Anatomija jednog ubedljivog poraza

Fudbaleri Partizana doživeli su u četvrtak uveče najubedljiviji poraz u klupskoj istoriji u Humskoj, bar kada su tema utakmice u evropskim kupovima. Olako 'objasniti' rezultat u duelu sa solidnom ali ne i vrhunskom evropskom ekipom "stanjem srpskog fudbala" bilo bi najlakše ali ne i dovoljno ozbiljno.

Razloga je više a pitanje je samo kojim redom bi se mogli poređati krivci, najlogičnije bi bilo od uprave, preko trenera do igrača.

Pošaljite komentar
  1. Ne možeš dati ocenu igraču prema broju godina. NE može mali dobiti 6,5 nakon ovakve igre, ne zavaravajte nikog, ni njega samog.
    (trener, 31. oktobar 2014 13:19)

    # Link komentara

  2. Nije ovo anatomija, ovo je biloška filozofija...Elem, ili ćemo u našem fudbalu od petlića pa do veterana, od amaterskog do profesionalnog fudbala, od najmanjeg kluba u zemlji do najvećeg kluba u zemlji, raditi onako kako radi sav uspešan fudbalski svet ili ćemo terati svoju samoubilačku filozofiju.Da ova država i ovo sruštvo zaista želi projekat - prvak sveta u fudbalu ili prvak lige šampiona, to bi se ponovo dogodilu u periodu od 10-15 godina. Toliko nebrušenih talenata ima kod nas da je to neverovatno.Neviđeni mafijašluk, urođene udbaško političke zavere za koje se koristi srpski fudbal, guranje nestručnih kadrova a podobnih za mafiju, političare i/ili udbaške akcije je glavna prepreka fudbalu na ovim prostorima uopšte a ne samo u Srbiji, gde su navedeni faktori doživeli svoju kulminaciju u nenormalnim razmerama.Ovde kada se igra fudbalska utakmica, imabar 100 stavri koje su važnije od same utakmice a bar 1000 stvari bitnije od sportskog uspeha.Jedino rešenje za ovu situaciju jeste žestoka akcija sa vrha države i podrška celokupnog društva za tu akciju.Država pak to mora a pokrene i zbog mnogih stvari, faktora, organzzovanih grupa, pojedinaca, nakradnih institucija... koje je diretkno ugrožavaju a koje su sa tog aspekta glavni problem a tek indirektni problem srpskog sporta.Moraju sve političke partije koje su u parlamentu da daju svoj doprinos za demokratiju i za razbijanje organzovane bagre koja ordinira tajnim službama, policiji, vojsci...
    (NemanjaVac8, 27. oktobar 2014 14:38)

    # Link komentara

  3. -zato sto se ne ponistavaju golovi protivnika zbog nepostojeceg ofsajda...


    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Činjenica, 24. oktobar 2014 16:46)

    Nadam se da te je barem malo sramota sto napadas samo Partizan. Videli smo sta je bilo protiv Donjeg Srema pre neki dan.
    (nikola, 27. oktobar 2014 13:53)

    # Link komentara

  4. Četiri komada od Bešiktaša su realnost, ni manje ni više od toga. A što se tiče domaće "lige", ništa nama ne znači broj titula i sl., tu je jedino bitno dobiti derbi i to nam uglavnom uspeva. Jednostavno, ne damo da ispred nas budu još gori od nas. Oni koji tri od četiri utakmice u toj istoj "ligi" dobiju sa 1:0 iz penala, koje vode viši kriminalci koji komanduju nižim kriminalcima a svi zajedno su od nekad velikog kluba i stadiona napravili kriminalno utvrđenje.

    Takođe, jedna velika razlika: mi shvatamo kako stvari stoje i ne ponosimo se sadašnjošću. Ovi drugi su ubeđeni da ih samo zli Tole sprečava da, ovakvi kakvi su, igraju bar četvtfinale LŠ svake godine. To se zove mitomanija, da ne pominjem neka teža psihička stanja.
    (Vladimir, 26. oktobar 2014 14:39)

    # Link komentara

  5. Fudbal je sramota srpskog sporta a Partizan i Zvezda su glavni nosioci te sramote. Zbog fudbala nas prozivaju svugde i uvek. Fudbalski navijači su najveće zlo. Ukinite fudbal u Srbiji. lepo vam je Bora čorba napisao pesmu još odavno. Tolike pare se vrte u fudbalu a trofeji sportovi nam grcaju u siromaštvu. sram vas bilo bre fudbaleri.
    (Sniša, 25. oktobar 2014 11:01)

    # Link komentara

  6. Daj bre ljudi da se ne lazemo nebitno ko za koga navija (ja navijam za Srbiju i Srpski fudbal) ali pricam vec uveliko da je ono SRAMOTA sta gledamo zadnjih godina od nasih najjacih timova , igraci su nula totalna bespomocna nula od kvaliteta , jedino gde se nesto desava jeste u lopovskim upravama kada ratuju saopstenjima i prepucavaju se ,inace ovo na terenu je jednom recju SRAMOTA ! Problem je u mafiji koja je unistila kvalitet, evo su posledice toga,a ovo je samo pocetak ! Niti snage nit brzine nit ideje nit tehnike .. okupili se veterani i pikaju fudbal eto tako meni to izgleda.. lazovic kao da je amater ,ne znam sta bih vise rekao ..
    (Baki, 25. oktobar 2014 00:53)

    # Link komentara

  7. Ova dva kluba ne pripadaju istom sportu.To što je turski tim igrao je fudbal, a ono što je igrao Partizan je neka meni nepoznata igra...
    (Aca, 24. oktobar 2014 09:14)

    Mi smo to kao deca zvali - igranje lopte.
    (Vispreni Bwrr, 24. oktobar 2014 18:33)

    # Link komentara

  8. Kad je ušao Grbić videlo se koliko ostali nemaju pojma o ovoj igri. U mlađim kategorijama se forsiraju ,,đikani" snažniji od svjih vršnjaka, bez imalo smisla za fudbal.Partizan je superioran i stalno napada u mlađim kategorijama, pa ovi ,đikani" skoro da i nemaju posla tako da uspeju da se prošvercuju čak i do prvog tima. E tu ih sada već čekaju fizički isti ili čak superiorniji protivnici pored kojih ispadaju smešni. I onda se čudimo kad igraju a ne znaju ništa. A ovi koji ponešto i znaju, kao recimo Pantić i Živković čuvaju nogice i ne žele da rizikuju već zatvorene transfere. Ostalo su igrači kojima je mesto u ligi veterana a nikako u ozbiljnom fudbalu. Sve u svemu za mene je iznenađenje da nije još i gore a biće sve gore i gore, nažalost.
    (Nestručnjak, 24. oktobar 2014 18:18)

    # Link komentara

  9. (runner, 24. oktobar 2014 10:50)

    А какве везе имај паре са трчањем? Наши фудбалери имају снаге за 15 минута. Посебна прича је терен. Биће погодан да се одиграју још 2 утакмице.
     (треба да се погледамо у огледало, 24. oktobar 2014 17:37)

    # Link komentara

  10. Najjači utisak je :'Ovo je Turska!'
    Dok svako ko se usudi reći ili uskliknuti ma šta slično u Srbiji, ne završi na patologiji (imao američki pasoš ili ne), ovo je kubura od zemlje. Sve ostalo je potpuno nebitno. Isto vaši i za kvislinge kojih se nakotilo.
    (Cigan do groba!, 24. oktobar 2014 17:08)

    # Link komentara

  11. Zasto?

    -Zato sto se ne sudi svaki pad Lazovica kao slobodan udarac,

    -zato sto se ne sudi svaki ulazak u sesnaeserac (pri cemu igrac automatski sam sebe saplice i pada) kao penal,

    -zato sto nije dozvoljeno igracima partizana da daju golove iz ofsajda,

    -zato sto protivnik nema obavezu da daje sebi autogolove ako partizan ne moze sam da postigne,

    -zato sto predsednik Besiktasa ne ide sa partizanom na gostovanja pa da mora da naredi svojim igracima da izgube loptu cim predju centar,

    -zato sto Ninkovicu, Lazovicu, Volkovu nije dozvoljeno da se unose sudiji u lice i prete mu,

    -zato sto se ne ponistavaju golovi protivnika zbog nepostojeceg ofsajda...

