Aleksandar Atanasijević za B92: Možemo sa najboljima

Srpski odbojkaši ponovo su nas obradovali u 2013. godini, osvojili su bronzu na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Danskoj i pokazali da je smena generacija uspešno obavljena. Predvodnik nove generacije srpskih odbojkaša bez sumnje je Aleksandar Atanasijević, koji se s pravom smatra naslednikom Ivana Miljkovića. Mladi korektor u novogodišnjem intervjuu pričao je o neverovatnoj godini koji je iza njega i svemu onome što ga očekuje u sledećoj, dok ćemo o njegovim klupskim ambicijama razgovarati drugom prilikom...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Još da se niste ti i Uroš Kovačević zezali u finalu SP mladih protiv domaćina Brazila( još ne mogu da se opasuljim), pa ste iako ubedljivo najbolji za Srbiju doneli samo srebro...da SAMO....jer ste mislili da pobeda dolazi sama...ej igrati neozbiljno finale SP i to protiv domaćina Brazila, samo Srbi to mogu!!!!!!
    (Božidar, Beograd, 1. januar 2014 14:27)

    # Link komentara

  2. Majstor si i svakako ces biti naslednik Miljkovica,ali daj malo vise vezbaj taj servis...Onakve prodaje od poena (4,5 u jednom setu) nisu bas pohvalne.Sve u svemu u Novoj godini zelim ti zdravlje,srece i dobar servis :)
    (MarkoPK, 31. decembar 2013 21:56)

    # Link komentara

  3. MOŽEMO ITEKAKO.
     (car, 31. decembar 2013 19:15)

    # Link komentara