Šta čeka Partizan: Ritasovi trojkaši i američki najamnici

Nakon 13 evroligaških sezona, KK Partizan NIS će ove igrati u slabijem evropskom takmičenju Evrokupu. Međutim, crno-beli će za rivale imati veoma jake predstavnike litvanske, ruske, turske i izraelske košarke, uz ambiciozni tim iz Rumunije.

Rivali srpskom šampionu biće povremeni Evroligaš Lijetuvos Ritas iz Litvanije, prošle sezone najbolji tim regularnog dela turskog šampionata Banvit, prepun Amerikanaca Krasni Oktjabar, sličnim rezonom vođen Hapoel iz Jerusalima, te rumunski Asesoft.

Jednu stvar imaju zajedničku svi Partizanovi rivali, svaki od njih će igru bazirati na košarkašima iz SAD, a neki od njih imaju bogato evroligaško iskustvo.

Partizan je možda mogao i gore da prođe na žrebu, da izvuče Himki, Lokomotivu Kubanj ili Bešiktaš, ali ni u ovoj grupi neće imati lak posao, posebno zbog teške finansijske situacije u Humskoj 1.

Pošaljite komentar
  1. Link komentara
    ono kad je tvoja istina istina a ostali lažu.navijaj za fmp i ne beri brigu
    (zufer avdija, 24. oktobar 2014 23:51)

    # Link komentara

  2. Ako bude srece prva pobeda 5.novembra...
    (Miki, 15. oktobar 2014 14:42)

    # Link komentara

  3. Stvarno prenos na Eurosportu? E pa to je odlična vest za nas koji imamo iptv kod raspalog telekoma. Jedva čekam da mi istekne ugovor.
     (Dule Pančevo, 14. oktobar 2014 21:09)

    # Link komentara

  4. kodar78 izgleda nasao ribu, nema ga na vestima podugo!
     (menadjerov pasenog, 14. oktobar 2014 20:15)

    # Link komentara

  5. Ima prenos na Eurosport-u!
    (Kowalski, 14. oktobar 2014 19:47)

    # Link komentara

  6. @ J. D. Aleksandar

    U životu nisam pročitao neobjektivniji komentar od tvog. Kao prvo sva tri navedena trenera su imala manju platu od Vujoševića koji prima 400.000 po sezoni i tako već više od deceniju. A Zvezda je, znači, toliku platu dala samo 3 puta. Drugo, kad je došao Sagadin doveo je igrače iz druge i treće lige jer je imao 5 puta manji budžet od vas! Celokupni budžet kluba za plate je tada bio milion evra o čemu se stalno pisalo i u medijima ali brzo zaboravljaš. Tako je našao i Katića u Zastavi. Kao prijatelj Skuni Pena doveo ga je za najmesniju platu ikad za stranca! To je i Skuni Pen rekao da neće ništa zaraditi ali hoće da radi sa Sagadinom i povrati karijeru. U periodu o kom govoriš partizan je doveo 50 stranaca, a Zvezda 20. Što se Antića tiče igrao je bukvalno bez dinara i oprostio dug a koliko voli Zvezdu možeš da vidiš na njegovoj ruci. Tada je titula oteta Zvezdi skandaloznim suđenjem ali vidim i to si zaboravio. I za kraj mi samo otkrij večitu grobarsku dilemu - da li je država pomogla Zvezdi ili je ugasila i da li je Zvezda imala brdo para ili pravila dug? Ne znate više ni šta pričate. Molim redakciju da objavi odgovor jer je izrečeno mnogo neistina u tom komentaru.
     (Licemerje bez granica, 14. oktobar 2014 19:21)

    # Link komentara

  7. 100 poraza dabogda imali da ostanem sam na tribini ako treba, ali ako za 15 godina dominiranje nisu zasluzili da ih bodrimo i kad su najgori, onda niste nikakvi navijaci. Ja svaku utakmicu putujem iz Banjaluke da gledam Partizan, i bio sam protiv Krke, i u Zagrebu, i praticu sve, makar potrosio i zadnju marku, ali PARTIZAN je moja ljubav jedina! :)
    (vukoman, 14. oktobar 2014 12:56)
    Vukomane prijatelju :-) nemoj da preteruješ :-))))
     (masterkg, 14. oktobar 2014 18:39)