    Eto zato. Da li postoji vise ijedan navijac u Srbiji koji to ne zna? Sve to je i jedini razlog zasto partizan jedini podrzava Karadzica i odrzava ga na vlasti, a on njima zauzvrat pise laznu istoriju. Glavni problem u tome je sto se navijaci partizana zadovoljavaju namestenim titulama i blamazama u Evropi jer im je oduvek jedini cilj bio samo da budu ispred Zvezde. Sve napisano je suva istina i to znate i sami i kad ste vec postavili pitanje molim da objavite i odgovor.
     (Činjenica, 24. oktobar 2014 16:46)

    # Link komentara

  12. Srpski klupski fudbal je umro,samo ga treba proglasiti mrtvim !
     (nik sloter, 24. oktobar 2014 16:44)

    # Link komentara

  13. Najbolji tim evrope nas partizan 9 utakmica 9 pobeda steta sto nema Toleta u Euro Kupu da sredi ovu malu neprijatnost.
    (LOL, 24. oktobar 2014 15:56)

    # Link komentara

  14. Zeko i Bjeko.. . Sve vam je oprosteno...
    (Eeeeeee...., 24. oktobar 2014 15:24)

    # Link komentara

  15. Lukac branio slabo? Ovo mora da je neki vatreni navijac Zvezde davao ocene pa je vec poceo da navlaci za prvog golmana reprke kad Stojke ode. Lukac je odbranio sve sto se moglo odbraniti. Sva 4 gola su realna i malo koji golman na svetu bi ih odbranio. Sa ovakvim bekovima i stoperima ispred Lukaca mi smo i dobro prosli.
    (Lukac prvi golman repke!, 24. oktobar 2014 15:20)

    # Link komentara

  16. Ocekivano,od kluba koji svake godine proda najbolje igrace.Ali ima jos nesto - ni jedan strani klub nije fizicki godinama nadigran od Partizana,pa se uvek zapitam " Gde se to oni pripremaju i kako ?"
     (montanjer, 24. oktobar 2014 15:19)

    # Link komentara

  17. Pantić 0
     (Albano, 24. oktobar 2014 15:12)

    # Link komentara

  18. Zato sto je srpski fudbal jaje, eto sta je!
    (Flox, 24. oktobar 2014 14:18)

    # Link komentara

  19. Vrlo je jednostavno. Igraš tri utakmice u kojima ti je jedini posao na početku napada da pošalješ loptu Lazoviću, ovaj će da se sruši kao da je upravo učestvovao u saobraćajnom udesu i dobiješ faul. Prekid iskoristiš da tvoja ne baš spremna i ne baš brza ekipa prenese težište igre na polovinu protivnika, pa onda probaš opet na istu foru, da bi došao do slobodnjaka u zoni šuta ili centaršuta. Nije da se sude penali ili crveni, pa da će neko da primeti. Onda dođe evropska utakmica u kojoj se na Lazovićevo praćakanje sudija samo zabezekne i odmahne rukom i ti stvoriš jednu ili nijednu priliku za 90 minuta. Ako protivnik utera sebi gol, utera. Onda nazad na prvi korak.

    Naivan bi pomislio da je kriterijum medveđa usluga, ali i tako je cilj uništiti sve, zar ne?
    (medveđa usluga, 24. oktobar 2014 13:18)

    # Link komentara

  20. Sad se ja kao Zvezdaš,pitam kakva je ovo liga? Slabi su i Zvezda I Partizan za Evropu,ovo je naša surova realnost...Bez dobrog Partizana nema dobre Zvezde i obrnuto,trebaju nam jaki protivnici,jaka liga i naravno što više ulaganja u mlade igrače i raditi sa njima a ne prodavati ih sa 18 godina.Do '90-ih godina smo navijali jedni za druge kad igramo protiv stranih ekipa,tako da se ne radujem porazu komšija.
     (gorus, 24. oktobar 2014 13:04)

    # Link komentara

  21. Besiktas je u svoj tim u poslednjih nekoliko godina ulozio vise od 50 000 000 evra, za njih su igrali i Kvarezma, Guti, Hugo Almeida, Rustu, Simao Sabrosa, Nihat Kaveci, Mamadu Niang Fabijan Ernst, Edu, Hilbert, Esude, Mek Gregor Mehmet Aurelio, sada u timu imaju 3 reprezentativca Turske, imaju Hacinsona ( igrao i za PSV, stalni reprezentativac Kanade ), tu je Hose Sosa ( igrao za Atletiko Madrid, sadasnji reprezentativac Argentine ), imaju Tomasa Sivoka koji igra za Cesku, reprezentativac Slovacke Holosko im je u timu, napadac Eneramo je tu i isto clan Nigerijske reprezentacije, Veli Kavlak im isto pomaze u igri, i on je clan Austrijeske reprezentacije + na to sve u napadu Demba Ba, a na klupi Bilic, 10 reprezentativaca imaju i to ne nekih kuvara, konobara i gonica lavova, a infrastruktura nije ni za pominjati... Poenta jeste da ko god ulozi novac vratice mu se, mozda ne za 2 godina, mozda ne ni za 4, ali za 6 sigurno hoce, nasa liga zajedno ne potrosi 1 000 000 evra ukupno u transfer periodu, a transfere preko 1 000 000 odradjuju nama bliski klubovi kao Dinamo Zagreb, Steaua, Ludogorec, neki igrace odavde beze da igraju za Madjarske klubove, ovde nema para, svako ko nesto vredi bezi, a ko ne vredi vraca se ovde, pod uslovom da je uspeo da ode... Ovi momci deluju kao da treniraju bocanje i to 3 treninga nedeljno, i njima na dusu ide sva ova bruka, ako dozivimo to da i ovde dodje kakav takav novac u fudbal definitivno ce biti i rezultata, vazi samo za klupski fudbal.
    (Fuzbal Spilen, 24. oktobar 2014 12:45)

    # Link komentara

  22. Sta reci za samu utakmicu....sem debakl, jedino sto je pozitivno su bili navijaci, koje pozdravljam i nadam se da ce u buduce ovo biti model kako se
    navija za klub i kako stvarno treba da se ponasaju navijaci.
    (gil bates, 24. oktobar 2014 12:30)

    # Link komentara

  23. ne moze se svake sezone prodati 4,5 najboljih igraca, pare potrositi na svakodnevne troskove i ocekivati uspeh... ako hoce nesto da urade treba bar tri kvalitetna stranca dovesti i svake sezone menjati tri najgora od domacih igraca a dovesti bolje od njih, pa kroz par godina napraviti dobar tim.
     (miki, 24. oktobar 2014 11:32)

    # Link komentara

  24. Kada je Grant hteo da dovede igraca iz Engleske pete lige, svi su skocili da li je on normalan. On im je odgovorio da Partizan nije nista bolji od klubova pete lige. Surova realnost!
    (Dusan US, 24. oktobar 2014 11:25)

    # Link komentara

  25. Jel neko od vas stao medju stative nekad u zivotu? Ako jeste, i ako je video prvi gol Besiktasa, zna da Lukac tu nije mogao nista. Ostalo je suvisno komentarisati, to nam je realnost.
     (Rocky, 24. oktobar 2014 11:19)

    # Link komentara

  26. O konjanici samo polako. Besiktas je VODECI tim turske prve lige. Kapiten vase sampionske generacije Milijas nastupa za Manisaspor POSLEDNJI tim druge lige turske. Kapirate relacije, koliko bi se vama trebalo smejati?
    (potkovani konjanici, 24. oktobar 2014 11:18)

    # Link komentara

  27. Mnogi komentatori su navodili kako su navodno fudbalski učenici prevazišli učitelje A zaboravljaju da je u radovima Bešiktasa bilo više stranaca nego Turaka kao u ostalom i u redovima Asterasa Grka ili Totenhema i na Engleza. S druge strane za vreme bivše Sfrj u inostranstvu se išlo tek sa 27 godina. Retko se tada dešavalo da ti golobradi klinci čine trećinu tima. Kada se na sve to nadoveže dugogodišnja ekonomska kriza u zemlji, nezajazljivost uprava klubova i javašluk u radu, dobro i prolazimo. Pa vidite samo kako su se proveli Liverpul,Roma,Galatasaraj i dr. čiji je budžet daleko iznad partizanovog.
    (runner, 24. oktobar 2014 10:50)

    # Link komentara

  28. Mnogi komentatori su navodili kako su navodno fudbalski učenici prevazišli učitelje A zaboravljaju da je u radovima Bešiktasa bilo više stranaca nego Turaka kao u ostalom i u redovima Asterasa Grka ili Totenhema i na Engleza. S druge strane za vreme bivše Sfrj u inostranstvu se išlo tek sa 27 godina. Retko se tada dešavalo da ti golobradi klinci čine trećinu tima. Kada se na sve to nadoveže dugogodišnja ekonomska kriza u zemlji, nezajazljivost uprava klubova i javašluk u radu, dobro i prolazimo. Pa vidite samo kako su se proveli Liverpul,Roma,Galatasaraj i dr. čiji je budžet daleko iznad partizanovog.
    (runner, 24. oktobar 2014 10:50)

    # Link komentara

  29. Tekst se ne bavi korenom problema.
    Jasno kao dan da se loshe radi u mladjim kategorijama. Jasno kao dan da nemamo trenere. Dovoljno je videti Nikolica i njegov tim koji igru nema i sve je jasno. Nemamo kondicione trenere. Nisu ovi iz Turske super ljudi, vec mnogo bolje fizichki spremni, a to je samo posledica struke.
    Dalje...taktichki smo totalno nepismeni. Pa, ovi igrachi ne znaju na prvu da odigraju. Ovi ne znaju shta je to rketanje bez lopte....oni igraju na nivou shezdesetih godina proshlog veka...ljudi udavishe loptu. Jedan drzi loptu u nogama, dok ostali stoje kao spomenici.
    Partizanu je dovoljno stvaiti dvojicu protivnichkih igracha na njihovu polovinu i ovi nema shanse da iznesu loptu igrajuci od noge do noge....ne, odamh sledi bunarenje ka protivnichkom golu. Tuga kako je to nizak nivo....tuga.
    Sta reci o igrachima..?

    Kako je Lazovic u prvom timu je pitanje za Gospoda, jer to nikome nije jasno, sem da ochigledno ima veoma, veoma jaku vezu. Fofana je za njega Pele.
    Stankovic, B.Ilic, Volkov, S.Markovic, zahvaliti se i zaboraviti.

