Draft 2014: Gde će Bogdan, Šarić, Nurkić...?

Prema svim najavama, predstojeći NBA draft trebalo bi da bude najbolji još od čuvene klase iz 2003. godine sa Džejmsom, Entonijem, Vejdom, Bošom... U SAD se taj 26. jun željno iščekuje, ali i košarkaški zaluđenici sa ovih prostora imaju dodatni razlog da posmatraju draft – ABA liga imaće šestoricu igrača čija će imena najverovatnije biti izvučena te večeri u Medison Skver Gardenu.

U pitanju je najveća mlada zvezda srpske košarke Bogdan Bogdanović iz Partizana, zatim trio Mega Vizure Vasilije Micić-Nemanja Dangubić-Nikola Jokić, zatim MVP Jadranske lige Dario Šarić, kao i centar Cedevite Jusuf Nurkić.

Čija igra i potencijal najviše odgovaraju NBA ligi, ko će od njih već od oktobra igrati preko Atlantika i sa kojeg će mesta biti birani?

Pošaljite komentar
  1. Samo cu o Bogdanu (njega bolje "poznajem"). Mislim da je najbolja priča za njega da ga izabere neko i da ga vrati u Evropu na još godinu dana. Jednostavno nije zreo još uvek da igra tamo, kad kažem igra mislim da je na parketu minimum 15 minuta po meču. U Evropi bi igrao znatno više i onda iduće godine bi već bio stabilniji. I najbolje je da ostane u Partizanu i to najviše zbog Duleta jer odlaskom ne znam u Bayern, ili Olympiacos, CSKA, Efes..postaje evropski igrač utopljava se u sistem koji će od njega napraviti igrača tipa njegovog prezimenjaka iz Fenerbahcea. A Bogdan bi mogao više. Ovo što Edin navodi za bekove, slažem se, ali bi Bogdanu poželeo neki put kao što je imao Ginobili (par godina u Italiji i sa 25 godina Amerika gde je doživeo puni procvat i bolji je iz sezone u sezonu). Ne mora da dostigne te visine, ali da se približi bilo bi odlično..
    Naravnobitno je da se slože sve kockice druge, da ne izgori, da bude strpljiv..
    (Bogoljub, 27. jun 2014 13:24)

    # Link komentara

  2. Kao ljubitelj sporta koji ne postiže da prati dešavanja u današnjoj šarenolikoj i dimaničnoj ponudi, nakon čitanja tekstova g. Ozma imam snažan utisak da sam sve odgledao, video i shvatio. Dobijam ono što mi nedostaje - hvala!
    (Suma sumarum, 11. jun 2014 08:17)

    # Link komentara

  3. nikada nisam bio preveliki fan nba lige, naročito u vremenu posle velikih finala između Džordanovih Bulsa i Stokton/Meloun Jute. ono što i laici znaju je da i u Evropi i u NBA nema više toliko kvalitetnih visokih igrača. sa ove distance, danas bi nekada najbolji igrač Milovana Stepandića Grušanović (centar koji je ubacivao 30+ poena u poznim 30-im) bio standardan centar u NBA. mislim da bi Nurkić najviše profitirao odlaskom preko bare, bez obzira na neke nedostatke u igri. na svim aspektima može napredovati već u letnjoj ligi. problem sa nižim igračima je taj što su u NBA svi kvalitetni napadači i to je osnovni preduslov za igru tamo. prednost tamnoputih igrača su atletske predispozicije i snaga. svi smo se uverili u napadačke kvalitete Saše Pavlovića, koji trenutno igra na 70-80% svojih mogućnosti, ali ipak nije obezbedio NBA ugovor ove sezone. on je tamo imao ulogu "specijalca", kao odličan odbrambeni igrač. nekada je igrače sa ovih prostora odlikovao šut i bila je sramota ako igrač nije dobar u tom segmentu.

