Vladimir Štimac za B92: Reprezentacija je svetinja

Centar reprezentacije Srbije Vladimir Štimac na najbolji mogući način iskoristio je šansu koja mu se ukazala. Bivši košarkaš Crvene zvezde pravo je osveženje u reketu ’orlova’, a u intervjuu za B92 Štimac govori o dosadašnjem toku kvalifikacija, predstojećem meču sa Izraelom, činjenici da se domaće utakmice ne igraju samo u Beogradu, ali i o svojim utiscima iz reprezentacije i predstojećoj klupskoj sezoni.

Saša Ozmo
Pošaljite komentar
  1. Dosta su se brukali...nikada više neću otići na tekmu košarkaške reprezentacije dok je ova ekipa pa kad bi plaćali a kamoli za džabe!
    (TheMillos, 9. septembar 2012 18:51)

    # Link komentara

  2. teodosić ne igra nikakvu odbranu garantujem da moj sin u 6.razred igra bolje odbranu 20 poena su nam dali crnogorci preko njega
    (sasa župa, 6. septembar 2012 15:16)

    # Link komentara

  3. Štimac, pohvala za patriotizam, ali da tu ima redovnih i kvalitetnih igrača kao nekada, ne bi zaigrao za reprezentaciju nikada.
    (Došla druga vremena, nažalost., 29. avgust 2012 12:36)

    # Link komentara

  4. @Bob
    Kakve veze ovaj decko ima sto igramo kvalifikacije? Nije nas on doveo dotle nego neke zvezde i zvezdice (i sto su igrali i sto nisu igrali). Stimac nije velika klasa ali zahvalan igrac za tim. Ima srce, ima ono sto ne mogu ovde da napisem, i bori se za svoju zemlju.
    (Krle, 26. avgust 2012 22:54)

    # Link komentara

  5. Uopste nije lose sto igramo kvalifikacije, ovako tim ima priliku da se uhoda i uigra mnogo bolje, takodje i nas narod po Srbiji ima priliku da ih vidi uzivo a ne samo na TV-u, tako da se stvara jedna pozitivna energija u timu a i sire. Sto se tice igraca, apsolutno nemam nikakvog prigovora na Dudin izbor jer svi do jednog ginu za Srpski dres a pre svega su dobri ljudi (iako dosta pljuvaca i ovde a i na drugim forumima pokusava da ih omalovazava, posebno ako neko ima los dan). Samo tako nastavite, svaki pravi ljubitelj kosarke ce vas podrzati, pa zajedno do Evropskog zlata u 2013....
    (Billypiton, 26. avgust 2012 12:34)

    # Link komentara

  6. Nije ni cudo sto igramo kvalifikacije kad ovakvi igraju u istoj.
    (Bob, 26. avgust 2012 01:02)

    # Link komentara

  7. Svaka cast za trud,ali moramo da shvatimo da nam je od stare reprezentacije ostao samo kvalitetni trener i poneki igrac s vremena na vreme(Teodosic,Krstic)ovi ostali ne bi mogli ni vodu da nose nekadasnjim igracima.
    (lexx, 26. avgust 2012 00:50)

    # Link komentara

  8. Mogu samo da kazem da koliko mi je god nekada bio smesan kao navijacu Partizana, oduvek sam ga gotivio zbog borbenosti. Bas mi je drago da je napravio dobru karijeru jer je nevidjeno zahvalan igrac koji daje sve za dres koji nosi.
     (djordjevic, 25. avgust 2012 23:47)

    # Link komentara

  9. na sjevernoj tribini spensa na momente smo ostajali bez vazduha kad je stimac kretao u akciju
    hehe
    (boki, 25. avgust 2012 22:23)

    # Link komentara

  10. @Marko Nemoj uopste da komentarises dok ne naucis nesto o kosarci. Teo rupa? Smesno, bez njega smo nista. Dosta vise pljuvanja po nasem najboljem igracu, koji je bio vodja pri osvajanju medalje na evropskom 2009. i dolaska do finala na svetskom, sto su nazalost sudije ponistile, ali je i polufinale strasan uspeh!
     (Veljko, 25. avgust 2012 22:14)

    # Link komentara

  11. Dok je igrao u Zvezdi uvek sam ga gotivio jer srce ostavljao na terenu,dečko je broben igra srcem i za to mu svaka čast.

    Mogao bi da onaj mali Teodosić da pokupi to od Štimca,jer mu očigledno to fali u igi ta borbenost na terenu,ostavljanje srca na terenu.

    Više cenim igrače koji nisu nešto a ostave srce na ternetu,nego igrače koji znaju da igraju ali boli uvo da igraju,šetkaju se po terenu,na to mislim isključivo na Teodosića,jer on nam je najslabija karika u odbrani.

    Odbranu ili hoćeš da igraš ili nećeš da igraš,nema tu mnogo filozofije,a očigledno Teodisić neće da igra odbranu,posle se pitamo što nas stižu sa 13 poena razilike,jer Teodosić pravi rupu u odbrani,uvek protivnik ima igrača više.
    (Marko, 25. avgust 2012 21:44)

    # Link komentara

  12. Stimac ima srce od Rusije vece!
     (floyd, 25. avgust 2012 19:05)

    # Link komentara

  13. BRAVO, svaka cast ovom momku, nema preteranog kvaliteta, ali daje 100% svojih mogucnosti i bori se maximalno, a uz to je super decko. Pozdrav od jednog vatrenog grobara.
    (paja, 25. avgust 2012 19:05)

    # Link komentara