Pitanje odgovornosti trenera Radonjića

Košarkaški klub Crvena zvezda od 1998. godine nije osvojio trofej koji nije nacionalni Kup. Pred tek završenu sezonu oformljen je veoma jak tim sa najvišim ambicijama, ali su one ponovo ostale neispunjene. Plasman u Evroligu ostvaren je uz malo sreće, mada ne treba zaboraviti da je Zvezda bila prva u regularnom delu. Ipak, najvažniji trofeji, ono za čime navijače žude već deceniju i po, opet su pripali drugima. Trener Dejan Radonjić često je bio kritikovan, a sada kada je sve gotovo, razumno je postaviti pitanje njegove odgovornosti.

Pošaljite komentar
  1. @ Masu košarka ne interesuje uopšte, njoj treba uspeh, titule, evopa, i to odmah! Za prirodni put, nema se vremena jer navijači prave Zvezde se osećaju oteto i prevareno bez euforije i VELIČANSTVENIH USPEHA a medijima, koji se trude, treba i nešto malo nečeg konkretnog. Sa amerima iz ŽNJ kategorije u Srbiji to ne može, možda u Albaniji! Trener je jedino dobar ali za košarku a ne za mazanje očiju. Tu sudije ne vrede!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (To će ti svaki slobinator reći, 23. jun 2014 11:26)

    Jel' jasno? Jasno k'o sunce na nebu!
    (Progledao si, 2. jul 2014 14:12)

    # Link komentara

  2. Za ne poverovati je kakav sam komentar ovdje procitao da je toboze C.Zvezda bila veca od Partizana u SFRJ...Zvezda koja je 1972. osvojila zadnju titulu
    a sve one titule su bile poslije rata kada se igralo na sljaci, kosarka bila u povoju... nikad u svojoj istoriji nije osvojila duplu krunu. Partizan je osim tih titula u tom periodu tri puta osvojio Kup Radivoja Koraca, 1979. je to bila cak tripla kruna- prvenstvo,domaci kup i kup Radivoja Koraca, dva puta igrao na final fouru tada kupa sampiona i bio prvak Evrope. Mozes ti da kazes sta te volja, sto bi nas narod rekao- sto je babi milo to joj se snilo...
    (Gordon, 29. jun 2014 17:02)

    # Link komentara

  3. A pitanje odgovornosti Covica? On je doveo Radonjica i potrosio 8 miliona na sklapanje tima. Radonjic se tu nista ne pita.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Drobnjak iz auta, 22. jun 2014 16:38)

    8 miliona?u kom ti svetu zivis?
    (shomi, 29. jun 2014 09:19)

    # Link komentara

  4. Skoro izvesno da je novi trener KK Crvena Zvezda Bozidar Maljkovic.
    (SM Mladja, 23. jun 2014 11:44)

    Skoro izvesno?
    (Gigatrend Master, 27. jun 2014 00:47)

    # Link komentara

  5. Druze, svaka tebi cast za ulozeni trud u ovoj analizi, ali stvarno je glupo porediti Zvezdu i Partizan u kosarci, zar ne?
    (Arsen, 23. jun 2014 10:59)

    Ti ocigledno ne znas ko je ko u kosarci. Kosarkaska sekcija SD Crvena zvezda ima vise titula nego kosarkaska sekcija JSD Partizan. Ko je ko znalo se u Jugoslaviji, muskarci Zvezda 12 titula a Partizan samo 4, a zenski deo bolje da ne pominjem. Partizan je svoj primat preuzeo raspadom SFRJ, kako u fudbalu tako i u kosarci, i u drugim sportovima, a znamo i zbog cega. Prosto je neverovatno da neko pomisli da ste vi odjednom postali najpametniji, a svi ostali (Zvezda) postali glupi i da ne znaju da naprave uspeh u nijednom sportu.
    (ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc, 26. jun 2014 21:26)

    # Link komentara

  6. Ja sam zvezdaš više od pola veka.
    Ne morate mi verovati ali sam prestao da navijam za Zvezdu od kada je Radonjić preuzeo kormilo.
    Ništa dobroga nije doneo. Svaki rekreativac bi na njegovom mestu sa ovim timom postigao bar te iste rezulate.
    (Matke, 25. jun 2014 22:54)

    # Link komentara

  7. a da nije do igrača i loše selekcije ... ne igra trener već igrači
    (a da nije do igrača i loše selekcije, 24. jun 2014 09:40)

    # Link komentara

  8. @Sercan

    vec je jednom oteran, ne bi bilo lepo da se opet blamira.
    (sasa, 23. jun 2014 22:54)

    # Link komentara

  9. Smena Radonjica pod hitno,mada cim je Silb otisao trebao je i on zajedno sa njim. On je samo jedan prosecan trener i to je i dokazao,vratiti ga odakle je i dosao i da se nikada vise ne vrati.
    (Dragan, 23. jun 2014 13:51)

    # Link komentara

  10. Gde je potpis na tekst?
    (Zizu, 23. jun 2014 09:59)

    A da malo bolje pročitaš!? Saša Ozmo je autor, lepo piše.
    (Grobarko, 23. jun 2014 13:46)

    # Link komentara

  11. Potpuno je besmisleno za neosvajanje domaće lige kriviti isključivo trenera. Svi pominju kako je osvajanje kupa nevažno spram lige a kup je definitivno mnogo teže osvojiti jer u jednoj utakmici treba pokazati da si bolji a to nije lako. To se najbolje videlo na finalfour ABA lige gde su pobedili hrvatski timovi iako su ih srpski lagano pobedili u poslednjem kolu.

    Pominje se problem Zvezde na igru protiv zone, a svi koji išta znaju o košarci znaju da se zona razbija šutem ili ulazima. Zvezda ove sezone nije imala konstantnog šutera. Dženkins je imao dobar šut u prvom delu sezone ali je na kraju totalno pao, Dragićević je odigrao samo dve dobre utakmice, Blažič odigra jednu dobru pa sledeće tri četiri šutira 1/7 za tri, Šilb dok je igrao takođe je prikazivao igre od sjaja do očaja.

    Svi koji kritikuju odluku da se Šilb otpusti zaboravljaju 7 izgubljenih lopti protiv Panatenaikosa, zaboravljaju da su sve tesne utakmice u EL izgubljene zbog Šilbovih grešaka u poslednjim napadima, a da su pobede ostvarene u onim utakmicama kada Šilb nije igrao poslednju četvrtinu.

    Sezona se igra da bi se ostvario ulazak u EL i Zvezda je u tome uspela (posredno ali ne i nezasluženo) tako da se sezona može smatrati uspešnom, a posle uspešnih sezona samo glupi mogu da smenjuju trenera i da rasformiraju tim.
    (RUS, 23. jun 2014 12:03)

    # Link komentara

  12. slobinator, 22. jun 2014 21:58

    Nabroj mi tri velika igraca iz te zvezdine sjajne ekipe osamdesetih. Ja cu onda tebi Partizanove. Ne tri nego trinaest.
    (Laki, 23. jun 2014 09:14

    Nema problema evo ja cu reprezentacija krajem 60 i pocetkom 70 predvodjena Ducijem i Slavnicem i da pola Partizana zajedno sa strucnim stabom...Porediti finala i KPK 70-desetih i ono 92 stvarno si smesan HA HA HA
    (maca, 23. jun 2014 11:54)

    # Link komentara

  13. Druze, svaka tebi cast za ulozeni trud u ovoj analizi, ali stvarno je glupo porediti Zvezdu i Partizan u kosarci, zar ne?
    (Arsen, 23. jun 2014 10:59)

    Imas pravo zaboravio je na zvezdinih 13 evropskih polufinala
    (Wright, 23. jun 2014 11:46)

    # Link komentara

  14. Skoro izvesno da je novi trener KK Crvena Zvezda Bozidar Maljkovic.
    (SM Mladja, 23. jun 2014 11:44)

    # Link komentara

  15. Masu košarka ne interesuje uopšte, njoj treba uspeh, titule, evopa, i to odmah! Za prirodni put, nema se vremena jer navijači prave Zvezde se osećaju oteto i prevareno bez euforije i VELIČANSTVENIH USPEHA a medijima, koji se trude, treba i nešto malo nečeg konkretnog. Sa amerima iz ŽNJ kategorije u Srbiji to ne može, možda u Albaniji! Trener je jedino dobar ali za košarku a ne za mazanje očiju. Tu sudije ne vrede!
     (To će ti svaki slobinator reći, 23. jun 2014 11:26)

    # Link komentara

  16. Možda primetite iz teksta, da sam partizanovac. Ali ne mislim da je krivica samo trenera. Pitanje je koliku je on imao slobodu, pre svega mislim na dovođenje/otpuštanje igrača. Radonjić deluje kao trener koji sklapa ekipu prema njegovim afinitetima i taktikama... A kao glavni problem vidim, da niste imali jednog "rasnog" šutera u ekipi. Krenuli ste sa takvom postavkom igre od početka. Sada da ste imali nekog šutera, mogli bi da od početka sezone organizujete akcije za njega...ujedno i to vidim kao razlog vašeg očajnog šuta za 3...naravno i samopouzdanje ima veliku ulogu..ali kada imaš igrača koji celu tekmu probija blokove i samo je skoncentrisan na šut, uvežba se pa može da lupa trojke sa 10m i izmisli akciju...ovako slabo, izolacija 1na1 pa ili šutni ili probaj neki ulaz
    (Neko, 23. jun 2014 11:22)

    # Link komentara

  17. Hoće li se neki novinar konačno pozabaviti pitanjem odgovornosti Duška Vujoševića ?

    Njegova odgovornost je daleko veća, i tiče se celokupnog stanja u našoj košarci. Hajde, dajte neki tekst, nije valjda da o fenomenu DUŠKO nema ništa da se kaže ? Ili vas je samo strah ?
    (basket fan, 23. jun 2014 11:22)

    # Link komentara

  18. Vreme je da se da sansa treneru prema kojem smo se najvise ogresili u istoriji kluba - Mihajlu Uvalinu. Kad je dosao u Zvezdu mnogi su mu se smejali, ali on je radio sa onom ekipom, bez ikakvih uslova, izborio cilj koji je bio te sezone, a ekipa je uvek davala 120% svojih mogucnosti. Smenili su ga bez razloga, otisao je napolje i pokazao da moze da radi i da uspesno vodi opet skroman poljski tim i u Euroligi. Ako neko moze da parira energiji Vujosevica to je Uvalin. Zvezdas do koske, radnik do koske. Izaberite pametno. Samo ne opet neko istroseno ime tipa Maljkovic da se postavi da bi se zadovoljila forma(svaka cast za karijeru, ali poslednjih desetak godina pad je veliki).
    (lol, 23. jun 2014 11:17)

    # Link komentara

  19. @(Miki, 22. jun 2014 20:32
    zvezda jeste poslednju titulu u sfrj osvojila 1972,ali je dve godine kasnije uzela i kup kupova što je bio prvi evro trofej za neku ekipu iz jugoslavije.partizan je pak prvu titulu uzeo tek 1975 i to zahvaljujući čuvenoj generaciji sa kićanovićem i dalipagićem,a ukupno ih je za skoro 50 godina u bivšoj sfrj osvojio svega 4.zvezda je osamdesetih godina bila jača od partizana.igrala je 4 finala plej ofa i dva puta je gubila titulu od cibone koja je bila prvak evrope za pola koša,dok je jednom uspela da je izbaci u polufinalu i to kada je u njenom sastavu bio i dražen petrović.devedesetih su u srj zvezda i partizan bili egal sa po tri titule koliko je uzela i budućnost iz podgorice.i to bi uglavnom bilo to.ovih 13 titula partizana u ovom divljem takmičenju vredi otprilike kao i onih zvezdinih 10 vezanih titula posle 2.svetskog rata
    (slobinator, 22. jun 2014 21:58)

    Druze, svaka tebi cast za ulozeni trud u ovoj analizi, ali stvarno je glupo porediti Zvezdu i Partizan u kosarci, zar ne?
    (Arsen, 23. jun 2014 10:59)

    # Link komentara

  20. Bobi Marjanović ne može da odigra odbranu protiv iole ozbiljne ekipe, i to se dobro videlo ove godine, kada ga je Radonjić vrlo malo držao u igri protiv timova koji imaju dovoljno brze bekove da ga obiđu kad ga izvuku u pik & rolu. Ima on svojih kvaliteta, ali kao i kod drugih (pre)visokih igrača, ostaće limitiran svojom inertnošću. Kako god, to nije igrač za Partizan.
    (Worms Armageddon, 22. jun 2014 17:50)

    Taj dechko je strah i trepet u reketu. Zar nisi primetio kako beze igraci iz reketa kada se on tu nalazi ??
    Probel je u Radonjicu, a ne u njemu. Problem je u nachinu na koji on postavlja igru i na koji anchin koristi Bobija. Pozicija tima zavisi od trenera i takodje od anchina treninga kako bi izvukao maksimum iz njega.
    Kod Duleta on bi bio nepremostiva enigma za protivnike, jer bi se odbrana postavila tako da on bude u harmoniji sa istom.
    Mogu da ga zamislim kakav bi bi tandem sa pavlovicem u napadu. Sashu na ulazu niko ne moze da zadrzi i Bobi koji je uvek tu da prihvati loptu, ako ovaj ne moze da zavrshi...teshko da bi bio ispod 20 poena po utakmici.

    On je igrac za bilo koji tim u Evropi, dokazace on to uskoro.
    (zoran, 23. jun 2014 10:34)

    # Link komentara

  21. Dobar tekst. Ali koliko para toliko i muzike...
    (Jovica, 23. jun 2014 10:21)

    # Link komentara

  22. Nema tu mnogo filozofije i mudrovanja, trener mora da napusti Zvezdu i ako on neće dobrovoljno to mora da se uradi silom!
    (boris CZV, 23. jun 2014 10:20)

    # Link komentara

  23. Pratim i volim košarku jer sam je intenzivno trenirao 6 godina a nakon završetka karijere bio sam sudija, u staroj Jugi, gde sam stigao do republičkog nivoa suđenja. Inače sam zvezdaš, svim partizanovcima koje znam sam čestitao titulu u srpskoj ligi, bez obzira na sve. APSOLUTNO se slažem sa tekstom autora, bio sam na mnogim utakmicama i nisam video tajm aut koji je Radonjić tražio da je nešto promenio a nije ih ni na vreme tražio. Ističem drugu utakmicu plej ofa za srpsku titulu. Na 3-4 minuta do kraja, Zvezda je stigla na 57-60 i imala je napad i to posle tajm auta protivnika.NIKAKAV napad nisu odigrali, 22 sekunde se mlatila lopta i na kraju napada Lazić je šutnuo bez bloka, bez kretnje itd..U toku tog napada plej tapka loptu, niko ne trči , nema kretanja, nema akcije, NEMA ŽIVOSTI nikakve, nisam mogao da čujem šta im je rekao Radonjić, ali ako im je rekao da odigraju takav napad, pa samo zbog toga treba da ide iz Zvezde,da prestane da se bavi trenerskim poslom. A inače, nismo dali koš naravno iz tog "napada", primili smo 9 poena iz tri naredna napada i tek onda tajm aut Radonjića, umesto da ODMAH traži tajm posle svog neuspešnog napada i primljene TROJKE jer su otišli na 6 razlike, umesto da odigra napad na neku akciju, pick and roll, nešto bar... ne mora trojkom da stiže, da ubaci dva poena, drugačije se igra onda...to je bio kraj plej of serije, jasno kao dan...Na kraju, verujem da sve ovo i Čović zna ali obzirom da je sujetan, eto nama Radonjića u sledećoj sezoni.TUGA!
    (Košarkaš, 23. jun 2014 10:20)

