 2014 11:58)

    # Link komentara

  45. Zvezda je trenutno u jako dobroj formi. Nažalost, svaki tim u nekom periodu padne, iskreno se plasim da to ne bude final 4 ABA lige.
    (Beograd, 25. decembar 2014 11:55)

    # Link komentara

  46. Svaka cast Sasa sastavio si tekst samo tako! Zvezda je Zivot!!!
    (KraljevoSever, 25. decembar 2014 11:54)

    # Link komentara

  47. Miodrag je ok analizirao ali kinder prepricao tekst, zarad nekog plusa. evo Kinderu i od mene plus posto ti je stalo.
     (bum tras, 25. decembar 2014 11:54)

    # Link komentara

  48. Odlična analiza. Top 16 će biti ogromno iskustvo za ovaj tim. Kad se budu igrale utakmice za finale ABA lige i kvalifikacije za EL, iskustvo koje smo stekli igrajući u EL sa jakim ekipama, isplivaće na površinu. Zamislite samo samopouzdanje naših igrača kada se pojave protivničke ekipe u odlučujućim utakmicama. Laza Spartanac će reći stavio sam u džep Aroja i odlično čuvao Spanulisa, e ovaj iz ABA lige ima da mi ne mrdne. Ili Kalina i Mitović koji su na leđima nosili najbolje trojke i četvorke... Siguran sam da će da se bore do kraja u Top 16 sa ili bez četvorke i ne treba im zameriti ako ne prođu, nego pružiti im još jaču podršku. Ajmo navijači da pojačamo brojnost u ABA ligi ako hoćemo da i narednih sezona pratimo Zvezdine uspjehe.
    (delija iz pg, 25. decembar 2014 11:53)

    # Link komentara

  49. Tvoj nadimak sasvim dovoljno govori o tebi... Di Dćej, pa još i Ejp.
    A ako neko zna kako je biti na marginama, to ste vi i vaše udruženje građana koje menja adrese kao čarape. Samo da znaš, padanje i otrežnjenje će za vas da bude veoma, veoma bolno. Iduće godine će da se desi prava magija a vi, odjedanput, nećete znati kome carstvu da se privolite: prigradskom ili onome na Malom Kalemegdanu.
    (Mr. Bojangles, 25. decembar 2014 11:04)_Vi ste se privoleli Zagrebačkom "carstvu".
    (srkiboy82, 25. decembar 2014 11:51)

    # Link komentara

  50. A neki tekst o vaterpolu? Ili to vise ne pratimo?
    (Zigib, 25. decembar 2014 11:08)

    Sam tekst i komentari ljudi na isti, suvise su ozbiljni, tako da ovako glup komentar ne zasluzuje da se ovde nadje
     (Batko, 25. decembar 2014 11:46)

    # Link komentara

  51. Ova tri meseca su kruna jednog sistematskog rada od 2011 godine. Od fuzije sa FMP ili ako hocete od dolaska Čovića, počelo se raditi planski i na način kako se radi u velikim timovima. Da se podsetimo da su tu prvu sezonu igrali klinci Nedovic Milutinovic, Lešić, Nikolić , Subotić Lazić itd, i zavrsili sezonu kao 10ti. U sezoni 2012/13 vratio se veteran Rakocevic, dovedeni su Nelson, Simonovic, Braun, Boris Savovic, Katić i odigrali solidnu sezonu, igrali finale ABA lige i izborili učešće u evro-ligi. U sezoni 2013/2014 dosli su Blazic Jenkins, Šilb i Marjanovic , otisli su Savovic Rakocevic i Braun.U evro ligi su odigrali sasvim pristojno iako nisu prosli u top 16, a u ABA ligi su ligaski deo zavrsili na prvom mestu.Poraz od Cibone u 1/2 finalu je svakako bacio mrlju na vrlo dobru sezonu. I sada u sezoni koja je u toku, događa se to što se događa. Stvorili smo tim, imamo stabilne finansije, imamo planski rad.
    SVE ČESTITKE PRE SVEGA ĆOVIĆU, PA ZATIM TRENERU I IGRAČIMA
    (Slobo, 25. decembar 2014 11:35)