    # Link komentara

  8. Ajd vukomane, brate, odmori malo, sta si zapenio. Idi i bodri ako ti se bodri, ostani i sam - tvoj problem. A i ovo sto si pobrojao - sve si lepo pobrojao, ali: 1. a gde su prvih CETRDESET GODINA vaseg postojanja, ima li koga do sredine osamdesetih? Gotovo da nema. Eto ko ste bilo dok se politika od Mirka Marjanovica naovamo nije debeeelo umesala. Ali, ko se politije ladi, od politike i strada! 2. Nabroja ti silne igrace, ko da ste ih stvorili, a ne politickim putem i drzavnim parama doveli. Uloga Partizana u razvoju Pekovica, Vranesa (nikad igrac), Veseli, Koturovic, o Pavlovicu je presmesno i govoriti - covek dosao posle 10 sezona u NBA. A tek Dzavai, Roberts i ostali milionima ove sirotinje placeni Ameri - kako te nije sramota i da ih pominjes! Pa kad ste tako dobri i uspesni, a valjda posle 13 gidina u EL i bogati - pa sto ne dovedoste nekog, institicijo iz 4. sesira EK?
     (veliki strumf, 14. oktobar 2014 17:50)

    # Link komentara

  9. vukoman=pera trta=KODAR78 =J.D.Aleksandar=Stevo djubre = Luke Babbit= pan=nastavi niz....
     (lilly alen, 14. oktobar 2014 17:27)

    # Link komentara

  10. Partizan KUP KORACA 1977 1978 1989 evroliga 1992.Zvezda titule od kako je kosarka presla u dvorane 1969 1972 1993 1994 1998.Znaci zvezda ima jednu titulu vise od okk Beograda i od PARTIZANA racunam samo evrokupove.Ostale Zvezdine titule su dupla nula.IGRALO SE NA SLJACI NAPAD JE MOGAO DA TRAJE CELU UTAKMICU PA SU SE MECEVI ZAVRSAVALI REZULTATIMA 2-0 ili 4-2 gde su npr1947 ucestvovalo 5 klubova1948 6klubova 1952 cetiri 1953 cetiri i 1948 sest klubova u prvenstvu sfrj.
    (CINJENICA JE CINJENICA, 14. oktobar 2014 17:24)

    # Link komentara

  11. @gofast

    Partizan je 1979. osvojio triplu krunu sa D. Ivkovicem na celu, dva Kupa Radivoja Koraca ali ona evropska, titule i tokom osamdesetih. Igraci pre Djordjevica, Divca, Paspalja, Danilovica su Kicanovic, Dalipagic, Grbovic, Savovic, Obradovic. Trener je bio i Aca Nikolic. Malo li je? Ne zamajavaj ljude ovde kako dominacija ide od devedesetih jer je upravo Zvezda bila u tom periodu 3 puta prvak. Jeste jaci ste sada, ali nije umesno nipodastavati Partizan i prenebregavati cinjenice koje sam upravo spomenuo!!!
     (nemanja, 14. oktobar 2014 17:15)

    # Link komentara

  12. Ne poznajem ovaj seljacki kup i ove seoske ekipe al mi najbolje sto mozemo je 3-7 skor i borba za 5 mesto u grupi..
    (Kiz, 14. oktobar 2014 17:15)

    # Link komentara

  13. @gofast

    pa jel vasa parola NIKAD JUGOSLAVIJA?? sto se onda ponosis tutulama i uspesima iz tog perioda? covece osvojili ste titule na sljaci, zadnji put kad ste bili sampioni napad je trajao 30 sek a trojka bila na 6.25, mene bi bilo sramota da uopste komentarisem kosarkaske vesti.
     (roto kos rak i zlo srpske kosarke, 14. oktobar 2014 17:13)