    Bogdan je izuzetan šuter, ima dobre fizikalije, ali mora da unapredi igru u odbrani. za njega je najbitniji klub koji bi ga izabrao, koji bi mu garantovao minute i gde bi mu se treneri posvetili. Šarić je jako interesantan, polivalentan igrač, kakvog nisam video još od Bodiroge. vreme radi za njega i može da bude čudo. Danga mora da sredi šut, koji je stvar samopouzdanja. Žo ako popravi šut sa distance može imati veliku karijeru, dok Berta mora da nabaci masu.
    (raskorak, 6. jun 2014 19:24)

    # Link komentara

  4. Veliko postovanje za nase momke iz Mege,ali pricati o Jokicu i Dangubicu u istom kontekstu sa Nba ligom,nije ozbiljno !
    Momci treba jos mnooooogooo znoja da proliju da bi se nasli u vatri zvanoj Nba ...O Vasi je druga prica,momak ima ozbiljnu rolu na EP,odlicne partije kada god je zdrav,vecina stvari je na njegovoj strani...
    Nurkic - Ima materijala da uspe,mada porediti ga sa Pekovicem koji spada u probranu grupu Nba centara ,i nije bas najpametnije !
    Saric - sjajan momak,sa vrhunskom radnom etikom,mada nece uspeti da donimira ni blizu kao u Jadranskoj ligi...Fali iskustva medju najboljima,tj. Eurocup i Euroleague ...
    Bogdan - nase gore list,momak koji sve izdrzava , vrhunski talenat,ali veoma bitno ko ga uzme. Ima prostora u Fili,Milvokiju,ekipama kpje su manje popunjene na njegovom mestu
    U svakom slucaju,svima puno srecw u nastvku karijera,sve su to vrhunski momci,buducnost sporta koji svi obozavamo. .
    Pozdrav ljudi !
     (Kopanja, 6. jun 2014 12:08)

    # Link komentara

  5. Ja sam grobar i nisam ga zvao cipiripi kup, vec kup Lilijane Ronketi! Zvacu ga tako i dalje, a sad sto smo mi ove godine upali u taj kup koji vi igrate godinama, sta da se radi?! Igracemo ga posteno, sportski i navijati za nas VOLJENI KLUB! Ja sigurno necu preci za drugi klub da navijam kako bih gledao Evroligu i samim tim navijao za neki EL klub ;) POZzzzz!
    (sprars, 5. jun 2014 14:25)

    e ako nisi tako nazvao onda je u redu...imate domaći zadatak da stignete do polufinala kupa Lilijane Ronketi! ispada da Zvezda nije igrala sportski,pošteno i da navijači nisu navijali za svoj voljeni klub..ne razume to što si napisao...ne razumem ni za kakva prelaženja...mislim da si ovo pisao pod stresom i ni sam ne znaš šta si hteo da kažeš...ono što si napisao a ima veze sa realnošću je UPADANJE u taj kup... mada niste vi upali u taj kup..to je prosto realnost...jewr da ste zaslužili više vi biste sledeće godine igrali LŠ...i prilagodite se vi lepo na to jer kako god vi zvali taj kup to će u narednim godinama da vam bude plafon...srećno u Kupu Lilijane Ronketi..A HA
    (a ha, 6. jun 2014 09:41)

    # Link komentara

  6. Jokic,u buducnosti u San Antoniju!
     (Bole, 6. jun 2014 01:43)

    # Link komentara

  7. Dosta više sa pričom da je Miličić propao jer je otišao u pogrešan klub. On je i u Hemofarmu često bio na hlađenju zbog nediscipline i lošem odnosu prema obavezama. Već tada nije slušao trenere. Ima je priliku da se dokaže i u drugim klubovima, i reprezentaciji, pa nije nigde ništa uradio. Nisam video igrača koji je više puta od njega promašio ceo obruč. Toliko o njegovoj inteligenciji i rezonskim rešenjima. Košarka se igra i glavom, ne samo fizikalijama.
    (Stanimir Branimir, 5. jun 2014 23:32)

    # Link komentara

  8. Cuj, Bogdan... Mali bre samo sut ima. Ka-ka Zvezdara je premija za njega
     (Gavgalj, 5. jun 2014 22:58)

    # Link komentara

  9. Sportski pozdrav.
    Saric 9ti pik Bobketsi, fale im krila u najgorem slucaju Orlando
    Nurkic 15ti pik Atlanta ili gore dole 5 pikova(izuzev Minesote i Finiksa)
    Bogdanovic 25-30 pik, Draftexpress drzi Mitch McGarya na SAS mestu, ali siguran sam da ce Popovic traziti kvalitetnog prospekta iz Evrope umesto pajdomana koji je propustio celu sezonu zbog opijata, u najgorem slucaju SAS moze da zameni 30ti pik za Filadelfijin 32gi i 39ti pik i da uzme obojicu.
    Micic, 31-36 Milvoki Baksi ili ekipe izmedju, ili ispliva u prvoj rundi kao Nedovic prosle godine, ali to je bila losa draft klasa
    Jokic, Draft&Stash Druga runda bilo koji pik
    Dangubic 51-60/Undrafted
    (Burazor, 5. jun 2014 20:05)

