U19 - Kako će "Orlići" do odbrane titule?

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u subotu počinje odbranu titule šampiona Evrope, na turniru koji se igra u Mađarskoj. “Orlići“ su se prošle godine okitili zlatom u Litvaniji, pošto su u finalu pobedili Francusku rezultatom 1:0, a uz to, Aleksandar Mitrović je proglašen najboljim igračem. Izabranici selektora Veljka Paunovića će u prvom delu takmičenja igrati u grupi B, protiv selekcija Bugarske, Nemačke i Ukrajine.

Spasoje Veselinović
Pošaljite komentar
  1. Uspehom i postenom igrom
    (bosanac, 24. avgust 2014 07:39)

    # Link komentara

  2. Da li ste primetili iz kog ugla snimaju utakmice? Negledljivo..Dvogled mi treba da ukapiram sta se desava na terenu. Btw nasi ne mogu napad da zberu.Koja crna odbrana titule?
    (Griffin, 20. jul 2014 16:33)

    # Link komentara

  3. Lično poznajem kapitena Maksimovića(iz istog smo mesta), verujte mi da će se tek pokazati koliko je to ključan šraf u ovoj, ali i svakoj ekipi u kojoj bude igrao. Od detinjstva je igrao kao napadač, ali onoliku snagu treneri moraju iskoristiti u veznom redu, jer dečko je ekslpozija, brz, jak, neumoran! Veronin je igrač, trenirao sa Juventusom, mislim da to dosta govori o njegovim kvalitetima, i da će, nadam se, podići pehar.
    (Niko i Ništa, 19. jul 2014 12:57)

    # Link komentara