Đorđević za B92: Igrač nije igrač bez reprezentacije

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević za B92 je dao prvi ekskluzivni intervju od dolaska na funkciju.

Sale Nacionale je za B92 govorio o šansama naše selekcije na Svetskom kupu u Španiji, o tome kada ćemo na nekom velikom takmičenju ponovo biti favoriti za osvajanje trona, kao i u kojim aspektim zaostajemo za boljima od nas.

Takođe, sa Đorđevićem smo razgovarali o košarci nekada i sada, zemlji koja i dalje ludo voli sport, ekstremnom rivalstvu Partizana i Crvene zvezde, o tome zašto se deca više ne bave toliko sportom...

Pošaljite komentar
  1. Evo primer iz Novog Sada. Pre deset godina na cuvenom Masincu je teren sa nekih 7-8 koseva bio apsolutno pun! Postojao je kos koji smo zvali prva liga i tu nikada nije bilo manje od 8 ekipa.. Dakle izgubis i ides dalje, ostali kosevi su bili slabiji po kvalitetu ali se igrao ozbiljan basket. Ceo masinac je bio pun, milina jedna. Danas kada leti prodjete pored masinca umesto osam, ostao je samo taj jedan kos na kome igra ista ona grupa entuzijasta od pre dest godina. Ostali su prazni. Bas sam razocaran u tom pogledu. Nikad mi nece biti jasno kako moze klincima da bude vece zadovoljstvo da igraju igrice ili da vise na fb od toga da na 19-19 pogodis trojku. Jesto to amaterski nivo, ali secam se da su navracali na Masinac i profesionalci kada preko leta inema obaveza. Tako se eto desavalo da neki talentovani klinci basketasi opeglaju neku ekipu sastavljenu od pleja iz Vojvodine i jos nekih igraca iz prve lige. To je danas nemoguce da se desi.
     (Novosadjanin., 19. april 2014 14:31)

    # Link komentara

  2. po meni kada vec spominjete naj veci momenat je kada paspalj u zadnjim sekundama ima slobodna bacanja protiv bugara koji vode jedan razlike i pogadja oba bacanja. sve posle je histerija ovaj istorija. sto se tice mladih nada morate da budete brzi jer u beogradu ce te malo naci talentovane dece jer kao sto sale kaze imaju sve pa im ta vrsta znojenja i nije nesto. dajte selima malo vise jer tamo nema puno izbora.ja bih ga pitao kada je poslednji put izasao iz beograda a da to nije kao selektor morao da ide na neke utakmice.
     (moram da kazem il cu da puknem, 19. april 2014 13:10)

    # Link komentara

  3. Kakav igrac, legenda!Ipak, pored svih njegovih odlucujucih trojki, sto za Partizan u finalu, sto za reprezentaciju, meni je ipak najdraze ono kucanje preko Sabonisa.
    (Toasty, 3. mart 2014 18:07)

    # Link komentara

  4. Sport je umro skroz ..tereni za basket i fudbal gde smo po ceo dan igrali kad sam ja bio mladji zvrje prazni..jedini koji igraju smo i dalje mi koji sad imamo trideset i kusur godina..klinci sad tu dolaze da piju pivo iz plasticne flase i prave sr... sad je moderno da obrijes glavu,budes klosar i ako vidis nekog normalnog da ga sa ostalom ekipom klosara isutiras pa da se pohvalis na facebooku.
    (dzoni, 13. februar 2014 10:26)

    Ne samo sto zvrje prazni, nego skidaju i obruce i golove. Evo kod mene u kraju postoji teren , na kojem ne samo sto nema obruca, nego su table iskrivljene. Koji to um moze da radi? Ko vaspitava ta stvorenja?

    Inace ja sam generacija 85. Kada sam bio klinac, mi smo stajali pored terena ceo dan i cekali da se oslobodi jedan kos da mozemo igrati, ili u najgorem slucaju da nekom od starijih zafali igrac pa da nekog od nas pozovu.
    Cak smo svi u dvoristu imali po jedan bruc (moj drugar od felne za biciklo napravio obruc) kako bi u slucaju velikih guzvi na terenima mogli igrati basket.
    Igrali smo i na plus 40 i to svaki dan. A gledaj sada!
    Ma nikada ne bih menjao svoje detinjstvo za njihovo , nikada.
    (Mikeli, 14. februar 2014 11:26)