    Koji ovo tim, ako je glavni igrac S.Ilic sposoban da odigra 20 minuta...!!????
    (zoran, 24. oktobar 2014 10:43)

    # Link komentara

  30. Očigledno da je privatizacija jedino rešenje,pošto država ne zna da upravlja klubovima odnosno u uprave je postavila političke poslušnike koji su tu samo da otkinu koji milion evra za džepove svojih mentora.U Partizanu se prodaju igrači za milione evra,a ni jedno pojačanje nije dovedeno osim onih igrača koji imaju problema da nadju klub,odnosno onih bez obeštećenja.Ne samo to,i ovi igrači u klubu mesecima nisu dobili plate,takodje i treneri mladjih kategorija,radna zajednica...Dobija platu samo onoj ko je u nekom smislu "dobar" sa upravom...na primer šefica marketinga i njena pomoćnica,a marketing nam je na nivou kluba iz opštinske lige.Platu dobija onaj ko ne radi svoj posao a onaj ko radi ne dobija...pa to nema nigde.Sportski sektor kluba s obzirom na okolnosti je izvanredan.Nesposobna uprava će otići,ali ako dodje opet ona koju postavljaju ljudi na vlasti,promena je basmislena.Što se tiče ove utakmice,za 2 miliona evra uprava je mogla da kupi četiri kvalitetna brazilca ili argentinca,kolumbijca...i Partizan ovo utakmicu ne bi izgubio ili bi bar bio ravnopravan.Ali ne, moraju da igraju osamnaestogodišnjaci da bi se što pre prodali a pare podelile.Sa prosečno i redovo plaćenim,iskusnim igračima,plus domaćim talentima,koji neće biti prodati čim kroče u prvi tim,Partizan može mnogo u evropi,sigurno više od Apoela,Maribora,Ludogoreca...ali uslov za to je uprava koja ne krade.Privatnik je neophodan,ovo više nema smisla.
    (nenad zz, 24. oktobar 2014 10:35)

    # Link komentara

  31. Ubedljiv poraz crnogoraca. Da su Srbi mozda ne bi izgubili.
    (Umbro, 24. oktobar 2014 10:33)

    # Link komentara

  32. Zato što je Bešiktaš vrhunski odigrao! Ne sećam se kada je jedan inostrani klub odigrao ovakav meč u Srbiji.
    (danilo, 24. oktobar 2014 10:32)

    # Link komentara

  33. Lukac-sramota koliko je nesiguran, dva gola je direktno skrivio. … Miladin-solidno...mada se cudno krece u napadu. … Cirkovic-da nema Voje bio bi Pepe, ovako je solidan. … Voja S.-da njega nema, bili bi 60% jaci i opustenijo, sramota sto je igrac i kapiten Partizana. … Volkov-jos jedan sramotna partija...i pitam se, dokle ce igraci koji samo znaju da trce(do dise, nepravilno) da igraji u nasem klubu??? Jede gurmansu u Ponchu dva dana pred utakmicu, cist neprofesionalac! … Drincic-osim prekida, ne vidim njegovu ulogu u timu, ispratite koliko gresi i koliko kontri zbog njega branimo. … B.Ilic-retko zahvalan fudbaler, kapitensku traku bi mu dao. … Pantic i Zivkovic-na zalost, produkti loseg stanja u drustvu, bitnije im je da sednu u kafic i sepure se pred devojcicama, nego
    da treniraju i napokon talenat
    pretvore u nesto dobro. Plasi me
    'Ninkovic' scenarijo.
    Lazovic i Skuletic-sve ok...ali ne bi mi prosli pored stadiona ( malo vise sam upicen a ne bi objavili kada bi se raspisao), generalno...ni jedan privatni vlasnik ih ne bi drzao u timu...ni jedan!!!!
    Sve u svemu...kada strinina tetka moze da radi u Eps-u, tako i ovi igraci mogu da igraju u jos jednom raspalom javnom preduzecu. Dok nas neko ne kupi...BOJKOT!
     (Kuman, 24. oktobar 2014 10:26)

    # Link komentara

  34. Care,i Zvezda je igrala LS. U grupi sa Sampdorijom, Anderlehtom i zaboravio sam ko je bio cetvrti u sezoni 1991/1992. I sledece tri sezone je LS imala po dve grupe. Sta ste postigli od kada igrate grupne faze LS i LE.Ni jedna jedina pobeda. Cetiri neresene.Vama je najvaznije da pobedite Zvezdu i da je stignete i prestignete po broju titula,da imate svoje filijale u JSL a onda dodje Evropa i samaranje od pekara, ribara, inkasanata
    (Konstatacija, 24. oktobar 2014 09:38)

    To jednostavno nije istina. Liga Sampiona, kao brend i takmicenje je osnovano 1993. godine, kada smo bili pod sankcijama. Crvena zvezda nije nikada igrala u tom takmicenju.

    Partizan jeste jadan, ali je pojam za Crvenu zvezdu od kada se igra moderan fudbal, to jest od kada ne moze golman da hvata u ruke kada mu odbrambeni igrac vrati loptu.
    (Labud, 24. oktobar 2014 10:25)

    # Link komentara

  35. @ Zrinjski, ne moze se Bilic pomenuti, kada nije on taj koji je pobedio Partizan, vec klub koji ima nebrojano puta veci budzet u odnosu na Partizan, samim tim ima vise mogucnosti za dovodjenje kvaltetnijih igraca, odnosno finansijski bolje uslove za razvoj istih.
    Najlakse je biti trener protiv finansijski i igracki slabijih timova. Zato je Martino mogao voditi Barselonu, kao i Celsi sto je vodio Di Mateo. Bilic je solidan strucnjak, daleko od onih vise solidnih jos, o najboljim da ne govorim. Nemas razloga da pises da ste vi pobedili bilo koga jer niste. U pitanju je Turski klub. Ali, sveopste je poznato to da se vi kitite tudjim perjem tako da me ne cudi to sto si napisao.
    Globalno gledajuci, Srbija koja manje ulaze u sport u odnosu na vas jeste zemlja koja je sportski daleko iznad vas. To je cinjenica sa kojom ste se vi morali da pomirite, no, svaki uspeh koji je diirektno ili indirektno vezan za vasu sportski malu naciju slavite. Razumem vas. Ipak pitanje je kada ce se opet ponoviti. Vi ste jednostavno takvi. Na sportskoj mapi ste sve veca retkost. Pozdrav.
    (LeslieNielsen, 24. oktobar 2014 10:14)

    # Link komentara

  36. Nemamo struku, nemamo kvalitet, na terenu nema novinarskih pričica o vanserijskim talentim, sve se jasno ko u ogledalu vidi, NE ZNAMO!
     (Pilipenda, 24. oktobar 2014 10:13)

    # Link komentara

  37. Molim vas da anketiramo navijače.
    Neka da plus onaj koga Ninković nervira.
    Ili ja nisam u redu ili šta već...?
    Kako ga vidim na terenu tresem se.
    (MARE, 24. oktobar 2014 10:11)

    # Link komentara

  38. nervira me fatalizam i pljuvanje po svemu. prvo: poraz kao poraz, eno velika roma pa se otvori dizna za 5:0 vec na poluvremenu. a kamoli partizan - a besitas je jos jaci u odnosu na partizan nego sto je bajern u odnosu na romu. o cemu mi onda pricamo? mozemo da odigramo maximum nereseno s njima, i to samo ako im je los dan - a nama da se sve kockice poklope.
    sve ovo je posledica patuljaste lige, sa malim trzistem i malim sponzorstvima. i to nije samo srbijanski problem, to je problem svih ex-ju liga: nekadasnji veliki klubovi koji su se razvijali u skladu sa velikom ligom, i igraci i treneri kaljeni u jakim derbijima.
    da podsetim ove radosne zvezdare: onaj bari je bio lepa posledica igranja u velikoj ligi, gde se za bodove otimas s dinamom, partizanom, hajdukom... to prekali ekipu pa dobije samopouzdanje a ume i da se stisne kad je tesko.
    dokle god ne bude velike lige, makar nekog balkan , bice nam svima ovako. ne zavarajte se - svi mi sa balkana smo pojedinacno sitna riba, na svakom planu. ali bar mozemo da se tesimo i lazemo sebe da smo nesto posebno talentovani. bilo nekad - sad smo puni igraca koji su forsirani, pa se neko napolju i zezne pa kupi. ne mislim na odbrambene bandere i bekove, mislim na prave igrace oko kojih se sklapa tim - mi to vec 20 godina nemamo.
     (neutralni felsh, 24. oktobar 2014 10:09)

    # Link komentara

  39. Prvo bi hteo da potpisem komentar koji je postavio Pera Trta, a onda da dodam da mi jako bode oci to sto nemamo sponzora na dresu a igramo evro takmicenje. To je nedopustivo i to je jedan od vecih razloga zbog kojih je Partizanu potrebnija metla nego evro takmicenje.
    (hope, 24. oktobar 2014 09:55)

    # Link komentara

  40. Ja bih Fofanu stavio na kreatora igre, ima taj pas u prostor...
     (moris, 24. oktobar 2014 09:52)

    # Link komentara

  41. Da je Tole mogao da pomogne kao u domacem sampionatu,Partizan bi i tu bio prvi,sigurno bi sinoc pobedio Besiktasa sa nekoliko golova razlike,ali steta.......
    (dragan, 24. oktobar 2014 09:48)

    # Link komentara

  42. CESTITAM NAVIJACIMA NA PRIMERNOM PONASANJU I PODRSCI PARTIZANU
    (Zevs, 24. oktobar 2014 09:47)

    # Link komentara

  43. Nešto ne pominjete moćnog Bilića? A susjedi? Hrvat vas rasturio
    (Zrinjski, 24. oktobar 2014 09:45)

    # Link komentara

  44. Kako Hrvat protutnji Beogradom... :)
    (Zrinjski, 24. oktobar 2014 09:44)

    # Link komentara

  45. Од 2006. године ово нам је пето учешће у групној фази ЛЕ а имали смо и једну групну фазу ЛШ.
    Скор је сљедећи:
    1 побједа, 5 неријешених и 23 пораза.
    Гол разлика: 14:56 (просјек: 0,5:2,5).
    Је ли довољно да ме ДВ нападне да ударам на тековину Ђуре фризуре или треба још да наставим.
    (Небојша, 24. oktobar 2014 09:44)

