Bjelica za B92: Nemamo pravo da potcenjujemo bilo koga

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ove sezone jedan je od nosilaca igre u ekipi Kaha Laboral – dočekao je, kako kaže, svojih pet minuta. U intervjuu za B92 Bjelica je prokomentarisao grupu za Evropsko prvenstvo koju je Srbija dobila, rekao da se nada da ’orlovi’ mogu daleko da doguraju, a razgovarali smo i o povredi lista, njegovim igrama ove sezone i otkazu Dušku Ivanoviću.

Saša Ozmo
Pošaljite komentar
  1. mi smo sampioni
    (Sasha, 27. decembar 2012 22:20)

    # Link komentara

  2. Bijelica je po meni vas najbolji igrac! Momak je odlican igrac!A sto se centara tice Krstic jeste dobar igrac al brate Stimac i Musli nisu ni prosjecni centri! Na svim drugim pozicijama ste bolji al centre nemate bolje,realno! Pekovicev prosjek u nba je 15 poena po mecu a Vucevic postize 11 poena i 9 skokova,to je skoro dabl dabl po mecu! A sto se cetvorke tice nadam se da ce tu poziciju Mirotic pokrivat! A onaj rochesti iz Pluzina veze nema! koga mi dovodima majko mila....
    (mne, 20. novembar 2012 20:40)

    # Link komentara

  3. U Evroligi da pogledaj statistiku sve ti kaze on je jedan od igraca nad kim se pravi najvise faulova i ima dobar procenat slobodnih bacanja i sto je vazno veoma je pametan to jest iskusan.12 13 poena po mecu nije mala stvar.
    (Vaso zzz, 20. novembar 2012 18:58)

    # Link komentara

  4. vaso zzz, salis li se kada kazes da je Krstic jedan od najboljih centara?:)
     (cheers, 19. novembar 2012 21:12)

    # Link komentara

  5. Ljudi svako ima svoju sansu Crna Gora je veoma jaka ako se odazovu svi igraci bice to dobar tim ali njima su tri najjaca igraca centri Pekovic je jedan od najboljih u Evropi ali gledali ste Srbiju protiv Italije koji su isto imali NBA igrace i Nemacku koja im Novickog dobili smo ih sa 10 15 razlike.Ako Srbija sklopi reprezentaciju iz Turske polufinale je realno ocekivati.Srbija ima mozda najveci izbor igraca na centru(Krsti jedan od najboljih centara Evrope 12 poena po utakmici,Stimac 12 poena,Musli 11 poena po utakmici,Milicic i Perovic) cetvroke fantasticne(Zoran Erceg savrsen suter za sad ima preko 50% za 3 poena,Savanovic 8 poena,Macvan,Velickovic ako se oporavi on je po meni jedan od naj cetvorki u Evropi bio je najbolji igrac na F4 Endesa lige)krila sjajna(Lucic 15 poena po utakmici u Evroligi,Vladimir Micov 9 poena po mecu,Bjelica nosilac Kahe Laboral 11 poena,Aleksandrov igra u Belgiji oko 17 poena po utakmici moze da dodj u obzir,Keselj ukoliko se vrati u formu za sad je los 4 poena) bekovi(Tripkovic 13 poena po mecu vratio se u sutersku formu,Nedovic 10 poena po mecu sjajan ove sezone i mozda(Andjusic,Rasic ili Paunic))Plejmejker(Teodosic 10 poena po mecu vodi se kao jedan od boljih u Evropi,Milenko Tepic i Stefan Markovic u losoj formi ali to ce ja msm doci na svoje,Igore Rakocevic u ovoj sezoni sjajan nekoliko puta najbolji igrac Evrolige)
    (Vaso zzz, 19. novembar 2012 19:15)

    # Link komentara

  6. Sve najbolje lave. Obozavam da gledam ovog mladica.
    (kornjaca, 19. novembar 2012 17:29)

    # Link komentara