    # Link komentara

  24. Radonjic mora da ode, on jednostavno nije covek koji ce osvajati titule. U vecini utakmica smo igrali neorganizovano. Sto se tice igrackog kadra prvi trebaju da odu Lipovij, Simonovic i Dragicevic. Sta reci za Lipovija, jako los igrac. Simonovic je dobar u odbranu ali nema ga nigde u napadu. Pogodi ponekad koju trojku ali retko kad, zakuca jednom na utakmici uz aut liniju i to je to, premalo za toliko placenog igraca. Cesto se pitam da li on zna da napravi dribling. Katic deluje istroseno, posle EP (na kojem je bio los) je u silaznoj formi. Nelson i Dzenkins su bili dobri ali nam je falio jos jedan pravi plej. Rebic je premlad ali i ne verujem da ce biti neki igrac, preslab je, nema dobre fizikalije. U podmlatku sigurno imamo vece talente od njega. Mitrovic i Tejic su buducnost kluba. Sa Marjanovicem treba jos dosta raditi ali bio je generalno dobar. Blazic je bio dobar, uvek borben i srcan. Lazic je dosta napredovao, sad zna i pogoditi trojku, ranije je samo igrao odbranu. Radenovic je bio solidan ali ocekivao sam vise od njega tako da mislim da nam treba bolji igrac. Pravi potez uprave bi bio kada bi mogli dovesti Dangubica iz Mege, na poziciji niskog krila smo jako losi posle odlaska Silba.
    (Observer, 23. jun 2014 10:16)

    # Link komentara

  25. Gde je potpis na tekst?
    (Zizu, 23. jun 2014 09:59)

    # Link komentara

  26. Dusko je odbio PAO (ako ga je odbio uopste) zato sto: 1. ne zna engleski 2. zato sto je tesko bolestan (fizicki i mentalno). Zasto nije odbio CSKA i 2 miliona kad je toliki patriota?

    dusko vujosevic je imao ove sezone od pao-a,ali je odbio,a razlog vi nikada necete razumeti..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DV, 22. jun 2014 23:00)
    (DxB, 23. jun 2014 09:41)

    # Link komentara

  27. dusko vujosevic je imao ove sezone od pao-a,ali je odbio,a razlog vi nikada necete razumeti..
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DV, 22. jun 2014 23:00)
    Razumemo razlog.Vratio bi se kuci posle najvise 6 meseci,isterali bi ga i po ceni da moraju da mu plate ceo ugovor,kao oni iz CSKA.
    (Nenad, 23. jun 2014 09:32)

    # Link komentara

  28. Partizan + Bobi Marjanovic = F4

    100%
    (zoran, 22. jun 2014 17:13)

    Dule je već sarađivao sa Bobijem i to u velikom CSKA.
    Nešto se ne sećam da su tada stigli na F4...
    (Mikele, 23. jun 2014 09:28)

    # Link komentara

  29. Tepic vs Nelson (Ni jedan ni drugi nisu plejmejkeri.Prednos na strani Nelsona)
    Bogdan vs Dzenkins (Kosarkas i basketas,Bogdanovic je apsolutno bolji igrac i od Dzenkinsa i od Blazica)
    Bertans vs Simonovic (porediti ova dva igraca je suludo,apsolutna prednost na strani Bertansa u svakom smislu)
    Lovernj vs Radenovic (Opet Partizan u apsolutnoj prednosti.Pokretljivost,napad,odbrana)
    Milutinov vs Marjanovic (Apsolutna prednost na strani Marjanovica,ipak je Milutinov dosta mlad)
     (J.D.Aleksandar, 23. jun 2014 09:18)

    # Link komentara

  30. slobinator, 22. jun 2014 21:58

    Nabroj mi tri velika igraca iz te zvezdine sjajne ekipe osamdesetih. Ja cu onda tebi Partizanove. Ne tri nego trinaest.
    (Laki, 23. jun 2014 09:14)

    # Link komentara

  31. Ma mozemo da imamo najboljeg trenera i najbolje igrace na svetu i necemo biti sampioni sve dok je Partizanu dozvoljeno onako brutalno pljackanje protivnika.Ej bre,imaju po 40 slobodnih bacanja,dozvoljeno im je da napustaju parket,prete sudijama,ucenjuju sudjenjem u finalnoj seriji igranje za reprezentaciju,prete do pred samu utakmicu da se nece pojaviti na terenu,posle cega njihov protivnik dobija gomilu tehnickih gresaka i namernih faulova,a njihov trener koji 35 minuta prica sa sudijama,dobije samo 1 tehnicku,gadjaju protivnicke igrace i trenere stolicama i da stvar bude jos gora,utakmica se nastavlja,umesto da se zbog toga prekine cela finalna serija,jer se tu radi o pokusajima teskog povredjivanja,jer su u pitanju stolice.I ko normalan moze u toliko neravnopravnim uslovima da im uzme titulu?Nismo ni mi cvecke,bilo je onih desavanja u Zelezniku,ali ovakvih stvari nije bilo.Cim je utakmica bila nastavljena,znao sam da necemo moci do titule,jer su bukvalno naterali sudije da sude po njihovoj volji.
    (Nenad, 23. jun 2014 09:07)

    # Link komentara

  32. Nije problem trener,nisu problem igraci,jednostavno ovo nije 1945 i period posleratne kosarke u papucama na sljaci.Da ne bese tog smesnog vremena Crvena zvezda bi bila suvi prosek od kluba sa 3,4 titule prvaka.Sta ja sad trebam da poverujem i to da se bolja kosarka igrala 1945,nego danas u ABA ligi ? Da su te titule iz posleratnog perioda vrednije od ovih danas ? Budimo malo realni,Crvena zvezda se ne snalazi najbolje u ovom sportu.Kada je Partizan imao razliku u kvalitetu on je Zvezdu tukao u proseku 20 do 30 poena razlike.
     (J.D.Aleksandar, 23. jun 2014 09:01)

    # Link komentara

  33. Zvezda bi za trenera trebala da dovede Sasu Obradovica! Covek je bio nas kapiten i neko ko je sam pobedjivao Partizan u finalima. Sada odlicno vodi Albu. Kakav Maljkovic, Djurovic i ostali koje je pregazilo vreme i koji nemaju klub poslednjih 10 godina.
    (realno, 23. jun 2014 08:59)

    # Link komentara

  34. Piše u tekstu "KK Crvena Zvezda nije osvojila trofej koji nije nacionalni kup od 1998",a vlasnik kluba N.Čović pre par meseci kaže u izjavi za B92 da je igra u EL i osvajanje kupa veliki uspeh za klub koji postoji od avgusta 2011-te! Nešto mi tu nije jasno,može li neko da mi objasni,bio bih jako zahvalan!
    (Priboj PFC, 23. jun 2014 08:44)

    # Link komentara

  35. sve je Ovo lepo napisano ? tacno.ali igraci zvezde ne mogu da pogode otvorene suteve,zicere,slob.bacanja,dok bogdan ? pavlovic šunsk? preko ruke.trener t? nista ne moze.treba nam psihijatar ? igraci sa mekom rukom
     (kalcokera, 23. jun 2014 08:22)

    # Link komentara

  36. Milos La# Fali Zvezdi kao i Partizanu dosta toga. Ja da se pitam privatizovao bi oba kluba koja se ionako previse placaju iz NASIH dzepova vec danas a ne bi samo pricao o tome godinama u nazad i taj novac namenjen njima podelio ljudima i porodicama kojima je to najpotrebnije. Nego sto se tice skole , ne navijam ni za jednog blizanca raka drzave, ali moram priznati da kako god zvali Zvezdu njeni omladinci tj njena skola ili sistem kako ti zoves su vec godinama u nazad prvaci Evrope. Znaci problem nastaje negde druge mozda u fazi prelaska i dolaska u seniore jer izuzev Mege ostali nasi iole jaci klubovi ukljucujuci i Partizan dovode strance a ne daju sansu nasim klincima da se razviju i mozda kroz koju godinu prevazidjemo problem sa reprezentativcima tj daju u nedovoljnoj kolicini ...
    (Dejan, 23. jun 2014 08:16)

    # Link komentara

  37. nista se vi ne pitate, to je covicev klub.
    (zor, 23. jun 2014 08:15)

    # Link komentara

  38. odlucan tekst i rezime cele sezone . Apsolutno je sve ovako kako je napisano. Rdonjicu,molim te,ali molim te idi ili oterajte coveka ogranicenih mogucnosti.
     (Alleksandar, 23. jun 2014 08:12)

    # Link komentara

  39. Dobar tekst, ukazao je na sve probleme u igri koje ima ovaj tim, ali jedno pitanje moram da postavim vezano za ono što sam pročitao u tekstu.
    Pišete da su obezbedili Evroligu uz malo sreće.
    Da li vi to znate nešto što ULEB još uvek ne zna.
    Koliko ja pratim, a pratim dosta, ULEB se još nije izjasnio kome će dati pozivnicu jer odustajanjem Cibone to mesto više ne pripada ABA ligi već ULEB-u.
    To što priča Roman Lisac maču o rep, on je govorio kako će u ABA ligu prvoplasirani regularnog dela i šampion F4 ABA lige, da bi se par dana pred završetak lige saznalo da to nije tako i da prvoplasirani regulanog dela sezone dobija uglavnom šipak, eventualno neke kvalifikacije.
    Pre nego što svi zdušno zapevate kako je Zvezda u Evroligi, sačekajte da se oglasi Bartomeu i ULEB pa kada oni to potvrde, onda pravite feštu.
    Mnogo hladnih tuševa je dobila Zvezda ove sezone, pazite da ovaj iz ULEB-a ne bude najhladniji.
    (Bagg, 23. jun 2014 08:08)

    # Link komentara

  40. Podsecanja radi....Vlade Jovanovic je preuzeo Partizan kad je Duke imao epizodu u CSKA i celu sezonu je vodio klub i uzeo ABA+domacu ligu.
    Nike trener kriv toliko koliko ga optuzuju jer ako on ima plan kako odigrati napad ili celu utakmicu a igraci naprave par losih poteza na svoju ruku...racunica je jasna.
    Problem je sto se mi baziramo na mladim igracima a vi imate dosta matorih koji ne mogu u tim godinama da se uce i nauce...
    Radonjicu treba dati sansu ali treba igrace menjati.
    Pominju se sudije u 2-3-4 utakmici i broj bacanja.
    Ja bi Zvezdase samo pitao da mi napisu koliko puta je Zvezda sutnula za 3 a koliko za 2 poena i koliko je pogodila u te tri utakmice?
    To su za.3 mahom bili otvoreni sutevi ali sve promasaj do promasaja.Nisu vama krive sudije vec igraci,mentalitet i pritisak iz vrha kluba da se po svaku cenu SKINE Partizan sa trona,e pod tim pritiscima pokazalo se da ne mogu da se nose.
    O kvalitetu igraca i mojoj prici govri i zadnja utakmica,+7 za Zvezdu i lopta,ispunjen bonus i onda Djenka daje loptu u ruke Partizanu i salje na slobodna bacanja Tepica,sledeci napad Blazic skace u napadu i faulira Tepica za.nova.2 bacanja a Radonjic se hvata za glavu...umesto rutinski da.su priveli mec kraju.Da li je to trazio Radonjic?Naravno da nije.
    Zadnji sut,umesto da igrac ide na kos kad je vec dosao do reketa i pokusa zavrsiti sam kao Bogdanovic pre nego se okliznuo,on vraca Blazicu na 6.75 koni nije nikakav suter.
    Zato je u Partizanu poznato i da nema Vujosevica,kada se lomi mec,sut preuzimaju Bogdanovic,Pavlovic..to znaju i igraci ali je kod vas drugacije,svi bi da budu heroji ali to tako ne ide...
     (Kapiten na zalasku karijere zeli da vidi "kakav je osecaj"...bar jednom u zivotu!, 23. jun 2014 07:55)

    # Link komentara

  41. Bravo za komentar. Ja kao veliki igrač ovo pričam još od novembra. Nemamo igru, akcije. Tim je bukvalno stao posle osvojenog kupa. Trener ne reaguje kad treba.... Baš kako je napisano. Šteta što je Vlada oteran. Simonoviću, lipoviju, Laziću doviđenja.
    (Dobrivoje, 23. jun 2014 07:48)

    # Link komentara

  42. Što ne ponudite ugovor Dušku Vujoševiću?
     (Sercan, 23. jun 2014 07:14)

    # Link komentara

  43. Kada se govori o rezultatima u SFRJ treba dodati da je Partizan jednom ispao iz prve lige (sezona pre dolaska Dalipagica), ali se tad neka vrsta druge lige igrala tokom letnjeg perioda pa je postojala mogucnost da se klub koji je ispao vrati u prvu ligu iste godine sto su crno-beli i uspeli.
     (Silver Surfer, 23. jun 2014 06:22)

    # Link komentara

  44. Kriv je onaj koji je oterao Vukoicica i doveo Radonjica.
    (joy, 23. jun 2014 06:17)

    # Link komentara

  45. Kad sam poslao komentar: Možda je trebalo nekoga da 'pridavi', vi niste objavili. A, u svakom slučaju, mogao je makar malo oštrije da podvikne - povremeno!
    (Deja Vu, 23. jun 2014 03:39)

    # Link komentara

  46. Bila bolja zvezda kazes 80-ih, sto ste onda gubili sve najbitnije meceve od Partizana i Partizan uzimao titule, tih 80-ih kao i uvijek protiv zvezde? Nisu ti 80-e izgleda Partizan sa Djordjevicem, Divcem, Paspaljem, Grbovicem, Obradovicem, zatim Danilovicem? Pa u tim 80-im je Partizan osvojio treci kup Radivoja Koraca, igrao final four tada KES-a u Ganu sa najmladjom ekipom i dosao kao favorit po igrama te sezone ali presudilo je neiskustvo, ipak zauzeo trece mjesto. Zatim je igrao sva finala play off-a krajem 80-ih sa jugoplastikom koja je u tim godinama tri puta bila prvak Evrope i po ocijenama mnogih strucnjaka Partizan je imao bolji tim, najbolji u tadasnjoj drzavi, ali ti kazes da je zvezda bila bolja (?). Zvezda sa Nikolicem, Karadzicem, Milicevicem... haha...Bavis se trofejima Partizana a ne spominjes titulu Prvaka Evrope! Nazivas divljim ovih 13 uzastopnih i uporedjujes sa onim vasim kad je bilo par klubova, kosarka bila u povoju, igralo se na zemlji...a 6 aba liga...od 8 pokusaja...
     (Danka, 23. jun 2014 03:07)

    # Link komentara

  47. mnogo los trener s'obzirom kakvu je ekipu imao, najbolje da se podvuce crta i da se vide rezultati, onda sledi ostavka! zvezda je imala da izabere dosta boljih trenera, i nije mi jasno otkud "on" da se izabere, posle toliko vremena da ostane i dalje na klupi, ili ima dobru podrsku nekoga ko gleda kroz prste ili je sve ovo velika slucajnost...
    (surova realnost, 23. jun 2014 02:22)

    # Link komentara

  48. 1993god je zvezda poslednji put osvojila sampionat, evo i istorijat sa zvanicnog sajta: [link]
    (android, 23. jun 2014 02:17)

    # Link komentara

  49. komentar odlican.Ljudi ne pljujte Radonju Zvezda je posle mnogo godina bila konkurentna ekipa u svim takmicenjima i u EVROLIGI.Glavna greska je sto nije doveden plej ili kvalitetna trojka umesto Silba ali u tom trnutku niko nije zeleo ili mogao da dodje.Ja kao i mnogi ljubitelji kosarke sam PONOSAN NA MOJU ZVEZDU ove godine i ne secam se da sam je gledao u boljem i ozbiljnijem izdanju u zadnjih 35 - 40 god koliko pratim kosarku.Za dve utakmice mogu da mu ozbiljno zamerim a to je Cibona i polufinale evrokupa(kao i pao tamo i ovde).Izgubljemo finale protiv MAFIJE mu niko ne moze uzeti previse za zlo(iako ima putera na glavi za mnoge odluke MOTIVACIJU I PRITISAK NA SUDIJE).DOBRO RAZMISLITI PRE ODLUKE O SMENI ILI OSTANKU I O NASLEDNIKU jer imena koja se ovde pominju ne ulivaju poverenje u lepse dane.
     (Srdjan, 23. jun 2014 01:37)

    # Link komentara

  50. @Gepek Titule:
    Kratko i jasno... LAZES SVE!!
    Nit je IKAD bilo gepekovanja jer je Gurovic to porekao ubrzo nakon sto je izrekao, kad je iz Partizana receno da ce to morati na sudu pod zakletvom da posvedoci da je video, ali to vama nista ne znaci, slagao ali vi smatrate 1000 puta ponovljena laze posaje istina... NE!!