    # Link komentara

  5. Ja verujem da ćemo nešto uraditi u Španiji, nekako mi se čini da se sklapaju kockice sa Bogdanovićem da dvojci, tu smo grozno škripali, Teo, Nedović dole, Bjelica, Lučić, Veličković, Savanović na krilima, Krstić i još neko na petici...ostalih par igrača nije mnogo ni bitno...
    (Sale.MLS, 14. februar 2014 06:13)

    # Link komentara

  6. Kada je država bila svetinja bila je i reprezentacija. Sada je važan samo i jedino novac i od njega klinci i roditelji počinju. Ima mnogo talentovane dece koja nikada neće dobiti šansu od tatinih sinova i trenerskih veza. Porblem je što nemamo ni približno igrače kao nekada pa ni treneri prošlih vremena nemogu mnogo da pomognu. Ljudi na čelu saveza su slika i prilika posrnulog tranzicionog sistema vrednosti sa malo ili ni malo menadžerskog znanja. Proglašavaju se talentima oni koji su zalutali u košarku (Gagić, Radović, Dangubić, Luković, Milutinov,Kalinić)a velikim igračima momci koji jedva odskaču od proseka (Nedović, Erceg, Bjelica, Micov, Savanović) a o Teodosiću, zvanom izgubljena lopta, ne treba trošiti reči. Kada je nosilac igre u reprezentaciji Krstić sa 33+ godine svakom realnom čoveku više od te činjenice nije potrebno. Sale je bio vrhunski igrač, retko dobar kada je trebalo odlučiti i prava igračka legenda srpske košarke. Kao trener je jedva u okvirima proseka i biće mu veoma teško da napravi bilo kakav respektabilan rezultat. Nakon svega će se gorko pokajati a mi koji volimo košarku za utehu ćemo uvek moći da gledamo snimke utakmica iz vremena kada su za ovu zemlju igrali košarkaški znalci koji su to želeli i koji su se za nju borili a vodili ih treneri kojima nije trebao alibi za poraze protiv Ukrajine, Makedonije i Crne Gore.
    (Siniša tadić, 13. februar 2014 14:30)

    # Link komentara

  7. @ Panter

    Важи, нека све буде тако како ти и модератори овог сајта (који ми не допуштају да ти одговорим прописно) мислите. Па да славимо поново 11. места!
    (Иван, 13. februar 2014 12:31)

    # Link komentara

  8. Sport je umro skroz ..tereni za basket i fudbal gde smo po ceo dan igrali kad sam ja bio mladji zvrje prazni..jedini koji igraju smo i dalje mi koji sad imamo trideset i kusur godina..klinci sad tu dolaze da piju pivo iz plasticne flase i prave sr... sad je moderno da obrijes glavu,budes klosar i ako vidis nekog normalnog da ga sa ostalom ekipom klosara isutiras pa da se pohvalis na facebooku.
    (dzoni, 13. februar 2014 10:26)dzoni sve si rekao,eto to je naša realnost,i naše dece,pa sad ti stvaraj nove Salete,Deane....
    (hawkeye, 13. februar 2014 12:24)

    # Link komentara

  9. U srpskom generalnom haosu (kako u životu, tako i u sportu) do pobjede se može stići samo ako se lopta (bolje rečeno, vruć krompir) doda nekome ko zna u poslednjoj sekundi da zabije - tricu. Ja znam samo jednog takvog.

    Živ bio i sretan ti i ovaj vruć krompir, Sale Nacionale! Imam neobičnu viziju da se nekima koji te pamte već sad uglavila knedla u grlu.
    (Boske, 13. februar 2014 12:08)

    # Link komentara

  10. Jaki smo spolja (Teodosic, Micic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Lucic, Savanovic, Bjelica, Micov, nadajmo se i nekom mladom iznenadjenju)
    .
    .
    Takodje, ozbiljno poraditi na sutu spolja,nedopustivo je da smo izgubili sut, da se otvoreni sutevi zavrsavaju na prvom obrucu i sl.
    @(Aleksandar, 13. februar 2014 01:47)

    Dejan Todorovic '94, iz Unikahinog podmlatka (prije nego npr. Dangubic iz Mege) razbija u spanskoj drugoj sa vanjske pozicije (drugi strijelac trenutno-15,3 PPG). Bio bi savrseni backup Bogdanu B. sa klupe, a jos je skocniji od njega:

    [link]
    [link]
    (max, 13. februar 2014 10:46)