    # Link komentara

  46. e moji sinovi a vi i dalje idite gledajte derbi i lozite se,ja pricam vec god dana da nam je liga u haosu,i dobijam minuse,ja sam odavno prestao da idem na stadion,niti cu dok se nesto ne popravi,krivci su politicari koji se mesaju u sport i lopovi u upravi,ja ne znam sta ti momci uce na treninzima stvarno,i ja sam igrao fudbal 15 god zonsku ligu,verujte mi razlika izmedju beogradske zone i jelen super lige je samo u snazi,tehnika ti ne treba uopste,i da imas nekog da te gura,tuzno ali zalosno,toliko...
     (marko87bgd, 24. oktobar 2014 09:44)

    # Link komentara

  47. Drinčić bombarder

    Care,i Zvezda je igrala LS. U grupi sa Sampdorijom, Anderlehtom i zaboravio sam ko je bio cetvrti u sezoni 1991/1992. I sledece tri sezone je LS imala po dve grupe. Sta ste postigli od kada igrate grupne faze LS i LE.Ni jedna jedina pobeda. Cetiri neresene.Vama je najvaznije da pobedite Zvezdu i da je stignete i prestignete po broju titula,da imate svoje filijale u JSL a onda dodje Evropa i samaranje od pekara, ribara, inkasanata
    (Konstatacija, 24. oktobar 2014 09:38)

    # Link komentara

  48. Nije vezano samo za Partizan već za sve naše kad se sretnu sa ma kojim malo ozbiljnijim klubom u takmičenjima.
    Neću da se pravim da sam veliki stručnjak i da poredim ko je koliko talentovan ali ima dve stvari koje mi kao gledaocu nisu jasne. Prvo, odakle našim upravama ideja da smo mi tako talentovani da možemo da štancujemo igrače i da se živi samo od prodaje ljudi bez ikakvog napretka u bilo čemu drugom kao što je rad, snaga, organizacija, stadioni i sl.
    Drugo, kako je moguće da smo mi inferiorni fizički od svih? Svi su dopingovani ili ima nešto što mi ne radimo dobro sa fizičkom pripremom. Neko je dobro rekao da ako imaš posla sa većim majstorom onda moraš više da trčiš i prilagodiš se. Mi ni trčati a da to ima snagu i traje ne možemo više. O tome da ima i smisla trčanje je previše i govoriti.
    To bi možda mogli naši za početak da rade a ne da se samo kuka na pare. Bar noge imamo i pluća isto kao i ostali ljudi.
    (Gledač, 24. oktobar 2014 09:36)

    # Link komentara

  49. Tu se javljaju navijaci,nije mi jasno sta oni gledaju,kako navijaju,da li uopste vide na kojem nivou je nasa liga? Igraci su nam katastrofa,pojma nemaju,i ne radi se tu o iskustvu,nego o neznanju.Danas se fudbal ogra mougom i znanjem,to je veliki business,velike pare se ulazu i tu nema mesta neznanju.Ko ne zna taj prodje sa 4-5 gola u iole jacoj utakmici kao sinoc Partizan.Partizan je izgubio i od prosecne ekipe iz Grcke,izgubice i u Turskoj sledecu utakmicu,jer nema igrace,ne zna se koje gori od goreg u tom timu a talenata nema.Igraci Partizana nisu talentovani za fudbal pa to se jasno vidi! Da li neko zna sta je talenat? Igraci Partizana ( i Zvezde ) znaju osnove fudbala,ali to je sve,ne mogu 2 tacna pasa da urade a o tome da se fudbal igra za golove,ne treba ni pisati,oni ne bi dali gol ni da se igra 3 dana uzastopno. Liga nam je katastrofa,i igra se zbog manijaka na tribinama,ogromna vecina ljudi ne prati fudbal.Mozda je resenje privatizacija, ali se bojim da niko normalan nece da kupi Fk a da ne zna sta kupuje,da li kupuje i tribine ili samo grb kluba? Tu su i menadzeri koji kontrolisu igrace tako da sto se mene tice,ta Liga moze i da se ne igra,vecini ne bi falila.
     (Kancelarija za brze odgovore., 24. oktobar 2014 09:34)

    # Link komentara

  50. Ali Ninkovic ???Zalutao . Decko je kriminalno los i transfer ga ceka u Azerbejdzan ili slicno. Utripovao je Zvezdu a nista nije uradio.
     (Express, 24. oktobar 2014 09:33)

    # Link komentara

  51. Indikativno je jedno, malo ko nije bolje pripremljen i jači od naših ekipa!!?
    I to ne zadnjih 10 minuta, nego već u prvom poluvremenu.
    Indikativno je i da naši klubovi već godinama nemaju klasičan srednji red, preskačemo igru, izgovarajući se na mlade, neiskusne ekipe i to traje i traje.
    Pa i reprezentacija nam je puna zadnjih veznih, odbrambenih i polušpiceva.
    I Albanci su nam pravili problem na sredini onih 40 minuta kada bi odigrali agresivno.
    Onda slede povratne lopte, pimplanje štopera, šutni na krilo gde smo "kao" dobri ali ne i jaki i eto igre.
    Zašto je teško priznati da naše ekipe nemaju vezni red, bar ne mlad, a pogotovo ne brz
    I šta onda da radi Škuletić?
    Strašno je iritirajuće kada komentator kaže da su svi igrači odlično pokriveni i nema se kome dodati, a oni na drugoj polovini kao KLADE ccc - K. L. A. D. E. Kretanje u prostoru = Nula
    Niko se ne otkriva, niko ne utrčava, niko da skupi hrabrosti i pokuša da prihvati loptu !!???
    A koren svega... ambicija
    Pa niko u našim upravama nema ambiciju da se izdigne iznad naše lige.
    Ako uprava nema tih ambicija i to ne prenosi na trenera, kako očekivati onda da igrači budu ambiciozniji.
    Evropska takmičenja služe za popunu budžeta iz kojih se isisavaju plate i bonusi uprava.
    Kako se baviti crnim poslovima ako nisi stvorio bar sivilo oko sebe. Iza njih stoje političari, razni muljatori, perači novca.
    Osnova je trula.
    A loš zadah zna da obeshrabri.
    Kako onda na tome graditi?
    (Dejan, 24. oktobar 2014 09:32)

    # Link komentara

  52. Niko nezna blatit kao mi, izgubili 4:0 pa šta? Koliko primi neko veče Roma kod kuće? Koliko primi Brazil na sp,kod kuće i to u polufinalnoj utakmici? Kakve veze danas ima odakle dolazi neka ekipa,pogledaj samo igrače i budžet!! Stručnjaci kažu prije 20 god. mi smo se sprdali sa turskim ekipama, al zaboravljaju da u tim ekipama nije bilo stranaca da su to bili samo turski igrači. Pogledajte CZ i PFC, koliko imaju stranaca? ( ne računam ex yu zemlje) Pogledajte samo budžet Besiktasa i PFC,CZ,Vose. Budimo realni. NIJE KATASTROFA!!!!!!
     (Mazic M, 24. oktobar 2014 09:30)

    # Link komentara

  53. Када чујем ово "стање у српском фудбалу", најежим се!:-)))
    Какво бре "стање" кад годинама не ваља ништа?!?
    (Бојан Илић, 24. oktobar 2014 09:24)

    # Link komentara

  54. @Dejanddddd
    Cak i da se mecevi namestaju, ne namestaju se svi. Ljudi moraju da shvate da je ovo normalna posledica ekonomskog stanja u kome se cela zemlja nalazi a tome samo doprinose halapljive uprave koje pune svoje dzepove. Mi zivimo u iluziji da smo jos uvek zemlja od 20 miliona stanovnika gde je imalo sta da se probere od igraca. To vise nije slucaj. Klincima i roditeljima se od malih nogu pune glave velikim ciframa od strane menadzera, uprava itd. Kako te nabedjene zvezde prolaze, videli smo sinoc. Dakle, svima treba da je jasno koje nam je mesto u eU fudbalu namenjeno. Tu smo da budemo treca liga i da nam kupe klince sa 17-18 godina koji nesto vrede. Ali sto bi rekli nasi mainstream politicari, nemamo alternativu ;)
    (Dzoni, 24. oktobar 2014 09:24)

    # Link komentara

  55. A sta je sa drenazom terena??? Pojela maca?
     (nesa, 24. oktobar 2014 09:23)

    # Link komentara

  56. ....pa jel bajern dade sedam komada u rimu pa sta
    (milan, 24. oktobar 2014 06:24) Onda bi u Beogradu sigurno dao nekih 14-ak.
     (milan, 24. oktobar 2014 09:16)

    # Link komentara

  57. Kako zasto?Pa zato sto imamo neznalicu i kukavicu od trenera.Stavi Slovenca Ilica na DMC.Katastrofa!!
     (Ja, 24. oktobar 2014 09:15)

    # Link komentara

  58. Zato Stajinic kaze da se Partizan sad okrece obavezama u domacem prvenstvu i borbi za titulu???!!! Koje prvenstvo, koja titula?? Da Bilic nije napravio izmene bilo bi 8:0. Toliko o Partizanu, Zvezdi i srpskom fudbalu.
     (Michael Kenna, 24. oktobar 2014 09:14)