    # Link komentara

  14. Vukoman, vidim da kosarku pratis preko Bozica od pre pola godine, pa ti to daje za pravo da se predstavljas kao normalan navijac... Zar ti stvarno mislis da bi Partizan postojao ili bilo ko od nabrojanih igraca da nije bilo te Zvezde i dali ti kao jedan normalan navijac, a predstavljas se kao takav, zaista mislis da jedno normalno dete poput tebe kao i navijaca Zvezde, nije bilo u stanju da zaviri malo vise u istoriju, pa da samo primera radi "Indianapolis" - pomeri taj redosled za korak u levo, recimo ovako, pa kaze:

    Topic,Tarlac,Radmanovic,Tomasevic, Rakoc, Gurke, Stoja i Vujke .... E moj jarane pa u sta si ti gledao sve do ove godine pa da umislis da si ti taj normalan, samo iz razloga sto je Partizan bio ispred Zvezde i zar stvarno mislis da ce se Partizan prosetati kroz prvu fazu Uleb kupa...Inace stvarno svaka cast za sve ove godine i dobre partije u EL... Iskreno nadam se da jaka Zvezda nece biti razlog pa da ih ne podrzite u takmicenju i grupi gde prvih 5 ekipa nisu ni Roana ni Budivelnik ni Panionios , pa da se opet potucete sa najboljim ...
    (Djurica, 14. oktobar 2014 16:24)

    # Link komentara

  15. #gofast a sta je to zvezda imala osim titula osvojenih na sljaci?
     (artista, 14. oktobar 2014 16:21)

    # Link komentara

  16. (vukoman, 14. oktobar 2014 12:56)

    Vukomane, nije ovde rec o ljubavi prema klubu, niti o tome da ce neko pljuvati igrace nakon poraza, naravno da nece, jer igraju koliko mogu...nemojte da mesate to i katastrofalnu situaciju u KK Partizan, o tome se radi, juce je u jednoj emisiji receno da postoji neka vrsta sukoba izmedju Danilovica i Vujosevica, o cemu se radi jos uvek nije poznato, ali da nas je nasa uprava dovela do prosjackog stapa, to jeste i ne samo sto nas je dovela, vec sto ne pokusava nista da uradi po tom pitanju.
    (Dubinsky, 14. oktobar 2014 16:20)

    # Link komentara

  17. Bogami, V navlači puno love kao zvezdinom računu, dok Partizan nije miljenik države. Zvezda dovodi Vilijamsa, Dženkinsa koji zajedno godišnje verovatno zarade milion evra. A gde su ostali igrači? Jednostavno, jedan tim se apsolutno favorizuje, prebijaju mu se dugovi, menja se naziv kluba....drugi klub koji ima 10x više uspeha se skroz uništava, juri za poreze, iako ovoj državi i tajkuni duguju na stotine miliona za poreze, al' nikom ništa, ajmo da jurimo jedan košarkaški klub...
     (SNS BOT BR.458, 14. oktobar 2014 16:17)

    # Link komentara

  18. "Do raspada Jugoslavije ste bili samo mali partizan. Tek kada se politika umesala u sport posle 5. oktobra 2000 "

    Laz. Uostalom, zasto se pravdati navijacima novoformiranog privatnog kluba koji su nekada navijali za klub koji je 90% titula osvojio u periodu kada se kosarka igrala na sljaci.
     (mrsimud, 14. oktobar 2014 16:13)

    # Link komentara

  19. vukoman@
    kad ovako pocne da nabraja igrace,a Vranjes tek...legenda partizana i svetske kosarke
     (koliko imas godina,8?, 14. oktobar 2014 16:04)