    # Link komentara

  11. Sasa, hvala za sve trenutke koje si mi priustio od 1992 do 1999.
    Kad god gledam finale 1995 i onaj trenutak kad grlis Marculjonisa, sav se najezim! Veliki si igrac bio, jos si veci covjek.
    Moj stari kaze da majka vise nikad nece roditi takvog igraca! :)
    Zelim tu svu srecu, kako na profesionalanom, tako i u privatnom zivotu.
    (da,da, 13. februar 2014 10:26)

    # Link komentara

  12. Sport je umro skroz ..tereni za basket i fudbal gde smo po ceo dan igrali kad sam ja bio mladji zvrje prazni..jedini koji igraju smo i dalje mi koji sad imamo trideset i kusur godina..klinci sad tu dolaze da piju pivo iz plasticne flase i prave sr... sad je moderno da obrijes glavu,budes klosar i ako vidis nekog normalnog da ga sa ostalom ekipom klosara isutiras pa da se pohvalis na facebooku.
    (dzoni, 13. februar 2014 10:26)

    # Link komentara

  13. Još uvek mi srce zaigra kada pogledam neki od snimaka,iz svoje privatne kolekcije, sa zim moćnim igračima i moćnom reprezentacijom.Čekao sam samo vest kada će Sale doći da preuzme reprezentaciju i vrati ono sto nismo imali svih ovih godina'duh,harizmu i specifičan pristup!Imao je hrabrost kao igrač i ima je i kao selektor.Svima je lepo rekao,pristup,metodika i način rada moraju da se promene i da se potpuno svemu pridje na novi način.Košarkaški fosili će, naravno, biti protiv ali se iskreno nadam da će Sale uspeti da dobije i ovu bitku!
    (milisav, 13. februar 2014 10:01)

    # Link komentara

  14. Za mene bi bio sasvim dovoljan uspeh ako uspes da vratis u reprezentaciju 100-ti deo atmosfere koja je bila od 1995-2001. Ti, Danilovic, Loncar, Divac, Paspalj... kad se setim te atmosfere i zaj.ancije. Misljenja sam da je to bila baza onakvim uspesima i istorijskim rezultatima.
    Pozdrav i puno srece ti zelim!
    (hope, 13. februar 2014 09:58)

    # Link komentara

  15. Lepse je poslusati nasu kosarkasku legendu...

    [link]
    (Zlacani Loznica, 13. februar 2014 09:32)

    # Link komentara

  16. @nba
    podrzavam svaku rijec.
    Saletu zelim sve najbolje,ali cijeli intervju daje uopstene odgovore,nista nismo culi sto nismo znali,intervju nikakav
     (krajisnik, 13. februar 2014 09:32)

    # Link komentara

  17. bravo za aleksandra!
    (dejan, 13. februar 2014 09:31)

    # Link komentara

  18. Eto to je čovek koji sa svojim promišljanjima i idejom daje nadu,ali i sam je lepo rekao,druga su vremena,podržimo ga !!!!!
    (hawkeye, 13. februar 2014 09:11)

    # Link komentara

  19. Sto se liderstva tice najveci lider treba da bude na klupi, sa Saletom to imamo. Sa Dudom to nismo imali. Prema tome ja ocekujem mnogo bolji rezultat na terenu.
    (liderstvo, 13. februar 2014 09:00)

    # Link komentara

  20. Какве год закулисне игрице да се ту играју, Ђорђевић превише подилази Ивковићу (који од 2007. до 2013. ни по једном критеријуму није био најбољи кошаркашки тренер)
    (Иван, 13. februar 2014 00:53)

    Mozda i nije bio najbolji, ali osvajanje evrolige sa Olimipjakosom u trenutku kada je bilo bar 3-4 ekipe sa vecim budzetom i boljim igracima. ( sa Acie Law-om osvojio evroligu, eeej)!
    Osvajanje drugog mesta na evropskom i cetvrtog na svetskom gde je maltene bio drugi. Da nije naleteo na Spaniju ove godine u cetvtfinalu, lako se moglo desiti da budemo medju cetiri u Evropi sa igracima poput Kalinica.
    Tako da rasprava da li je Duda Ivkovic pravi trener za reprezentaciju se moze voditi, ali da je izvlacio maksimum iz ekipe kakvu ima jeste.
    Sto se tice otkazivanja igraca, znam pricu za Ercega koji je dve godine otpadao kao 13-ti i onda nije hteo ponovo da se odazove. To meni govori vise o njemu kao coveku nego o Dudi. Mene da zove 10 godina da igram za Srbiju i da otpadam kao 13-ti, dosao bih i 11 godinu...
    (Panter, 13. februar 2014 08:50)