    # Link komentara

  59. Ova dva kluba ne pripadaju istom sportu.To što je turski tim igrao je fudbal, a ono što je igrao Partizan je neka meni nepoznata igra...
    (Aca, 24. oktobar 2014 09:14)

    # Link komentara

  60. Postali smo razvojna liga u svemu.
    (Dvica, 24. oktobar 2014 09:13)

    # Link komentara

  61. Navijač sam Zvezde, ali i mi i komšije realno imamo "Š" timove. To je naša realnost. Sve se vrti oko para bez kojih ne može da se napravi dobra ekipa. Zato je jedini spas da privatnik kupi i jedne i druge pa će te videti kakvi će timovi biti jer vlasniku kluba nije u interesu da igra "tramvaj ligu" nego ligu šampiona. Da bi to ostvario mora da uloži u jak tim. I što je najvažnije kod privatizacije,znaće se ko je gazda tako da neće moći raznorazni rukovodioci kluba da uzimaju procenat, i tako dok se svi izređaju za klub i dovođenje igrača ne ostane ništa. Do tada ne treba se nervirati. Poslednji derbi gledao sam 15-ak minuta na televiziji jer je izgubio smisao a imam više odgledanih derbija na stadionu nego neko na televiziji.Naravno dok je to vredelo gledati i imalo smisla.
    (gfhjgfhj, 24. oktobar 2014 09:10)

    # Link komentara

  62. "...rezultat u duelu sa solidnom ali ne i vrhunskom evropskom ekipom..."
    Besiktas nije ni solidna, a kamoli vrhunska ekipa. Otprilike cetvrta-peta evropska liga.
    (Slavisa, 24. oktobar 2014 09:09)

    # Link komentara

  63. A ja mislim da je fudbal kod nas, kao sport, davno "umro". Umro je od kada fudbal igraju nepismeni dunsteri, čije ponašanje neverovatno podseća na ove grandomanske pevačice koje je neko u njihovom selu ubedio da su "rodjene pevačice". One, doduše, mogu pesmu da nadoknade silikonskim ustima, grudima i dup..om, kao i pokazivanjem drugih atributa ali, fudbalerima je ostala samo lopta. Moraju da znaju ili će ispasti "goveda" kao i toliko puta do sada. Fudbal, danas, hteli to da priznamo ili ne, igra moralni šljam, domaća fukara koja je tu radi lične promocije i lova u mutnom a ne kao sportista i neko kome je stalo do takmičenja i pobede. Srpski fudbal je prošlost. Mislim da je najgori, ne samo u Evropi nego i u svetu. Na nivou smo Sejšelskih ostrva. U principu ne gledam utakmice, da ne bih gubio vreme a to bih preporučio i ovim "dilejama" što idu na utakmice samo da bi dobili batine ili, da bi nekoga tukli. Čini se da je to jedina svrha srpskog fudbala. Mora se imati nešto. Ako neko nije imao vremena da se obrazuje poput fudbalera starije generacije, ako neko nema ni trunke nacionalnog ponosa, ako nema želje da pobedi, ako mu je jedini cilj da se na dve-tri utakmice ispromoviše i "zapali" negde, ako mu je važnija frizura i "imidž" od utakmice, ako nema nikakvog ponosa, ako mu je svejedno dali će igrati za Srbiju ili Tursku, takav može biti sve ali NIKADA FUDBALER. Mi imamo svakojakih kriza ali kriza identiteta nas ubi. To se odražava na sve pa i na fudbal.
    (Mladen Mladenovic, 24. oktobar 2014 09:08)

    # Link komentara

  64. I Lazović igra za reprezentaciju!!! Joooj Srbijo međ' šljivama!
    (Neko iz mase, 24. oktobar 2014 09:05)

    # Link komentara

  65. Sve price i komentari su manje-vise tacni. Ali ovolika RAZLIKA u fizickoj spremnosti je skandalozna.
    Na utakmici sam bio i imao utisak da je na terenu prvi tim turaka i tim VETERANA Partizana.

    Trcanje, brzina i eksplozivnost je za srpski fudbal misaona imenica. Ej ljudi, pa nasi fudbaleri u odbrani stoje na 4-5 metara od protivnickih igraca?! Sta treba dalje komentarisati.
     (patos, 24. oktobar 2014 09:05)

    # Link komentara

  66. Odlična utakmica! Partizan pokazao kako se na domaćem terenu igra sa osrednjim evropskim ekipama.
    (Pedja, 24. oktobar 2014 09:04)

    # Link komentara

  67. Svi pricaju kako je fudbal kod nas loseg kvaliteta, to je suva realnost, a svi traze uspeha u Evropi, bez para, bez sponzora, bez dovodjenja kvalitetnijih igraca iz inostranstva itd.Cutite i igrajte kako znate i umete, kod nas je, jos malo, to amaterski sport.
    (Saca, 24. oktobar 2014 09:02)

    # Link komentara

  68. drzava bedna,narod prepotentan,fudbaleri nadmeni,u oblacima su,kvalitet nemaju,realno privatizacija stranci,90%fudbalera na biro,pa na njivu....
     (papiga, 24. oktobar 2014 09:02)

    # Link komentara

  69. Pre neki dan citam naslov "Niko kao Partizan". Pise kako je partizan najefikasnija ekipa u evropi. Nije to kvalitet partizana, nego lige. Sinoc smo videli kvalitet crno-belih. Ne znam sto ucestvuju u ligi evrope, samo nas brukaju.
     (chema, 24. oktobar 2014 09:02)

    # Link komentara

  70. Svi pricaju kako je fudbal kod nas loseg kvaliteta, to je suva realnost, a svi traze uspeha u Evropi, bez para, bez sponzora, bez dovodjenja kvalitetnijih igraca iz inostranstva itd.Cutite i igrajte kako znate i umete, kod nas je, jos malo, to amaterski sport.
    (Saca, 24. oktobar 2014 09:01)

    # Link komentara

  71. Slika i prilika srpskog "fudbala". Katastrofa u bukvalnom smislu te reci.
    Ja se stalno pitam, sta ta deca rade na treninzima, kada su njima problem najosnovnije tehnike igre, prijem i predaja lopte.
    (sasa jokic, 24. oktobar 2014 08:57)

    # Link komentara

  72. Razni igraci i treneri su dolazili i odlazili u Partizan i iz Partizana poslednjih godina. Jedini zajednicki imenitelj svih neuspeha u Evropi je uprava na celu sa Draganom Djuricem. Eto ko je krivac.
    (Poletarac, 24. oktobar 2014 08:56)

    # Link komentara

  73. Koliko je nasa liga smesna kada ovakvi klubovi dominiraju. I Zvezda i Partizan uglavnom lagano pobedjuju kako kod kuce tako i u gostima, a kada igraju Evropska takmicenja izgledaju kao amateri koji su se jedva skupili. Toliko je sve otislo daleko u nasem fudbalu da mislim da nikada necemo moci da oporavimo od posledica fudbalske mafije...
    (Vincenzo, 24. oktobar 2014 08:55)

    # Link komentara

  74. Lazovic, mislim da niko ne moze da objasni zasto on igra dok Beko Fofana sedi na klupi. Niti ce klub zaraditi od prodaje, niti on daje ikakav doprinos ekipi. Izgubio je brzinu koju je nekada imao i to nije vise ni delic nekadasnjeg Danka Lazovica. Sale Ilic je bar autoritet za ostatak ekipe ako nista drugo a Danko, bas nista... Ekipa je limitirana i za to momci nisu krivi. U nasoj ligi nemaju jakih utakmica tako da kad izadju malo jacem protivniku na teren ne znaju gde udaraju. Kada steknu neko malo iskustvo, odlaze d asede na klupi u nekim stranim klubovima. Sada bi se trebalo pogledati u ogledalo i odahnuti sto nismo (nekim cudom, slucajno) prosli u LS. Dali bilo ko sme da zamisli Bajern sinoc na nasem stadionu???
    (aca_bg, 24. oktobar 2014 08:51)

    # Link komentara

  75. "Kao ekipa moramo da se okrenemo srpskom prvenstvu, koje je prioritet."

    Zamislite da su ovako razmisljali Bajern, Real i ostali velikani evropskog fudbala kada su osnovani. Zamislite, Bajern iz Minhena je osnovan u jednoj kafani nezadovoljstvom nekoliko fudbalera jednog drugog kluba, ljudi su poceli od nule, bez stadiona, bez icega u posleratnoj unistenoj nemackoj...
    Ljudi iz uprave se nisu zadovoljavali "domacoj tituli" vec su uvek tezili ka vecim ciljevima, fudbalski i financijski sposobni ljudi. U partizanu su vecito bili nesposobni, u najboljem slucaju polusposobne osobe sumnjivog morala iz omiljenog nam komunistickog sistema. Zato smo tu gde smo, vecito negde na dnu, lazemo i obmanjujemo same sebe prebacujuci krivicu na citav fudbalski svet! Svi danasnji evropski i svetski fudbalski velikani su kao i mi poceli od "nule", bez stadiona, navijaca, sponzora itd. ali su imali nesto sto mi nikada necemo imati a to su sposobni ljudi koji rukovode klubom!
    (DeXX, 24. oktobar 2014 08:51)