    Nit ste vi imali 16 slobodnjaka a mi 40 nego je odnos nesto tipa 18-36, dosta ali objasnicu posle tebi laiku...
    Nit je Bogdan bio nedodirljiv, par puta zesca udaranja po rukama nisu svirana, ne zaboravimo ni prosli mec kad ga je Nelson usijao a pravili se sudije da je rampa, dok ga Lazio BOKSOVAO pre toga u bubrege i isto se pravili da ne vide, toliko!!
    Dok je recimo taj Bobi na kom se nista ne svirao zasluzan za bezmalo trecinu licnih gresaka koje su dobili igraci Partizana u ova 4 meca, toliko je bio nezasticen znaci da je od 70 licnih 20 bilo na njemu!!

    Drugo, u sva 4 meca gledano samo u ovom poslednjem Partizan ima manje licnih od FMP-a, JEDINO bitno kad se gleda ko je favorizovan, jer vi laici koji pratite kosarku cak sezonu-dve nemate pojma da se slobodnjaci dobijaju i za tehnicku protivnika (bar 4), za faul pri sutu za 3 (najmanje 3 ako ne i 6), kao i za 2+1 odnosno 3+1 kojih je opet bilo vise sinoc!!
    Cifra nije bitna jer je recimo Partizan imao na primer 10 slobodnjaka samo na tehnicke i faulove pri sutu za 3, na primer, ne brojim (mada sam tu negde), ali kad bi vi znali to ne bi ovako lupetali...

    Dakle ne krademo mi nego LAZES TI!!
    (Lomunac, 23. jun 2014 01:35)

    # Link komentara

  51. Zvezdi nije problem samo trener, slažem se sa autorom ali ono što želi fali jeste sistem. Dovodjenje i pravljenje tima preko noći ništa neće doneti, možda osvoji neki trofej ali to je sve na kraće staze. Zvezdi treba sistem pravljenja mladih igrača a ona za sad to nema i bez toga nema trofeja i pobeda na duže staze. Sve najbolje od vernog navijača Partizana.
     (MIlos La, 23. jun 2014 01:12)

    # Link komentara

  52. Dejo je najbolje sto se desilo C.zvijezdi u zadnjih 20 god.
    (via, 23. jun 2014 01:08)

    # Link komentara

  53. treba da ide sto pre,da bi novi trener sastavio dobru ekipu po svom ukusu
     (Vu, 23. jun 2014 00:38)

    # Link komentara

  54. Slavnic!
     (kovalski, 23. jun 2014 00:34)

    # Link komentara

  55. da li moze neko da mi kaze ko je doveo Lipovija?
    E tog bi ja upitao svasta.
    Na svakom terenu za basket u Srbiji mozes naci bar jednog boljeg.
    Decko ne moze u bazen da ubaci loptu, ono jos nisam video.
     (Spale, 23. jun 2014 00:33)

    # Link komentara

  56. Korektna analiza. Skoro sve važno je napisano i sa skoro svime se slažem. Ali ne bih želeo da se stvori atmosfera da je odlazak Radonjića nekakvo magično rešenje. Jer nije. Ako je plan da se da otkaz Radonji (a nije da nije zaslužio zbog skoro svega napisanog u tekstu, a mislim da ima još grešaka vezanih za izbor najbolje petorke, ubacivanje Jake u kontraritam, tretiranje Luke i uopšte mladih igrača itd itd) a da se ne dovede bolji trener a bome i igrači i to i konačno domaći mladi (!) koji će da ginu, ništa nismo uradili. Mi sem solidne četvroke: Luka, Jaka, Dženkins, Bobi kvalitetne igrače praktično ni nemamo.

    Tako da se ne slažem sa npr. komentarima da se vrati Vlada Vukoicic, koji jeste (uostalom kao i Radonja) odličan čovek i gospodin, ali sa njim Zvezda nit' je ima skok nit' odbranu. Ubedjen sam da bi igrali dosta lošiju evroligašku košarku i bili vreća za punjenje sa njim.

    Nekako sam se nadao da će rdonja tokom sezone ipak naučiti nešto iz svojih grešaka, ali pošto je uporno ponavljao sve isto, iako je ok lik, treba naći boljeg..E sad, koga?

    I da, ovo sa Šilbom definitivno nije Radonjina odluka. I ne bi čak ni bila loša odluka da smo doveli kakvog takvog igrača na 3ci ili, još bolje, kecu(!) kao zamenu a ne ono.
    (Onaj koji kritikuje "admirala" cele sezone, 23. jun 2014 00:28)

    # Link komentara

  57. Korektna analiza. Skoro sve važno je napisano i sa skoro svime se slažem. Ali ne bih želeo da se stvori atmosfera da je odlazak Radonjića nekakvo magično rešenje. Jer nije. Ako je plan da se da otkaz Radonji (a nije da nije zaslužio zbog skoro svega napisanog u tekstu, a mislim da ima još grešaka vezanih za izbor najbolje petorke, ubacivanje Jake u kontraritam, tretiranje Luke i uopšte mladih igrača itd itd) a da se ne dovede bolji trener a bome i igrači i to i konačno domaći mladi (!) koji će da ginu, ništa nismo uradili. Mi sem solidne četvroke: Luka, Jaka, Dženkins, Bobi kvalitetne igrače praktično ni nemamo.

    Tako da se ne slažem sa npr. komentarima da se vrati Vlada Vukoicic, koji jeste (uostalom kao i Radonja) odličan čovek i gospodin, ali sa njim Zvezda nit' je ima skok nit' odbranu. Ubedjen sam da bi igrali dosta lošiju evroligašku košarku i bili vreća za punjenje sa njim.

    Nekako sam se nadao da će rdonja tokom sezone ipak naučiti nešto iz svojih grešaka, ali pošto je uporno ponavljao sve isto, iako je ok lik, treba naći boljeg..E sad, koga?

    I da, ovo sa Šilbom definitivno nije Radonjina odluka. I ne bi čak ni bila loša odluka da smo doveli kakvog takvog igrača na 3ci ili, još bolje, kecu(!) kao zamenu a ne ono.
    (Onaj koji kritikuje "admirala" cele sezone, 23. jun 2014 00:27)

    # Link komentara

  58. Samo Vlado Đurović, ako Čović iole osluškuje stručnu javnost dovešće ga, ako uzme nekog ko mu neće smeti ništa prigovoriti jer je fakat klub njegov neću ni gledati a kamoli dolaziti na utakmice, gospodine Đuroviću vreme je...
     (sasa, 23. jun 2014 00:21)

    # Link komentara

  59. Čovek jednostavno veze nema, ne koristi Marjanovića, ne traži tajm kad treba, ne pravi prave izmene....
    Dovidjena!
    (dusan, 23. jun 2014 00:14)

    # Link komentara

  60. Подршка Радоњићу! Пустите човека да ради,лако је пљувати...
    (И крв тече моја црвено-белих боја, 23. jun 2014 00:06)

    # Link komentara

  61. ma ne, duška je tražio klivlend ali tek posto je on to odbio okrenuli su se drugim rešenjima i manje iskusnom blatu...
     (smeško, 22. jun 2014 23:49)

    # Link komentara

  62. kako su vam isprali te poluprazne mozgove. nista vama radonjic nije kriv. limitirama polukosarkaska ekipa. radonjic ako je pametan, trebao di prizna da radi u privatnom klubu
    (terzina gedora ex dzajina, 22. jun 2014 23:28)

    # Link komentara

  63. Studenti žurnalistike, obratite pažnju! Ovo je vrlo dobar primer naručenog teksta. Sezona u kojoj se igralo POLUFINALE EVROPSKOG KUPA, u kojoj se igrala EL i PONOVO IZBORILO UČEŠĆE U EL SLEDEĆE SEZONE(nebitno na kakav način), sezona u kojoj je zvezdu na samo jednoj utakmici gledalo preko 24 HILJADE LJUDI, sezona u kojoj je zvezda KONAČNO igrala jaku, ali aj da kažem i lepu košarku, predstavlja se kao LOŠA SEZONA!!! Aman, ljudi, imate li imalo obraza! Ja kao PARTIZANOVAC bi ovu našu sezonu menjao sa ovom vašom bez razmišljanja, a ja sam navijač PRVAKA EVROPE I REDOVNOG UČESNIKA EL, i meni bi ovakva zvezdina sezona bila više nego prihvatljiva.

    UKLJUČITE MOZAK! NE BUDITE ZOMBIJI!
    (Gile, 22. jun 2014 23:27)

    # Link komentara

  64. Secacete se ovog trenera za nekoliko godina,mozda vec sledece sezone...Limitirani igraci,Nelson i Jenkins jedini koji valjaju,ostali su igraci prosek,nista narocito,mogu da igraju u Radnickom,Megi ili u OKK Bgd..
    (glauko, 22. jun 2014 23:21)

    # Link komentara

  65. sjajan tekst,ja tu nista nebi dodao ni oduzeo.Radonja odlazi
     (duledudule, 22. jun 2014 23:07)

    # Link komentara

  66. dusko vujosevic je imao ove sezone od pao-a,ali je odbio,a razlog vi nikada necete razumeti..
     (DV, 22. jun 2014 23:00)

    # Link komentara

  67. Radonjic moze da bude trener samo u Buducnosti,isto kao sto Dusko Vujosevic moze da bude trener samo u Partizanu!Kad odu u druge klubove veze nemaju,ovaj nije nogao da osvoji titulu sa ekipom koja bi mogla glat da osvoji Evrokup ili da udje u TOP 8 Eurolige,a ovaj sa onakvom ekipom CSKA nije mogao ni d aprodje grupu u Evroligi!
    (Ljubo, 22. jun 2014 22:55)

    # Link komentara

  68. Trener koji u pogledu nema pobednicki mentalitet.
    Kada igraci u tesnim situacijama odlaze na tajm aut, vide prepadnuto lice trenera koji je vise uplasen nego ceo tim zajedno, logicno da ne mogu da pobede!!!
     (Delija-Belex, 22. jun 2014 22:52)

    # Link komentara

  69. Po meni velika je greška bila što nije ostao Vlada Vukojčić na mestu trenera i što nisu dozvolili Igoru Rakočeviću da odigra još ovu sezonu . Da je on igrao , bar bi jednu ključnu utakmicu ove sezone dobili .
    (rrmm, 22. jun 2014 22:44)

    # Link komentara

  70. Dodatno,nije izbacio ni jednog igraca iz juniorskog pogona.Sve u svemu Radonja i nije trener vec potpuni promasaj.Garantovano bi Zvezda uzela titulu da je uprava na vreme reagovala i smenila Radonjica u trenutku kada je svakome ko se iole razume u kosarku bilo jasno da Radonjic nije trener - pocetkom sezone posle igara u Evroligi.
     (igoro, 22. jun 2014 22:42)

    # Link komentara

  71. Da nema njega Zvezda bi bila sampion juznog Dorcola :).
    he he he
    Covek nezna nista kao . . .
    I dokle ce u zvezdi (u svim sportovima) vise biti "dobronamernika" nije mi jasno :(.
    (cz, 22. jun 2014 22:37)

    # Link komentara

  72. 1) Ja mislim da NIJE SRAMOTA i katastrofalan neuspeh izgubiti finalnu seriju od OVAKVOG PARTIZANA, sa OVAKO RASPOLOŽENIM NAJBOLJIM IGRAČEM SRBIJE

    2) Da im je na početku sezone neko ponudio - hoćete da igrate EL gde su ekipe daleko iznad vašeg ranga po svim pitanjima ili da dođete bar do polufinala EK, mislim da bi oberučke prihvatili ovo drugo

    3) Možete da menjate 100 trenera, nakrcate budžet, pokupite najjače sponzore, dovedete tog vašeg Miličića ili koga već, ali nemate duh, nemate kontinuitet, nemate sistem.... Ne može ni veliki CSKA samo parama, pa i sa najboljim trenerima i igračima da bude prvak Evrope! Uništio im se duh, sistem, džaba im pare...

    4) Mislim da je ovo najbolja zvezdina sezona posle ihahaj godina. Ako i posle ovakve sezone odma treba da lete glave, ne znam još koliko bud.la ćete naći da rade pod TAKVIM PRITISKOM

    Što bi rek'o jedan vrlo mudar čovek - Džaba vam novci, moji sinovci... Dok god se vama, između ostalog, kapiteni ponašaju kao onaj sinoć, ne računajte na sportsku slavu!
    (Gile, 22. jun 2014 22:34)

    # Link komentara

  73. (Miki, 22. jun 2014 20:32
    Prvi evro trofej u SFRJ je uzela Cibona 1971/72, kup Radivoja Koraća.
    (GazdaT, 22. jun 2014 22:29)

    # Link komentara

  74. Najodgovorniji su oni koji su ga postavili na mesto koje ne zasluzuje ni po kom osnovu.
    (monti pajton, 22. jun 2014 22:11)

    # Link komentara

  75. (Miki, 22. jun 2014 20:32
    zvezda jeste poslednju titulu u sfrj osvojila 1972,ali je dve godine kasnije uzela i kup kupova što je bio prvi evro trofej za neku ekipu iz jugoslavije.partizan je pak prvu titulu uzeo tek 1975 i to zahvaljujući čuvenoj generaciji sa kićanovićem i dalipagićem,a ukupno ih je za skoro 50 godina u bivšoj sfrj osvojio svega 4.zvezda je osamdesetih godina bila jača od partizana.igrala je 4 finala plej ofa i dva puta je gubila titulu od cibone koja je bila prvak evrope za pola koša,dok je jednom uspela da je izbaci u polufinalu i to kada je u njenom sastavu bio i dražen petrović.devedesetih su u srj zvezda i partizan bili egal sa po tri titule koliko je uzela i budućnost iz podgorice.i to bi uglavnom bilo to.ovih 13 titula partizana u ovom divljem takmičenju vredi otprilike kao i onih zvezdinih 10 vezanih titula posle 2.svetskog rata
    (slobinator, 22. jun 2014 21:58)

    # Link komentara

  76. Stvar je veoma jednostavna, za pare koje zvezda ima tesko se moze dovesti tri ili cetiri kvalitetna stranca, mozda dva a to nije tim. Mladi domaci igraci koji su talentovani a pritom zeljni dokazivanja ne postoje u Zvezdi uz izuzetak Mitrovica koji je najvece blago koje Zvezda trenutno ima. Partizan to radi godinama, stvara igrace, bira takve karaktere koji ce se vezati za klub i boriti a pritom su veoma veliki potencijali. Izlisno ih je sad nabrajati. Moramo se okrenuti takvim igracima.
    (Nikola, 22. jun 2014 21:38)

    # Link komentara

  77. Da je pisac ovog teksta malo objektivniji, stajalo bi odgovornost Covica, ili je ipak Radonjic donosio sve odluke, ali ovo je ipak Srbija i slobosno, nezavisno novinarstvo
    (Nenad, 22. jun 2014 21:33)

    # Link komentara

  78. 1.tokom cele sezone nemamo nijednu akciju, sve se svodi na izolacije za silba u pocetku a kasnije na dzenkinsa, nelsona i blazica pa sta oni urade iz igre 1 na 1
    2.ne postoji napad na zonu a to se opet vracamo na nedostatak kreativnosti, protiv cibone koja je igrala 40 min istu odbranu mi nismo imali resenja
    3.uzasno losa rotacija igraca u toku meca, lose cak i zakasnele izmene
    4.nismo imali los tim za ABA standarde, prosto nedovoljno dobro iskoriscen
    5.za one koji hoce maljkovica, covek je rekao da ga vise ne zanima klupska kosarka i mislim da je on u poslednjih 10godina u ozbiljnoj trenerskoj krizi
     (blok 29, 22. jun 2014 21:32)

    # Link komentara

  79. Ovde neko napisa Nelson vrhunski igrac. E vecu glupost skoro nisam procitao. Ako je vrhunski igrac zasto nije doneo Zvezdi titulu? Zasto nije osvijena ABA liga? Zasto nije bilo plasmana u top 16 EL? Vrhunski igrace to obicno rade.
     (Kiza, 22. jun 2014 21:25)

    # Link komentara

  80. @Djura, 22. jun 2014 18:21

    Napokon da neko lepo potkrepi detaljima zapazanja o potpuno izgubljenom treneru.