    # Link komentara

  52. Sve je to lepo,samo sto vec vidim u buducnosti kada se izgubi utakmica protiv Reala ili Barse :"Radonjicu odlazi". Niko se nece ni secati ove polusezone i to da je top 16 bio cilj i da je trenutno realan plasman naseg tima. Tesko je da mozemo u top 8 i kad krenu porazi sevace lopate i motike kao po starom srpskom obicaju.
    (Jovan, 25. decembar 2014 11:34)

    # Link komentara

  53. Bravo Saša, super tekst. Kad se pominje Lazić, voleo bih da se nađe neko da izvuče na youtube-u njegove odbrambene kretnje. Ima jedna ukradena lopta ispred Spanulisa protiv Olimpijakosa u Areni pre koje je izbegao dva bloka u reketu takvim kretnjama da sam ja mislio da će mu ispasti svi zglobovi od skočnog do kuka. Druga odbrana koje se sećam je mismeč koji je Mačvan imao s njim u reketu i napravio korake, jer nije uspeo da ga pomeri. Nema nažalost (ili na sreću) statističkih merila koja pokazuju odbrambeni učinak.
    Na drugoj strani, ozbiljno je raširio napad popravljanjem procenta šuta za tri. Ranije je bek koji njega čuva redovno skupljao u reket, sad to nije najpametnije opcija.
    (Mirko, 25. decembar 2014 11:33)

    # Link komentara

  54. (Miodrag, 25. decembar 2014 10:23)

    Svaka cast Mico,Mico srbine.
    Salim se. Analizirao si ekipu bolje nego mnogi zvezdasi i poznavaoci kosarke. Pozdrav od zvezdasa
    (nex, 25. decembar 2014 11:26)

    # Link komentara

  55. Sasa dobar kao i uvek,odlican tekst.Zvezda zaista deluje zategnuto,sabrano,fokusirano,nema konkurenciju u ABA ligi.Zagrizeni sam grobar,volim KK Partizan i ne propustam utakmice ni u dobru ni u zlu.Vazno je reci da komsije apsolutno idu ka najboljoj sezoni u poslednjih 20 godina.Ta sezona nece biti potpuna ako ne uzmu titulu,da ignorisemo lozace i frustrirane navijace sa obe strane.Realno titula je najvazniji trofej,kakva god liga bila.To se upisuje na kraju dana,to belezi istorija.Neko rece ovde da je Zvezda utemeljila kosarku u Srbiji.Istina.Ali istina je takodje da je Partizan promenio nasu kosarku na bolje,dao jednu novu dimenziju.Zato zelim komsijama sve najbolje,jer bez Zvezde nema ni Partizana i obrnuto.
     (Kalaprcna, 25. decembar 2014 11:24)

    # Link komentara

  56. U najizjednačenijoj grupi kako da ne. Aj' da budemo realni i da kažemo da je bila jedna od slabijih grupa. Valensija i Laboral i njihov rejting u Endesi sve govori, nisu ni 5 timova. Neptunas je samo domaća ekipa u gostima gube 20 razlike, Galata gubi od Tofaša, Oly drugim tim u Grčkoj.
     (panter, 25. decembar 2014 11:23)