    # Link komentara

  76. To je dokaz koliko je nasa liga slaba.Zvezda nikada ne bi mogla da osvoji KS da tada jugo liga nije bila jaka. Nije moglo da se proseta kroz Zagreb, Split, Sarajevo, Skoplje, Zenicu.A onda su dosle devedesete kada je jedan klub (Partizan) upro sve snage da Zvezdu dostigne po broju titula. Vlasnistvo na klubovima se ne zna.Infrastruktura katastrofalna. Kriza u zemlji gde isami roditelji zarad i svoje buducnosti nagovaraju decu da idu u inostrane klubove.Nisu Partizan a ni Zvezda toliko nadmocni da u nasoj ligi dobijaju sve utakmice i da sve zavisi od njihovog medjusobnog susreta.Gotovo sam siguran da ima dogovora. Nemojte protiv nas da se vadite vec imate sebi "ravne".Kolika je liga slaba govori da ostala dva ucesnika u LE budu eliminisana vec u prvom kolu.Jedan Kipar koji ima manju ligu od nas ima timove u LS a ima i u grupnoj fazi LE, Jedna Danska takodje.Maribor igra LSa sve te lige nisu vece od nasih
    (Navijac iz fotelje, 24. oktobar 2014 08:49)

    # Link komentara

  77. Kakav Vam je ovo naslov? Pa zamislite da neko sad napise naslov: "Anatomija jedne neuspesne medijske kuce". Da li je to uvreda, konstatacija, ruganje ili sta?
    (S, 24. oktobar 2014 08:47)

    # Link komentara

  78. ko je tu diletant ? trener ili igrači ? najpre svi zajedno !

    scena koja se stalno ponavlja - buljuk crno belih na 12-13 metara a protivnik na 16-17 NEOMETAN traži dobar pas i eto gola. Kad se igrao ovakav fudbal da stojiš 5 metara od protivnika ? 50tih 60tih ???
    kretanje bez lopte NULA. Daj loptu nekom - pa nek on vidi šta će s njom. Dupli pasovi u stalnom kašnnjenju. Elementarna tehnika nula (prijem lopte , pas na 20+ metara i sl.).
    NE POSTOJI nešto što se zove smišljena šema igre u napadu. Teška improvizacija.
    Nekoliko igrača je ALI STVARNO na nivou međuopštinske lige.

    I ŠTA SAD ?

    Pa ništa. Kad nemaš pare nemoj se baviti fudbalom.
    (realno stanje, 24. oktobar 2014 08:47)

    # Link komentara

  79. sad se novinar kao cudi sto nema sponzora ....a zna se ko usmerava sponzore i na koju stranu...a sto se tice igraca ,sto neko napisa ,treba ukinuti limit pa ako neki tim hoce 11 stranih i to vidi kao isplativije neka igraju. jer ovi nasi suvise dobijaju za ono sto (ne)znaju. meni ne bi smetalo i 11 afrikanaca u timu, samo nas veliki trener bas i nije ljubitelj tamnoputih igraca sto se vidi u odnosu prema Fofani ...znaci prosto vise stranaca ako zelimo rezultat i ozbiljan trener , ovako cemo biti smesni...
    (Radnik, 24. oktobar 2014 04:46)
    Na koju stranu leba ti, pa dal je moguce da razmisljas na taj nacin. Kako kad je druga strana u totalnom raspadu, jel ti vidis kakva je ovo amaterska igra ili ovaj poraz opravdavas na takav nebulozan nacin.
    (DedaMiloje, 24. oktobar 2014 08:47)

    # Link komentara

  80. U Evropi blistave partije neka pruža sveCki šampion C.Zvezda a nas interesuje isključivo JSL. Jedina bitna stvar je da je dobijen derbi a u Evropi nema šta da traži ni taj Bešiktaš kao ni ostali bogati turski i ruski klubovi a ne timovi iz Srbije. Ne pravite od muve magarca Brazil izgubi kod kuće 1-7 pa šta. Partizan je jedini naš klub koji je dva puta ograo LŠ i ne znam već koji put nasupa u LE. Sada neka "čast našeg fudbala" brani neko drugi na primer "šampion" FKCZ.
    (Drinčić bombarder!, 24. oktobar 2014 08:44)

    # Link komentara

  81. E moja Zvezdo od koga si ti izgubila... Doduse srecno.
    (vaskez, 24. oktobar 2014 08:43)

    # Link komentara

  82. Jos jedan dokaz kakvo je nase prvenstvo! Igranje kupljenih i namestenih utakmica, kao borba za titulu i onda....otreznjenje! Evropa te lepo stavi tamo gde jesi. Jos jedan dokaz da je nas trener tezak folirant, Rankov mali, koji nema veze sa zivotom. A posle dugo godina Partizan nije afirmisao klinca, ako racunamo da je Zile vec poznat i naravno prodat, a i za Pantica se zna uveliko. Taj Nikolic nije grobar, kao ni njegov mentor...samo biznismeni koje klub ne zanima
    (Gile, 24. oktobar 2014 08:40)

    # Link komentara

  83. ...demba ba je bolje placen nego citav tim I radna zajednica partizana zajedno! (divlji bucak, 24. oktobar 2014 00:33)
    Dobro si mi objasnio. A ja se naivno pitam zašto naši ne mogu da trče.
    (Kako sam progledao...., 24. oktobar 2014 08:37)

    # Link komentara

  84. Ево овако. Ћу будем кратак. Овај момак Демба Ба, ако сам добро разумео има плату 80.000 фунти недељно, што отприлике износи 100.000 еврића недељно.Ја имам плату 200 евра месечно, што значи да ћу његову недељну плату да зарадим за мојих четрдесет година рада. Да преведем ... никада. Чисто ми је пало напамет да прерачунам док сам се нервирао гледајући партизане (иако сам звездаш, а већ сам пукао због кошарке). Да резимирам, за све је крив Томислав Караџић(није за кошарку), ФСС , политичари (који узимају од клубова) , мафија, полиција (не хапси лопове) и ми навијачи који трпимо све ове увреде и глођемо се међу собом, дакако ту су још и судство и др.
    (hypatija, 24. oktobar 2014 08:31)

    # Link komentara

  85. Bili smo dobri samo nismo imali srece...hahahahahaha!
     (Veselin Trandafilovic, 24. oktobar 2014 08:29)

    # Link komentara

  86. Pošto nisam gledao utakmicu, a i odavno ne pratim naš fudbal, čitajući naslov i početak ovog teksta pomislio sam da je Partizan izgubio sa 8:0! Pa, dobro, miš' misliti: i Real je od Barse onomad izgubio sa 5:0, pa ništa. Svi preživeli. Ali, tu priču o krizi u našem fudbalu slušamo 20 godina! Mnogo gore stvari su ga potresale, pa opet ništa! A, i kako nešto da se promeni kad nema ko!? Kako očekivati bolji fudbal, kad su nam i osnovci među nalošijima u Evropi! Država gubi utakmicu na svim poljima, pa mu i 8:0 dođe kao uspeh!
     (Kasper, 24. oktobar 2014 08:27)

    # Link komentara

  87. Ma sva sreća pa je Bilić izveo Torea na vreme inače bila bi totalna havarija...
    (leonardo, 24. oktobar 2014 08:26)

    # Link komentara

  88. Anatomija propalog, srpskog seniorskog fudbala...Bili to fudbalski "divovi" kao zvezda, partisan ili nesto trece, domaci fudbal je u najblazem smislu propast - jedna veca seoska liga u kojoj neki tamo akteri beru kajmak I to je to... Totalno irelevantna stvar u ovoj jadnoj drzavi zadnjih 20 godina, gde najvece zrtve uglavnom postaju treneri. Naravno, sa casnim izuzecima koje je trebalo drzati podalje od kokosinjca, kamo li od kluba...
    (Marchelius, 24. oktobar 2014 08:25)

    # Link komentara

  89. Ne trba se baviti anatomijom poraza Partizana, vec anatomijom poraza srpskog fudbala u celini. Dokle vise Karadzic, dokle vise Terzic, dokle vise Vucic, dokle vise politika u Srpskom fudbalu i sportu? Pisite o tome AKO IMATE HRABROSTI postovani novinari!!!!!
    (Sasa, 24. oktobar 2014 08:23)

    # Link komentara

  90. Shvatam da su igrači i takvih solidnih evro ekipa bolji od naših, zato i pobede, ali da ne možemo da trčimo ama baš NIKADA kao oni, e to mi ne ide u glavu.
    (A puna usta priprema i ozbiljnih treninga!, 24. oktobar 2014 08:23)

    # Link komentara

  91. Beda od fudbala .
     (Bob, 24. oktobar 2014 08:21)

    # Link komentara

  92. U normalnim zemljama kad reprezentacija ili klubski fudbal ne daju vise nikakve rezultate(kao kod nas) menjaju se celnici fudbalskoga saveza te iste zemlje jer ne rade svoj posao kako treba. Kod nas primjera radi Karadzic, koji je glavni u FSS od kad je na celu FSS pa do danas gde nam se fudbal srozava iz godine u godinu nije ponudio nikakav plan inovacije, promene, rekonstrukcije citavoga fudbala u Srbiji kako za ligu tako za reprezentativni fudbal da se to stanje promeni na bolje. Umesto da da se doticni gospodin smeni vec nakon prvoga mandata, on ostaje i dalje ustolicen i posmatra dalje propadanje nasega fudbala. Samo kod nas mogu politicari i sportski radnici (mislim pretezno na fudbal)ostajati u svojim foteljama bez ikakvih rezultata, cak sto vise prave jos gore nego sto je bilo, a da ne snose nikakve konsekvence. Sve dok tako bude bilo, mi u Srbiji necemo imati nikakve rezultate kao na politickoj tako u sportskoj(pretezno mislim na fudbal) domeni.
    (Boba, 24. oktobar 2014 08:20)

