Ko je najbolji na svetu?

Decembra svake četvrte godine cela planeta se podseti da uzbuđenja u fudbalu nisu ograničena samo na zbivanja na terenu.

Pošaljite komentar
  1. Ko je najbolji?
    Croatia za- mene,
    Bosna za-Bosance,
    Srbija -za Srbe,
    a inace-Brazil!
    (patak daca, 8. decembar 2013 14:38)

    # Link komentara

  2. 1. Nemačka; 2. Brazil; 3. Italija; 4. Španija; 5. Urugvaj; 6. Holandija; 7. Francuska; 8. BiH; 9. Arhentina; 10. Belgija; 11. Engleska (ali su treći u grupi); 12. Portugal... Toliko.
    (Zašto? - Zato!, 8. decembar 2013 00:43)

    # Link komentara

  3. ne znam sta ce i kako ce biti ali bih voleo da Urugvaj osvoji pre svega zbog Forlana jer je stvarno bio fenomenalan igrac i voleo bih da on kao kapiten podigne taj trofej
    (Bayern die beste, 7. decembar 2013 20:06)

    # Link komentara

  4. Grupe su na prvi pogled veoma zanimljive. Ipak ne mogu se oteti jednom utisku, a to je da zahvaljujuci zrebu necemo gledati Africke i Azijske ekipe u drugom krugu. Mozda jedine reprezentacije koje imaju neku sansu su Nigerija i Obala Slonovace, ali ipak mislim da Grcka sa Hicfildom i BiH sa Susicem im nece dozvoliti prolaz tako da cemo gledati Juznoamericko-Evropsku zavrsnicu. Azijske i Africke reprezentacije se nalaze u grupama sa prejakim protivnicima za njih, poput Kameruna i Gane, a i kvalitet njihovih ekipa je vec neko vreme u stagnaciji ili cak mozda u padu. Grupe A i G su najjace i dovesce da nekadasnji redovni ucesnici druge faze odu kuci vrlo brzo, poput USA i Meksika. Naravno iznenadjenja su uvek moguca, ali nesto mi govori da u Brazilu nece biti iznenadjenja (i u Juznoj Africi skoro da ih nije bilo). Po trenutnom statusu ovo je moje vidjenje ko izlazi iz grupa i projektovani parovi cetvrtfinala, a odatle sve je moguce. A.Brazil,Hrvatska;B.Spanija,Holandija;C.Kolumbija,Grcka;D.Engleska,Italija;E.Francuska,Svajcarska;F.Argentina,BiH;G.Nemacka,Portugal;H.Rusija,Belgija. Parovi cetvrtfinala: Brazil-Engleska, Francuska-Nemacka, Spanija-Italija, Argentina-Portugal.
    (ChampionshipManager, 7. decembar 2013 00:54)

    # Link komentara

  5. Brazil, Španija i Nemačka definitivno zauzimaju prva tri mesta, kojim redosledom, teško je reći. Za Argentinu i Holandiju 4 i 5 mesto, ne bih rekao. Po meni pre Italija, koja ima kvalitetnije fudbalere i veću tradiciju osvajanja velikih takmičenja od Argentine i Holandije. Francuska isto, ima kvalitetnije pojedince od Argentine i Holandije. I obe selekcije mogu u nokaut fazi čak da izbace i Brazil, Španiju i Nemačku. Pored ovih sedam selekcija u trećem redu favorita su Engleska, Portugal, Urugvaj, Belgija i Kolumbija.
    (Igor, 6. decembar 2013 20:12)

    # Link komentara

  6. Nemacka ide do Italije. Istorija se ne moze menjati tek tako
    (Ekspert, 6. decembar 2013 17:42)

    # Link komentara

  7. "Prosečan engleski fudbalski navijač verovatno smatra da oni mogu i do titule, ali trenutno imaju samo jednog vrhunskog igrača, Vejna Runija, a to nije dovoljno. Darko Plavšić, Sport klub"
    A Steven Gerard, Frank Lampard....?
    (Slobodan, 6. decembar 2013 17:03)