    # Link komentara

  20. @vukoman Dobro si nabrojao imena jer sa Divcem i pocinje da se pominje Partizan u svetu kosarke. Do raspada Jugoslavije ste bili samo mali partizan. Tek kada se politika umesala u sport posle 5. oktobra 2000 pocinju da se redjaju veliki uspesi Partizana i nebrojane titule za koje svi vec znamo kako su osvojene ( u hodnicima,sudijskim prostorijama, gepecima, drskama pistolja ... ) Svaka cast Obradovicu i osvojenoj tituli evropsmog prvaka kapa dole za taj uspeh ali nemoj da mastas da je klub za koji navijas institucija i da zvezda ima uspehe samo poslednje dve godine .
    (gofast, 14. oktobar 2014 15:36)

    # Link komentara

  21. (vukoman, 14. oktobar 2014 12:56)
    Sto brukas Banja Luku,jadan?Cela RS je crveno bela a ti izrod.
    (Strasno, 14. oktobar 2014 15:03)

    # Link komentara

  22. Ali ladno ce patizan da bude ubedljivo zadnji ali poznajuci velikog carobnjaka on ce i taj rezultat predataviti kao uspeh a svaka pobeda ce predstavljati neverovatan poduhvat,jel tako carobnjaku a?
     (TORBICA JOVE DRAGAN, 14. oktobar 2014 14:49)

    # Link komentara

  23. TRENERI :
    Zeljko Obradovic
    Dusan Ivkovic
    Dusko Vujosevic
    Ranko Zeravica

    IGRACI PARTIZANA :

    NBA - Divac, Paspalj, Danilovic, Djordjevic, Rebraca, Varda, Koturovic, Krstic, Perovic, Drobnjak, Vranjes, Pekovic, Veseli, Pavlovic.

    Treba li da dodajem Avdalovica, Dalipagica, Velickovica, Tripkovica, Rasica, Mekejleb, Dzavaia, Robertsa, Lovernja, Kicanovica, Berica, Brkica?

    Daj nemojte da nas komentarisete u kosarci smo za vas 100 milja udaljeni, i tek za 20 godina ako propadnemo kao i vi u fudbalu sto ste onda cete imati pravo glasa. Do tada sutite i molite se bogu sto konacno i vi nesto znacite na kosarkaskoj sceni.

    Ovo je za navijace koji su svoj tim digli u nebesa nakon 2 godine iole ozbiljnijije kosarke.
    (vukoman, 14. oktobar 2014 14:28)

    # Link komentara

  24. Lopta je okrugla. Nije?? Jeste , jeste. To je jedina istina. Pa da vidimo. Polako..bez zurbe. Ipak je okrugla.
    (323, 14. oktobar 2014 14:25)

    # Link komentara

  25. Ja sam pravi primer navijaca kluba koji mi vec preko dve decenije puni srce iz godine u godinu, koji je ponosan na sve igrace iz ovog kluba koji su odlazili u najvece klubove u suzama sto idu iz Partizana, sto bez nas neki igraci kao sto je najnoviji primjer Lovernj ne bi vidio ni reprezentacije ni medalja da ga Dule nije lansirao u kosarku.

    Ja sam isto tako navijac kluba koji je bio na F4 Eurolige i gledao svog omiljenog Rasica, ja sam isto tako brat od Pere Bozica koji mi je obecao da ce Partizan biti onaj stari da treba da se strpimo.

    Ja sam isto tako onaj navijac koji zna da u Srbiji nesto ne moze da opstane a da valja preko godinu dana, a da je moj Partizan to bio 15 godina, i zbog toga necu nikada reci niti jednu ruznu rec.

    JA SAM ISTO NAVIJAC KOJEG NAVIJACI TVOG KLUBA NECE UVERITI U NESTO STO NIJE ISTINA. Kao sto vec vidim da dosta ljudi govori kako ce Dule do kraja sezone da gubi i da se vadi, ljudi da l ste ometeni? On se ne vadi, on govori realnost.