    Ovde je ceo snimak finala kupa. Od 1.31.30 do 1.32.30 se vidi ceo poslednji tajm aut. Nas trener SA ZVUKOM SIRENE za kraj tajm auta shvata ODAKLE SE IZVODI AUT! Treba li jos nesto dodati?

    [link]
    (Olgerd Vladislav, 22. jun 2014 21:22)

    # Link komentara

  81. Ne znam ko je autor teksta ali kao da sam ga ja pisao odnosno potpisujem svaku rec.
    (dejantmitrovic, 22. jun 2014 21:22)

    # Link komentara

  82. Otprilike delim misljenje sa autorom teksta. Jedino nisam siguran da bi ostanak Silba ista bitno promenio. I dalje mislim da je najveci problem (pored Radonjica) bio nedostatak pravog pleja. Nelson je odlican igrac, ali za prvog pleja - nije. Dzenkins, videlo se, nikako ne moze da igra pleja. Ne verujem da bi ishitrena promena trenera u finisu sezone nesto promenila. Radonjic je pokazao nefleksibilnost i nemogucnost da postavi valjanu igru u napadu, a nista ne ukazuje da bi sledece sezone to promenio, pa mislim da treba naci dobrog, iskusnijeg trenera na vreme i dati mu podrsku koju je Radonjic imao ove godine. Bilo bi dobro kada bi vecina ekipe ostala na okupu jer Zvezdi ocajnicki fali kontinuitet. Cele sezone piskaram da preko noci i na silu ne moze nista. Ove sezone smo bili u odlicnoj poziciji da stavimo visnju na slag u ABA ligi, ali smo katastrofalno podbacili. Ova smejurija od domace lige me ne dotice uopste. U EL smo se solidno predstavili i smatram da to nije neuspeh.
    (anbeast, 22. jun 2014 21:21)

    # Link komentara

  83. odlicna analiza Radonjicevog rada.Covicu daj nam trenera dovedi
     (krajisnik, 22. jun 2014 21:13)

    # Link komentara

  84. Poruka za Gepek Titule.Svako vidi ono sto zeli da vidi,takvi su navijaci.Cudis se faulovima nad Bogdanom,covek vam uvalio 120 koseva na 4 utakmice i ti se cudis faulovima,pa nije ga tuko samo ko nije u igru ulazio.A vidim i u Abi tismetaju sudije?!Ti si jednostavno toliko ostrascen i da izgubite 100 prema 0 ti bi pricao tu istu pricu.
    (grobar, 22. jun 2014 19:25)
    - Jao, jao... mukice.. U pravu si... Svako vidi ono sto zeli da vidi...
    Jeste dao je 120 koseva... Pa covek je bacio 45 bacanja u finalnoj seriji! A za 2 utakmice u ABA ligi, izveo svega 5 bacanja (protiv Zvezde)!? U poslenjoj covek bacao 16 bacanja, a ceo tim Zvezde 18 bacanja! Titula KSL, vredi koliko i Kup nase lige... Tj nema nikakvu vrednost! Nasa liga je najzalosnije takmicenje koje postoji! Svako moze da izlazi i da se vraca na teren kad to pozeli, bez posledica! Navijaci otimaju trofeje, pa ih "lupaju"... Cirkus... Tolko plakanja posle prve utakmice, kao da se igra finale Svetskog prvenstva!
    (eee, 22. jun 2014 21:08)

    # Link komentara

  85. Ajde da se manemo rezultata. Sta se dogadja sa sportskim duhom i sportom kod nas. Jeli ovo kosarksaka ili street fight liga. Ukraden pehar... svadje pred kamerama... Sta mi ocekujemo od sporta, kladionice???
     (Ribnicki Delfin, 22. jun 2014 21:06)

    # Link komentara

  86. Čoveku je ovo prva sezona u većem klubu, mlad je trener. Iskreno da se ja pitam ostavio bih Radonju još jednu sezonu, siguran sam da će biti mnogo bolju u narednim godinam, a iskreno nije imao najjači sastav u ABA ligi. Bez klasičnog pleja i odlaskom najvećeg imena u sred sezone, Zvezda je imala solidan, loše ukomponovan roster.
    Sistem se ne gradi godinu dana, već godinama, a jedina zamerka je poraz od Cibone, pilićarska agroživ liga je bruka srpske košarke!
     (stecky, 22. jun 2014 20:51)

    # Link komentara

  87. Ljudi ili sam ja lud ili je vrijeme za Vladu Djurovica. Sa dobrom ekipom sigurno bi nas poveo u TOP 16 a i domaci trofej konacno
    (Sasa, 22. jun 2014 20:49)

    # Link komentara

  88. Treba pogledati samo "time-out", i sve ce vam biti jasno!
    Znaci, smena, ostavka ili kako god, u svakom slucaju! Jer nije nista uradio!
    ABA (EL) (bitno) - neuspeh
    Kup (nebitno, nema svrhu) - uspeh
    KLS (nebitno, isto kao i kup) - neuspeh
    - Znaci nista nije uradio, samo zahvaljujuci Ciboni cemo mozda u EL...
    Ako je neko zadovoljan svaka mu cast... ABA je jedino merilo!
    (marko, 22. jun 2014 20:47)

    # Link komentara

  89. Nema nikakvih problema. Rado je sve odradio maksimalno. Zamislimo da je bilo drugačije. Došlo bi do velike neusaglašenosti. Nije Dule taj koji stvari drži pod kontrolom već aparat. Rado nije čovek odavde ali, kada je ovde, poštuje običaje i kada " ne nosi sat dobro zna da poštuje vreme".
    (st3yt, 22. jun 2014 20:42)

    # Link komentara

  90. Dobra analiza, sve je tačno. A i ova šarena kravata mu je ružna. :)
     (Jole, 22. jun 2014 20:33)

    # Link komentara

  91. Jedan objektivni strucnjak rece da je CZV neprikosnoveni autoritet za KKP u kosarci. Samo da ga podsetim da je CZV u velikoj Jugoslaviji osvojila poslednju titulu 1973! Prestali ste biti ozbiljan klub u kosarci davno pre Duleta. Bivsa zemlja je imala 4 kluba koji su osvojili Kup Sampiona, ukupno 7 titula, nijedna vasa. Tako da govoriti o CZV kao kosarkaskoj instituciji prosto nema smisla. U fudbalu je prica sasvim drugacija.
    (Miki, 22. jun 2014 20:32)

    # Link komentara

  92. Mnogi pisu da bi voleli Trifunovica na klupi, a on isto gubio neizvesne zavrsnice dok je bio u Zvezdi :) Najbolje resenje bi bio Boza Maljkovic, samo ne znam koliko je to izvodljivo. Silb je igrao lose pre nego sto su ga oterali jer nije dobio platu na vreme. Ako nema novca za Silba trebalo je oterati Dzenkinsa, jer tu imamo zamene (Blazic i Lazic koji greje klupu a drzao je Dijamantidisa u malom dzepu), a za Silba nikako. A Dzenkins od kada je potpisao ugovor % za tri poena se vise nego prepolovio... Vrlo lako se moze desiti da neki klub ponudi Nelsonu vise novca od Zvezda pa da sledecu sezonu pocnemo bez 2 najbolja igraca iz ove, a nijedan nije prodat...
     (Baki, 22. jun 2014 20:32)

    # Link komentara

  93. Radonjić je gospodin, ali nije za klub sa velikim ambicijama i gazdom.
    Nije znao da odigra protiv Partizana, ne prati dovoljno dešavanja na terenu i ne zna da postavi igru kako bi iz nje izvukao maksimum. Partizan ima jaču petorku, ne računajući centre, ali ima tanju klupu. Kako je to iskorišćeno?
    Mogao je da nauči od Vujoševića, koji je to godinama prodavao u lokalu.
    Kako je iskoristio činjenicu da je partizan tanak na pleju? Mogao je da pogleda par evroligaških tekmi partizana i da primeti razliku kako Bogdan pada u poslednjoj četvrtini kada je stalno u posedu lopte i kada izigrava i pleja.
    I pored toga što su se grobari ponašali ko mala deca - idu kući sa loptom kad gube, na terenu ga je Vujošević u ostalim utakmicama lako nadigrao.
     (nehumani tip, 22. jun 2014 20:27)

    # Link komentara

  94. Kad sam, zajedno sa još nekim ljudima koji dolaze na ovaj forum, tokom čitave sezone kritikovao Radonjića i molio Boga da ga smene većina mi je lupala minuse. Valjda zato što je Čović rekao da je Radonjić odličan trener i da mu treba pružiti šansu da privede sezonu kraju. I eto - priveo je sezonu kraju i šta sad? Šta smo osvojili? Kup i ništa drugo! Ušli smo srećno u Evroligu iako to, da budem iskren, nismo zaslužili pošto smo pred našim navijačima izgubili od Cibone. A ni dobar deo tih nazovi navijača nije zaslužio da gleda Evroligu pošto je bojkotovao Zvezdu čak i u toj utakmici sa Cibonom. Ako bojkotuju ABA ligu nek bojkotuju sad i Evroligu, biće nam svima lakše. Radonjić, ako ima imalo obraza podneće ostavku posle ove bruke od sezone. Najskuplji tim je imao a nije uspeo da napravi nikakav rezultat.
    (Sale, 22. jun 2014 20:23)

    # Link komentara

  95. Opet pitam vas, internet strucnjake-koji je to igrac u Zvezdi dobar za evropske okvire?
    Ni jedan jedini!
    Nelson,Jaka,Bobi i Dzenkins su prosjek ili ispod toga. A ostale ne treba ni komentarisati! Skart kakvog nema ni u gorim klubovima! I sad samo trener kriv! Jeste kriv, ali ni priblizno recenom!
    Za sve ove igrace, Bogdan, Pavlovic i Lovernj su LJ!
     (ElG, 22. jun 2014 20:17)

    # Link komentara

  96. par komentara je bilo tipa što b92 ispituje odgovornost Radonjića, što ja i podržavam, da se razumemo.
    Pitanje koje bi ja postavio, jeste da li je moguće da napravite i analizu Vujoševića i njegovog ponašanja, ili je to prosto tabu tema za sve? Jer toliko mržnje i sujete je retko i videti.....
    Pozdrav od iskrenog navijača CZ
     (zoran, 22. jun 2014 20:17)

    # Link komentara

  97. Ma uvek vam je trener kriv! Promenio vam je dule za vreme svog bistvovanja u Partizanu bar 20 trenera, nije moguće da vam baš nijedan nije valjao!
    (Milan, 22. jun 2014 20:14)

    # Link komentara

  98. Pa ljudi moji on i nije trener nego samo to glumi čitavu sezonu.
    (navijač, 22. jun 2014 20:11)

    # Link komentara

  99. dobro je radio,ali nije imao sreće
     (MrzoviciPljevlja, 22. jun 2014 20:01)

    # Link komentara

  100. Znaci nije uspeo da zaustavi Bogdanovica na 3 utakmice, mogao je da smisli vec nesto za cetvrtu, neku akciju, blok, pomoc, udvajanje, jer je Bogdanovic prakticno igrao 1 na 1 sve vreme sa Lazicem i Simonovicem. Dok sa druge strane zaustavljen Blazic i Dzenkins zonom i promisljenom odbranom. Radonjicu pakuj kofere i vodi Lipovija, Lazica i Simonovica.
    (ak47, 22. jun 2014 19:56)

    # Link komentara

  101. Ima li ijedan novinar u ovoj napacenoj zemlji da postavi pitanje ko je i zasto doveo Lipovija? Hocu odgovor, taj ne moze da pogodi okean sa palube, a kamoli kos
    (Ljubisa, 22. jun 2014 19:52)

    # Link komentara

  102. Covic je ocigledno cvrsto resio da ne menja trenera tokom sezone i to je ok. Samo je pogresio pri izboru trenera. A on je i od onih sto su nekad znali da pogode kos napravio bacace kamena s ramena.
     (santa justa, 22. jun 2014 19:48)

    # Link komentara

  103. Mene zanima kad Gogić izriče kazne za četvrti meč???
     (Kimi, 22. jun 2014 19:47)

    # Link komentara

  104. Totalna neznalica.Ni jedna uigrana akcija igra individualna odbrana nikakva igra provaljena posle tri utakmice.ni jedan zadnji napad ekipa nije pogodila.poraz od cibone koja ima jednog ipo igraca.vec tada da je imao obraza morao je sam otici.sut u bitnim utakmicama za tri poena u proseku 2-30.jednom recju ocaj.ODLAZI MOLIM TE
     (Milan, 22. jun 2014 19:42)

    # Link komentara

  105. (mare, 22. jun 2014 18:55)

    Ko je imao uspesniju sezonu videce se pocetkom oktobra. Postoje posledice neigranja Evrolige koje ti ocigledno ne razumes... Ok, Partizan je imao jako uspesnu sezonu. Koji su benefiti te uspesne sezone? Pitanje kada ce Partizan imati jacu ekipu od ove. Bogdanovic, Pavlovic, Lovernj, Bertrans, Milosavljevic,Kinsi. To su i za Evropske pojmove vrhunski evroligaski igraci. Sta ste dobili sa njima? Veliko nista. Agroziv ligu? 10 puta vise vredi Zvezdino prvo mesto u ABA ligi nego ova titula koje su sudije kreirale. Dule je lepo zamazao oci svima nama. Nasu kosarku je sa stvaranjem tenzija doveo do dna, Partizan sa nikada jacim sastavom ostavio bez Evrolige. Davio igrace, pobegao sa Kupa... To je uspesna sezona za tebe??? Ne bih rekao. Pa on se sa ovakvim sastavom jedva dokopao F4, kako ce biti sledece godine bez gorepomenutih igraca?
    Zvezda sa druge strane ocigledno ima stabilniju finansijsku situaciju, igra Evroligu i po nekom zdravom razumu je ipak imala uspesniju sezonu. Ne zaboravi da smo bili debitanti u Evroligi i imali jednu od boljih sezona sto se tice debitanata, igralo se i polufinale Evrokupa. Koliki je to uspeh Partizan ima priliku da vidi sledece sezone.
    Partizan je svih ovih godina imao prednost zbog evrolige i dovodio uvek igrace jer su znali da ce kroz najelitnije takmicenje imati mogucnost za napredak u svakom smislu. Postavi sebi pitanje da li bi recimo Mekejleb dosao u Partizan bez evrolige??? Pametnom dosta.
    (Novosadjanin., 22. jun 2014 19:39)