    # Link komentara

  57. Tekst je u globalu dobar, ali ostavio bih i svoje ekspresije.. Dugo godina sam trenirao i igrao ovaj sport i tvrdim da nemaju ista misljenja oni koji su se nekada bavili tim sportom u ovom slucaju kosarkom, od onih koji nikada loptu nisu uzeli u ruke, nekako prva grupa ljudi ga bolje zivi i dozivljava.
    Pa da krenemo: zvezda igra dobru timsku igru, sa veoma cvrstom odbranom za koju je zasluzan trener sto dovedjenjem pravih igraca za svoju zamisao, sto za samu postavku i treninge.
    Svako ko kaze da se zvezdina igra sastoji iz pik en rola nema pojma, mada ni to nije lose (svaka akcija panatinaikosa krece iz centralnog pika vec 4 god i sta ima fali?)
    ali to nije slucaj, mozda se ne vidi jasno na terenu ali koriste se akcije sto je u odnosu na proslu sezonu gde je napad bio statican ogroman napredak, svaki igrac daje svoj doprinos na terenu koji se ne moze definisati poenima a moze povuci ekipu ka pobedi. Sto se pojedinacnih igraca tice, u vecini se slazem sa napisanim dodao bih da je Jaka Blazic ove sezone duplo bolji nego prosle igra konstantno i dosta je sigurniji prilikom suta.
    Msm da je Cirbes odlican veoma pouzdan centar, ne trosi mng lopti a ima visoku realizaciju, mng se kritikuje po komentarima a nema potrebe za tim, treba da popravi stvari iz teksta. Tejic veliki talenat, kad je na terenu deluju malo zbunjeno, lako pravi faulove a i deluje mi kao da se ne trudi kao ostali, ima vremena za njega. Danguba ima talenta treba ga istrpeti moze biti samo bolji, bitno da ima zelju a i mogucnosti za napredak. Misljenje o ostalim igracima se poklapa sa napisanim. Na kraju, ovaj tim ce samo rasti ali bukvalno ima veliki potencijal vec je dosta uradjeno ali tek sada dolaze najbolje stvari, dobri su ljudi dobri kosarkasi dobar tim,uzivanje je gledati ovakvu Zvezdu, srecno im bilo i hvala im.
     (Kinder, 25. decembar 2014 11:17)

    # Link komentara

  58. A neki tekst o vaterpolu? Ili to vise ne pratimo?
     (Zigib, 25. decembar 2014 11:08)

    # Link komentara

  59. svaka ti ko u NJegosa,bravo nemam komentar
     (bokan, 25. decembar 2014 11:08)

    # Link komentara

  60. Posebno treba istaći Radonjića. Maestralno rotira tim i svi su igrači zadovoljni. Kao u NBA, ista petorka mu započinje i završava utakmicu. Visok ritam igre se održava sve vreme. Pritom značajnu ulogu igra 5-6 potencijalnih reprezentativaca Srbije. Mnogo dobro za našu košarku sada kad je Partizan potpuno pukao.
     (Neznalica, 25. decembar 2014 11:06)

    # Link komentara

  61. @DJ Ape, 25. decembar 2014 09:59
    Tvoj nadimak sasvim dovoljno govori o tebi... Di Dćej, pa još i Ejp.
    A ako neko zna kako je biti na marginama, to ste vi i vaše udruženje građana koje menja adrese kao čarape. Samo da znaš, padanje i otrežnjenje će za vas da bude veoma, veoma bolno. Iduće godine će da se desi prava magija a vi, odjedanput, nećete znati kome carstvu da se privolite: prigradskom ili onome na Malom Kalemegdanu.
    (Mr. Bojangles, 25. decembar 2014 11:04)

    # Link komentara

  62. Ajmo realno, postavljamo nove standarde, nešto što na ovim prostorima nije viđeno u protekloj deceniji.
     (Thilmo, 25. decembar 2014 11:03)

    # Link komentara

  63. Više tekstova o predgrađu za jednu polusezonu, nego o Partizanu za njegovih 13+ vrhunskih sezona...
    U suštini me bole uši, samo sam morao da primetim.
    (Mr. Bojangles, 25. decembar 2014 10:57)

    # Link komentara

  64. (Miodrag, 25. decembar 2014 10:23)

    Svaka cast Mico,Mico srbine.
    Salim se. Analizirao si ekipu bolje nego mnogi zvezdasi i poznavaoci kosarke. Pozdrav od zvezdasa
    (nex, 25. decembar 2014 10:51)

    # Link komentara

  65. Dobar tekst, skoro sve na mestu, samo jedna mala primedba. Ime kluba trebalo bi da pisete pravim imenom a to je Crvena Zvezda Telekom.
     (stari zvezdas, 25. decembar 2014 10:49)

    # Link komentara

  66. Ma rušimo sve rekorde, Mitrović jedan od najmladjih u Evropi sa 30+ poena utakmicom, Vilijams rekorder Evrolige u Zvezdinom dresu, niz u ABA ligi je pretekao 12, sada ide na 15, najgledaniji u Evropi sa 1 utakmicom praznih tribina...
     (Nolan, 25. decembar 2014 10:46)