    # Link komentara

  10. Mislim da će sva 6orica propasti ako odu u NBA. Nije da sam pesimnista ali se naprosto pokazalo da igrači iz evrope imaju veći uspeh u NBA ako odu malokasnije u NBA i ako odigraju par sezona u nekom kvalitetnmom i jakom evropskom klubu!
    (vlada, 5. jun 2014 19:48)

    # Link komentara

  11. ANA,nisi puno paglu :) ove godine Nurkic najjaci. Saric masina,ali da ostali i'idu kuci' ... ee,'ajde rani se.
    (as, 5. jun 2014 18:44)

    # Link komentara

  12. Zar Bogdan ne ideu FMP? Kruzi prica netom, jos od prosle godine, blogosfera bruji, takoreci, da je Bogdan "zvezdas od malena". Da budem iskren, ne znam zasto bi neko ko navija za CZ presao u FMP, ali ajde, to sam samo ja...
    (radna grupa, 5. jun 2014 18:42)

    # Link komentara

  13. 1.bogdanovic- mislim da ima dobre fizikalije i sasvim dobar sut, jedino sto mu fali malo boljih resenja u napadu(kreativnost) ali to moze da ispravi i unapredi tako da moze da.napravi pristojnu karijeru
    2.micic- ima lucidnost ali mislim da nema telo za nba, prosto ce ga igraci na njegovoj poziciji unistiti( npr deron vilijams), i brzo ce se vratiti
    3. jokic- sobzirom na deficit na poziciji centra moze da napravi pristojnu karijeru bilo evropa ili nba isto vazi i za nurkica ali ipak veci potencijal pre svega zbog snage
     (blok 29, 5. jun 2014 18:37)

    # Link komentara

  14. na trebine kao i nedovic
     (milojko, 5. jun 2014 18:24)

    # Link komentara

  15. @samo kazem Jos od raspada Jugoslavije je Srbija bila vele sila u kosarci a moze se slobodno reci i da smo ostali ne vidim razlog uopste da spance stavljas ispred naseg Srpskog tima a kamo li za ovim sto ti patis i srecom manjina uz tebe .
    (Schh.., 5. jun 2014 16:01)

    Velesila ste I dalje, sa 1(I slovima) jednom medaljom(srebrnom sa EP 2009) u poslednjih 11 godina!!! LOL!!! Realno, Spanija je za vas Dream team, a kada se samo setim kako vas je moja Makedonija razvalila na lanskom EP, dodje mi da puknem od muke kada procitam ovakav komentar!
    Pozdrav iz suncanog Tetova!
    (Josko Martinoski,Tetovo, 5. jun 2014 18:22)

    # Link komentara

  16. Pa igrači više napreduju samo trenirajući u nba klubovima, nego igrajući i Evroligu. Tolika je razlika u pristupima igraču u NBA i u Evropu.
    (brm, 5. jun 2014 18:13)

    # Link komentara

  17. Mislim da trenutno jedino Danguba i Nurkic mogu da profitiraju u igrackom smislu ako odu u NBA. Ostali - svi u Efes :)
    (Guga, 5. jun 2014 17:48)

    # Link komentara

  18. Bogdan ce u Fener na kaljenje,a Gurovic trenira napad na 18.-godisnjake...
     (Stelt, 5. jun 2014 17:46)

    # Link komentara

  19. Ovaj kaze Bogdan ima solidan sut sa distance,mislim da ima malo bolji nego solidan,a i od svih ovih igraca jedino je Bogdan evroligaski igrac i to sa prosecno 15 poena po mecu,pritom je resavao neke meceve protiv najboljih evroligaskih timova.Nurkic ima 12 poena,a Saric 17 ali u Aba ligi,tako da je smesno porediti babe i zabe...
     (Dzoni-1970-BG, 5. jun 2014 17:45)

    # Link komentara

  20. Otici ce i Bogdanovic negde ako ga do tada ne udavi Vujosevic!!!???
    (SBG41, 05. jun 2014 15:10)---Svaka cast! Do suza si me nasmijao!:'D
    (DaVitelj, 5. jun 2014 17:23)

    # Link komentara

  21. kuci svi osim mozda Sarica
     (Ana "izjava" Ivanovic, 5. jun 2014 16:39)

    # Link komentara

  22. Milicicem? Sto ne kazete da je on bio drugi pik posle Lebrona odmah i da to nista ne garantuje? Unisten je prakticno decko, nesto svojom zaslugom a ostatkom zaslugom ljudi iz okruzenja. Manje krivica rekao bih treba ici na njega jer je bio dete iz male sredine ali eto... Nedovic? Naigra se decko...