    # Link komentara

  21. Vlade Divac, Žarko Paspalj, Zoran Savić, Predrag Danilović, Aleksandar Đorđević, Dejan Bodiroga, Željko Rebrača, Saša Obradović, Dejan Tomašević, Zoran Sretenović, Miroslav Berić, Dejan Koturović (Coach: Dušan Ivković) '95 i ne zaboravimo ostale godine..-AMIN!!!! Mlade nade u njima imaju uzor, samo napred! Ipak smo mi kosarkaska velesila!
    (Acadzek, 13. februar 2014 08:42)

    # Link komentara

  22. Кад погледам како сам ја као клинац трошио време, лопта и удри док не падне мрак. Уништи нас ова глобализација
    (Ja, 13. februar 2014 08:30)

    # Link komentara

  23. Ako Sale stvarno misli da je reprezentacija sa EP bila najbolje što Srbija ima mene to već zabrinjava. Ako Gagić & Co. i dalje budu tretirani kao budućnost srpske košarke ode mast u propast. Već prilikom izbora reprezentativaca znaćemo šta možemo da očekujemo.

    Ipak, mislim da je to bila samo kurtoazna izjava zbog Ivkovića i da će Sale da se okrene drugačijem konceptu. Tu pre svega mislim na odabir igrača pod košem. Krstić nije dominantna petica i gotovo. Uz dominantnog visokog igrača garantujem da bi Krstić bio u idealnoj petorci svih šampionata na kojima učestvuje. Ovako mora da nosi na leđima dva igrača daleko viša od njega i u utakmicama sa najboljim timovima već nakon prvog poluvremena je u fizičkom stanju kao da je u igri 80 minuta. Ne može tako. Spolja možemo da pariramo svima sem Amerikancima.
    (Neznalica, 13. februar 2014 08:04)

    # Link komentara

  24. Sale je rodjeni pobednik, legenda i simbol zlatne ere nase kosarke. Te tri stvari su vec jak vetar u ledja svim igracima koji se nadju u reprezentaciji. Jos kada uznapreduje u svom trenerskom znanju, bice najbolji za nasu klupu. Treba ga samo pustiti i dati mu vremena, ako neko to zasluzuje, onda je to on. U svakom sl., od njega ce igraci imati puno da nauce.
    (r, 13. februar 2014 07:24)

    # Link komentara

  25. Cak i americki igraci u NBA imaju zelju da igraju za svoju reprezentaciju. Ne razumem ove nase.
    (Bane, 13. februar 2014 05:30)

    # Link komentara

  26. @dacha E,da znas koliko bih voleo da nisi u pravu, ali nazalost jesi. Iskreno,kao bivsi kosarkas,ne ocekujem mnogo na prvenstvu,ne ocekujem medalju,ali ocekujem mlade nade,koji ce se sad okupiti i drzati repku bar 7-8 godina. Mlade koji ce se uvek rado odazivati na poziv i ostaviti srce na terenu. Ne moraju to da budu nasi najbolji kosarkasi,ali moraju da budu lavovi koji ce da se bore na terenu do zadnjeg atoma snage.
     (Nemo, 13. februar 2014 03:42)

    # Link komentara

  27. Nije mi jasno zasto ljudi misle samo pozitivno o Gurovicu i reprezentaciji. Potvrdjujemo da nam je memorija slabija strana. Ukoliko se secate Obradovic ga je vodio na Evropsko prvenstvo u Beogradu i zbog sukoba sa Radmanovicem (kojeg je poslao na klupu) drzao u igri protiv Francuza (kada smo ispali). Radmanovic je do tog trenutka sutirao trojke 5/5 - a Gurovic 0/5 od kada je usao u igru (sve su bile otvorene pozicije). Da mu je reprezentacija svetinja ne bi igrao u nju samo da bi potpisao za neki klub nego bi odbio poziv kada je van forme ... (cisto da osvezim memoriju).
    (Seselj, 13. februar 2014 02:10)