    # Link komentara

  8. Ima li prenosa zreba negde?
    (Filip, 6. decembar 2013 16:29)

    # Link komentara

  9. Ja bas mislim da ce Belgija bit razocaranje... Previse smo ih napuhali, nisu oni toliko dobri nego smo mi bili ocajni (i HR i SRB)... Evo prva jaca repka s kojom su igrali (COL) i odma potop i to u Bruxellesu! pa onda od Japana, opet doma...Igracki jaki, mogu napraviti dvije jednako jake momcadi, medutim cine mi se nezrelima
    Volio bi da ih izvucemo u grupi
     (flashZG, 6. decembar 2013 16:28)

    # Link komentara

  10. Mislim da su precenjeni Hrvati, SAD i Švajcarska, kao i možda Portugal koji čovek-tim. Potcenjene su rekao bih africke selekcije Gana i Nigerija i Japan koji ima sjajnih igrača. Ne secam se kad je neko razneo Egipat onako kao Gana. Rusi su dosta nezgodni kao i Grci sa Mitrogluom. Englezi i Francuzi nista posebno. Italijane ne bi nikako otpisao jer zabari ako ulete u formu mogu i do finala, jako su nezahvalni za prognozu. Rekao bih da je urugvaj precenjen jer je u poslednji cas uhvatio baraz, njihov domet max cetvrtfinale. Najslabije ekipe su Australija, Iran koji je zalutao, Alzir takodje jer sam gledao revans protiv Burkine Faso, skupina amatera. Kostarika i Honduras mogu da otkinu bodove kao i BiH, nezgodne ekipe mnogo za favorite. Za prva tri mesta se slazem u potpunosti, dok bi Italijane stavio ispred Argentine koja nema odbranu za vrhunsko dostignuce!
     (JEDNACINA SA VISE NEPOZNATIHz, 6. decembar 2013 16:12)

    # Link komentara

  11. holandija je precenjena bez pravog osnova. pa italija je jedno 16x jaca.
     (d, 6. decembar 2013 16:08)

    # Link komentara

  12. Hrvatska je prejaka za sve tamo ,bit će lako uzet pehar.
    (pehar, 6. decembar 2013 16:02)

    # Link komentara

  13. Ja msm samo da su Belgija i Kolubija bolji od Urugvaja, ostalo je ok
     (Tottenham, 6. decembar 2013 16:01)

    # Link komentara

  14. Mislim da su favoriti Brazil i Argentina. Sigurno je da će Hrvatska već posle prvog kruga biti za dom spremna! Vratiće se u Zagreb sa čuvenim sovjetskim avionom An 225, najvećim na svetu, koji je nedavno sa areodroma "Pleso" odneo Simensov generator na Filipine. Na dočeku će biti Šimunić, BBB i Torcida, svi objedinjeni u borbi protiv ćirilice!
    (Psiholog, 6. decembar 2013 16:00)

    # Link komentara

  15. Mnogo zavisi od toga koja evropska reprezentacija ce otici u drugi sesir, kada budemo videli grupe bice malo lakse reci o tome ko su favoriti.

    Po mom misljanju glavni favoriti su Nemacka i Brazil(dajem im jednake sanse), zatim redom: Spanija, Portugal, Urugvaj, Argentina, Belgija(mislim da ce biti veliko i prijatno iznanadjenje), Holandija, Kolumbija. Bosanci su vec sada veliko i prijatno iznanadjenje, ali mislim da nece proci grupu, od Engleza ne ocekujem mnogo, 1/8 finala realan domet, Francuzi takodje. Japanci igraju jako lep fudbal i voleo bih da doguraju sto vise.

