Krivokapić: Dišemo kao jedan

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Milorad Krivokapić rekao je da je zadovoljan dosadašnjim učinkom nacionalnog tima na prvenstvu Evrope.

ĐN Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Koja je uloga vaterpolo saveza? Sta oni konkretno rade? Danas sam zvao savez da pitam da li se mogu kupiti (dakle, kupiti ne dobiti) karte za polufinale preko saveza, odgovor je bio veoma bezobrazan i drcan:"vi ste stoti danas koji to pita, mi to ne radimo". Pa sta radite!? Trebali bi biti srecni zbog interesovanja ljudi iz Srbije. Hrvatski, italijanski i crnogorski savez su organizovali i prevoz i smestaj i karte, samo nasa gospoda "to ne radi". Los smo narod, losi ljudi, nesposobni, bahati, sirovi...
     (moca, 25. jul 2014 01:43)

    # Link komentara

  2. Krivi, za koga ti navijas, ljeba ti?
     (Vranac, 25. jul 2014 00:54)

    # Link komentara

  3. cijeli nas balkanski mentalitet nevalja...kako moze biti zadovoljan kad je ocito da neigraju kako su planirali prije prvenstva s obzirom da su slovili za prve favorite prvenstva...i treneri isto tako...ako se nevaram vas je trener reko da je cilj ostvaren kad ste usli u polufinale...to je trazenje alibija u slucaju ispadanja...niko se neusudi reć dosli smo osvojit sve ostalo je neuspjeh(ili barem sve ostalo osim finala)...ista situacija kod nas..tucak reko kad smo prosli u cetvrtfinale da je cilj ostvaren...olimpijski prvaci s jednim od najboljih igraca na svijetu i najboljim golmanom(sukno i pavic) su sretni biti u 8 od 12 ekipa...kakav je to uspjeh bit samo dobit spanjolsku je bilo potrebno za cetvrtfinale(ono dvoje amatera ni ne spominjem)...ma sramota svi se boje rec lose smo igrali treneri nam samo okolisaju i izvlace se umjesto da preuzmu odgovornost i ulogu favorita...vjerujem da savic vec sad planira sta ce rec za novinare u slucaju poraza umjesto da smislja taktiku...poz iz Hrvatske :)
    (nema kruha, 24. jul 2014 23:13)

    # Link komentara