1. Ova ljiga od coveka je mene i jos 6 poznanika prevario i ukrao vredne slicice za albume koje i spominje. Postom smo ga nahranili slicicama, a on ugasio nalog i nestao.
    SVe najgore o ovakvom "coveku"
    (Timpa pa tivra, 20. novembar 2015 01:28)

    # Link komentara

  2. Knjiga je samo jedan od dokaza kako se moze voljeti sport i kako pravi sakupljaci slicica mogu da napisu mocnu knjigu.

    Ovom prilikom velikom sakupljacu slicica, novinaru, prijatelju cestitam na uspjehu sa zeljom da cemo sakupljati slicice do starosti i nastaviti siriti "zarazu" na mladje generacije!

    Zivio majstore!!!
    (VANJA, ZNA SE!, 7. jun 2014 06:43)

    # Link komentara

  3. (Niki, 2. jun 2014 15:26)

    usa 94 je i moje prvo prvenstvo, ali brate ne sjecam ga se po badjovom repicu, nego po tome kako sam bio ljubomoran na one iz razreda koji su mogli priustiti panini album sa slicicama, a i kako je mojim roditeljima bilo zao sto mi ga nisu mogli priustiti kad eto sva druga dica imaju... sve to jer je pljacka lesine jugoslavije tada bila u punom zamahu. bilo mi 9 godina pa mi nista tada nije bilo jasno, a danas kad gledam par sacuvanih slicica stoickova, trifona i ostale bugarske druzine s fudbalerkama, uhvati me depresija... svasta :)
    (dr belaforte, 6. jun 2014 17:01)

    # Link komentara

  4. Boris je momak koji živi za sport. Posvećen i nevjerovatno predan u onom što radi. Pretpostavljam da će ova knjiga biti interesantna i kvalitetna baš iz tog razloga. Samo sledeći put očekujem knjigu o basketu. Tu si tata..:) Srećno kolega iz studentskih dana!!! :)
    (Plavsa, 4. jun 2014 09:12)

    # Link komentara

  5. @ mundijal to sam ja
    Postoji rjesenje za tvoj problem zvani ljubomora.
    Lijepo sjednes i napises svoju knjigu, to ti niko ne moze zabraniti.
    A kada te budu kontaktirali za intervju, mozes da istaknes svoje omiljeno prvenstvo, a mi citaoci te necemo osudjivati.
    A sto se tice ove maestralne knjige, koju unapred osudjujes a nisi je ni procitao, odgovorno tvrdim da je jedinstvena i neponovljiva, studiozna i puna informacija do kojih dolazi samo onaj ko istinski voli sport i ciji um nije inficiran predrasudama o drugima i njihovom radu.
    Toliko!
    Borise, svaka ti cast na knjizi!
    Samo napred!
    (Franc Lucas, 3. jun 2014 13:45)

    # Link komentara

  6. bez zelje za omalovazavanjem kome je usa 94 wc a upper deck 94 omiljen album,ostaje da buducim citaocima uputim iskrenu sucut povodom citanja ove besmislene knjige.
    (mundijal to sam ja, 2. jun 2014 20:30)

    # Link komentara

  7. Свака част мајсторе, нисам вјеровао да ћеш изгурати, кад види ово, хвале те свуда :)
    (Марко, 2. jun 2014 17:45)

    # Link komentara

  8. Bravo Boki, svaka cast !!! Konacno da neko pise o mundijalu sa priyemne pozicije obicnog ljubitelja i obozavaoca mundijala. Samo se na ovaj nacin mladim PC generacijama mogu odskrinuti vrata jednog dogadjaja kao sto je svjetsko prvenstvo u fudbalu. Pratio sam tvoj rad i na televiziji i u drugim medijima. Sve pohvale. Sport nisu samo podaci i statistike. Sport je zivotna prica, religija, umjetnost,... Hvala ti sto nam nas podsjecas na to!

    Sto se tice mundijala...
    Mudnijal se ceka 4 godine!!! Eeeeeej!!! 4 godine!!! I moje prvo svjetsko prvenstvo je bilo 94. u Americi (vidis da pisem kao da sam bio tamo :))I JESAM!!! Album nisam imao ali sam imao spisak svih igraca koji sam na staroj masini prekucavao za sve svoje drugare! Nista nisam zaboravio: Finale, slavlje Brazilaca, Badjov repic, penali, navodna procjena da se Tafarelu sutaju u desne raslje,... To je samo sa finala... Utakmice u podne...to je fudbal. To je mundijal> DAN, SUNCE, BRAZIL, LOPTA, FUDBAL....MUDIJAL!

    PUNO SRECE SA KNJIGOM!

    P.S. Nadam se da nece izostati ni neka za nas zajednicki sport.
    VIDIMO SE NA BASKETU!
    POZDRAV
    NIK
    (Niki, 2. jun 2014 15:26)

    # Link komentara

  9. Bravo, Borise! Nadam se da ću imati priliku da prisustvujem promociji tvoje knjige. Mnogo uspeha ti želim!
    (To100, 2. jun 2014 09:34)

    # Link komentara

  10. Teško da se u novije vrijeme pojavila bolja knjiga sportske literature na našim prostorima. Najtoplije preporučujem svima.
    (Dragan, 2. jun 2014 09:23)

    # Link komentara

  11. Volim te Borise!
    (jovana, 2. jun 2014 03:11)

    # Link komentara

  12. Kada knjiga dodje na trziste Srbije, OBAVEZNO nas preko sajta obavestite o knjizarama u kojima mozemo da pazarimo knjigu. Bas me je zaintrigirao tekst, vidim da je momak ulozio dosta truda i vremena u knjigu i vidim da je istinski fudbalski fanatik i voleo bih da procitam ovu knjigu. Pozdrav i za redakciju koja nas je upozn
    ala sa piscem i naravno za pisca, savet za njega je da napravi promociju u Beogradu uz pokusaj da to malo i progura na TV-u, uz minimalnu dozu marketinga sam siguran da moze da napravi veliki uspeh. Sve najbolje!!
     (Aspicientis, 2. jun 2014 01:06)

    # Link komentara

  13. Lepo je videti ovako mladog coveka koji je predan i posvecen stvari u kojoj uziva.
    (KaRa, 2. jun 2014 00:58)

    # Link komentara

  14. Već duži niz godina pokušavam da u svoju kućnu biblioteku uvrstim knjigu sa svim najbitnijim fudbalskim sportskim dešavanjima koja su ostavila trag u dosadašnjoj istoriji fudbala. Konačno se tako nešto i pojavilo! Svaka čast autoru!
    (Fanovi Neoplante, 1. jun 2014 21:49)

    # Link komentara