    # Link komentara

  28. Sale,majstore,sve najbolje,nadamo se boljim danima,Gospodin Ivkovic je ostavio dobru osnovu,dace visa sila zdravlje da svi dodju na pripreme od starta...Jaki smo spolja(Teodosic,Micic,Nedovic,Bogdanovic,Milosavljevic,Lucic,Savanovic,Bjelica,Micov,nadajmo se i nekom mladom iznenadjenju),solidni dole(Macvan,Erceg,Velickovic ?,Krstic,Raduljica...),potrebno ograniciti "zute minute" Teodosicu kao uslov svih uslova jer slobodu koju je on imao u prethodnom sazivu nije cini mi se imao ni Drazen...
    Takodje,ozbiljno poraditi na sutu spolja,nedopustivo je da smo izgubili sut,da se otvoreni sutevi zavrsavaju na prvom obrucu i sl...
    Centri ce svoje odraditi 100%,u to nema sumnje i sa njima ce ici najlakse...
    Dakle,rad sa bekovima koji selektoru treba da bude i najblizi i najzanimljiviji i mi smo "na konju"...
    Srecno,LAVE...
    (Aleksandar, 13. februar 2014 01:47)

    # Link komentara

  29. Доста занимљивих ствари је рекао Ђорђевић. Задржаћу се на двема.
    Драго ми је што је поменуо то да клинци другачије расту данас, као и да богатије земље имају боље услове за развој играча. Наравоученије: ако хоћеш данас да развијеш врхунског аса, мораш му понудити оно што му нуде и мас-медији - светлости позорнице, славу, новац, моћ... Шпанци су то могли, па су њихови таленти запињали да успеју, док у нашем сивилу играч мора као балавац да буде јачи од лудих родитеља, незајажљивих менаџера, потплаћених новинара, индоктринираних навијача итд. Колико је реално да остане на правом путу, без икаквог чврстог мотива?

    Са друге стране, жао ми је што Ђорђевић није направио отклон према претходнику, јер то је ипак оно због чега је доведен. Све друго неминовно ће се опет завршиити максимум седмим местом на Евробаскетима и неучествовању на Олимпијским играма. Какве год закулисне игрице да се ту играју, Ђорђевић превише подилази Ивковићу (који од 2007. до 2013. ни по једном критеријуму није био најбољи кошаркашки тренер), јер Саша је међу реткима који то не морају да раде. Не мислим само на епизоду са Драженом, већ и на чињеницу да је он највише задужио већину наших врхунских кошаркаша и тренера - да није било њега у Истамбулу '92, '95 и '97, ко зна како би се развијале њихове каријере, јер једно је наступати као шампион, а сасвим друго улазити у меч као неко ко зна да постоји бољи.
    Желим му све најбоље, мада бих волео да има чвршћи лични став, па и по цену да се не допадне свима.
    (Иван, 13. februar 2014 00:53)

    # Link komentara

  30. Ne sumnjam u tebe Sasa. Sumnjam u ovu drzavu i u kosaraski savez. Mislim da ti ovo nije trebalo. Bio si veliki igrac i idol mladim generacijama, al nasi novinari su ispljuvali jednog Obradovica, jednog Dudu, zasto mislis da nece i tebe... Prvi los rezultat koji se ne bude svideo ovom primitivnom narodu i bices razapet... To ti je jedino zagarantovano... Srecno...
    (dacha, 13. februar 2014 00:50)

    # Link komentara

  31. Ništa posebno nismo čuli u ovom intervjuu što nismo već na prethodnim konferencijama... Podrška za Saleta u svakom slučaju.
     (Ivan, 13. februar 2014 00:27)

    # Link komentara

  32. Sale Nacionale! Sve najbolje i puna podrska tebi i momcima!
    (anonimac3, 13. februar 2014 00:26)

    # Link komentara

  33. Srećno Legendo!
     (ivan, 13. februar 2014 00:25)

    # Link komentara

  34. SALE NACIONALE!!!
    (mmiroslav, 13. februar 2014 00:21)

    # Link komentara

  35. Svi sem Raduljice dolaze u obzir...
     (dzejdzejokocha, 13. februar 2014 00:15)

    # Link komentara

  36. On je Sale, ne Sasa. To je za vest gore na naslovnoj strani.
    (vanja, 13. februar 2014 00:13)

    # Link komentara

  37. Samo napred Sale. Svi smo uz tebe!!!

    Samo,molim vas,sklonite Djilasa iz KKS!!! Kakve veze on ima sa kosarkom?
    (sasa g, 12. februar 2014 23:59)