    # Link komentara

  67. Ovom timu jako malo fali jedan-dva igraca da bude konkurent ne za top 8 nego za osvajanje Eurolige. Vide se konture i odlike nase kosarkaske reprezentacije koja igra uvek za visok plaman, ovo nije igra toplo hladno, tacno se vidi kvalitet i ogromna snaga koji se prikazuje u svakom mecu. Tim igra bez razlike kvalitetno kod kuce i na strani sa jakim presingom i skokom bukvalno melje koga hoces. Nikada ne znas ko ce proraditi u datom trenutku i postizati koseve. Ovako uskladjen tim odavno nije vidjen kod nas u klubskim okvirima i mislim da ce biti borba do zadnjeg kola za top 8, ubedjen sam da mozemo napraviti 7-8 pobeda u 14 utakmica i proci dalje, samo treba da nastave ovako i da veruju u sebe. Cak i Partizan koji je igrao F4 pre nekoliko sezona bio je strasan tim ali ruku na srce nije igrao ovako ubedljivo svaki mec, zato sad rastu apetiti da Zvezda moze daleko stici. Prva utakmica sa Realom bice pravi test i u slucaju pobede mozemo dobiti ogromna krila za dalji nastavak takmicenja. Jedini problem je sto se u grupi nalaze 4 tima koja su ULEB mezimci a to su Makabi, Real, PAO i Barselona koji ce nam biti konkurenti za prolaz dalje, protiv njih sudije nista nece svirati u nasu korist vec cemo morati igrati bas ubedljivo kao i do sada. Verujte da bi bilo mnogo lakse recimo da su mesto Reala i Barse u grupi Fener i Efes. Sad krece prava Evropska kosarka i jedva cekam da krene nadmetanje. Sada cemo videti od cega smo stvoreni ima da osete moc Srba.
     (Ratko, 25. decembar 2014 10:45)

    # Link komentara

  68. U ABA ligi crveno-beli su suvereni i oborili su rekord po broju uzastopnih pobeda na startu takmičenja, a u Evroligi su igrali zrelo, pokazali da i na teškim gostovanjima veruju u sebe, pa su u najizjednačenijoj grupi dva kola pre kraja obezbedili plasman u Top 16 fazu.
    Ovo je premoćno!!!Za ovako nesto se skida kapa čiji god navijač bio!
    (Pomeraj granice, 25. decembar 2014 10:42)

    # Link komentara

  69. @Miodrag

    Svaka cast..
     (raka, 25. decembar 2014 10:41)

    # Link komentara

  70. Sve cestitke momcima iz Zeleznika.
    (remy, 25. decembar 2014 10:31)

    # Link komentara

  71. Radonjiću odlazi - drugi trener bi već bio u Top 16 EL sa pozitivnim skorom, a u ABA ligi ne bi imao ni jedan poraz uz ogromnu + koš razliku .....
    Stani malo, pa mi smo već u Top 16 EL, a u ABA ligi sve pobede - IZVINI RADONJIĆU - ŽIVEO RADONJIZAM :-)))))
     (masterkg, 25. decembar 2014 10:29)

    # Link komentara

  72. Moja najpametnija investicija
    - sezonska karta na pocetku sezone. A proputovao sam pola sveta. Uzivanje, prava rec!
     (dado, 25. decembar 2014 10:28)

