Nenadić za B92: Motiviše me što mnogo zavisi od mene

Evropsko prvenstvo u Danskoj sve je bliže, a svi se nadamo da bi naši rukometaši ponovo mogli da nas obraduju. Baš kao i pre dve godine, kada su na domaćem terenu osvojili evropsko srebro. Jedan od glavnih aduta ’orlova’ u novom pohodu biće srednji bek Petar Nenadić. U intervjuu za B92 Nenadić govori o prvom suparniku, reprezentaciji Poljske i ulozi lidera, kaže da se saigrači i on ne obaziru na one koji “jedva čekaju neuspeh“, kao i da se svi potajno nadaju plasmanu u polufinale.

Saša Ozmo
Pošaljite komentar
  1. Nekog motiviše, nekog plaši
    (KhmKhm, 6. februar 2014 17:34)

    # Link komentara

  2. ajmo,ajde! @maki Prvo momcima sigurno toliko ne smeta taj smestaj,vise su to ljudi digli ns nivo! pa normalno je da prave razliku od proslog ep kod nas. poznajem neke od njih,i stvarno su ok momci. sto se tice Prodanovica,on je veliki profesionalac i privatne problemr ce ostaviti po strani sigurno. a drugo,to nije nista strasno za nas tim,jer se desavaju i gori slucajevi pa profesionalac jr do kraja profesionalac.izadjr i igra najbolje sto moze i zna. nema za nasu ekipu zime. tu je vujin,manojlovic,stojkovic,nikcevic,nenadic,stanic. Srbija do pobede! hrabro i sa inatom.
    (nikola ns, 13. januar 2014 00:11)

    # Link komentara

  3. Imate dobru prvu postavu,al nemate sirinu i to razlkikuje velike od ekipe od malo manjih..
    sretno vam!!
    (ivan, 12. januar 2014 16:36)

    Vori je stvarno dobar ali Ilić je doktorirao na njemu a i Manojlović/Toskić je tu da pripomogne, a ako ipak dobaci do gola - Stanić. Uzgred za prošlu godinu svaka čast zaslužena bronza, ali ovo je ova godina Duvnjak je pre 2 nedelje nemo gledao Vujina koji mu dade 6 komada kroz uši plus 4 sa 7m, dok je on dao samo 2...
    (bez imena a i mozga, 12. januar 2014 19:11)

    # Link komentara

  4. Duvnjak najbolji igrac svijeta,Vori uz Aginagaldea najbolji pivot i igra u PSG, u PSG igra Kopljar koji je uz Hansena glavni igrac,Gojun stup obrane PSG,Buntić,Strlek,Cupic ,Musa igraju u Kielceu koji su lani bili 3. u ligi prvaka,Alilovic standardan u Veszpremu,ostatak u Zg koji je prvi u sehi i igra lp i redovito razbija klubove iz Srbije....
    Imate dobru prvu postavu,al nemate sirinu i to razlkikuje velike od ekipe od malo manjih..
    sretno vam!!
    (ivan, 12. januar 2014 16:36)

    # Link komentara

  5. ma samo hrabro. mozemo mi daleko jer smo srbi
     (milutin, 12. januar 2014 14:33)

    # Link komentara

  6. Petarpan igra fenomenalno, brat mu je jedan od najboljih igrača u Flensburgu, drugom trenutno u Nemačkoj, Vujin jedan od najboljih u Kilu i najbolji strelac Bundeslige do sada, Rnić nosilac igre Gepingena, Momir Ilić standardno razbija drugi golman Slaviša Djukanović je drugi golman francuske lige, Nikčević, Prodanović, Nemanja Ilić, Radivojević, Zelenović nikada bolji... Komšije (vi čitate ovo najviše) pukli steeee.!
    (bez imena a i mozga, 12. januar 2014 12:51)

    # Link komentara

  7. Od Nenadica mnogo toga zavisi. nadam se da ce ga sreca pratiti i da ce pokidati na terenu,ali i drugi igraci koji bi trebalo da se fokusiraju na sam teren,a ne da je najbitnije da na drustvenim mrezama komentarisu da li radi djakuzi,kako im je mala soba i los smestaj i zasto desno krilo nije fokusirano na igru vec na privatni zivot. manite se corava posla i pokazite zasto ste u reprezentaciji i da ste vredni da ponovo osvojite medalju. Srecno!!!
    (maki, 12. januar 2014 12:35)

    # Link komentara