    # Link komentara

  38. Selekcija jeste svetinja! Al u nekoj drugoj državi i u nekom boljem narodu koji zna da ceni i kome je zemlja ispred klubaštva! Savez katastrofa da se ne lažemo, prepun nesposobnih mediokriteta. Da navedemo primer Gurovića koji nije vidjao porodicu preko leta i nije video odmora zbog te reprezentacije, a onda mu je sve to zaboravljeno i najogavniji moguci način vredjana porodica, ugrozena bezbednost dece... Gde je tad bila ta svetinja, taj savez da se oglasi?? Ili prošli selektor koji je gurao neke igrače koji su u njegovom klubu igrali po par minuta a u reprezentaciji maksimalno forsirani, svetinja zar ne? Sale ako čitaš ovo, promeni SVE!
    (Nemanja, 12. februar 2014 23:53)

    # Link komentara

  39. lepo je rekao dosta toga, pogotovo se slazem s njim da kad ste vi meiji u pitanju da su vam crne vesti omiljene
    (kurosava, 12. februar 2014 23:41)

    # Link komentara

  40. Svaka rijec na svo mjestu!Sale legendo!
     (buki, 12. februar 2014 23:33)

    # Link komentara

  41. Ђорђевић: "Селекција је светиња"
    Која црна селекција мој Сале. Па овде више ни држава, ни породица, ни кум, ни брат више нису светиња. Све је на продају. Нек ти је Бог на помоћи приликом селектирања играча. Велика већена су безобразна дерлад, без карактера и поштовања. Ако им обећаш 47 минута по утакмици, право да НЕ присуствују базичним припремама и максимално 4 дана заједничког тренинга, можда се и одазову позиву. Иначе...
    (Кембо Екоко, 12. februar 2014 23:33)

    # Link komentara

  42. srećno majstore, imaš dobar materijal, potrebno je da ga samo dobro ukrojis i udahneš malo one stare magije koja te je uvek pratila. djordjevic za (top) 3 i..
     (goksi, 12. februar 2014 23:33)

    # Link komentara

  43. saranovicu svaka cast!
    djordjevic me ubio u pojam. izgubio sam svaku nadu da ce stanje u kosarci da se popravi.
    sale: lopta je okrugla, teren kockast, nikome se ne sklanjamo, verujem u momke, ali mora da se radi na igri u tranziciji, na skok sutu, na tehnickim elementima...
    novinar: dobro, ali da bismo dosli do price o tehnickim elementima, mora da bude jasno definisan sistem rada i dugorocni plan u savezu i reprezentaciji. sta s tim?
    sale: a ti se pravis pametan? ne ne ne ne, dobro, ja sam glup ne znam sta je kosarka, aj me vi novinari naucite... pa dugorocni plan je naravno da bismo voleli da igramo u brazilu (pogled u pod). to je to
    ja: crno nam se pise...
     (NBA, 12. februar 2014 23:30)

    # Link komentara

  44. mislim da smo konačno dobili pravog selektora. On ce svojom harizmom vratititi sve u repku. PODRSKA SALE NACIONALE
     (talle007, 12. februar 2014 23:25)

    # Link komentara

  45. Dzabe sve dok covic vodi srpsku kosarku... Pogledajte sastave reprezentacija u poslednjih desetak godina, pogledajte u kom su klubu zapoceli karijeru igraci koji su bili nosioci igre u tim reprezentacijama i razmislite...

    Nebojsa Covic je najvece zlo srpske kosarke!!!
    (Bob Rock, 12. februar 2014 23:25)

    # Link komentara

  46. POCEO JE ZESCE DA NJAKE I DA POLITIZIRA. KAZE NESTO A DA NE KAZE NISTA
    (U STARTU ME NERVIRA, 12. februar 2014 23:24)

    # Link komentara

  47. GOSPODIN COVEK!!!
     (BojanNS, 12. februar 2014 23:21)

    # Link komentara

  48. Samo da ne uradi istu stvar kao Duda, da stavi svoj ego i sujetu ispred tima. Da ne vredja igrace na treninzima jer tu su oni dobrovoljno. Da povede najbolje i u formi igrace, a ne podobne pojedine da ne kazem menadzerske da ih igranjem za Srbiju proda posle.
     (Pavle, 12. februar 2014 23:21)

    # Link komentara

  49. Puno srece Saletu na klupi reprezentacije, ali nasoj kosarci nema napretka dok je potrebno platiti trenerima mladjih kategorija da bi tvoje dete igralo, i to je stanje u svim klubovima, sto nijedan novinar ne postavi pitanje nekom od vodecih ljudi u kosarci
    (uki, 12. februar 2014 23:16)

    # Link komentara

  50. JESTE.
    (Cigo, 12. februar 2014 23:13)

    # Link komentara