    # Link komentara

  106. Dovesti Djurovića na godinu dana i dati mu mogućnost da završi sezonu...

    Jeste mator, nije idealan... ali je i Zvezdaš, ima autoritet i harizmu i iskustvo, radio je sa Čovićem ranije, nije skup i slobodan je.
    (Boston Celtics, 22. jun 2014 19:32)

    # Link komentara

  107. najzaslužniji za dve poslednje partizanove titule nije ni vujošević ni bogdanović nego nebojša čović.njemu grobari treba da podignu spomenik za života.
    (slobinator, 22. jun 2014 19:28)

    # Link komentara

  108. Poruka za Gepek Titule.Svako vidi ono sto zeli da vidi,takvi su navijaci.Cudis se faulovima nad Bogdanom,covek vam uvalio 120 koseva na 4 utakmice i ti se cudis faulovima,pa nije ga tuko samo ko nije u igru ulazio.A vidim i u Abi tismetaju sudije?!Ti si jednostavno toliko ostrascen i da izgubite 100 prema 0 ti bi pricao tu istu pricu.
    (grobar, 22. jun 2014 19:25)

    # Link komentara

  109. (Objektivni stručnjak, 22. jun 2014 16:43)

    Potpisujem svaku reč i slažem se da bi rešenje bilo rasformirati partizan, jer nema nikakve logike da mi uložimo 3 puta više u transfere i 5-6 puta više u transfere dve godine za redom, a da ostanemo bez titule. Očigledno je da su sudije juče odredile pobednika (kao i obično), ali ne možemo samo u njima da tražimo opravdanje, jer mi ne uspevamo da osvojimo ni Jadransku ligu, ni da budemo više od epizodista u EL, a tamo ne možemo da krivimo Vujoševićev uticaj (tj. donekle svavako da ima uticaj na naše neuspehe u Jadranskoj ligi, gde nam i protiv drugih timova sudije sude u strahu od njega, ali u EL već nema nikakav uticaj na sudije). U nečemu drugom je problem: otkad partizan osvaja titule, mi ne možemo da se sastavimo ni na jednom frontu, ipak smo imali za to vreme igrače poput Radmanovića, Vujanica, Gurovica, Rakocevica itd, sve vanserijski igrači, a opet nam trofeji (osim, realno nebitnog, kupa) nekako izmiču. Prosto se nameće zaključak da nema smisla konstantno povećavati budžet dok god partizan postoji, treba da rasformirati uz pomoć ove vlasti, ako su već toliki zvezdaši nek' to pokažu na delu... Jer samo pumpanje novca u klub nam neće pomoći dok god postoji partizan, u pitanju je stvarno neka vrsta kosmičke nepravde, znam da se ovo graniči sa metafizikom, ali svako ko malo ozbiljnije razmisli videće da sam u pravu... A što se trenera tiče, on je najmanje kriv, jer imali smo i boljih trenera od 1998. pa opet ništa.
    (nebitno, 22. jun 2014 19:20)

    # Link komentara

  110. Što se vi delije nervirate? Čovićev klub i moze da dovodi koga hoće.
     (Jaa, 22. jun 2014 19:15)

    # Link komentara

  111. Odlazi !
     (zulu w, 22. jun 2014 19:15)

    # Link komentara

  112. potpuno se slazem. Od samog pocetka sam bio iznenadjen njegovim dovodjenjem. Na kraju se potvrdilo da on nije za ovakvav tim.
     (moon, 22. jun 2014 19:13)

    # Link komentara

  113. Grba je lepo objasnio tokom gostovanja u jednoj emisiji da su ambicije Crvene zvezde prerasle mogucnosti Dejana Radonjica. Ostaje pitanje kako to niko u klubu nije primetio. Radonjic je prosle godine izgubio finale ABA lige i domaceg prvenstva, ove godine nije prosao grupu u Euroligi, nije osvojio ABA ligu i domace prvenstvo. Kup verovatno nikom u Zvezdi ne moze da bude uteha. Igraci su tokom cele sezone katastrofalno sutirali slobodna bacanja, ekipa je bila lose psiholoski pripremljena za sve bitne utakmice i sto je najgore u prelomnim momentima delovalo je kao da u ekipi vlada potpuna stihija i da se ne zna ko pije ko placa i da je glavna stvar sto pre sutnuti trojku iz bilo koje pozicije. Sut za tri poena poceo je da postaje katastrofalan negde sa promenom Pionira za Arenu protiv Budiveljnika. Od te utakmice sut je u silaznoj putanji da bi najsramotnije izdanje bilo protiv Cibone.
    Radonjic je katastrofalno vodio utakmice. Insistirao je na rotaciji cak i kada za tim nije bilo potrebe, cak i onda kada nije donosila nista dobro. Nije primetio Mitrovicev potencijal, zaboravljao je igrace na klupi i na kraju nije napravio tim. Kada se pogledaju rezultati, kojih nije imao, kredita je bilo i previse. Vukoicic je smenjen za mnogo manje.
    (Silver Surfer, 22. jun 2014 19:04)

    # Link komentara

  114. @ novosadjanin
    ,, ... sledece sezone..."
    Hahahahahahahah
    (prokupcanin, 22. jun 2014 19:03)

    # Link komentara

  115. Radonja da se ne ljubimo, pošten si čovek, ali hoćemo rezultat, ništa lično, gotivan si nam, ali svako snosi odgovornost ma kako se zvao u bilo kom poslu, sve najbolje u daljoj karijeri, ako ostaneš iskrivićeš sliku poštene i moralne osobe, nebi to voleo da vidim, Vlada Đurović ako sad ne dođe razočaraću se.
     (sasa, 22. jun 2014 19:01)

    # Link komentara

  116. Dovesti Kosanovica pod hitno. Proveren strucnjak i zvezdas a slobodan. Covke reaguj.
    (kosan, 22. jun 2014 18:58)

    # Link komentara

  117. Sto se mene tice nemojte da ga menjate ...
    (dusko vujosevic, 22. jun 2014 18:55)

    # Link komentara

  118. Nisam neki stručnjak da procenjujem koliko je neko dobar ili manje dobar trener, zato neću o taktičkim postavkama, tajmingu odluka za vreme utakmice i dr. Ono što se čini kao Radonjićeva glavna mana je nedostatak autoriteta koji proizilazi iz nj. ponašanja koje mogu opisati kao panično u kritičnim momentima. Stekao se utisak da on nije sposoban da smiri i motiviše igrače na pravi način. Razlog je jednostavan, i on i igrači su bili pod velikim pritiskom zbog očekivanja i uloženih para u njih. I dok nije postao trener CZT, bilo je isto. Ne znam ni jednu ključnu utakmicu koju su dobili, a da im nije protivnički tim poklonio velikim greškama (Radnički prošle godine kada je imao 7 razlike na 2 min. do kraja i sa mislim 4 promašena bacanja poklonio Evroligu CZT, Budiveljnik u BG) ili da nisu lagano izgubili (finale ABA prošle god. su mislim prvih 17 šuteva za 3 promašili, slično kao i u 1/2 finalu protiv Cibone, finalne serije protiv Partizana). Pitanje koliko je mogao da se pita Radonjić za neke stvari (otpuštanje Šilba, dovođenje Dragičevića, Lipovija), a i pretpostavljam da nije lako trpeti pritisak od gore (Čović) i od navijačkih želja. To su po meni neke stvari sa kojima i on i ekipa nisu izašli na kraj. Možda bi recimo Pešić sa ovim timom nešto više uradio, ali sumnjam. U sportu se pitaju i drugi kao što je Partizan i Vujošević.
     (jackie, 22. jun 2014 18:55)

    # Link komentara

  119. @Novosađanin

    Kažeš Zvezda imala uspešniju sezonu od Partizana? Budžet od 8 miliona € bez Top 16 EL sa Šilbom koji je imao 900,000€ za 3 sezone(pre otkaza), gubitak od Cibone za Evroligu, gubitak od Uniksa posle plus 13,gubitak finala od Partizana? I da te podsetim da Partizan dobija B licencu.
     (mare, 22. jun 2014 18:55)

    # Link komentara

  120. Čovek trenirao Budućnost, jedini klub koji nije amaterski u CG. U Evropi ga napucavali a i u ABA isto mrka kapa i njemu daju ovakvu Zvezdu da vodi. Ne znam stvarno ko je mogao od ovakvog stručnjaka očekivati više.
    (NYHC, 22. jun 2014 18:53)

    # Link komentara

  121. Kako je samo brzo i efikasno, napisano i objavljeno.
    A, da nije, mozda, najodgovorniji narucilac ovog teksta, m?
    (Rat R The, 22. jun 2014 18:52)

    # Link komentara

  122. Treba menjati trenera i igrače. Samo je Čović nezamenljiv, pošto je vlasnik kluba. Zašto vi "razbijate glavu" kad Nebojša odlučuje o svemu (pokušao je da smeni i Duleta Velikog).
    (Čoviću niko nije dobar, 22. jun 2014 18:51)

    # Link komentara

  123. Lako je sve svaliti na trenera. Vodi polu- igrače, i sa njima ni Dule ne bi uradio ništa. Partizanovi igrači : Bogdan, Bertans, Pavlović, Lovrenj, Gagić su NBA igrači i potencijali.
     (mare, 22. jun 2014 18:46)

    # Link komentara

  124. Sa Šilbom je Zvezda bila ekipa. Bez Šilba - nije!
    Ja Radonjiću zameram jedino Šilba,
    a dokazalo se da je njegovim odlaskom cela stvar krenula nizbrdo.
    (A "stručnjaci" nek mu broje lopte., 22. jun 2014 18:42)

    # Link komentara

  125. @ (Gepek Titule, 22. jun 2014 16:58)

    1. Nauči pravila, nesportska lična je uvek kada poslednji igrač odbrane faulom zaustavi čoveka koji ga je već prošao.
    2. Nauči pravila, floping se svira kao tehnička greška.
    3. Slažem se da je Partizan imao mnogo više slobodnih bacanja ali to je zato što bi protivnički igrači trebalo da - nauče pravila. Partizan je imao više igrača u problemu sa ličnim greškama, ali su to pametnije napravljeni faulovi, pa su bacanja izostala.
    Dok sam gledao npr. Partizanove mečeve sa Barselonom smatrao sam da je nemoguće da te protivnik toliko drži u odbrani da moraš krv da proliješ dok jedan koš daš, uz minimum faulova - mi smo tu školu godinama prolazili pa smo valjda nešto i naučili.
    4. Bogdanović - znalo se da će on ubaciti 30 poena, nemoj misliti da ga nisu posebno čuvali i siguran sam da je tu bilo svega i svačega što i nije svirano.
    5. Za svaki slučaj, nauči pravila još jednom.
    (Chodaboy, 22. jun 2014 18:42)

    # Link komentara

  126. Dejo Radonjic nema kapacitet da uzdigne ekipu i da je prodrma. Koristi se jednim istim sablonima, i kao sto je autor primetio, cela hala zna sta ce i kada da odigra. Medjutim to i nije mana ako mu tim pobedi, i Vujosevic stalno "iznenadjuje" zonom. Ali kad dodju bitne tekme on ne zna da ih uzme. A to su stvari koje najvise zavise od trenera. Sad neki pricaju da igraci ne valjaju, da su kukavice, ali tvrdim da je to sve od trenera.
    On sto mu konkretno stavljam na dusu: ne zna da upotrebi Marjanovica - pusti ga malo na pocetku pa ovaj ako razvali ostavi ga ako se ne snadje klupa do kraja, blokada kad stvari krenu nizbrdo i naravno situacija sa Silbom.
    A kad se prica o Radonjicu mora se reci da je nas crnogorski strucnjak fin i kulturan covek i da ga je s te strane uvek milina gledati i slusati, pa i sa ponosom reci to je Zvezdin trener. Ligaski deo Aba lige je za respekt, pa i Evropa delimicno. Jasno je da za brobu protiv Partizana, partizanove maskote bolesnog uma i visegodisnje stvaranog sistema u savezu treba ici djonom i bez obraza ali Dejo jednostavno nije takav covek. I za to mu se zahvaljujem.
    Veoma bitan aspekt price je i potencijalni naslednik Radonjica, covek koji ce bolje voditi tim. E takvog strucnjaka u zemlji nema. Mozemo nekom bivsem asu da damo da se oproba ali to bi bilo samo gubljenje vremena.
    Jos jedna sezona sa Radonjicem ili sut karta? Ja sam za ovo prvo jer sem Pesica, koji sigurno nece doci, ne vidim ko bi ovaj tim vodio bolje.
    (Spasic, 22. jun 2014 18:35)

    # Link komentara

  127. dovesti grega popovica
     (pribil, 22. jun 2014 18:33)

    # Link komentara

  128. @Worms Armagedon a
     (Sasa, 22. jun 2014 18:32)

    # Link komentara

  129. Kokoskova za trenera.
    (Pevec, 22. jun 2014 18:31)

    # Link komentara

  130. Dzaba Vam novci moji sinovci !
    (Baranin, 22. jun 2014 18:30)

    # Link komentara

  131. @ Objektivni strucnjak,

    Care, nisam prepoznao sarkazam, pa, ukoliko sam pogresio, komentar je odlican.
    Ukoliko nisam, komentar je toliko glup da bih morao da poverujem isto i za autora!
     (16 Years, 22. jun 2014 18:27)

    # Link komentara

  132. zvezda je taj jubilej proslavila prošle godine, pošto je poslednju titulu osvojila '98.
     (@mare, 22. jun 2014 18:27)

    # Link komentara

  133. "Svaka čast za tekst..." Hm. Zanimljivo je da se piše priča, pola dana posle utakmice, o klubu i treneru koji nisu osvojili titulu, a nema ni slova o klubu i igri tima koji je titulu osvojio. Kad se ovako radi znam i po mraku koliko je sati. Da li će uvaženi sutra da nam ponudi analizu kako je to Partizan po 13. put uzastopno postao prvak? Da li je to fenomen a ne trener koji nije fenomenalan? Onaj sa "javnog serviza" nekoliko puta je ponovio - teško je reći ko je bolji, u međusobnim susretima je 4:4. Ima li kraja?
    (Andrej, 22. jun 2014 18:26)

    # Link komentara

  134. Pod br.1 da se utvrdi odgovornost za otkacinjanje Silba i nedovodjenje zamene....nesretnog Lipu ne racunam.
     (ivke, 22. jun 2014 18:21)

    # Link komentara

  135. Rekao sam sebi da neću komentarisati vesti iz košarke neko vreme ali ne mogu da izdržim. Ovo nije tema koja treba da se nešto analizira. Jednostavno svakom ko je nekad samo gledao košarku jasno je da je Radonjić apsolutni krivac za katastrofalnu sezonu(rekao bi i još jednu katastrofalnu sezonu), i ako je do sad moglo da se raspravlja o krivici ovog ili onog, ove sezone je stvar potpuno jasna i čista. Čovek možda ima košarkaško znanje ali je daleko od vodjenja tima koji treba da osvaja trofeje. Jednostavno ne može da prati igru i nema pojma kako da promeni tok utakmice, ne zna da napravi izmenu kad treba, o tajm-autu da ne pričam, ima svoje vreme kad zove tajm-aut i uopšte ne prati igru. A koliko se pogubi kad je gusta utakmica dovoljno govori finale kupa kad je pokazivao odbranu od koša zato što je mislio da je faul a ne tajm-aut!? Ni tim nije bio ono što su svi mislili na početku sezone, tu su dosta pomogli on i Čović kad su oterali Šilba, bez obzira na njegova loša izdanja Radonjić je svu igru bazirao na njemu i kad je on otišao kao da je otišlo pola ekipe. Ekipa, kažem ništa posebno ali sa iole solidnim trenerom dovoljna da osvoji sve domaće trofeje i prodje grupu u Evroligi. Partizan sa jednim ekstra igračem i gomilom prosečnih i ispod prosečnih igrača, i bezobrazim i nevaspitanim trenerom, uz pritiske na koje Radonjić opet nije znao da odgovori, uzeo je opet ni kriv ni dužan još jednu titulu. Dileme nema Radonjić je jedini krivac i mora da ode.
    (Djura, 22. jun 2014 18:21)