    # Link komentara

  73. Zvezdina ???
    (Mi smo PARTIZAN,a tko ste vi ?, 25. decembar 2014 10:26)

    # Link komentara

  74. Grobar sam. Mnogo zagrizen. Ali sam pre svega covek koji obozava kosarku i nadam se da ce Partizan poceti da grize sada kada ima jednu utakmicu na 7 dana. Bice dosta vremena za odmor i za trening.
    Ali to nije ovde tema. Zvezda igra odlicno ove sezone. Prvo ovi sto pljuju Radonjica nisu u pravu. Jeste on prosle godine izgubio obe protiv PAO i protiv UNIKS-a i protiv Makabija, kao i sto je izgubio Cibonu i finalnu seriju, a sa Megom se mucio u finalu kupa. On mnogo racionalnije ove godine vodi ekipu, sto se vidi po rotacijama. Istina da Bobi i MV igraju malo vise, ali to je nuzno. Ovaj tekst o Zvezdinoj odbrani je tacan 100%. Ja sam bio na derbiju i ova Zvezdina odbrana me podsetila na onu Partizanovu odbranu sa Perom Bozicem, ili kada je Dragan bio u vrhujnskoj formi pa Navaro nije mrdao. Samo sto ovde svi biju. Zvezdin 4ti igrac(pored Bobija, MVija i Luke) je svakako BrankO Lazic. Mnogi ne primecuju njegov ucinak. Decko grize u odbrani i bori se kao lud, pritom ne srlja i ne pravi nepotrebne faulove, a u napadu koristi 80% onog sto mu se da. Nije tip igraca koji ce da sam uzme loptu i resava, ali svaki otvoren sut, protrcavanje iza ledja odbrane i polaganje je njegovo. Cirbes i ne preterano dobar. Zvezdi treba jos jedan igrac pod kosem. Preveliki je teret na Luki i Bobiju, ali i na Kalinicu koji mora da igra i 4 ponekad. Ostali dobro ukomponovani i znaju svoj posao, sto je opet velika zasluga trenera.
    (Miodrag, 25. decembar 2014 10:23)

    # Link komentara

  75. Uporedite Lazića od pre 2 godine, i sad. Nebo i zemlja.
     (Zohan, 25. decembar 2014 10:14)

    # Link komentara

  76. Cestitke svima u klubu,strucnom stabu,treneru i igracima naravno. Koliko je sve ovo samo dobro za nasu kosarku koja je nacionalni sport. Duboko sam ubedjen da smo mogli ovako i godinama unazad, samo da je postojala iskrena volja da se klubu pomogne koliko je moguce.Velika vecina ljudi u Srbiji navija za Zvezdu,jednostavno je tako. A to je ogroman potencijal u svakom smislu.
    Nije lakse ali je mozda lepse sto smo ovoliko godina cekali da Zvezda ponovo zasija onako kako smo verovali da moze. Kada je poslednji put neki klub sa ovih prostora podigao ovoliku buku, igrao ovako lepo, gotivno, ubedljivo, posteno!? I da ne izguraju celu sezonu ovim tempom (videcemo), ovi meseci(koji jos traju) su pravi melem za sve normalne ljude. Hvala momci!
    NE ZABORAVITE
    Zvezda i ljudi oko kluba su utemeljili kosarku na ovim prostorima. Posle su je igrali svi. I treba tako.
    (Georgije, 25. decembar 2014 10:13)

    # Link komentara

  77. u u najizjednačenijoj grupi dva kola pre kraja obezbedili plasman u Top 16 fazu

    Hteli ste reci NAJSLABIJOJ grupi. (specnaz, 25. decembar 2014 09:39) Nisu to hteli reci, ne moze biti najslabija kad nije bilo Nantera, Budevelnika i ostalih kosarkaskih sila i 'institucija'...
     (pixi10, 25. decembar 2014 10:10)

    # Link komentara

  78. Radonja RULES!!!
     (goxy, 25. decembar 2014 10:10)

    # Link komentara

  79. Bravo za autora teksta, apsolutno se slazem. Ljudi, ovo je veliki uspeh i nemoj da je neko zamerio bilo sta ovom timu ako bude eliminisan iz Top 16. Da ne bude nerealni. Ako prodju dalje, fantasticno, ali ako ne uspeju, ja sam prezadovoljan ovom sezonom i ni jedan odsto se necu ljutiti na bilo koga od njih. Nadam se samo da Covic ima nesto evrova u steku da ponudi bar duplo jaci ugovor kicmi ovog tima, a to su Doktor Markus i Bobi.