    A ti sine stavi prst na celo i zapitaj se koliko sam ja u zadnjih 15 godina doziveo i proziveo sa Partizanom sto se tice kosarke, a koliko si ti, pa onda imaj petlje da pricas nesto.
    (vukoman, 14. oktobar 2014 14:18)

    # Link komentara

  26. (vukoman, 14. oktobar 2014 12:56) Svaka cast na komentaru, koliko je kup glup govori i cinjenica da je Zvezda skoro svake godine zavrsavala na prva dva mesta i da nije bilo tih istih i slicnih o kojima ti pricas rezultat bi bio identican i posle druge faze, vama i jeste jedina sansa da dizete formu kroz EK, ali jebi.. ti znas, znas gde se sve to zavrsava ... Sad da li je taj Banvit - Olympiakos jbg ja znamne te stoga i delujem tako, cigan sam sta cu... Svasta se prica i to ne samo na nasem najvecem brdu ...
    (Olimpijada, 14. oktobar 2014 14:16)

    # Link komentara

  27. Teeeežak poraz....
     (Optimista.., 14. oktobar 2014 14:12)

    # Link komentara

  28. @vukoman: Svaka ti čast, slažem se od A do Š.
    (Nevena, 14. oktobar 2014 14:05)

    # Link komentara

  29. KK Partizan nikad u svojoj istoriji nije bio u težoj situaciji. Pošto smo mi institucija, a ne mali klub iz predgrađa, nećemo d upiremo prst ni u koga i za svoje nevolje da krivimo nekog. Stisnućemo zube i gurati, koliko se može. Možda nam u prvom delu sezone i neće ići kako bi želeli, ali po običaju bićemo pravi kada je najpotebnije. U finišu sezone, kada se odlučuje o trofejima. A tada će mnogima gaće bogami da se tresu!
    (Grobarchina, 14. oktobar 2014 14:04)

    # Link komentara

  30. Nije mi jasno zbog cega neki ljudi uporno ponavljaju recenicu "Sve se vrati,sve se plati" ? U fazonu Partizan je krao,gepekovao,imao politicku pozadinu,a sada je nema i on se jadan raspada !? 2010 godine na vlasti je bio Boris Tadic,a posle poslednje utakmice sa Makabijem u Beogradu,prve reci Duska Vujosevica posle pobede i odlaska na F4 bile su o malom budzetu ! Za vreme primirja,iste godine i neverovatne pobede nad Cibonom u Zagrebu ta vlast u roku od tri meseca obecava Partizanu salu za treninge od koje naravno nije bilo nista,bez obzira sto je taj isti Tadic to obecao kao nagradu za fantasticne rezultate Partizana te sezone ! U periodu od 2000 do 2012 sto ce reci za vreme vladavine DOS-a,DS-a,pa DSS-a drugi klub Crvena zvezda uspeva da dovede preko 40 stranih igraca,najtalentovanije kosarkase tada u vidu domacih Aleksandrova i Jorovica,te Peru Antica i Elmedina Kikanovica,jedne od najtalentovanijih igraca ovog naseg balkana ! U tih 12 godina Crvena zvezda je sebi mogla da priusti tri vrlo skupa,da ne kazem preskupa trenera Sagadina,Sakotu i Pesica,a ono sto je mnogo vaznije od igraca,trenera i sponzora,uspela je da napravi dug od 18 miliona eura koji ni dan danas nisu vraceni jer jednostavno,klub je otiso u stecaj i oformljen je potpuno novi klub ! Sto se rezultata u tom periodu od 2000 do 2012 Crvena zvezda nije bila u tri kluba drzave Jugoslavije,Srbije i CG,pa ni Srbije,jer za razliku od Hemofarma i FMP-a nije uspela da osvoji Jadransku ligu,cak ni one godine kada joj Partizan nije bio konkurent u sezoni kada je Sagadin doveden u Crvenu zvezdu ! Postoji jos jedna stvar u to vreme od 2000,pa sve do 2012,Crvena zvezda je promenila preko 25 trenera od kojih su neki cak dva puta dolazili na klupu pomenutog kluba ! Treca stvar koja je mnogo bitna je ova koja se desava i dan danas,a to je vasa prica da je nase vreme proslo,a da je vase doslo !? SNS je vec dve godine na vlasti,a Partizan se sasvim korektno nosi sa vama i protiv vas i ako se zna da nije mezimce ove vlasti ! Kapiram da ce za par godina krenuti prica o tome kako smo mi imali i podrsku od SNS-a i kompanije !
     (J.D.Aleksandar, 14. oktobar 2014 13:59)