    Umesto da forsiraju Evropu dok ne stasaju vecina njih ce otici i propasti u NBA zarad veceg procenta menadzera.
    (Pera kojot supergenije, 5. jun 2014 16:16)

    # Link komentara

  23. @samo kazem Jos od raspada Jugoslavije je Srbija bila vele sila u kosarci a moze se slobodno reci i da smo ostali ne vidim razlog uopste da spance stavljas ispred naseg Srpskog tima a kamo li za ovim sto ti patis i srecom manjina uz tebe .
     (Schh.., 5. jun 2014 16:01)

    # Link komentara

  24. Danguba je rodjen za NBA ima sve predispozicije da bude all star igrac.
    (joca, 5. jun 2014 15:23)

    # Link komentara

  25. jedva cekam da dodju u NBA pa I mi ovde u Americi da ih gledamo sa uzivanjem. Ovde jedino sto Teletovic igra redovno. Nedostaje mi ono vreme kad su igrali Pedja, Vlade, Radmanovic, Jaric, Drobnjak, Krstic, itd.
    (obama, 5. jun 2014 15:21)

    # Link komentara

  26. Otici ce i Bogdanovic negde ako ga do tada ne udavi Vujosevic!!!???
    (SBG41, 5. jun 2014 15:10)

    # Link komentara

  27. Bogdan će u Partizanu ostati, časovi ljubavi još traju.
    (davitelj i roditelj, 5. jun 2014 12:04)
    Tipicno svetsko a nase: zloba,zavist I pakost....Dokle bre braco,dokle....
    (Milan, 5. jun 2014 14:39)

    # Link komentara

  28. @svi će oni u ..pogađate .. partizan.... i igraće,pogađate, za džabe...samo zbog ljubavi prema klubu (instituciji) i duletu kao najboljem treneru (CSKA) i pre svega demagogu ..greška ..pedagogu...puno sreće partizanu jer ipak kad imate toliko pespektivnih i odličnih igrača u timu treba to nekako ukomponovati...pa onda pravac na skidanje CIPIRIPI kupa (tako su ga bar nazvali najvatreniji grobarčići)...puno sreće i ..ipak se okreće
    (a ha, 5. jun 2014 13:18)

    Ja sam grobar i nisam ga zvao cipiripi kup, vec kup Lilijane Ronketi! Zvacu ga tako i dalje, a sad sto smo mi ove godine upali u taj kup koji vi igrate godinama, sta da se radi?! Igracemo ga posteno, sportski i navijati za nas VOLJENI KLUB! Ja sigurno necu preci za drugi klub da navijam kako bih gledao Evroligu i samim tim navijao za neki EL klub ;) POZzzzz!
    (sprars, 5. jun 2014 14:25)

    # Link komentara

  29. Bertans ide u San Antonio,a Lovernj u Denver.
     (Nole No.1, 5. jun 2014 14:17)

    # Link komentara

  30. Ljudi,koliko god mi gotivili Bogdana, koji ce sutra biti nosilac nase reprezentacije, molim vas ne poredite ga sa jednim virtuozom kakav je Manu Djinobili.
    (menađer, 5. jun 2014 14:15)

    # Link komentara

  31. BB treba da ostane par sezona u Evropi, da jos vise napreduje u nekom jakom klubu koji igra LE pa tek tada da ode u NBA. Ne znam do kada mu traje ugovor u Partizanu ali ce ga Partizan sigurno dati pre isteka zbog obestecenja. BB nije potrebno ovo sto ima Nedovic, da sedi na klupi. I to treba da mu bude primer sta da radi i na koj nacin da razvija svoju karijeru. Nadam se da ce biti pametan, u Evropi ce obezbediti egzistenciju, plus razvoj pa tek onda da ode u NBA.
    (ccc, 5. jun 2014 14:11)

