Radnički i Mega Vizura – razočaranje i osveženje

Osim Partizana NIS i Crvene zvezde Telekom Srbiju ove sezone u ABA predstavljaju još dva tima, a u Evropi jedan. To su kragujevački Radnički i Mega Vizura koji beleže rezultate mimo očekivanja.

Dok su Kragujevčani apsolutno razočarali svojim igrama u regionalnom takmičenju, a samo donekle to ispravili plasmanom u drugu fazu Evrokupa, tim iz Smedereva je oduševio svojim debitantskim nastupom na Jadranu.

S. Ozmo, A. Kovačević
Pošaljite komentar
  1. Pilcevic je odlican igrac, mnogo ce pomoci Radnickom, taman umesto Marinovica. Decko igra za sebe i svoju statistiku, takve sto pre treba na klupu smestiti da se opamete.
    (Brazilko, 25. decembar 2013 20:12)

    # Link komentara

  2. sjajan profi tekst. retko dobar danas. bravo.
     (para vrti gde burgija nece, 25. decembar 2013 15:09)

    # Link komentara

  3. Nije to "tim iz Smedereva", nego tim koji igra u Smederevu! Smederevski klub je KK Smederevo 1953, a to sto je Mega stavila jednu kancelariju u Sd,i sto ne mogu da igraju u Bgu jer su treci klub iz Beograda, ne znaci da su Smederevski klub!
    (Milos, 25. decembar 2013 14:40)

    # Link komentara

  4. Polako, rezultati se svode na kraju! Radnički je imao prošle godine sjajnu sezonu, igrao final 4!! Svi klubovi budu ponekad u krizi. Veliki klubovi znaju da istrpe trenera a on im to kad tad vrati, zato najuspešniji klubovi imaju istog trenera decenijama a provincijski stalno menjaju!
    (Sava, 25. decembar 2013 13:30)

    # Link komentara

  5. Najveci problem Radnickog je sto imaju Mutu kao trenera.
    (drvobradi, 25. decembar 2013 13:07)

    # Link komentara

  6. Silija Muta nije htio da razigra! Na par utakmica covjek bude u seriji, a Muta ga onda zakuca za klupu..

    Drag mi je covjek ali vrijeme je da ode iz Radnickog i sve ce biti u redu..
     (slozna braca, 25. decembar 2013 12:49)

    # Link komentara

  7. Igraju u Smederevu, ali su iz Zemuna! Zato su tako dobri! hahhaa salim se. Momci igraju srcem i dusom, bez velikih novcanih naknada, uz veliku zelju i pozrtvovanost! Svaka im cast, pola ekipe je igralo za mladu reprezentaciju, vec su 3 igraca pozvani od strane Dude Ivkovica, a u narednom periodu bismo mogli da imamo i mnogo vise Meginih igraca u reprezentaciji!
     (Zemun, 25. decembar 2013 12:43)

    # Link komentara

  8. Dejan Milojevic-Žira, jedan je od retkih kosarkasa koji nije imao nikoga da ga "gura" tokom karijere. Nije ovo nikakvo iznenadjenje sto se njegovog uspeha tice sa Megom. Tek cete videti kakav je on majstor i madjionicar.Kao igrac bio je superioran (MVP par sezona zaredom). Jednoga dana ce voditi reprezentaciju Srbije i vratiti joj staru slavu.
    (Milos Minic, 25. decembar 2013 10:50)

    # Link komentara

  9. Ali da znate ljudi sto je provod u Kragujevcu. Ne znam gde su kosarkasi smesteni ali u svaki dobar lokal moze i pesice da se stigne.
    (sofronije, 25. decembar 2013 10:35)

    # Link komentara

  10. Bravo za Smederevce, kako za Megu, tako i tim Smedereva.
    (Miša, 25. decembar 2013 10:02)

    # Link komentara