Anđušić za B92: Napredovao sam u Španiji, cilj da ostanem

Sve je manje srpskih košarkaša u najjačoj evropskoj ligi, španskoj Endesa ligi, a jedan od retkih koji je ključni igrač svog tima je naš reprezentativac Danilo Anđušić.

Iako je tek dva meseca u Valjadolidu, Anđušić je postao prvi strelac ekipe, a iako je klub usled finansijskih problema ostao bez nekoliko igrača i pao na poslednje mesto na tabeli, srpski bek je pre svega zadovoljan svojim igrama i napretkom u Španiji.

U intervjuu za B92 Anđušić je pričao o svojoj formi, situaciji u klubu, gradu u kojem trenutno živi, kao i planovima za budućnost.

A. Kovačević
Pošaljite komentar
  1. @NEDJA
    Od Anđušića bi MOŽDA i bio nekada kvalitetan košarkaš a možda to i posatne ali ima/imao je jednu veliku manu koja je kod DV NEOPROSTIVA, prepotetnost!
    Avki klinac iz KKP moze da potvrdi da je decko poleteo previse a to DV NE PODNOSI i takvi lete iz kluba (nije on prvi otpustali smo mi i neke koji su postali najbolji igraci Evrope) i tako treba i da ostane!!!
    1. Podređenost timu
    2. postovanje saigraca i trenera
    3. postovanje dresa
    (Alcale, 8. februar 2014 19:30)

    # Link komentara

  2. A sve se desolo kada je Dule oterao njegovog oca sa treninga.
    (veliki kiks, 5. februar 2014 19:50)

    # Link komentara

  3. Iako sam trenirao sa njim, pa iz subjektivnih razloga malo pazljivije pratim njegovu karijeru, ne smatram ga vrhunskim igracem. Prosto, doduse to je stvar ukusa, ne volim limitirane igrace- ne svidjaju mi se iskljucivo suteri, niti iskljucivo defanzivci. Priznajuci da je to ok, indirektno bih uporedio kosarku sa rukometom, a za mene je to greh.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (*Evrofiličar, 15. januar 2014 13:54)
    Po komentaru ti si sada verovatno u NBA, a ranije si igrao za Hemofarm, ili Partizan, ali se takvog nikako ne mogu setiti.
    (mirko, 28. januar 2014 20:06)

    # Link komentara

  4. Iako sam trenirao sa njim, pa iz subjektivnih razloga malo pazljivije pratim njegovu karijeru, ne smatram ga vrhunskim igracem. Prosto, doduse to je stvar ukusa, ne volim limitirane igrace- ne svidjaju mi se iskljucivo suteri, niti iskljucivo defanzivci. Priznajuci da je to ok, indirektno bih uporedio kosarku sa rukometom, a za mene je to greh.
     (*Evrofiličar, 15. januar 2014 13:54)

    # Link komentara

  5. Samo napred decko...puno zdravlja I srece da ti se ispune svi planovi!
     (komsijin mali, 15. januar 2014 08:53)

    # Link komentara

  6. Zasto su ljudi toliko sujetni? Decko se trudi, bori se i gura, ne znam cemu negativni komentari. Igrao je vrh u Partizanu uvek kada je dobio priliku i ne vidim razlog za toliku negativu samo zato sto se posvadjao sa Vujosevicem.
    (AL21, 15. januar 2014 04:19)

    # Link komentara

  7. A secam se kada sam te na jednoj tekmi izbacio iz takta i naterao da napravis tehnicku pa te je trener hemofarma automacki poslao u svlacionicu...
    E to su bila vremena!
    (s, 15. januar 2014 01:07)

    # Link komentara

  8. zato i nisi u partizanu,jer ti je bitan lični učinak...a poludeo sam kada su te oterali...
     (broz, 14. januar 2014 23:29)

    # Link komentara

  9. Jaka stvar sto igra Endesa ligu kad je u ekipi koja je na amaterskom nivou i koja sluzi za nabijanje kos razlike,i u takvoj ekipi ima prosek samo 11 poena.Na opasnoj je on nizbrdici,nije imao mesta ni u Virtusu koji je u donjem delu italijanske lige.Kakav je Dule genije a kako su ga samo kritikovali sto je dao prednost Bogdanovicu i Milosavljevicu u odnosu na njega.
     (NEDJA, 14. januar 2014 23:01)

    # Link komentara

  10. E Dulence, Dulence...
     (Kića, 14. januar 2014 22:38)

    # Link komentara