    Verovatno ih necemo zadrzati, ali voleo bih da bar ponudimo Markusu opciju za jos jednu sezonu. On zaista voli Beograd, navijace, tim i ulogu lidera. Mislim da sigurno kod njega u glavi postoji i ta opcija. Ako sada igra za 250 plus 50, da mu ponudimo 500 plus 100 i to je to. Podrazumeva se da cu svaki mec Top 16 gledati u Areni.
    (Corleone, 25. decembar 2014 10:05)

    # Link komentara

  80. Ovo je najbolja polusezona nekog naseg tima od kada ja pratim kosarku, a pratim je 20 god... Najbolja iz vise razloga a meni najupecatljiviji sto se CZ bavi samo kosarkom, koliko je to lepo za promenu... Ni na jednoj konferenciji nisu spomenute sudije, ni u jednom intervjuu, a bilo je razloga pre svega u EL. Svi igraci srecni, napreduju, imaju svoje uloge. Dobili smo i #Radonjizam.
     (Novosadjanin., 25. decembar 2014 10:04)

    # Link komentara

  81. Svaka cast za tekst.
     (Kum, 25. decembar 2014 10:04)

    # Link komentara

  82. Sa Radonjom bih potpisao doživotni ugovor ! Ali se bojim da će ga za najdalje 2 godine uzeti Real , Barselona , Cska ili Olimpijakos , para vrti gde burgija neće !
    (Darko, 25. decembar 2014 10:03)

    # Link komentara

  83. Kao neko ko ne navija za zvezdu mogu da kazem da zvezda nije niti ce imati ikad bolji tim od ovog.
    Svaka cast.
     (xXx, 25. decembar 2014 10:00)

    # Link komentara

  84. Kao što kaže poslednja rečenica - čista desetka u dosadašnjem toku sezone.

    Ono što veoma raduje je što Zvezda igra lepo, deluje moćno, igrači imaju perfektnu kulturu na terenu i van njega. Isto se odnosi i na Radonjića i ostatak stručnog štaba i uprave.

    Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, dovesti jedno pojačanje na "četvorci" i osvojiti trofeje na kraju sezone.

    Vreme je da se ovi što dižu frku, konstantno se bune, pljuju, psuju, tuku, svađaju i kukaju konačno stave tamo gde im je i mesto - na marginu. Bez pomoći države (koju su imali više od decenije) oni su smešni na svakom polju...
    (DJ Ape, 25. decembar 2014 09:59)

    # Link komentara

  85. JUNACI,hvala vam i samo tako nastavite. PS Sad idem da kupim Bozicni paketic.
    (zvedas stari, 25. decembar 2014 09:54)

    # Link komentara

  86. JUNACI,hvala vam i samo tako nastavite. PS Sad idem da kupim Bozicni paketic.
    (zvedas stari, 25. decembar 2014 09:54)

    # Link komentara

  87. Desetka!
    Da je na leto upisemo i u indeks i to je to!
    (Rudjin, 25. decembar 2014 09:53)

    # Link komentara

  88. I autoru teksta cista desetka.Sve receno.
    Zvezda je zaista odusevila ove sezone,a najvaznije je to sto mladi igraci konstantno napreduju.Veliki je to plus za nasu kosarku i mislim da sada selektor Djordjevic ima dosta opcija i kombinacija.
    Jos jednog igraca cekam da proradi.To je Tejic koji ce biti strasan igrac.
    Idemo Tejicu,zvezdasi i svi prijatelji kosarke su uz tebe !
    (zvezdas, 25. decembar 2014 09:44)

    # Link komentara

  89. Radonjiću odlazi!!! Drugi trener nikad ne bi izgubio 4 utakmice u onako jadnoj grupi evrolige!
    (menađer, 25. decembar 2014 09:43)

    # Link komentara

  90. Apsolutno 100% tacna opservacija Zvezdine igre u ovoj sezoni! Bravo g.Ozmo,uzivao sam u citanju teksta i izvanrednoj analizi,i slazem se sa vasom ocenom Zvezdine igre: Cista 10!
     (Struki, 25. decembar 2014 09:41)

    # Link komentara

  91. u u najizjednačenijoj grupi dva kola pre kraja obezbedili plasman u Top 16 fazu

    Hteli ste reci NAJSLABIJOJ grupi.
     (specnaz, 25. decembar 2014 09:39)

    # Link komentara