    # Link komentara

  136. Vrlo, vrlo loš izbor igrača. Bez pleja, bekovi bez driblinga, naročito Lazić i Simonović. Dragićević u odbrani slab, u napadu samo šut za 3, i to kao iznuđeno rešenje. Jenkins mnogo lošije rešenje od Šilba, a obojica nisu igrači za tvrde i ozbiljne mečeve. Talentovani Mitrović je u stvari izrazito nedisciplinovan igrač...za 1 min u finalu 3 greške, kao i Jenkins....takve Vujošević hvata za vrat. Što je neprimereno, ali daje rezultat....I SADA SE KRIJEMO IZA EVROLIGE...prošlu smo u laganoj grupi odigrali tako da su nam nedostajale 2 pobede za top 16!!!
    Vrlo, vrlo malo igrača može da igra na vrhunskom nivou. NPR CVETKOVIĆ NEGDE U UKRAJINI, ex FMP, ili SAMO JEDAN AMERIKANAC, SKUP ALI DOBAR, kao što je Partizan imao ove godine...a ne tri poluigrača, i kada je gusto, nigde ih nema.
    (goxy, 22. jun 2014 18:20)

    # Link komentara

  137. Oterali su i onog malog Cvetkovica, bese? A pleja igra Nelson.
     (секундарац из предграђа, 22. jun 2014 18:19)

    # Link komentara

  138. Kao da sam ja pisao analizu, samo sto ne bih dobio toliko karaktera da napisem :) Salu na stranu, sa svim izrecenim se slazem. Dodao bih jos par bitnih stvari: 1. nismo imali niti jedan uigrani napad cele sezone, sa blokovima i slicno. Jedino sto je kobajagi uigravano jeste spustiti loptu na centre, pa sta urade. Ali, ono sto tada nismo imali je skok u napadu, jer bi bekovi ostajali izvan reketa. 2. Poslednji napad (u utakmici, cetvrtini). Iskoristili smo, ako se ne varam cela 3 tokom sezone: Silbova trojka protiv PAO za produzetak i Dzenkins u Ljubljani i srecno,iz drugog pokusaja, sa Budiveljnikom. Apsolutno nikakvu ideju cele sezone nismo imali. Nelson bi uglavnom gnjavio loptu 20 sekundi, pa bi je kao vruc krompir nekome bacio. 3. Protesti i pritisak na sudije (slucaj Dule) pokazuje se kao presudan u nasem prvenstvu. U zadnjoj utakmici sude nam 2 nesportske i tehnicku, a on gleda i koluta ocima. 4. Nijedna osmisljena akcija na tako dominantnog igraca kao sto je Bobi, i njegovo apsolutno nazadovanje u igri pod svojim kosem i skoku, u odnosu na ono sto je igrao u Megi. Ima toga jos. Jeste gospodin, ali nije strucnjak, bar ne za ovakvu Zvezdu.
    (veliki strumf, 22. jun 2014 18:17)

    # Link komentara

  139. Iz njega izbija strah, nema samopouzdanja, a kako onda da očekujete da igrači imaju samopouzdanje. Na samom početku nije mogao da sastavi rečenicu tokom intervjua, zamuckivao je. Sada je to malo bolje.
    Međutim, optužiti samo njega bi bilo glupo i neistinito. Nije on mnogo lošiji trener od Vujoševića, možda čak zna više o košarci, samo je Radonjić jedna normalna osoba, koja se ne eksponira i ne pravi ekscese, dok je to Vujoševićev stil života i način da dođe do uspeha.
    Po meni je veći problem da Zvezda nema vođu na terenu. Taj vođa ne mora da bude Srbin, ali mora biti sa ovih prostora. To ne može biti Nelson ili Dženkins. Jaka Blažić bi mogao, ali on nema kapacitet za to, mada je daleko ispred Simonovića, Lazića i ostalih.
    To su igrači poput Spanulisa, Navara, nekada Djordjevića, Slavnića, Kićanovića, Bodiroge ili mladih Šarića i Bogdanovića, koji su odlučili F4 i ovo finale plej ofa. Bez jednog takvog vanserijskog igrača Zvezda ne može da bude veliki tim, bez obzira ko je trener.
    (Predo, 22. jun 2014 18:12)

    # Link komentara

  140. Najvažnija je ABA liga,pošto ona odlučuje o učešću u Evroligi.A,ovu našu sramotu od lige je trebalo prekinuti odmah posle prve finalne utakmice i onog povlačenja igrača sa terena i tuče,tako da se znalo da nema šanse da se završi normalno.Krađa pehara je samo rezultat svega toga!
    Zvezda nema za čim da žali,jer ako bude sve u redu,igraće Evroligu.To je važnije nego ova beznačajna titula!
    A,Partizanu puno sreće u kvalifikacijama!
    (Cobra, 22. jun 2014 18:12)

    # Link komentara

  141. Da li pisac ovog teksta SME da napise tekst o odgovornosti DV za upropascavanje prvenstva i ponizavanje KSS i svih sportskih radnika u kosarci njegovim svakodnevnim ponasanjem i izjavama na terenu, konferencijama za stampu i po medijima ili je HRABAR samo kad treba prozvati mirnog i normalnog trenera.
    (ssone, 22. jun 2014 18:11)

    # Link komentara

  142. Prosli trener je bio za klasu bolji, trebali ste ga ostaviti i mnogo bi bolje prosli sa njim.
    (Sasa, 22. jun 2014 18:10)

    # Link komentara

  143. E autore, svaka ti je k'o Njegoseva :-) odlican tekst, sve na mestu. pozdrav
     (dane993, 22. jun 2014 18:09)

    # Link komentara

  144. @Mare
    Biće da će biti 17 godina. Daleka 1998 godina. Napad 30 sekundi, nema četvrtina...
     (CZ99, 22. jun 2014 18:08)

    # Link komentara

  145. Svaka cast za tekst,za svaku rec..svaka cast Radonjicu na ponasanju,u odnosu na Vujosevica,gospodin covek,primeren,izjave su mu uvek bile korektne,kad se zalio na sudije radio je to na jedan gospodski nacin i jos jednom mu svaka cast sa te strane,al i u ovom tekstu je sjajno opisana cela sezona a on se u njoj kao trener nioje pokazao..Radonjicu,hvala na svemu i dovidjenja..
    (Marko, 22. jun 2014 18:07)

    # Link komentara

  146. (Mare, 22. jun 2014 17:48) … Ciniti se,ono pet na tri je bilo u redu?!
     (miki, 22. jun 2014 18:06)

    # Link komentara

  147. (Igor, 22. jun 2014 17:37) evo ja cu... 13 domacih,6 jadranskih,nekoliko kupova,f4 eurolige,top 8 eurolige vise puta,top 16 skoro svake godine,unistavanje CZ i CZFmp vece deceniju ipo,ponizavanje +41,+40,+38,+35,+30 i to vise puta,+20 milion puta i plus unistavanje pristalica ta dva jadna kluba na psihickom planu! To ti je kratka analiza Duska Vujosevica i omaz Pesicu,Sakoti,Sagadinu,Karadzicu,Trifunovicu,Uvalinu,Vukoicicu,Milatovicu,Radonjicu...i kratko ih je pozdravio i Vlada Jovanovic! Dovidjenja i prijatno!
     (98-ma davno bese, 22. jun 2014 18:04)

    # Link komentara

  148. Apsolutno se slazem sa Maretom koji je istakao da je finalnu seriju izgubio ceo klub dozvolivsi Vujosevicu da pravi cirkus od svega. Reakcija je morala biti znatno jaca jos prilikom izlaska sa terena u prvom susretu. Inace voleo bih da Radonjic objasni sta sse dogodilo sa Tadijom koji je kako je sezona odmicala, sve vise padao u formi iako je morao biti jedan od onih koji prave prevagu. Takodje treba objasniti dolazak Lipovija. Zasto, kako i zbog cega? I konacno je sada jasno da je odlaskom Silba sve upropasteno. Do duse nije sve, jer je EL srecno dobijena.
     (Vladimir, 22. jun 2014 18:02)

    # Link komentara

  149. Uglavnom, kada se resi pobednik, onda se to kompenzuje smesnim faulovima kao sto je recimo veceras svirana peta Bogdanovicu nad Nelsonom.A ovo za Radonjica je tacno izuzimajuci kradju u domacem prvenstvu .
    (Gepek Titule, 22. jun 2014 16:58)

    Da bi neko ozbiljno shvatio tvoju analizu suđenja, moraš da je uradiš objektivno i nepristrasno. Ne možemo da vidimo ono što želimo da vidimo nego ono što se desilo, i da ukažemo na grepke da ih ne bi ponavljali. Mislim, ako je tebi ono nad Tadijom "čist faul u napadu", ako ti Mitrovićev nasrtaj s leđa na Lovernja nije za namernu a Katićevo udaranje po rukama i leđima Milutunova i Gagića nije za tehničku, onda prosto ne znaš košarkaška pravila. Sve dok budemo tražili takve infantilne izgovore, nema nam napretka.
    (aardvark, 22. jun 2014 18:01)

    # Link komentara

  150. Mislim da autor teksta treba da se stidi. Ko sam sebi sjece ruku (Silb), ili mu je neko naredio? Ko drzi Lazica, ko je doveo Dragicevica, ko je zaradio na Lipoviju, ko nije htio Nemanju Nedovica? Dokle vise naruceni tekstovi? Stidi se majstore, znanja i diplome ako je uposte imas! Zasto ne kazes da je Radonjic protiv sebe imao Bogdana Bogdanovica, Sasu Pavlovica, Davisa Bertansa, Zofrija Lovrenja i na kraju Duska Vujosevica! Da li ce ti biti bar malo neprijatno kada ovi ljudi budu prevaga u jacim ligama?
    (cenzurisan, 22. jun 2014 17:55)

    # Link komentara

  151. Partizan + Bobi Marjanovic = F4

    100%
    (zoran, 22. jun 2014 17:13)

    Bobi Marjanović ne može da odigra odbranu protiv iole ozbiljne ekipe, i to se dobro videlo ove godine, kada ga je Radonjić vrlo malo držao u igri protiv timova koji imaju dovoljno brze bekove da ga obiđu kad ga izvuku u pik & rolu. Ima on svojih kvaliteta, ali kao i kod drugih (pre)visokih igrača, ostaće limitiran svojom inertnošću. Kako god, to nije igrač za Partizan.
    (Worms Armageddon, 22. jun 2014 17:50)

    # Link komentara

  152. Kada procitam "Lazic, specijalista za odbranu", sav se ospem. Decko je na svakoj vaznoj utakmici zavrsavao na posteru i u reklamama. Cak je toliki specijalista da mu je Bogdan metnuo 30 puta u proseku.

    Ali, da se vratimo na temu, sve je to lepo i precizno opisao bivsi trener Kari Pesic: "oni kada kos daju, vi sami gace skidate". Jednostavna i bolna istina u tako kratkoj recenici. Prosto to je Zvezda, klub koji nema znanje da odabere drcne igrace, pobednike, klub koji nema bazu, klub koji nema tradiciju i koji nema upravu koja zna kako se bira trener, tempira forma i osvaja trofej. Tacnije, tim svima poznat kao
     (kraljevi sljake, 22. jun 2014 17:50)

    # Link komentara

  153. Radonjićev greh je utakmica protiv Cibone. Finale plej ofa nije. Tu je izgubio ceo klub koji je bio neobično pasivan posle Partizanovog cirkusa i presinga van terena koji je trajao od prve do poslednje utakmice. To je rezultiralo u brutalnoj krađi od sinoć, ali i opet je klub pasivan. Voleo bih da se neko iz KSS izjasni o suđenju u poslednjoj utakmici. Jel to sada bilo u redu?
    (Mare, 22. jun 2014 17:48)

    # Link komentara

  154. Uzrok Zvezdinih problema je nedostatak bilo kakvog plana koji se sprovodi duze od dve godine. Toliko je tu lomova, da je to strasno.

    Porazavajuci je, i Zvezda je tome platila cenu, nerealni self-advertising u koji su sami poceli da veruju. Totalno odsustvo realnosti po pitanju sopstvenih mogucnosti, i gradjenje mnjenja svojih navjaca po pitanju neke iracionalne zavere, zahvaljujucu kojoj Zvezda nema ni jedan trofej, unakazilo je ovaj tim. Njihovi navijaci čak podvriskuju nad trojkom Cedevite. To je vrhunac kolektivne hipnoze , koju sprovodi covek diskutabilan po mnogo osnova, u najmanju ruku.

    I umesto da se ugledaju na skromnu Cibonu, koja posle onlikih rezultata skromno počinje da gradi neku dugoročnu priču, Zvezda sama sebe davi neverovatnim egomanjakalizmom. Sami sebi nanose bol, ne mogu da cestitaju titulu protivniku, bez skrivenih poruka.

