Aleksandar Atanasijević za B92: Nikoga se ne plašimo

Srpskim odbojkašima pripala je čast da u subotu na Nacionalnom stadionu u Varšave otvore Svetsko prvenstvo u Poljskoj duelom sa selekcijom domaćina. Naš tim predvodiće mladi korektor Aleksandar Atanasijević, koji je veliki miljenik ljubitelja odbojke u Poljskoj, pošto je dve godine s velikim uspehom igrao u toj zemlji. Reprezentacija Srbije u Poljskoj brani bronzu osvojenu pre četiri godine u Rimu, a iako Atanasijević obećava samo da će on i saigrači dati sve od sebe, naglašava da veruje da je 'orlovima' malo potrebno za dobar plasman...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Normalno. Nikog se ne bojite. Samo napred.
    (Snežana Tijanić, 4. septembar 2014 12:16)

    # Link komentara

  2. Porucnik Draguljce
    uz pozdrav za ljubav prema odbojci, za ozbiljne komentare o odbojci a posebno o Kolakovicu mora se znati mnogo vise.Usput igrao sam taj sport vise od 15 godina i igrao bas sa Kolakovicem i uz konstataciju da je bio dobar momak mogu da kazem da je trener onakav kako je igrao odbojku -solidno i nista vise.Ono sto je intrigantno jesu nasi novinari koji Atanasijevica pumpaju i lazno mu dizu ego a on decko treba jednu ozbiljnu psiholosku obradu - poseban detalj jeste protiv Poljaka gde se pecao i kada je trazio od Igora celendz.Dakle toliko odsustvo svesti i kontrole podrazumeva ozbiljen pretrage.Za trenera i to jos reprezentacije pitanje - sta se uci na seminarima o taktici u slucaju kada korektor na pocetku treceg seta ima statistiku osvojenih 6 poena i izbacenih 5 servisa u aut i sa raznim losim potezima napravi jos 5 poena za protivnika...
    (Laki Bg, 1. septembar 2014 11:12)

    # Link komentara

  3. @Poručnik Draguljče Lepo mu rece.
    (Gospodin, 30. avgust 2014 10:03)

    # Link komentara

  4. Lepo jedan reče..najviše se plašim Kolakovića( Terzića još više)! Mislim da su favoriti za medalje Rusija, Brazil, USA, Srbija, Italija, Poljska i Iran!
    (ivan anastasijević, 28. avgust 2014 21:21)

    # Link komentara

  5. CAREVI, mirno moire, dobar vetar u leđa i sunce u očima protivnika ;)
    Puno sreće, da budete bez povreda i da svima održite čas odbojke !!!
    (rradovan, 28. avgust 2014 16:44)

    # Link komentara

  6. I proslo SP bio je ist sistem, tada Srbi nisu bili medju favorite, uzeli su bronzu( najbolja evropska repr.) a postali su i E Prvaci- doduse uz pomoc Ivana Miljkovica. Do sada nisu kiksirali na SP, nadajmo se da nece i. .
     (Zoran, 28. avgust 2014 16:44)

    # Link komentara

  7. @limeni Slušaj ti konzervo, mi se trebamo plašiti onog trenera što smo poslali u Španiju što smo sigurni da ništa ne zna o trenerskom poslu. Kolaković je dokazao svoju stručnost nekoliko puta, nema Srbija toliko silan tim u odbojci kao nekada i sada šta god da naprave netreba se kriviti Kolaković niti momci. Kolaković bar nije izmišljao razloge zašto igrače odstranjuje, niti ih je gurao sa klupe te tako javno omalovažavao i nipodaštavao.
     (Poručnik Draguljče, 28. avgust 2014 15:44)

    # Link komentara

  8. jooooooj pa vidi gaaaaaa *.*
    (alalal, 28. avgust 2014 15:28)

    # Link komentara

  9. Ja se plashim Kolakovica!!!
     (limeni, 28. avgust 2014 15:04)

    # Link komentara

  10. Za medalju je glup sistem takmicenja do medalje.
    (Pera, 28. avgust 2014 14:53)

    # Link komentara

  11. Ajmo Majstore , tvoja Pazova je uz tebe
    (L Markovic, 28. avgust 2014 14:12)

    # Link komentara

  12. Kakav je ovo raspored? Pet utakmica u grupi, cetiri u sledecoj, posle jos dve u poslednjoj i posle polufinale i finale. Potencijalno trinaest tekmi u tri nedelje za najbolje ekipe. Dvadeset cetiri tima ucestvuju. Mnogo je i za mundijal u fudbalu.
    (smole, 28. avgust 2014 14:09)

    # Link komentara