Lazović: Možda budem na čelu Partizana, nikad kao Stojković

Danko Lazović već nekoliko meseci ne dobija šansu u Zenitu, trenira sa mladim timom, i čeka novi prelazni rok da bi video šta ga čeka u budućnosti.

Lazović je na kraju prošle sezone ispao iz planova trenera Lučana Spaletija, nije uspeo da pređe u Bešiktaš, Zenit mu nije dao u Dinamo, a on nije želeo u Rostov.

Dok čeka januar i prelazni rok, Lazović je govorio o svojoj situaciji u Zenitu, za koga ne bi nikada igrao, pominje i Partizan, te tešku situaciju Vladimira Stojkovića.

AK
Pošaljite komentar
  1. Mislim da se Lazović zbog nečeg gadno zamerio ljudima u Zenitu i da je zato u ovakvoj poziciji, a tu se kao pravi nije mu ništa jasno ali bitno da Zenit pobeđuje, u prevodu "važno da ja dobijam platu".
    (Novosadski, 11. januar 2013 19:41)

    # Link komentara

  2. svaka tebi cast Danko, ali zna se dobro gde si ti poceo svoju karijeru :-)
    (Slobo, 11. januar 2013 10:40)

    # Link komentara

  3. lazovic je meni na neku cudnu foru bio dobar igrac i ok tip. ali nikad nije zaista pokazao koliko vredi. bas bi bilo tuzno da to i ne pokaze. ovo govorim kao zvezdas, ali pravi.
    (cvijetin blagojevic, 1. januar 2013 12:51)

    # Link komentara

  4. danko lazovic je jako dobar igrac sa odlicnim statistikama skoro u svakom klubu gde je igrao.Jedan je od najboljih srpskih napdaca u zadnjih 30 godina a problem sto ima je njegova glava i mentalitet.umesto da okrene ledja zenitu on kaze "pa znate kako ako budem dobijo mesto kod mladih ja cu i igrati sa njima".Neznam kako spaleti moze da makne napadaca koji je u 77 utakmica postigo 21 gol i dao 23 asistencije??lazoviceva mana je sto u svojim klubovima nije igrao dobro u evropkupovima bilo da je LS ili EL ali je jako koristan,timski igrac koji ti daje po 23 indeks poena pro sezoni..jedan od opravdanih kritika na racun bivseg trenera radomira antica je sto danku skoro nikad nije dao sansu kakvu zasluzuje..pomalo razumem jer je tada na njegovoj poziciji igro odlican milan jovanovic ali ga je trebao gurati u sam napad,zdrava rotacija bi se to zvalo ali dzabe ,uglavnom je pozvan da bi nosio kopacke zigicu i pantelicu.Za njega bi najbolje bilo da se vrati u vitese arnhaim koji ce za godinu dve imati ekipu za LS ,tamo je bio bog i batina u sezoni 2006/07 sa odlicnih 19 gola i 7 asistencija u prvenstvu.vise od 2 miljona evra nece kostati ,ako bi smanjio njegova ocekivanja sto se godisnje plate tice mislim da bi najbolje bilo da ode tamo ..

    pozz
    (vladimir_natal_petkovic, 29. decembar 2012 10:31)

    # Link komentara

  5. Spartak je veliki klub i zbog toga da se kojim slucajem Lazovic prvo prodao Spartaku, pa imao posle toga mogucnost da predje u Zenit, to bi sigurno mogao da uradi, ili u bilo koji drugi klub u Rusiji, i upravo je tu i velicina Spartaka, jer po tom pitanju to isto se ne bi moglo reci i za vecinu klubova u Rusiji, koji igraju u premijer ligi Rusije u fudbalu, ostale necu ni da komentarisem.
    (Iz Kremlja, sa Crvenog trga u Moskvi, 28. decembar 2012 22:43)

    # Link komentara

  6. @Misko

    Ne bi vas iritiralo da ste normalni!
    (horror, 28. decembar 2012 18:33)

    # Link komentara

  7. Kao i mnogi ekstra talentovani igraci i Danko je zbog svoje glave upropastio sebi karijeru, a mogao je da uzme ogromnu lovu i bude upamcen. Kad se slusa samo njegova verzija ispada da je sve u pravu, ali treba cuti i drugu stranu. Za Stojkovica je skroz u pravu - ej, da imas telohranitelje, a fudbaler si i zivis u Beogradu. I to ne zato sto si presao u Partizan, vec zbog infantilnih provokacija. Mozak!
     (veliki strumf, 27. decembar 2012 23:09)

    # Link komentara

  8. Šta pričaš Danko, evo nađoh te u rezervnom timu Zenita na zvaničnom sajtu sa nekom decom :D
    Ajde, napust više taj Zenit, nisu te dostojni.
    (Thallium, 27. decembar 2012 21:32)

    # Link komentara

  9. Danko jos žalim sto nisi dobio sansu u Juznoj Africi,sa tobom u timu bili bi smo u drugom krugu,neopravdano si bio izostavljen,mesto ti je bilo u prvih 11.Veliki pozdrav ,i puno srece ;)
    (Wini, 27. decembar 2012 21:07)

    # Link komentara

  10. stojkovic je delimicno sam kriv...ja licno ga ne krivim sto je preso u Partizan ali Izjave su mu suicidne
     (zvezdash, 27. decembar 2012 21:05)

    # Link komentara

  11. Iako sam Delija..podrzavam ovo sto je rekao u vezi Stojkovica..Sve ovo sa doticnim gospodinom koji je golman ne biu toliko ni nas iritiralo da se tu nije umesao Tole i Drzava,a i da sam nije davao izjave kako mrzi Partizan i da nema tih para da brani za njih...dok je Lazovic uve govorio istinu i nikad ga nisam cuo da je bilo sta lose rekao o Zvezdi...Pozdrav za Danka i zelim mu da nadji neki dobar klub...
    (Misko, 27. decembar 2012 20:12)

    # Link komentara