Obradović za B92: Mesi bolji, Ronaldo omekšao

Ivan Obradović je četiri sezone član Saragose, ali zbog čestih povreda nije igrao koliko je želeo i mogao. Oporavlja u Berlinu i čeka povratak na teren. U intervjuu za B92, svojevremeno jedan od naših najtalentovanijih fudbalera pričao je o tome kako teče oporavak kolena, planovima za budućnost, Saragosi, Primeri.

"Za sad sve ide kako treba. Trebalo bi sledeće nedelje, ili za desetak dana da počnem sa laganim trčanjem. Svi su zadovoljni, i doktor koji me je operisao mi je dao dozvolu da radim ozbiljnije stvari", rekao je Obradović za B92.

Obradović nam je pričao i o drugim Srbima u Španiji, zašto je naših igrača sve manje na Pirinejima, te o tom ko je bolji, Barselona ili Real, Mesi ili Ronaldo.

Aleksandar Kovačević
Pošaljite komentar
  1. Meni se bas dopao nacin na koji je Obradovic izneo misljenje, iskreno i prostodusno. I ne vidim zbog cega bi on morao da bude neka ekstra klasa fudbalera da bi izneo misljenje o Mesiju i Ronaldu. Pacenici komentatori, izadjite, istrcite jedan krug oko zgrade i smiricete se, zaboravicete Obradovica, Mesija, Ronalda, Dzajica, Mijatovica i ostale...
    (ZdravkoZivko, 13. mart 2013 01:43)

    # Link komentara

  2. bek i to levi!
    (exit, 2. mart 2013 07:09)

    # Link komentara

  3. On je profesionalni igrac koji od fudbala zaradjuje hleb igrajuci u ligi koja je uz englesku najjaca na svetu. I to u zemlji koja dominira evropskim i svetskim fudbalom zadnjih 5 godina. Pritom igra i protiv Mesiji i protiv Ronalda, dvojice neprikosnoveno najboljih igraca na svetu danas.
    To ga itekako cini faktorom koji moze da iznese neko misljenje. Naravno, njegovo misljenje mozda nema tezinu kao ostrasceni komentari ljubitelja fotelja i mrzitelja tastatura iz Srbije, koji su Mesija i Ronalda videli jedino na tv-u, a fudbal nisu u zivotu trenirali (a neki ni igrali), ali ih zato tone cipsa i hektolitri piva uz prenose na Areni i SportKlubu cine nenadmasnim strucnjacima cijeg znanja bi se postideo i jedan Kapelo.
    (Nikad izvini, 26. februar 2013 10:24)

    # Link komentara

  4. koji si ti faktor pa cenis da je ronaldo smeksao...covek na vrhuncu karijere...
    (krle, 23. februar 2013 11:22)

    # Link komentara

  5. (Ja o Mesiju a Mudrinski me seva, 19. februar 2013 20:09)

    Oni nikada nisu igrali jedan protiv drugoga.
    (Banshee, 21. februar 2013 20:55)

    # Link komentara

  6. O kakvom cuvanju Mesija i Ronalda ovaj trubi? Pa on ne ume ni Mudrinskog da sacuva. Mudri mu proturi loptu kroz noge kad god hoce.
    (Ja o Mesiju a Mudrinski me seva, 19. februar 2013 20:09)

    # Link komentara

  7. Ivan Obradovic ? Mislite o tome !!!
    (Srle, 16. februar 2013 20:34)

    # Link komentara

  8. Ja sam ovoga Obradovica gotovo zaboravio, po slici sam mislio da je to neki sportski analiticar.
    (Ma, 16. februar 2013 19:03)

    # Link komentara

  9. Mare.Selta i Galatasaraj su bolji timovi od Bastije u kojoj je igrala vasa najveca legenda Dzajic.Ali posto ti nemas vise od 15 godina jasno mi je da nisi cuo za Predraga Mijatovica koji je svojim golom doneo Realu titulu evropskog prvaka posle 25 godina posta.O ostalim legendama Partizana ne bih sada jer bi to za tebe bio krupan zalogaj.
    (Crno na belo, 16. februar 2013 17:36)

    # Link komentara

  10. Imali smo prodju u Spaniji dok nismo krenuli da im uvaljujemo macke u dzaku. (povredjenog Drulica i Isailovica u Valjadolid 13 tekmi 0 golova), onda sumnjiv transfer Njegusa...Posle toga su uzimali samo proverene igrace kao Zuka ili Zigara. Cinjenica je i da su sada i Cesi Evropljani a da se i Hrvati vise ne vode kao stranci. Jer ako ima mesto za jednog stranca uvek ce pre uzeti nekog iz Juzne Amerike, koji usput prica jezik, nego nekog poletarca iz JSL lige, a pritom i nema neko ko ni u Srbiji da 20 golova, kao nekad Savo, Keza, Darko... Tamo se kvalitet povecao, a platezna moc srednjih klubova opala, a ovde je kvalitet izumro.
    (Labud, 16. februar 2013 16:28)

    # Link komentara

  11. Ronaldo je najbolji ali Mesi je vanzemaljac!I dosta vise....
    (PetarBG, 16. februar 2013 15:30)

    # Link komentara

  12. pa vama je sasa ilic, koga ja kao coveka neizmerno cenim, najveca legenda a covek je stigao do jedne selte i galatasaraja...
    (mare, 16. februar 2013 15:18)

    # Link komentara