1. Neprevaziđeni mag duhovitosti, inteligencija neograničenih kapaciteta -
    Saša Ozmo
    (škabo dživić, 9. novembar 2012 12:00)

    # Link komentara

  2. Da pojasnim asocijaciju - Luka BAJROvić, lord BAJROn :)

    Sve najbolje,

    Saša Ozmo.
    (@Laik, 6. novembar 2012 13:28)

    # Link komentara

  3. Bas sam se dobro raspolozila uz ovaj tekst a bogami i nasmejala. Vc koji govori deset jezika, otkrivanje kako rade slavine, Spanac koji je posetio Beograd...Duhovito a lagano i neusiljeno. Kakav predivan dar samog pisca. Nije mi to nepoznato, redovno uzivam u teniskim analizama ali ovo je ipak nova dimenzija. Vec se radujem novim tekstovima:-)
    (Ljiljana-M, 4. novembar 2012 17:56)

    # Link komentara

  4. Iako sam dobrano odustao od tenisa i pracenja rezultata nasih posle razocarenja na OI, uvek me zaintigira da bacim pogled na pisanije Sase Ozma, u bilo kakvom obliku.. :) E sad molio bih za objasnjenje asocijacije lorda Bajrona na citav prethodni dozivljaj. To mi je ostalo nejasno, o cemu je rec!?
    Srdacan pozdrav Sasa i nastavite da pisete!
    (Laik, 3. novembar 2012 15:14)

    # Link komentara

  5. Navikli smo da Sasa pise strucne analize i da uzivamo u njima.Pravo je zadovoljstvo bilo procitati ovaj blog gde on sa lakocom i mnogo dara za detalje,sa blagim humorom i ,ocigledno,dobrim opstim znanjem pise o ovom putovanju.Bravo Sasa!
    Nadam se da ces nas obradovati jos nekim tekstom a i dobrim rezultatom nasih devojaka:)
    (milan, 3. novembar 2012 13:39)

    # Link komentara

  6. Obožavam pisanu riječ ( muž mi doduše čita kaubojske romane-za uspavljivanje- a ćerka ludi pošto sam u fazi čitanja lake literature. Sin je tolerantniji a psu je sasvim svejedno dok je udobno smiješten pod pazduhom ) a Saša me ponovo oduševljava načinom pisanja. S uživanjem sam pročitala još jedan njegov tekst. Melodika i dar za opažanje i opisivanje detalja me naprosto obaraju. Svaka čast, majstore.

    Pozdrav svima
    (Jova, 3. novembar 2012 11:40)

    # Link komentara

  7. Bravo, Saša :) Odličan tekst i osvrt na putovanje novinara do svog cilja - Češke. Medjutim, zanima me kako si znao za Anu Nikolić, kako?? :) I bravo za električnu gitaru :) Pozdrav od mene i Vase iz sunčanog Beograda :)
    (Bombica, 3. novembar 2012 10:12)

    # Link komentara