    # Link komentara

  93. Miladin Stevanović 6,5 zato što nije bio uplašen... Ja mislio da treba da zna da igra fudbal.
     (zorz, 24. oktobar 2014 08:02)

    # Link komentara

  94. I Partizan i Zvezda igraju nameštene mečeve u našoj ligi i to maltene sve zbog toga ne mogu da odigraju u Evropi ozbiljnu utakmicu. Kada sudije budu sudile normalno kod nas više ćemo imati uspeia u Evropi.
     (Dejanddddd, 24. oktobar 2014 07:55)

    # Link komentara

  95. Ovih pola igrača u ono staro vreme ne bi igralo u prvoj ligi, i to dovoljno govori o kvalitetu. Kad je ovakav Partizan mogao dati Zvezdi 3-4 komada kakav je ostatak naše lige. I onda mi neko priča kako smo mi talentovana nacija za ovaj sport. Jesmo, ali samo kad se busamo u prsa i pričamo o prošlosti koja nema veze sa ovom današnjom Srbijom niti kvalitetom fudbala koji se igra u našoj ligi. Uopšte mi nije jasno kako neko moze da se lozi na ove titule i kupove u našoj ligi jer one uopšte nemaju nikakav značaj više.
     (stevan, 24. oktobar 2014 07:39)

    # Link komentara

  96. ....pa jel bajern dade sedam komada u rimu pa sta
     (milan, 24. oktobar 2014 06:24)

    # Link komentara

  97. vi ste novinari i pitam se da je veceras bio neki incident koliko bi vesti o tome bilo kod vas??? a veceras publika najbolja ...cak i nikolic pocinje sa izjavom o publici,a vi to ne prenosite...
     (vekic, 24. oktobar 2014 06:18)

    # Link komentara

  98. Jedina svetla tacka veceras su bili Grobari!
    (Lambda, 24. oktobar 2014 06:01)

    # Link komentara

  99. Mlohava igra.
    Lazović toliko spor da je teško gledati.
    Po kozna koji put smo fizički inferiorni.
    Sporiji, slabiji u duelima i ukupno lošije trčanje i postavka na terenu.
    (popup, 24. oktobar 2014 05:43)

    # Link komentara

  100. sad se novinar kao cudi sto nema sponzora ....a zna se ko usmerava sponzore i na koju stranu...a sto se tice igraca ,sto neko napisa ,treba ukinuti limit pa ako neki tim hoce 11 stranih i to vidi kao isplativije neka igraju. jer ovi nasi suvise dobijaju za ono sto (ne)znaju. meni ne bi smetalo i 11 afrikanaca u timu, samo nas veliki trener bas i nije ljubitelj tamnoputih igraca sto se vidi u odnosu prema Fofani ...znaci prosto vise stranaca ako zelimo rezultat i ozbiljan trener , ovako cemo biti smesni...
     (Radnik, 24. oktobar 2014 04:46)

    # Link komentara

  101. A jel tom Dembi izraste treca noga zato sto je placeniji od celog Partizana? Da je prica o Anriju ili Drogbi pa da razumem, ali Demba Ba? Kad se konacno da je bitnija nasa igra od igre protivnika tek onda cemo moci da gledamo u bolju buducnost. Volkov i da je placen kvadrilion evra mesecno ne bi nista postigao jer igra na nivou prosecnog igraca Backe Lige.
     (pesadinac, 24. oktobar 2014 04:43)

    # Link komentara

  102. Uopšteno igrači cele naše lige da nešto vrede prvom prilikom bi otišli za kakvom takvom kintom...ostao je samo kult sećanja kada su ovde padali evropski vrhunski klubovi poput Reala,Milana itd.Nekada su kvalifikacije bile smešan pojam s obzirom kakav smo kvalitet imali,a danas ovi naši se bore sa nekim Nefčijem za ulazak,mislim da to sve govori...Budimo realni!?
    (luditonchy, 24. oktobar 2014 04:05)

    # Link komentara

  103. kako zašto...dok propali klub FKCZ ima najvećeg sponozora u državi Gazprom, mi sastavljamo kraj sa krajem i prezivljavamo od prodaje mladih igrača, i vi još imate obraza da pitate zašto... sistematski se uništava Partizan i bukvalno dišući na škrge se prave kakvi takvi rezultati... i vi pitate zašto
    (Pedja, 24. oktobar 2014 01:02)

    Kako te nije sramota ovog komentara?
    Nije lepo to što lažeš!
    Počeo si kao i uprave CZV kriv im Tole zbog dugova,mislim apsurdno!

    Druže ako vas neko "sistemaski unistava" to nije Zvezda niti država jer sta uopste drzava ima da ponudi pobogu,več vaš dragi Đurić!
    Samo pogledajte neto i bruto od prodaje igrača od 2009 kada je došao i sada 2014 kakvo je stanje kluba.
    Jel Zvezda pokrala te pare ?
    Dakle,da vaš Đurić i ostali nisu pokrali te silne milione evra od prodaje razmišljajte gde bi ste trebali biti,u finansijama realno blizu ovog Bešiktaša,a šta se zapravo dešava ?
    Dešava se da kao i mojoj Zvezdi ne plačate zaposlene u klubu i igrače ne mesecima vec cak i po godinu dana?!
    Dakle jedini krivac za sunovrat i Partizana i Zvezde su NESPOSOBNE I LOPOVSKE UPRAVE.
    Dakle nemoj praviti neke druge glupe teorije kada ni sam u nju ne veruješ.
     (KUM, 24. oktobar 2014 03:03)

    # Link komentara

  104. Nije problem poraz, vec stagnacija u Partizanu od devedesetih. Nismo napredovali niti u jednom segmentu rada kluba. Svi smo svesni situacije i mesta u kojem zivimo, ali to nije izgovor za amaterizam (pritom na igrace nisam ni pomislio).
    (BarryFerguson, 24. oktobar 2014 02:42)

    # Link komentara

  105. Poenta je u pasusu koji pocinje sa uprava Partizana...
    Igracima kao i treneru svaka cast..Gotivan ovaj tim..borben, bas fajterski.. Danas ubedljiv poraz, ali nemoj da se predajete..sa pristupom koji imate bice ovo lepa i uspesna sezona! Laku noc svima i..svako dobro...
    (Fitipaldi, 24. oktobar 2014 02:42)

    # Link komentara

  106. Fudbal je jako jednostavna igra, sto su nocas demonstrirali igraci Besiktasa.
    Da su Bilic i Nikolic zamenili mesta, opet bi Bilic pobedio. Ne toliko ubedljivo ali bi pobedio. Gledajte kretanje "turaka" i nasih. I sa loptom i bez nje. Jedini koji je "vukao" loptu je bio br. 7 i to ispred naseg kaznenog, da bi uputio sut dok mu saigraci "otvaraju" prostor ispred gola.
    Nasi, daj loptu na krilo pa nek se probija skoro sa svoje polovine dok vecina tima stoji. Za 90 minuta nisam video uspesno dodavanje na prvu loptu nasih igraca. A "turci" non stop, samo na prvu.
    Daleko smo mi od modernog fudbala. O zalaganju ne treba pricati. Ako si tehnicki slabiji moras vise da trcis od protivnika. Ne moze se stajati na 2 m od igraca i braniti prostor kad je protivnik i brzi i bolji sa loptom. Takticki potpuno nespremni. Sva cetiri gola su proizvod takticke neukosti nasih igraca. Kako i da nauce nesto kad smo svakog iole pismenog trenera oterali zbog mafijaskih interesa.
    (Pera Trta, 24. oktobar 2014 02:08)

    # Link komentara

  107. Bice to sve u redu u Jagodini. Nikilic ce izjaviti nesto u stilu "najdraza pobeda" i cepaj dalje... Jedino zali boze to sto se ove titule i recimo one do pre 92 racunaju isto... Realno je da ona jedna vredi kao 6 ovih danasnjih, pod tim mislim i na onu proslogodisnju... Klinci se pale, prepucavaju, a dotakli smo dno..
     (Novosadjanin., 24. oktobar 2014 01:50)

    # Link komentara

  108. zasto?zato sto su nemaci pojma
     (realan, 24. oktobar 2014 01:35)

    # Link komentara

  109. Neko kaže: Turci su mnogo plaćeni, a ja kažem: ovi naši su previše plaćeni kako igraju! Da neko ceo dan, svaki božji dan trenira fudbal, i onda izađe i nemože da doda loptu na 2 metra, e to mi ne ide u glavu!
     (Mutinjo, 24. oktobar 2014 01:18)

    # Link komentara

  110. Ne igramo istu igru, trener Bešiktaša je plaćeniji od cele postave Partizana, ali volimo klub najviše na svetu. (Kadinjača, 24. oktobar 2014 00:48)

    Koje spinovanje i demagogija, zar vi niste od onih sto se ne obaziru na realnost sto uvek idu na pobedu, da je zvezda izgubila 4:0 drugaciji bi komentar ostavljao tj vise njih...
     (webber, 24. oktobar 2014 01:09)

    # Link komentara

  111. Pa vreme ljudi tece.Sve tece, sve se menja.Od onog naseg fudbala koji se nekada igrao,vreme je isto teklo.Za nas i druge.Tacno se secam koje su nase redovne musterije bile i koga smo se plasili.Plasili smo se Spanaca,Nemaca, Engleza,Italijana,uglavnom onih koji i sada kolo vode.I dok smo mi mlatili praznu slamu,trosili vreme zaludno,drugi ojacase.Ozbiljno pridjose poslu i nase redovne musterije polako udjose u krug evropskog kvaliteta.
    U fudbalu ne mozes napred bez ozbiljnih ljudi,ozbiljnog rada i organizacije.Ne mozes bez plana,strategije.Kakva je to strategija izvoza mladih igraca i licitiranje sa ciframa? Pa nisu klubovi biznis centri.Jos se to prikazuje kao pozitivna strana i uspeh nekog kluba!?
    (nastavak niza, 24. oktobar 2014 01:05)