    NIJE RADONJA KRIV, IAKO ZVEZDI TREBA BOLJI TRENER.....
     (RedZmaja, 22. jun 2014 17:47)

    # Link komentara

  155. Najlakse je okriviti jednog coveka u kolektivnom sportu,koji pri tom nema direktan uticaj na desavanja na terenu...! Smesno!
    (Cati, 22. jun 2014 17:19)

    Au, Cati... Reče li ti to ozbiljno da košarkaški trener nema direktan uticaj na dešavanja na terenu? U najužem si krugu za nebulozu godine...
    (Luka, 22. jun 2014 17:47)

    # Link komentara

  156. luka mitrovic u partizanu
     (muamua, 22. jun 2014 17:45)

    # Link komentara

  157. Gde je Daniel Dravot?
     (Mile, 22. jun 2014 17:45)

    # Link komentara

  158. GENIJALNA ANALIZA!
     (K, 22. jun 2014 17:44)

    # Link komentara

  159. Ja ovde ne bih ništa dir'o...
    (Miša Tumbas, 22. jun 2014 17:44)

    # Link komentara

  160. Zahvaliti na saradnji i dovesti Oberknezevica
    (popravljamo kisobrane, 22. jun 2014 17:40)

    # Link komentara

  161. Svaka čast na tekstu... od kada je došao Radonjić govorio sam da je on najslabija karika u timu.
     (Marko, 22. jun 2014 17:39)

    # Link komentara

  162. Ako je covek,neka sam pogleda rezultate koje je postigao do sad pa neka razmisli da li mu je ostati ili otićí!? Ne samo rezultate,neka vidi nasu igru...na sta to liči...! Steta sto je Ivanovic potpisao ugovor sa Panatinaikosom,pravi trener za Zvezdu!
     (Djape Knez, 22. jun 2014 17:38)

    # Link komentara

  163. da bi dobio grobara = dovedi grobara
    pametnome dosta
    (ponovo, 22. jun 2014 17:38)

    # Link komentara

  164. Oce li neko da postavi pitanje i uradi analizu odgovornosti Duska Vuosevica,njegovog ponasanja i ostalih stvari....???
    (Igor, 22. jun 2014 17:37)

    # Link komentara

  165. Radonjic nije vrhunski trener,u Srbiji takvih ima bar 50, ali nema ni vrhunske igrace, pa je ostvareni rezultat realan. Covek nije navikao na rad pod pritiskom , jer je iz Buducnosti mogao da ode jedino ako mu dosadi, jer tamo otkaz nije mogao dobiti za 200 godina.
    Uostalom, ovde ni
    Pesic nije valjao, a kako ce Radonjic...
    Treba prvo skloniti Covica, videti u kakvom je on dilu, pustiti strucne, neostrascene ljude da rade, biraju trenera, dovode igrace...
    (Mitar, 22. jun 2014 17:35)

    # Link komentara

  166. zasto b92 postavlja pitanje radonjiceve odgovornosti?zar to nije posao ljudi u klubu?
    (aleksandar, 22. jun 2014 17:12)

    Što da ne postavlja pitanje odgovornosti? Sloboda govora je zajamčena ustavom, argumetovana diskusija je uvek dobra. A igrači i stručni štab još uvek primaju platu iz državne kase (a i da ih plaća privatnik nema razlike) pa ne vidim razlog da neko bude zaštićen od kritika javnosti.
     (katczinsky, 22. jun 2014 17:31)

    # Link komentara

  167. POTPISUJEM SVAKU REC!
     (Sima, 22. jun 2014 17:27)

    # Link komentara

  168. Podrska Radonjicu !!!
    Odavno nismo imali normalnijeg trenera . Covek je naucio da osvaja trofeje !
    (RB, 22. jun 2014 17:27)

    # Link komentara

  169. TO JA PRICAM KO PAPAGAJ OD DECEMBRA! BRILJANTAN TEKST, BRAVO!
     (Simce, 22. jun 2014 17:26)

    # Link komentara

  170. Sve bitne utakmice smo izgubili bas zbog Radonjica. Ne zna da motivise igrace. Pozdrav i cao Radonja.
     (zivcan_neki_lik, 22. jun 2014 17:25)

    # Link komentara

  171. Dosledno do kraja trositi pare poreskih obveznika! Ko je kriv za uludo bacenih 5 miliona evra? Andrej ili Nebojsa, sami se dogovorite! Vratiti Kaponju i Moku!
    (Roro, 22. jun 2014 17:25)

    # Link komentara

  172. Kod Duleta igrac ne sme da se raspravlja sa sudijom,to je njegovo pravo i tako cuva igrace od nepotrebnog gubljenja energije,zato je i hvatao Bogdana za vrat. Dule to zna kako treba ali ovaj mali Radonja-ne zna. Upravo zato je Dule MAG!!!
    (Lipa, 22. jun 2014 17:19)

    # Link komentara

  173. Najlakse je okriviti jednog coveka u kolektivnom sportu,koji pri tom nema direktan uticaj na desavanja na terenu...! Smesno!
    (Cati, 22. jun 2014 17:19)

    # Link komentara

  174. Cenim autora teksta, "poznajem ga po forhendu", ali ne mogu da verujem da se ni on a ni neko drugo dobro (pardon, kvalitetno) novinarsko pero nije usudilo da napiše kako u tom Čovićevom klubi postoji samo jedan košarkaš. Dugo se formira verovanje da FMP2 ima "kvaliteniji" (možda hvalitetniji?) tim od Partizana. Ajde ovako: Pavlović, Bogdanović, Bertrans, Lovernj, Tepić... Vujošević - dajte nam "ravnotežu" sa druge strane. Hvala unapred.
    (Hvalitet a ne kvalitet, 22. jun 2014 17:17)

    # Link komentara

  175. da su vukoicica pustili na miru krajem prosle sezone, tvrdim da bi do kraja ove cz osvojila bar jedan trofej (aba ili srpsko prvenstvo). ali, covic je znao bolje...
    (terza, 22. jun 2014 17:17)

    # Link komentara

  176. Odlicna analiza.
     (Ivan, 22. jun 2014 17:14)

    # Link komentara

  177. Partizan + Bobi Marjanovic = F4

    100%
    (zoran, 22. jun 2014 17:13)

    # Link komentara

  178. Najpre imamo trenera koji forsira napad(Vukoičić) ali smo u odbrani očajni onda se s Radonjićem sve preokrene pa igramo dobro u odbrani a loše u napadu. Radonjiću je neophodan "ofanzivni koordinator" da s vremena na vreme nacrta neki kreativni napad u protivnom ni naredne godine nećemo mnogo bolje proći.
     (Joca S, 22. jun 2014 17:13)

    # Link komentara

  179. on da je veliki trener sam bi otisao,pametnom dosta.
    (zvezdas 91, 22. jun 2014 17:13)

    # Link komentara

  180. zasto b92 postavlja pitanje radonjiceve odgovornosti?zar to nije posao ljudi u klubu?
     (aleksandar, 22. jun 2014 17:12)

    # Link komentara

  181. Šteta što Blat ode u NBA, trebalo je ranije reagovati
    (zoks, 22. jun 2014 17:11)

    # Link komentara

  182. Odlican tekst, skroz tacan.. Pravo u metu.. Ne moze ovaj trener da iznese ovoliki teret I pritisak.. Potrebno je ime, sa autoritetom, kreativac (da ne bude vise ovako dosadna igra zvezde), psiholog (da motivise igrace).. Takav zvezdi trener treba..?
    (marks, 22. jun 2014 17:11)

    # Link komentara

  183. Bilo je od pocetka jasno.... Mnogo puta je Zvezda dobila na snagu igraca, i gotovo svaki put kad je trebala trenera, Radonjic nije bio tu....
    Ona partija protiv Cibone bila je najbolji primer za to, ali bilo ih je jos mnogo vise...
    Radonjic mora otici, to i on zna....
    (SASA, 22. jun 2014 17:09)

    # Link komentara

  184. A ko garantuje da će fmp da igra euroleague?
     (Goran, 22. jun 2014 17:09)

    # Link komentara

  185. Posle poraza od Cibone je bilo jasno i ljudima koji se ne razumeju u košarku da Radonjić nema autiritet, koncepciju i da je bilo krajnje vreme da ode. Bio je želja Nebojše Čovića i pre prošle sezone, kako je izajvio predsednik! Svi mi kojima je Zvezda u srcu pitamo se zbog čega!? Pa čovek je uspeo da pobedi one utakmice koje bi pobedila i ekipa bez trenera. Protiv Cibone je zaboravio da ima Simonovića u ekipi sve do početka poslednje četvrtine, kako se neki igrač razigra, postigne po 6 do 7 poena, izvede ga iz igre i pošalje na klupu dok se ne ohladi, ispadne iz ritma (mislim na Mitrovića, Nelsona, Marjanovića)... Posle tajm-auta tokom cele sezone nismo odigrali akciju, prozvali napad. Zona je već posebna priča koju je autor članka veoma lepo opisao! Pa čovek je uspeo čak da izgubi i kup Crne Gore kao trener Budućnosti!!! Stvarno je vreme da ode, da dodje neko ko će da pogine pored te klupe za klub koji stvarno voli!!
    (petar vasic, 22. jun 2014 17:08)

    # Link komentara

  186. Najlakse je okriviti trenera.
    Pa u Partizanu Dule ne vidi 90% utakmice ,pa su opet osvojili prvenstvo, zato sto igraci sutiraju na kos ,a ne trener. Treba Radonjicu jos sezona ili dve da bi postao trener kakav moze da bude.Nadam se da ce ljudi u Zvezdi shvatiti to i da ce Radonjicu biti pruzena prilika i sledece sezone.Naivan je svako ko misli da je on oterao Silba i doveo Tadiju i Lipovija . Jeste da je imao uslove da angazuje igrace koje je hteo ,ali nije on to sve sam ,imao je u tome " svesrdnu pomoc " " prvog coveka kluba" . Titule ne donose stranci ,oni su tu da iznesu najveci teret ,za titulu moras imati naseg igraca dovoljno srcanog i drcnog da bez obzira na sve pritiske pogodi onda kad treba ( npr. Kecman,Novica,Maric,Lucic,Tripkovic,Krstic ,Scepanovic,Pekovic ...u Partizanu)ili koji ce pogadjati i kad treba i kad ne treba kao Bogdanovic.Takvog igraca Zvezda nije imala zato sto se takav igrac ne kupuje nego se stvara i to ne za jednu sezonu .On takvog nije nasledio i nije imao materijal da takvog napravi.Kosarku igraju igraci ,a ne treneri .Ne moze samo Radonjic biti jedini krivac ima on tu jos dosta pomagaca.
     (aca, 22. jun 2014 17:07)

    # Link komentara

  187. "deceniju i po" Neprocenjivo!
    (ha!, 22. jun 2014 17:06)

    # Link komentara

  188. zvezda ne treba da ocajava. igrace euroligu. sto je po meni i vaznije od titule..
    grobar sam. i voleo bih da partizan uspe da se plasira u euroligu,ali bice jako tesko! ali i jako vazno! i verujem u ove momke i nadam se najboljem.
    zvezdin, po meni najveci problem, jeste upravo postupak posle utakmice i otet pehar...to je takva bruka i sramota jednog takvog kluba,reci nemam.. takvi i slicni postupci samo srozavaju tim koji je nekad bio veliki. i dok ti ljudi, ne budu okrivili sebe i samo sebe i dok najpre od sebe ne podju,nikada se nece promeniti na bolje..stvari mogu ispasti trenutno bolje ,dovodjenjem skupih igraca...ali ce pre ili kasnije sve dolaziti na svoje mesto. jer kontinuiteta i zdrave osnove nema....zato se partizan ne sme ni na koji nacin srozavati jer je primer ,sto se kosarke tice, i zvezdi i ciboni i ostalim klubovima na ovim prostorima.to je realnost. ne sme se unistavati jedino sto valja,vec se treba ugledati na dobar rad. ako bi se zvezda ugledala na partizan, ja sam siguran da bi osvajala titule,fer i korektno..jer navijaca ima vise i veci je to klub..nekada bio..
    nije smisao osvojiti titulu i propasti u zemlju..smisao je stvoriti dobru atmosferu u timu,kontinuitet,zdrave osnove.. zato je partizan prvi.
     (moje misljenje, 22. jun 2014 17:06)

    # Link komentara

  189. I mene je Silb nervirao sa onom svojom nonsalancijom, pogotovo me izludio protiv Pao u Atini kada je izgubio bog zna kolko lopti, ali opet otjerati njega a dovesti Lipovija? Cekali su na pojacanje 2 mjeseca , te pratimo situaciju na trzistu, te hocemo igraca koji ce praviti razliku itd, i sta dobismo? Jedno veliko NISTA. Ne mogu zaboraviti kolko je Marjanovic bio dominantan kad je Silb igrao i kolko mu je lopti spustio.I na kraju svake sezone kad dodje zavrsnica u ABA i u SL mi ubjedljivo najgore igramo. Zasto je tako to je pitanje za strucni stab na celu sa ovim Amaterom. Realno da je Dule imao npr. Blazica i Nelsona napravio bi ubice od njih, a kod nas nijedan igrac ne moze da napreduje, primjer za to je Lazic. Sve u svemu jako lose, sezona opet propala, i postaje pitanje sta treba da se desi da mi uzmemo titulu, mislim da smo sad u zavrsnici sezone imali dosta jaci tim od Partizana( Milosavljevic, Vesterman i Kinzi se nisu mogli nadomjestiti sa Pavlovicem i Bertansom) ali dzaba.
     (Admiral Horatio Nelson, 22. jun 2014 17:05)

    # Link komentara

  190. ja....niko u tekstu ne spominje Vujosevica ali si ti ipak "uvideo" kako se na njega misli kada se govori o energicnosti i motivosanju igraca.zanimljivo.usput,jel bese Pesic vodio onaj tim Zvezde(prave Zvezde) sa Robertsom,Tomasom i ostalima koji su u Evrokupu u grupi gubili od Nimburga 30 razlike u Pioniru?a u Aba ligi bili ispod 6 mesta?da,jesu!
     (sovuljaga, 22. jun 2014 17:04)

    # Link komentara

  191. Vrhunska analiza, sjajan tekst, sve je rečeno. Ovo se zove sportski novinar. Svaka čast !
     (navijač a ne delija, 22. jun 2014 17:04)

    # Link komentara

  192. Koliko ja znam plasman u EL nije potvrđen.
     (Nikola, 22. jun 2014 17:02)

    # Link komentara

  193. Ne bi zeleo da budem pogresno shvacen, ali Radonjicu nedostaje autoriteta, pa ako treba i da "opali samar" igracu koji divlja. Koliko sam ja uocio, nije uspevao da zaustavi sumanutu solo igru kad god bi kola krenula nizbrdo. Kao da se plasio igraca, a ne obratno.
    Ok, ne treba da davi igrace kao Dule, ali disciplina je presudna, a to je recimo krasilo Partizan svih ovih godina - disciplina.
    (Petar, 22. jun 2014 17:02)

    # Link komentara

  194. Treba napomenutumi los odnos izmedju Radonjica i gotovo svih igraca! Skoro ceo tim iskazuje neko nezadovoljstvo statusom i ima lose misljenje o treneru! Hemija u timu je prvi preduslov za bilo kakav uspeh i rezultat! Mi to nismo imali!!!
     (Luka Mitrovic, 22. jun 2014 17:01)

    # Link komentara

  195. Bolji je naslov " Dokaz Radonjiceve ne strucnosti"..
     (Trener institucije napusta teren, 22. jun 2014 17:00)

    # Link komentara

  196. Sve je do perfekcije analizirano, jedino što bi dodao je da su svi igrači tehnički prosečni, tako da bi teško i Fil Dzekson nešto uradio, za postavljanje akcija su potrebni igrači vrhunskog kvaliteta, ovo nisu, evo videćete da je jedina greška Radonje u Savoviću ne u Šilbu i slabom autoritetu za takav klub, ubeđen sam da je jedini trener za Zvezdu Đurović, koji ima jači autoritet i od D.V, sve bi dao da taj čovek napokon dođe.
     (sasa, 22. jun 2014 16:59)

    # Link komentara

  197. smena pod obavezno,probati sa trifunovicem jel je zvezdas od glave do pete a to nam treba
     (djenka, 22. jun 2014 16:58)

    # Link komentara

  198. Evo samo ovu utakmicu cu navesti detalje: 40 bacanja Partizana naspram 18 Zvezdinih (tako
    nesto je moguce samo u duelu ove dve ekipe),Bogdanovic izveo sam 16, skoro kao ceo tim
    Zvezde, to sta se njemu svira je neverovatno recimo poslednji napad u prvoj cetvrtini on covek
    napravi 4 koraka, stane i onda dobije faul. Pri egalu, 2min pre kraja cist faul nad Mitrovicem
    dodeljuje se lopta Partizanu, U kontri Lovernj sa namerom slomi Lazica nema namerne a na drugoj
    strani Mitrovic dobije namernu kada je u pokusaju da lupi blokadu napravio faul. Zvezdi svirane 2
    tehnicke i 2 namerne. Pri egalu pred kraj utakmice igrac Partizana ne secam se koji pravi cist faul u
    napadu, sudija svira tehnicku za floping!? Marjanovica tuku non stop nece niko da svira faul, a na drugoj strani nad Bogdanovicem je svaki kontakt faul... Eto ti cinjenice, a ti navedi samo
    jednu stvar koja je svirana u Zvezdinu korist a da nije bilo tako. Ovde ti je navedeno vise od 20
    poena... I tako se svira 13 godina, ako se krao i Hemofarm, Fmp, cak i Vojvodina jedne godine.
    Mislio sam da je nemoguce vise krasti nego sto je to bilo u trecoj cetvrtini finala Aba lige prosle
    godine ali izgleda da je moguce... Uglavnom scenario je uvek isti, pusta se gruba igra Partizana,
    protivniku se svira svaki napad faul, svaka sumnjiva
    lopta se svira Partizanu itd. Uglavnom, kada se resi
    pobednik, onda se to kompenzuje smesnim faulovima kao sto je recimo veceras svirana peta
    Bogdanovicu nad Nelsonom.A ovo za Radonjica je tacno izuzimajuci kradju u domacem prvenstvu .
     (Gepek Titule, 22. jun 2014 16:58)