    Navijacki bih voleo da Urugvaj osvoji. :)
    (stojan, 6. decembar 2013 15:41)

    # Link komentara

  16. U finalu Brazil pobeđuje Rusiju. Na sledećem prvenstvu, 2018, Rusija u finalu tuče Srbiju. U Kataru 2022. Srbija osvaja SP pobedom nad Nemačkom.
    (expert, 6. decembar 2013 15:25)

    # Link komentara

  17. Urugvaj da pokvari zurku kao i pre 60 godina!
    (Labud, 6. decembar 2013 15:22)

    # Link komentara

  18. Brazil ima veliku prednsot kao domacin,ne samo zbog publike,nego i zbog sudija,favoriti su kao i svake godine isti,Njemacka,Spanija,Argentina,Brazil...iznenadzenje ocekujem od Kolumbije i Belgije!A ja cu da navijam za nase komsije,ne ocekujem puno od Bosne,ali barem jednu pobedu,sve ostalo ce da bude pozitvno iznanadzenje!Jedva cekam da pocne to ebeno svetsko,pozdrav
    (vedran1111, 6. decembar 2013 15:13)

    # Link komentara

  19. Jel na prvoj fotki bivši muž Marijane Mateus? Ne vidi se baš dobro.
    (nambija, 6. decembar 2013 14:50)

    # Link komentara

  20. Mislim da su precenjeni Hrvati, SAD i Švajcarska, kao i možda Portugal koji čovek-tim. Potcenjene su rekao bih africke selekcije Gana i Nigerija i Japan koji ima sjajnih igrača. Ne secam se kad je neko razneo Egipat onako kao Gana. Rusi su dosta nezgodni kao i Grci sa Mitrogluom. Englezi i Francuzi nista posebno. Italijane ne bi nikako otpisao jer zabari ako ulete u formu mogu i do finala, jako su nezahvalni za prognozu. Rekao bih da je urugvaj precenjen jer je u poslednji cas uhvatio baraz, njihov domet max cetvrtfinale. Najslabije ekipe su Australija, Iran koji je zalutao, Alzir takodje jer sam gledao revans protiv Burkine Faso, skupina amatera. Kostarika i Honduras mogu da otkinu bodove kao i BiH, nezgodne ekipe mnogo za favorite. Za prva tri mesta se slazem u potpunosti, dok bi Italijane stavio ispred Argentine koja nema odbranu za vrhunsko dostignuce!
     (JEDNACINA SA VISE NEPOZNATIHz, 6. decembar 2013 14:34)

    # Link komentara

  21. Ko je najbolji na svetu?

    Dvoumim se izmedju Bosne i Brazila.
    (neutralac, 6. decembar 2013 14:18)

    # Link komentara

  22. A vi kako te?
    (Ante, 6. decembar 2013 14:12)

    # Link komentara

  23. Argentina osvaja svejtsko prvenstvo.Po meni oni imaju najaci napad,Messi-Aguero-Iguain (Tevez).
    (simke, 6. decembar 2013 14:04)

    # Link komentara

  24. ljudi, šta je sa vama? belgija i argentina moraju da zamene mesta..Ja navijam da ronaldo osvoji SP, ali 4 najveća favorita su nemačka, brazil, belgija i španija
     (дурантула окц, 6. decembar 2013 13:55)

    # Link komentara

  25. Odavno nisam vidio clanak sa kojim se vise slazem od ovog. Ne volim Nijemce kao narod, ali igraju strasan fudbal, imaju mocnu reprezentaciju i mislim da mogu daleko, ali domacini uvijek igraju dobro na ovim prvenstvima i ja mislim da ce ovo Brazil da osvoji. Iako ne mora nista da znaci vidjeli ste na kupu Konfederacija koliko dobro mogu da igraju. Spanija i tika-taka, ne moze se reci da je prevazidjena, ali je izgubila od totalnog fudbala koji igra Bajern i Njemacka i da mogu da biram da gledam, izabrao bih upravo duel ove reprezentacije, ako se sastanu uopste.
    (aNOnymous, 6. decembar 2013 13:42)

    # Link komentara

  26. Mihajlovicu, gde smo mi u ovom zrebu??? Ili bolje to pitanje Toletu da postavim.
    (Mrtvac, 6. decembar 2013 13:32)

    # Link komentara