    # Link komentara

  32. Svaka cast za komentar banezija,pogledajte sve dobre evropske igrace u nba,ili su centri ili suteri...Pekovic,Krstic,Gasol 1,2....suteri Stojakovic,Teletovic....Znaci Bogdan Saric Nurkic....ostali mogu samo da sede na klupi...
    (marko, 5. jun 2014 13:56)

    # Link komentara

  33. Bogdan je ovde najbolji. Nema ovaj Edo pojma...
     (Frank, 5. jun 2014 13:50)

    # Link komentara

  34. Slažem se s Avdićem da Nurkić mi se čini kao igrač koji bi se isprva najlakše prilagodio igri u NBA zbog visine,snage,igre u napadu i deficitarnosti na poziciji centra.Šarić bi svoju NBA karijeru mogao završiti već nakon godinu,dvije ili pak biti višestruko all-star igrač,za njega je teško predvidjeti,no sigurno je da neće biti role player u NBA,on kao takav u Ciboni nije bio uspješan,ako tamo ne uspije može se vratit u Euroligu i tu ostvariti puni potencijal.Bogdanovića ne bih komentirao jer nisam ga gledao toliko ko ovu dvojicu,samo znam da je odličan šuter,a vjerojatno može i puno više iako priznajem nisam ga gledao više od 5 utakmica ove sezone.NBA draft određuje osim momčadi u koju pojedini igrač upadne rookie ugovor i ništa više i apsolutno nije mjerilo za daljnju karijeru.Samo se nadam da nitko od ovih spomenutih igrača neće završiti u Kingsima i Bobcatsima jer ovi prvi su disfunkcionalna franšiza a Hornetsi-Bobcatsi gubitnička franšiza.
    (dw, 5. jun 2014 13:46)

    # Link komentara

  35. Nurkic moze dobro da prodje u nba jer oni imaju deficit centara, Saric i pogotovo Bogdanovic mogu proci solidno ako upadnu u pravu ekipu dok Micic nema sta da trazi u nba. Jokic je fizicki slab za sada da bi isao u nba, Dangubic mozda i moze ali bojim se da ne prodje kao Nedovic. Igraci iz Evrope u principu dobro prolaze u nba ako se centri i ako imaju dobar sut. Ostali jako tesko. Mada uvek postoje izuzeci od ovog pravila i ja bih voleo da svi oni uspeju u nba ali bice to jako tesko.
     (Banezi, 5. jun 2014 13:40)

    # Link komentara

  36. Bogdanu bi lego SAS, lepo bi se uklopio tamo, cak mislim da bi povoljnim spletom okolnosti mogao da vrrmenom zameni ginobilija...
    i stvarno postoji faktor ko ga izabere, u jos par timova bi se lepo snaso, npr minesota

    Jokic ce da bude izabran, ali ce kao mirotic da se razvija u evropi, micic takodje, za dangubica je najbolje da odustane, predje u partizan, pa sl god izadje na draft

    Saric po meni najbolji od svih ovde, tek mu je 20, ako bude predan kosarci bice veliki igrac, zna sve, samo da nadje svoju ulogu...

    sa nurkicem ne moze da se pogresi, dobri centri su uvek trazeni

    treba pomenuti i bertansa koji ce iz ABA lige igrati u NBA sl sez, a mozda i lovernj...
    (goran, 5. jun 2014 13:38)

    # Link komentara

  37. Bogdan u San Antonio, da uči od Grina i Djinobilija posle par sezona u Fenerbahčeu...
     (Nolan, 5. jun 2014 13:36)

    # Link komentara

  38. hezonji se isplati da izadje na ovaj draft, zato što bi bio izabran izmedju 20 i 30 mesta, a to znači najjače ekipe. a ako ovako nastavi sledeće godine će da bude u prvih 10, što znači najgore ekipe
     (дурантула окц, 5. jun 2014 13:34)

    # Link komentara

  39. 1% evropskih kosarkasa uspe u NBA. Jednostavno je tako. Mlad je Bogdanovic. Bolje mu je u Evropi, imao bi minutazu. Pogledajte Veselog, covek igra po 1 minut. Ima vremena za NBA. Neka izgradi im u Evropi pa neka onda ide. Ovako ce biti samo jedan od mnogih.
     (Nemanja, 5. jun 2014 13:26)

