'Orlovi': Od Vardara do Triglava, i šire (2/4)

U Srbiji je svaki navijač selektor – svako bi nekog igrača precrtao sa spiska reprezentativaca, pozvao nekog novog, vratio nekog starog... Fudbalska sezona je završena, a sportska redakcija B92 donosi vam pregled učinka svih srpskih fudbalera koji nastupaju u Evropi. Možda se neko novi sledeći put nađe na ’vašem’ spisku, možda budete imali neko novo ime za Sinišu Mihajlovića, a posle čitanja sva četiri dela našeg teksta moći ćete bolje da argumentujete svoj stav. Zato ne propustite serijal B92 pod nazivom „Orlovi“.

Pošaljite komentar
  1. bravo za novinara... ima par propusta, neki igraci nisu pomenuti ali u sustini zadovoljstvo mi je da citam... dugo nisam imao priliku da se odusevim nekim tekstom kao sto je ovaj serijal...
     (Vlada, 6. jun 2013 03:13)

    # Link komentara

  2. Tosic u repku, treba i Simicu dati sansu u nekoj prijateljskoj utakmici!!!
     (Bojan CZV, 6. jun 2013 00:59)

    # Link komentara

  3. Fali ovde par igrača koliko znam Moravac igra u mariboru.
    (Sale kole, 5. jun 2013 22:45)

    # Link komentara

  4. Bravo za tekst!
    Dosta dobrih igraca za nasu ligu igra u Bosni. Nema sanse da bi neko isao iz svoje zemlje za kikiriki.
    D. Tosic i Raca Petrovic su igracine. Secam se koliko su ih pljuvali komentatori B92, ali vecinu ne treba uzimati sa ozbiljno.
    Da, najludji je deo price o Albaniji. Tamo bas "izgorese"!:-) Imamo jezicku barijeru, pa ako mozete da iskopate jos nesto o njima, o vecim ekipama i stadionima, navijacima, poznatijim igracima...
     (Dedic, 5. jun 2013 21:57)

    # Link komentara

  5. Pogreške kod Slovenije. Domžale su se na kraju plasirale u kvalifikacije za ligu Evropa jer su bile na kraju prvenstva 3. a Koper 4. i ispao iz kvalifikacija za ligu Evropa. Kvalifikacije za ligu Evropa igraju još pored Domžala Olimpija ( 2. u šampionatu)i Celje ( finalist kupa).
    (brzi, 5. jun 2013 20:40)

    # Link komentara

  6. treba dati sansu Simicu i Tosicu da se dokazu u reprezentaciji
     (Tottenham, 5. jun 2013 19:05)

    # Link komentara

  7. E svaka vam cast. Ja nisam srbin i nisam iz srbije nego iz BiH, ali sam sa zadovoljstvom procitao ovaj tekst. Hvala sto ste nam dali priliku da procitamo par recenica o nekim anonimnim ligama.
     (Blomba, 5. jun 2013 15:44)

    # Link komentara

  8. Nema sta haramo Kiprom, Albanijom.....
    (Djole, 5. jun 2013 14:20)

    # Link komentara

  9. Dusko Tosic bi morao da bude na spisku reprezentacije, kao alternativa Aleksandru Kolarovu. Radi se o najboljem levom beku turskog prvenstva, koji je ogroman potencijal iskazao jos kao clan Verdera. Uz to je bolji od Kolarova u defanzivi, pa bi u nekim mecevima bio korisniji. Tu su jos Petrovic i Fejsa, koji imaju zapazeniju minutazu. U obzir, kada se radi o spisku reprezentacije Srbije, dolazi Milos Krasic, ali samo u slucaju da promeni klub i vrati se u nekadasnju formu. Tomic se izgubio, Causic je mlad, standardni je clan mlade selekcije Srbije, jos jedna zvezdina pogresna procena.
     ("El Loco", 5. jun 2013 13:48)

    # Link komentara