    # Link komentara

  31. (vukoman, 14. oktobar 2014 12:56)

    Svaka ti je na mestu. Nasi ljudi brzo zaboravljaju. A najvise zaboravljaju da evropska kosarka nije profitabilna. Neka mi samo neko kaze da od prodaje igraca, TV prava, ulaznica i nagrada moze da se namakne 5-15 miliona evra godisnje koliko su budzeti ekipa u EK. I onda se nadju pametni da pitaju upravu gde su pare od ovog ili onog igraca. Otisle na plate i troskove.
    A svi znamo kako funkcionise sponzorstvo u Srbiji. Pogotovo sada kada sponzori pazljivo gledaju kako da se ne zamere velikom vodji. Ako je cilj da neki "Covic" preuzme ime i grb KK Partizan, onda nek ne igramo nista osim domace lige. Draze mi je to nego da navijam za perionice para pokradenih od naroda.
    I nije to problem samo u Srbiji. ULEB je privatna organizacija koja upropastava evropsku kosarku. Nikada Evropa nije bila dalje od NBA nego danas. Povremeni uspesi evropskih klubova (prepunih amerikanaca) na prijateljskim utakmicama su izuzetak od pravila. Svetsko prvenstvo je pokazalo gde je Evropa u odnosu na Ameriku.
    Iza Duleta i uprave stoje rezultati. Opravdali su vise puta svaku banku datu klubu. Ako su trn u oku vlastima koje se u sve mesaju i to debelo (brat premijera u upravi kluba!?) onda neka bude. Lako je upropastiti nesto dobro. Tesko je izgraditi. A to cemo videti sta i kako umeju. Mada je meni i sad jasno da ne umeju ama bas nista.
    Smrt fasizmu, ziveo Partizan!
    (Pera Trta, 14. oktobar 2014 13:58)

    # Link komentara

  32. Nemoguće je razumeti koliko je nekom teško jer mu je klub ugašen, i poslednju titulu prvaka su osvojili u vreme kad mnogi navijači nisu bili ni rođeni, ili nisu ni krenuli u prvi osnovne.

    Smrt fašizmu, Partizan narodu!
     (Katczinsky, 14. oktobar 2014 13:49)

    # Link komentara

  33. jaka grupa ali realno partizan prolazi dalje,mozda su trenutno u padu forme ali oni su i dalje rentabilan tim
    (mladen, 14. oktobar 2014 13:47)

    # Link komentara

  34. Tij Cipiripi, tij Cipiripi, kii tibli, kii krim, id sid i ki bimbini, ji vilim di jidim.

    Dij Cipiripi, dij Cipiripi, id cikilidi i lisniki, jir nimi nicig lipsig id Cipiripiji!
    (panter iz predgradja, 14. oktobar 2014 13:35)

    # Link komentara

  35. Ceka ih kao i u fudbalu, da sluze za kos razliku XD
     (vericane, 14. oktobar 2014 13:27)

    # Link komentara

  36. ovaj vukoman je pravi primer dujovog dervisa ispranog mozga

    sve najbolje vam zelim u cipiripiski, da je dugo igrate
    (buahaha, 14. oktobar 2014 13:25)

    # Link komentara

  37. sta ceka igokeu partizan??pa cekaju je svi porazi u grupi i ispadanje nakon 4,5 odigranih utakmica...eto sta je ceka!!u prevodu ono sto su i zasluzili ...Sve se polako vraca!
     (igokea, 14. oktobar 2014 13:23)

    # Link komentara

  38. čeka brutalan poraz...
    (dare, 14. oktobar 2014 13:14)