    # Link komentara

  199. manite coveka ima nesto i u protivniku, partizan mit ili cudo.
     (jan, 22. jun 2014 16:58)

    # Link komentara

  200. Samo ti ostani na klupi, mi iako rasprodamo tim, opet osvajamo sve dok si ti na klupi
    (realno, 22. jun 2014 16:57)

    # Link komentara

  201. Sad je problem sto niko nece hteti da trenira cz.
    (NikolaPFC, 22. jun 2014 16:53)

    # Link komentara

  202. Gospodin covek ali kao trener je bas zelen( ne bih da kazem limitiran ). Mislim da je morao bolje.
    (Bagzi, 22. jun 2014 16:53)

    # Link komentara

  203. Misljenja sam da nije Radonjiceva odgovornost.Sampionski tim se ne pravi za jednu sezonu.Igarci selektirani nisu mogli da igraju celo prvenstvo u istom ritmu. Ekipa je iscedjenja zavrsetkom Evro kupa.Finale ABA lige je to pokazalo.Onda je doslo nase prvenstvo.Prekid takmicenja zbog vanredne situacije je uticao na ekipu.Tri poraza za redom.Onda ona tuca i kaznjavanje Nelsona je Zvezdu cinila ne prepoznatljivom i sledeca utakmica glat izgubljena. Dragicevic, Lovij su promasene investicije. Ostali igraci igrali toplo hladno.U Finalnim utakmicama Partizan nije bio bolji vec je Zvezda bila slaba tj van forme. Sta je ciniti za Evroligu i naredno prvenstvo? Napraviti pre svega dobru selekciju. I jos nesto.Losa procena rukovodstva da prvu utakmicu u Evroligi umesto Pionira igraju u areni protiv Lokomotive.Imnogo jace ekipe u Evropis u pravile tim za uspeh. CSKA iz Moskve da osvoji Evroligu, Fenerbakce takodje
    (Delija Banovo Brdo, 22. jun 2014 16:52)

    # Link komentara

  204. Dule bi se rado menjao sa CZ. Evroliga sledece sezone znaci jedno 100puta vise od devalviranog trofeja u nacionalnom prvenstvu. To je cinjenica. Pitanje koga Partizan sa jos manjim budzetom gde su plate neredovne godinama moze da privoli da dodje u klub. Verovatno nikoga. Evroliga je bila nesto na sta se Partizan godinama oslanjao u dovodjenju igracaa za male pare. Kada se sve sabere u trofejima 1-1 (oba beznacajna i minorna) i velika razlika je da CZ igra Evroligu. Ne treba biti pametan i sagledati ko je u prednosti. Pavlovic, Lovrenj,Milosavljevic,Berta, Bogdanovic sigurno nece igrati neko takmicenje koje nije Evroliga jer to znaci korak u nazad u karijerama. A privoleti sada igrace poput Kinsija kome se sa placanjem kasnilo cele godine bice pakleno tesko. Samo sam izneo cinjenice. Sto se mene tice moze Partizan da osvoji i sledece sezone domace prvenstvo a da CZ igra Evroligu. Jednostavno klima se promenila, i neke druge stvari su bitnije od Agroziv lige.
    Ako cemo realno CZ nije imala uspesnu sezonu ali je imala uspesniju od Partizana. Dule je pogresio momentum tempiranja forme, trebalo je da se dostigne vrhunac na F4 a ne u Julu. Takodje veliki faktor je igrala cinjenica da su igraci CZ znali da ce igrati Evroligu sledece sezone pa su bili dosta ispraznjeni.
    Sledece sezone def u CZ necemo gledati Tadiju, Nelsona, Lipovija, Radenovica, Simonovica. Imamo solidan kostur sa Marijanovicem, Djenkom, Blazicem, Mitrovicem. Bice lakse dovesti neke igrace, Evrroliga je mamac.
    (Novosadjanin., 22. jun 2014 16:52)

    # Link komentara

  205. Radonjic i Simonovic sad mogu da snime rimejk filma "Povratak u Buducnost".
    (bane, 22. jun 2014 16:52)

    # Link komentara

  206. Sve je ok,samo kakve veze ima KKCZT(FMP)sa starom KKCZ,osim sto se potura i izmislja da je to"stara Zvezda"...eto to me zanima?
    (gremlin, 22. jun 2014 16:50)

    # Link komentara

  207. Kosarkaski tekstovi na Vasem sajtu su sve bolji i bolji . Ne znam dal je zbog toga sto je Ozmo poceo da prati i basket, a ne samo tenis ili zato sto imate neke nove ljude. Ali za svaku pohvalu su ove anlize , oni intervjui novogodisnji, draft specijal i nba finale. Samo tako nastavite. Pozdrav
    (zdravkko, 22. jun 2014 16:50)

    # Link komentara

  208. Ljudi, klub u cijem rosteru se nalaze Simonovic,Lipovij i Dragicevic nece uzeti titulu pa tacno i da je pored njih Lebron.
     (Luk, 22. jun 2014 16:50)

    # Link komentara

  209. Teško da će ga maći sa klupe, on je Vesićeva ekipa...
     (teofan, 22. jun 2014 16:49)

    # Link komentara

  210. Bravo za analizu!!!
    (luka, 22. jun 2014 16:47)

    # Link komentara

  211. Uloziti ovoliki novac i trud u klub i onda dovesti tenera Buducnosti iz CrneGore, ja ne vidim kao normalan potez ...
    Trener u prethodnoj godini kao da nije postojao, sve rezultati su delo individualnih kvaliteta igraca ....
    Zasto i ko je doveo trenera iz CrneGore ?!!!
    (Nikola, 22. jun 2014 16:46)

    # Link komentara

  212. 'Simonovic ima vrhunske atletske sposobnosti', tu sam prestao da citam.
     (..., 22. jun 2014 16:46)

    # Link komentara

  213. Bravo za tekst
    (Marko, 22. jun 2014 16:46)

    # Link komentara

  214. Najbolja analiza koju sam skoro cuo, sa svima se slazem i pricam vec nekoliko meseci ali sta vredi. Iskreno ne znam ni zbog cega je ovaj clanak sad izasao. Mnogo ranije je trebalo skrenuti paznju javnosti i odgovornosti radonjica... Ovo sad me podseca na pritisak politickih i drugih interesnih grupa... tuzno!
     (dejan, 22. jun 2014 16:46)

    # Link komentara

  215. Mislim da je Radonjic po duzini staza u Zvezdi rekorder u prethodnih 15...ustvari 16 godina. Ko uspe da nabroji trenere Zvezde u tom periodu dobije nagradu. Kad bolje razmislim, ne mogu da se setim svih trenera ni u poslednjih 5 godina. Sa druge strane, poslednji "kratkometrazni" trener u Partizanu je bio Darko Ruso, pre 15 godina.
    (Laza, 22. jun 2014 16:45)

    # Link komentara

  216. Zvezda je za Partizan pojam veličine kluba i neprikosnoveni autoritet, ali nekako uvek Partizan osvoji titulu na mufte. To već traje godinama. Tu ne pomaže novi trener ni bolji igrači, to je jednostavno kosmička nepravda. Treba rasformisati Partizan jer klub koji ina toliko sreće neutrališe ambicije i moral drugim, boljim klubovima i na taj način unazađuje srpsku košarku u celini. Pogledajte samo idea kad nismo bili prvaci Sveta, za sve to vreme titule osvaja Partizan na sreću. Nije fer!
     (Objektivni stručnjak, 22. jun 2014 16:43)

    # Link komentara

  217. Svaka cast za tekst svaka rec je na mestu. Posle teranja Silba ovo se I moglo ocekivati. Pobeda nad Budivenjikom I Uniksom kuci, velika sreca, nista drugo. Znam da cu dobiti gomilu minusa ali za mene idealna zamena za Radonjica je Aca Petrovic. (Mislim na Aca tricu, Drazenovog brata)
     (Jeremy Clarkson, 22. jun 2014 16:43)

    # Link komentara

  218. hvala Radonjicu...covek se sigurno trudio da da maksumum...hvala,ali vreme je za rastanak
     (bmw, 22. jun 2014 16:43)

    # Link komentara

  219. Čović je prošle godine smenio Vladu Vukoičića posle dva vezana poraza i doveo Radonjića da ''trgne ekipu''. Radonjić je pukom srećom dobio Radnički u polufinalu ABA lige prošle godine i kvalifikovao se u Evroligu. U finišu ove sezone desilo se to što se desilo. Da je Čović imao deseti deo strpljenja sa Vukoičićem kao što ga je imao sa Radonjićem, Zvezda bi ove godine pokupila sve što je moglo da se uzme. Zato mislim da je najveća odgovornost na Čoviću. A Radonjić bi trebao da se sam spakuje i časno ode...
    (pametnix, 22. jun 2014 16:43)

    # Link komentara

  220. Za dve godine nasa Zvezda slavi 15. godisnjicu od osvajanja titule drzavnog prvaka u kosarci! Vec sada se najavljuje velika festa za taj jubilej!
    (mare, 22. jun 2014 16:41)

    # Link komentara

  221. Analiza je objasnila.
     (Strucnjak, 22. jun 2014 16:41)

    # Link komentara

  222. Sa mogućnostima koje je Radonjić imao na raspolaganju, Partizan bi ušao u final four EL.
    (Alex, 22. jun 2014 16:40)

    # Link komentara

  223. jos jedan u nizu odlicnih trenera ali za male ekipe,koje nemaju imperativ osvajanja titule!
    cele sezone pisem ovde da covek nema resenje za zonu, i zbog toga smo izgubili od partizana!
     (acaredstar, 22. jun 2014 16:38)

    # Link komentara

  224. "Radonjić ni pored terena nije bio figura koja igračima uliva poverenje – bez energičnih reakcija, pasivnog izraza lica i govora tela, retko kada je uspevao da podigne nivo adrenalina."

    -Ne bih se složio sa ovim delom, mislim da je svakom normalnom bilo prijatno da vidi normalnog čoveka pored aut linije, koji ni jednom nije opsovao ni sudije, ni svoje igrače. Valjda je autor ovog teksta toliko navikao na ponašanje gospodina Vujoševića da je automatski stekao utisak da je pritisak na sudije, svoje i tuđe igrače i sl. recept za uspeh, a nije, pa i da jeste bolje je gubiti dostojanstveno nego raditi ono što radi gospodin Vujošević na apsolutno svakoj utakmici. Ostatku teksta se nema šta prigovoriti, osim da, ruku na srce, ni ostali treneri (osim Pešića) nisu uspeli da taktički iznenade protivnika, niti da zvezdinim igračima usade pobednički mentalitet.
    (ja, 22. jun 2014 16:38)

    # Link komentara

  225. Odlazi!
    (ganci, 22. jun 2014 16:38)

    # Link komentara

  226. Sto se mene tice drzavno prvenstvo je sada potpuno nebitno jer ne donosi apsolutno nista, jedino je Vujosevicu bilo bitno da bi opravdao sve neuspehe ove sezone pa je napravio ovu tenziju i nalozio igrace da igraju na zivot i smrt sto je isplao krajnje smesno. Jedino sto je bitno je Evroliga i uz malo srece Zvezda ce je igrati sledece godine sto ako se ostvari ce doneti vise nego uspesnu sezonu. Sto se tice Radonjica najveca mana mu je sto je suvise pasivan i ne zna da motivise ekipu. Voleo bih da dovedu Trifunovica...
    (czvale, 22. jun 2014 16:38)

    # Link komentara

  227. A pitanje odgovornosti Covica? On je doveo Radonjica i potrosio 8 miliona na sklapanje tima. Radonjic se tu nista ne pita.
     (Drobnjak iz auta, 22. jun 2014 16:38)

    # Link komentara

  228. Sudjenje u zadnje 3 utakmice u finalu nemojte da racunate tu su sudije odlucile prvaka i to sve posle pretnji i pritiska posle prve utakmice, sad kad bi zapoceo razgovor o sudjenju ovi tastaturasi bi rekli "3 na 5" jer to su oni i hteli da se kradja opravda. Radonjiceva odgovornost je mec protiv Cibone i nista vise..
     (deki, 22. jun 2014 16:37)

    # Link komentara

  229. Bolji trener bi sa ovom ekipom (sa Šilbom) uzeo sigurno titulu prvaka Srbije, mozda i ABA lige (mozda i ne, jer u plejofu jedna utakmica odlucuje) i Top 16 Eurolige. Realno, Radonjic je imao zelju, ali nema maštovitosti u fazi napada!
     (misko, 22. jun 2014 16:36)

    # Link komentara

  230. Naravno da nece dobiti sansu za popravni!!
     (Losmi, 22. jun 2014 16:35)

    # Link komentara

  231. ODLAZI da te više ne gledam!
    (IVAN, 22. jun 2014 16:35)

    # Link komentara

  232. Hitno otkaz!!
     (pa ja sam, 22. jun 2014 16:34)

    # Link komentara

  233. Ne brini pisce ovog teksta, bice bolje sledece sezone...
    (v, 22. jun 2014 16:34)

    # Link komentara

  234. Odlična analiza. Nije Radonjić kriv što je takav, kakav je. To su njegove mogućnosti. Kriv je onaj što ga je držao da zadnjeg trena u Zvezdi. Trebalo je da bude smenjen pre par meseci. Sada je kasno..Upropašćena još jedna sezona. Srećom te se Cibona raspala...
    (Oberin Martell, 22. jun 2014 16:34)

    # Link komentara

  235. Nažalost ali nije trener koji je u stanju da podigne ekipu i napravi neki rezultat. Tokom cele sezone ekipa je izgledala divlje, bez akcije, nerezonski šutevi, gubitak svih utakmica koje su se lomile u poslednjim sekundama! O padu forme pojedinih igrača ako ne i najbitnijih ne želim da komentarišem. Trener za zaborav.
    (5AP, 22. jun 2014 16:33)

    # Link komentara

  236. Ma odgovoran je, odgovoran je koliko i:

    Stevan Karadzic, Aleksandar Trifunovic, Zmago Sagadin, Dragan Sakota, Svetislav Pesic, Aco Petrovic, Mihailo Uvalin, Vlada Vukoicic...izvinjavam se ako sam nekoga izostavio. Mada, iskreno, odgovornost treba traziti u samo jednom coveku: DUSKU VUJOSEVICU.
    (djordjevic, 22. jun 2014 16:31)

    # Link komentara

  237. da vam je igrao luka mitrovic vise mi ne bi znali sta da mu radimo,nismo imali resenje za njega ali on ipak igra samo 15 minuta,ja ne znam zasto,da li je radonjicu naredjeno da forsira neke druge a ne malog mitra ne znam
    (asd, 22. jun 2014 16:30)

    # Link komentara

  238. Zvezda ima rupe, tj prazan hod u igri...od 5-8 min i tom periodu trener ne trazi timeout. Greska.
    Jos kada i ne menja te igrace, koji ne znaju sta ce sa loptom, recimo Simonovic, Lipovij itd...onda nije ni cudo sto naprave veliku seriju poena i onda smo u kanalu.
    (NemanjaBB, 22. jun 2014 16:29)

    # Link komentara

  239. Svaka,ali svaka rec je na mestu.Bravo za analizu
     (i tako to...., 22. jun 2014 16:25)

    # Link komentara

  240. Zahvaliti se na saradnji...
    (Uros Bg, 22. jun 2014 16:22)

    # Link komentara