Zvezda u Evroligi: Četiri ’džina’ i Neptunas

Drugu sezonu u nizu Crvena zvezda Telekom igra u Evroligi, a i ovoga puta crveno-beli imaće težak zadatak da prođu u Top 16 fazu. Prošle godine ni skor 4-6 nije bio dovoljan za plasman dalje u grupi sa Panatinaikosom, Makabijem, Laboral Kučom, Lokomotivom Kubanj i Lijetuvos Ritasom.

Crveno-beli ove sezone imaju mlađi i jeftiniji tim, a ponovo ih čeka izuzetno teška grupa – veoma jak tim iz četvrtog šešira (Galatasaraj), evropski velikan Olimpijakos, novi okršaji sa ove sezone jačom Laboral Kučom, kao i dvoboji sa osvajačem Evrokupa Valensijom.

Na papiru jedini autsajder je debitant Neptunas, ali ni oni neće biti lak zalogaj, pogotovo na gostovanju.

Pošaljite komentar
  1. Pruzimo podrsku FMP-u u Evroligi!
    (nikola, 27. oktobar 2014 13:55)

    # Link komentara

  2. Ne poznajem dovoljno košarku da bih komentarisao bilo koju ekipu, ali sam mišljenja da je, uz jake partije Zvezde u EL, bitno da istu igramo u kontinuitetu. Znači, maksimalno koncentrisano kroz ABA ligu, do kraja.
    (pedja_71, 16. oktobar 2014 10:06)

    # Link komentara

  3. Po meni, borba za prvo mesto izmedju Oly-a i Valensije. Samo neko ko nije gledao Valensiju prosle god. moze pricati drugacije. Cisto da potsetim one koji su zaboravili, prosle sezone su demontirali Uniks u finalu i jedva izgubili od Barse sa 3:2 i ako su gubili 2:0 u seriji.
    Oly je Oly i dok ih vodi Billy, uz pomoc ludaka Printezisa, za njih nema zime...
    Laboral je dosta jaci nego prosle god, ali su za razliku od Valensije neuigrani. Isto vazi i za Galatu, mada u manjoj meri.
    Neptunas je realno slab, izgazio ih je Laboral veceras. S njima je problem jedino ako ih bas krene sut, klasicni Litvanci.
    Realno, Zvezda mora igrati na 100% mogucnosti sve utakmice i ne sme dozvoliti padove kao prosle god. Nadajmo se da Radonjic raste sa klubom i ambicijama istog...
    SRBIJA
    (Almighty, 16. oktobar 2014 06:16)

    # Link komentara

  4. да смањимо осцилације у игри, и можемо против било које екипе, са галатом ће бити тешко имају екипу за ф4, али уз добру игру и мало среће да их добијемо бар на свом терену, значило би то овим младим играчима много за наставак такмичења
     (zvezda u srcu, 16. oktobar 2014 04:27)

    # Link komentara

  5. A, zašto bi se Zvezda plašila bilo koga!? Imamo dva vicešampiona sveta u timu. Reprezentativca Slovenije. Odličnog Vilijamsa.
     (Ноле, 16. oktobar 2014 01:26)

    # Link komentara

  6. Jeste offtopic ali zna li neko gde igra Teriko Vajt? strasan igrac mada malo nekonstantan.
     (Daywalker, 15. oktobar 2014 22:56)

    # Link komentara

  7. Sjajan tekst prepun informacija. Nastavite u ovom stilu uz malu opasku da se Met ipak i još uvek preziva LoJeski.
    Pozdrav.
     (stecky, 15. oktobar 2014 21:48)

    # Link komentara

  8. nemojte biti smesni, od ovih ekipa jedino je galata jaca od zvezde, laboral moze da iznenadi, olympiakos smesan, osim spanulisa sve indijanci, valensija vise nego tanka, o neptunasu da ne pricamo
    cemu takva razmisljanja odmah, najgori smo bla bla bla
    (drlujolufen, 15. oktobar 2014 20:27)

    # Link komentara

  9. Volim ovakve tekstove u kojima se mogu informisati o odredjenom takmicenju bilo to Euroliga,Eurokup,LS i dr.Bravo Sale!
     (Petar, 15. oktobar 2014 14:00)

    # Link komentara

  10. Za njih je i Neptunas dzin.
    (Rax, 15. oktobar 2014 13:59)

    # Link komentara

  11. Zato su nas umesto u 4 stavili u 5 sesir da bi 4 "dzina" po budzetima prosli lako u top 16 a vidi Laboral kao pretio im bankrot ovo ono a pogledajte kakav tim imaju...
     (Realno, 15. oktobar 2014 13:00)

    # Link komentara

  12. Ljudi nisu ni svesni da nam treba malo cudo da bi prosli grupu... Pogledajte sastav Galate samo.I laboral je jaca nego prosle sezone...
     (Niks, 15. oktobar 2014 12:48)

    # Link komentara