    # Link komentara

  39. Sunce ti zarko, opasan ovaj kup.
    (miki, 14. oktobar 2014 13:04)

    # Link komentara

  40. Otkupite prava na prenos kao prethodnih godina sa Zvezdinim mečevima...
    (Molim B92, 14. oktobar 2014 12:56)

    # Link komentara

  41. Prije sezone smo jasno i glasno slali poruku da treba da podrzimo nas Partizan kakve god rezultate imao. Kosarkaska ekipa koja 15 godina dominira zemljom, malo li vam je? Ne verujete vise Dusku, i dozvoljavate da vas navijaci zvezde promene?

    Dule je rekao da ne treba ocekivati nista od Partizana, i nemojte da zaboravljate ono sto smo svi mi navijaci rekli da cemo uvek da budemo uz Partizan i da ove sezone treba biti najvise! To sto sad svi odjednom govorite da se Dule gubi i da ce svaki poraz biti izvlakusa, to je zbog toga sto ne drzite svoju rec!

    UVEK UZ PARTIZAN NIKAD NE GLEDAM U TUDJE DVORISTE!

    100 poraza dabogda imali da ostanem sam na tribini ako treba, ali ako za 15 godina dominiranje nisu zasluzili da ih bodrimo i kad su najgori, onda niste nikakvi navijaci. Ja svaku utakmicu putujem iz Banjaluke da gledam Partizan, i bio sam protiv Krke, i u Zagrebu, i praticu sve, makar potrosio i zadnju marku, ali PARTIZAN je moja ljubav jedina! :)
    (vukoman, 14. oktobar 2014 12:56)

    # Link komentara

  42. Prije sezone smo jasno i glasno slali poruku da treba da podrzimo nas Partizan kakve god rezultate imao. Kosarkaska ekipa koja 15 godina dominira zemljom, malo li vam je? Ne verujete vise Dusku, i dozvoljavate da vas navijaci zvezde promene?

    Dule je rekao da ne treba ocekivati nista od Partizana, i nemojte da zaboravljate ono sto smo svi mi navijaci rekli da cemo uvek da budemo uz Partizan i da ove sezone treba biti najvise! To sto sad svi odjednom govorite da se Dule gubi i da ce svaki poraz biti izvlakusa, to je zbog toga sto ne drzite svoju rec!

    UVEK UZ PARTIZAN NIKAD NE GLEDAM U TUDJE DVORISTE!

    100 poraza dabogda imali da ostanem sam na tribini ako treba, ali ako za 15 godina dominiranje nisu zasluzili da ih bodrimo i kad su najgori, onda niste nikakvi navijaci. Ja svaku utakmicu putujem iz Banjaluke da gledam Partizan, i bio sam protiv Krke, i u Zagrebu, i praticu sve, makar potrosio i zadnju marku, ali PARTIZAN je moja ljubav jedina! :)
    (vukoman, 14. oktobar 2014 12:56)

    # Link komentara

  43. Sta ceka partizan? BLAMAZA
    (Mirko M., 14. oktobar 2014 12:51)

    # Link komentara

  44. Ceka ih krasni oktobar,pa malo losiji novembar.
     (Dag Kristi, 14. oktobar 2014 12:43)

    # Link komentara

  45. Partizan treba da se otarasi Daloa i Salica i posalje ih u drugi tim ! Partizan bez dominantne petice i pleja nema sta da trazi u Eurokupu.Povratkom Milosavljevica i Milutinovica spoljna linija ce izgledati dosta bolje,ali plej i centar su primarni.
     (J.D.Aleksandar, 14. oktobar 2014 12:38)

    # Link komentara

  46. nevezano za samu temu...čitam imena ovih rumuna, tri vlada, a trener vladimir...urnebesno :))))...sva sreca da im to nije prezime inace bi spiker imao problema kod prenosa...vlad, vlad, vlad, do vlada, za vlada i trojka VLADA...
    (borlol, 14. oktobar 2014 12:37)

    # Link komentara