    # Link komentara

  40. @samokazem Tomić
    (gt, 5. jun 2014 13:21)

    # Link komentara

  41. svi će oni u ..pogađate .. partizan.... i igraće,pogađate, za džabe...samo zbog ljubavi prema klubu (instituciji) i duletu kao najboljem treneru (CSKA) i pre svega demagogu ..greška ..pedagogu...puno sreće partizanu jer ipak kad imate toliko pespektivnih i odličnih igrača u timu treba to nekako ukomponovati...pa onda pravac na skidanje CIPIRIPI kupa (tako su ga bar nazvali najvatreniji grobarčići)...puno sreće i ..ipak se okreće
    (a ha, 5. jun 2014 13:18)

    # Link komentara

  42. Moja procena:
    Šarić - oko 10.
    Nurkić - oko 15.
    Bogdan - među prvima u drugoj rundi
    Vasa - oko 40.
    Jokić - oko 45.
    (đurađ, 5. jun 2014 13:06)

    # Link komentara

  43. Jedino Nurkic moze u NBA. Posto NBA ne dovodi igrace pod ugovorom, a svim klubovima (osim Cedevite) treba novac, ostali igraci ce otici u jake evropske klubove.
    Kako ce ko proci na draftu se ne zna do 26. Juna.
    (Gary Payton, 5. jun 2014 12:58)

    # Link komentara

  44. Teodosic, Bogdanovic1, Bogdanovic 2, Djedovic, Saric, Pekovic, Teletovic, Krstic, Dragic, Nurkic, Bjelica, .... kakva bi to reprezentacija bila, samo Spanija bi u Evropi mogla parirati... Balkan uvijek davao talentovane sportiste
    (samokazem, 5. jun 2014 12:50)

    # Link komentara

  45. Bogdana volim kao brata, em je moje godište, em me čini srećnim iako se u Srbiji loše živi, a i živeće se loše sigurno narednih godinu dana.
    Sada, kao neko ko prati košarku i NBA, smatram da je draft za njega pun pogodak, ali da bi mu valjalo da ostane još koju sezonu u Evropi. Pa jedan Manu Đinobili je sa 25 otišao u Ameriku i uspeo da osvoji 3 prstena (nadam se i četvrti).
    Sumnjam da će Bogdan čekati tu 25. godinu, ali kada bi je sačekao, ne bi bio daleko od Manua (ako ništa onda po igračkim kvalitetima).

    Znam da je problem što ne igramo sledeće god EL, tako da se ne bih ljutio ni malo kada bi otišao nege. Po meni, za njega bi najbolja bila Valensija. Imao bi odlične minute, tu su Lučić i Dubljević, a Perasović je ipak učio trenerski zanat na igračima sa ovih prostora.

    Takođe, ne treba očekivati neku visoku poziciju jer Ameri forsiraju mlađe igrače i bukvalno godine čine taj redosled. Pomenut je draft 2003. Naš Darko je bio 2. pik u najjačem draftu novije istorije NBA zato što je bio klinjo. Jedna godina je OGROMNA na draftu.

    A trio iz Mege, može fino da prođe. Zna Miško šta radi.

    Momci, neka vam bude sa srećom! Nurkiću i Šariću takođe puno sreće, ali koliko god je moguće da budu odmah iza naših. :)
    (Slaviša, 5. jun 2014 12:29)

    # Link komentara

  46. odličan tekst,jedino što mislim da Edin precenjuje Nurkića...

    u principu,po američkim sajtovima,daju mu početak druge runde,čak iza Micica...
    (eto, 5. jun 2014 12:25)

    # Link komentara

  47. Bogdan u SAS, ti je kraj prve runde?
    Biće zanimljivo u svakom slučaju.
     (Vule, 5. jun 2014 12:19)

    # Link komentara

  48. Moj ocekivan redosled.
    1.Saric (10-20)
    2.Nurkic (20-30)
    3.Micic (20-30)
    4.Bogdanovic (druga runda)
    I ukoliko budu draftovani
    5.Jokic
    6.Dangubic
    (Popeye, 5. jun 2014 12:18)

    # Link komentara

  49. i svi su Miškovi igrači
     (nick, 5. jun 2014 12:12)

    # Link komentara

  50. Bogdan će u Partizanu ostati, časovi ljubavi još traju.
    (davitelj i roditelj, 5. jun 2014 12:04)

    # Link komentara