    # Link komentara

  112. kako zašto...dok propali klub FKCZ ima najvećeg sponozora u državi Gazprom, mi sastavljamo kraj sa krajem i prezivljavamo od prodaje mladih igrača, i vi još imate obraza da pitate zašto... sistematski se uništava Partizan i bukvalno dišući na škrge se prave kakvi takvi rezultati... i vi pitate zašto
    (Pedja, 24. oktobar 2014 01:02)

    # Link komentara

  113. ne moze da se u prelaznom roku ulozi nula evra i da ocekujes rezultat.
    UPRAVA NAPOLJE
     (pera, 24. oktobar 2014 01:00)

    # Link komentara

  114. Zasto ? Zato sto jedini uz Slovake i Beloruse igramo bukvalno sa 95% domacih igraca,eto to je razlog.Ceo svet luduje za igracima iz Kolumbije danas i skoro svaki tim koji nesto predstavlja u evropi ima po jednog ili dvojicu igraca iz te zemlje ! O Argentincima i Brazilcima necu da trosim reci,njih u evropi ima na angro ! Recimo,jos nesto sam zapazio,a to su napadaci iz Obale Slonovace,Senegala ili Nigerije,samo jedan takav sedi na klupi,dok nam je jedan takav iz Senegala,Lamene Diarra bio najbolji strelac tima u poslednjih 20 godina ! Kiprani su ljudi shvatili recimo da im je drzava mala i krenuli su u projekat dovodjenja igraca iz zapadne evrope i juzne amerike i to im daje sjajne rezultate,ako pogledamo sta su predstavljali u evropi pre recimo 10 godina sa domacim igracima u timu ! Jos nesto sto sam primetio u Kiparskom fudbalu su cene tih igraca na transfermarktu ! Recimo,igrac iz Obale Slonovace,koji je igrao za Ael protiv Partizana,vredeo je 300.000€,dok u to vreme nas Marko Scepovic vredi 1.200.000€,znaci 4 puta skuplje ? Kad prestanemo sebe da lazemo i da svakog igraca smatramo vunderkindom,kao recimo danas Pantica i ako decko nema kvalitet ni za drugu Rusku ligu,onda cemo da igramo fudbal,a dok lazemo.sebe da kao zemlja od 7 miliona stanovnika mozemo da izbacimo 10 ultra talenata za prvi tim od naseg fudbala nema nista,to jednostavno nije realno ! Od bar 20 fudbalera koje je Partizan prodao za dobre pare,karijeru je napravio Stevan Jovetic,inace Crnogorac i posle njega Aleksandar Mitrovic,koji je extra potencijal ! Inace ovo ostalo je sve jedan veliki prosek koji nema kvalitet za klubove u kojima se trenutno nalaze ! Tu mislim na Nastasica,Ljajica,Jojica... i da ih ne nabrajam sada,jer iskreno ne mogu ni da se setim tolikih vunderkinda,kada ih moj klub stanca kao na traci !
     (J.D.Aleksandar, 24. oktobar 2014 00:58)

    # Link komentara

  115. Ovakav Partizan dominira srpskim fudbalom,prakticno nepobediv... Liga nam je u zestokom kanalu,amaterska!
    (musa dembele, 24. oktobar 2014 00:57)

    # Link komentara

  116. Partizan je izgubio,jer igraci pojma nemaju.Ja da sam na celu kluba za ovakvu partiju kao i protiv Asterasa im platu ne bi dao,a Voju Brisela,Lazovica,Volkova i Ninkovica bih izbacio iz kluba makar morao da im platim da odu.Cemu skupe pripreme kad nista ne nauce,a i u duelima su slabi?Bolje da su ostali u Zemunelu i pikali sa Sopotom i slicnima,bar bi pare ustedeli.
    (Neko, 24. oktobar 2014 00:52)

    # Link komentara

  117. Pa i vi novinari snosite deo krivice za propast srpskog fudbala. Previše pišete o njemu. I ovom prilikom.
    (Salle, 24. oktobar 2014 00:50)

    # Link komentara

  118. Ne igramo istu igru, trener Bešiktaša je plaćeniji od cele postave Partizana, ali volimo klub najviše na svetu.
    (Kadinjača, 24. oktobar 2014 00:48)

    # Link komentara

  119. Partizan je bio jadan veceras, bez igre, bez realizacije, bez trenera jednom recju katastrofa. Ali ovakav Partizan je za sve ostale nase klubove Bajern, Celsi i Barselona zajedno.I to je nasoj nesposobnoj upravi dovoljno, biti prvi u JSL koja se igra po livadama i pasnjacima.
    Kada odemo u Evropu mi licimo na amatere koji su uplatili 90 minuta fudbala da se odmore posle posla. Tako ce biti i narednih godina i to vazi za sve nase klubove, jer su ostali duplo gori od Partizana(da ne podsecam od kojih su "evropskih velikana" ispali, ostali nasi klubovi).
    Ni privatizacija nije resenje, problema je mnogo, a resenja nema. Zato budimo zadovoljni kada se neki nas tim plasira u LE, jer je i to ogroman uspeh za nas fudbal i ne trazimo vise nista, za nas je prolece u Evropi misaona imenica.
    (igor, 24. oktobar 2014 00:47)

    # Link komentara

  120. Zašto... Zašto su nam putevi takvi kakvi su, zašto su nam dečija igrališta takva kakva su, zašto smo agresivni i bahati za volanom, zašto nam političari jedno govore, drugo rade a treće neće ni biti jer je sve to dnevno politički marketing, gospodin Babić se razume i u bezbednost na utakmicama, Borko Stefanović se razume i u železare, ministar policije je DOKTOR, Tadić je Kluni, Đilas je ovo ili ono, Beko duguje za porez ...

    Komentar nema veze ni sa Vučićem, ni sa Đilasom, ni sa crkvom, ni sa vojskom... Dok smo mi 20 godina ratovali i busali se u grudi ( to mislim za sve nas sa prostora SFRJ-a), neko je malo bolje prošao u raspodeli, Slovenija, Hrvatska, Makedonija...

    Svi ostali, Turci, Kiprani, Azerbejdžanci, Maltežani, Velšani, Kazahstanci su unapređivali i nadograđivali infrastrukturu, sport, kulturu... Ulagali su u mlade, ulagali su u budućnost koliko toliko, sigurno više od nas a ja sam sa ćale tom koji je ostao bez posla i burazerom koji se vratio sa ratišta išao na Dunav i zimi i leti i kupovao gorivo od Rumuna i preprodavao na raskrsnici, išao u Makedoniju po Partner cigarete i valjao po pijacama, valjao sve i svašta da se iškolujem i radim... Gle čuda ne,a posla, ajmo vani, ajmo kod istih tih koji su nam odmagali da kod njih radimo...

    Sve u svemu, 20 godina, sada već mogu reći 25 godina, nismo tavorili u mestu već smo išli unatrag i devastirali i one vrednosti koje smo imali.

    Kako i na koji način da Partizan, Zvezda, Novi Pazar... Budu nešto.
    (Na svetu ništa lepše..., 24. oktobar 2014 00:47)

    # Link komentara

  121. Zato sto je krs kao i cela liga itd Milon razloga
    (Aca, 24. oktobar 2014 00:47)

    # Link komentara

  122. Vrlo dobar članak i sažeta analiza .
    P.S./ Ko " odredjuje " talente u našem fudbalu ili klubovima ? Klupski novinari , uprava + menadžeri !?
    P.P.S / Nema struke ni u jednom segmentu rada - pogrešna selekcija , improvizovana fizička sprema - sa pogrešnim radom do pogrešnog nivoa spreme , treneri - tugaljivo prosečni , psiholog - ne postoji ( treba i on po nekada ! ) , mnogo - mnogo toga je čista improvizacija !
    Tužna priča , koja se vidi na terenu !
    (Ovo važi za sve, 24. oktobar 2014 00:44)

    # Link komentara

  123. Po meni jedina svetla tačka Partizana je ovaj Miladin desni bek.
    Kako je dečko odigrao u šoku sam.
    Ima samo 18 godina ljudi a najzrelije odigrao,svaka čast!
     (KUM, 24. oktobar 2014 00:42)

    # Link komentara

  124. Cestitke Turcima i Hrvatskom treneru na zasluzenoj pobedi u sred Beograda!
    (sandzaklija, 24. oktobar 2014 00:41)

    # Link komentara

  125. Zadnja linija, pre svega mislim na Branka Ilica, Stankovica i Volkova, dok Cirkovic moze bolje. Mozda, ali mozda jos neki igrac kreativniji na sredini terena.
    (Dubinsky, 24. oktobar 2014 00:41)

    # Link komentara

  126. I na ovoj utakmici se videlo da je fudbal koji Nikolic forsira dekadentan. Demagogu je vreme da napusti Partizan, i vrati se u Rad, jer to je njegov renome.
    (sick, 24. oktobar 2014 00:36)

    # Link komentara

  127. Zato što su tako u mogućnosti... :)
    (Lord_Sarma, 24. oktobar 2014 00:35)

    # Link komentara

  128. mogli ste reci ukratko... demba ba je bolje placen nego citav tim I radna zajednica partizana zajedno! nerealno je ocekivati cudo mada je poraz previsok
     (divlji bucak, 24. oktobar 2014 00:33)

    # Link komentara