Milorad Čavić za B92: Još pola sekunde za OI medalju

Srpski plivač Milorad Čavić osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Debrecinu, ali je u intervjuu za B92 rekao da mu je važnije vreme koje je ostvario nego sama medalja.

Čavić je do zlata u trici na 100 metara leptir stilom stigao u vremenu 51,45 sekundi, što je najbolji rezultat u svetu ove godine, ali i rekord evropskih šampionata.

Naš najbolji plivač se nada da će do Olimpijskih igara u Londonu popraviti vreme za još pola sekunde, za šta veruje da će biti dovoljno da osvoji neku od medalja.

A. Kovačević
Pošaljite komentar
  1. Sjajan sportista, sve najbolje i da te služi zdravlje. Ti proslavljaš Srbiju širom sveta. Srećno.
    (đorđe, 7. jul 2012 07:36)

    # Link komentara

  2. Ja vec sanjam Cavicevu zlatnu u Londonu......kolo srece se okrece, zasluzio je da dobije zlatnu, ulozio je puno truda da se vrati, i vratio se na pravi put....i uz boziju pomoc ovoga puta bice medalja njegova....mora da mu se vrati ono sto mu je uzeto....verujem, ubedjen sam da ce biti zlatna....Napred Milorade....ne posustaj verujemo u tebe !!!
    (Samo Zlatna, 17. jun 2012 11:02)

    # Link komentara

  3. Bravo majstore, samo tako nastavi. Sportisti jedini ponos Srbije!!!!
    (fsd, 6. jun 2012 21:24)

    # Link komentara

  4. Cavo, slacemo ti svi pozitivnu energiju snagom uma da uspes u svojim ciljevimai malo odusevis i nas u ovim sirotinjskim danima.
    (Transcendetalna olimpizacija, 1. jun 2012 13:17)

    # Link komentara

  5. Svaka cast!!!Posle velike pauze zbog operacije mnogo je tesko,da se vrati na vrh!Sprinterska disciplina 100 delfin..i tako ubedljivo pobediti..jos jednom svaka cast!
    Samo napred,sa vremenom ispod 51 sigurno moze da se konkurise za medalju na OI!
    (retro, 29. maj 2012 07:37)

    # Link komentara

  6. Gledam po stampi ,pa ne mogu da verujem ? Pisu o Mihajlovicu i drugim sportistima a posebno o Djokovicu na po pola stranice ili celu stranu !? A Cavic i Lendjel usli u finale Evropskog prvenstva i to obelezéno na prostoru kutije od sibica, kao da nas je sramota ?????? Koja bruka i sramota za "sportsku"naciju ? Govori nam nas komentator koliko Madjari daju za plivanje, onda nije ni cudo, da su samo u stafeti 4x100 mesovito uzeli na Evropskim sampionatima 11 zlatnih medalja !!!??? Probam da se setim koliko je Srbija osvojila zlatnih medalja ukupno na Evropskim sampionatima ?
    (precanin, 27. maj 2012 19:53)

    # Link komentara

  7. Svaka cast legendo. Momcina je pravi primer za sve nas po mnogim pitanjima, jos da mu nije ovog naseg mentaliteta koje ocigledno poseduje, pitanje je gde bi bila njegova granica.
    Ja sam imao priliku da budem sa njim u istom bazenu, ljudi pa to
    nije covek to je podmornica. Samo napred kralju, da uzmes medalju u Londonu i da se oprostis kako si i zasluzio.
    (zemara, 27. maj 2012 18:54)

    # Link komentara

  8. Po ko zna koji put, hvala na ponasanju, stavu i nacinu radovanja. Dostojanstveno i racionalno. Nema euforije kada je sve poznato. Najvaznije je biti stabilan i realan ali i iskren, prema sebi i drugima. I potpuno se slazem da tek kada osvojis medalju mozes svima da kazes da si povredjen ili bolestan. Jos jednom i jos puno puta...Hvala ti Milorade....i bravo!!!!!
    (Cvetko, 27. maj 2012 11:08)

    # Link komentara

  9. Bravo Milorade, zlatna medalja i vreme koje mnogo obecava. Srecno u Londonu i da te zdravlje posluzi!
    (Dubai, 27. maj 2012 07:26)

    # Link komentara

  10. Cavicu, ako citas ovo, samo da ti prenesem nasu zahvalnost za sve odricanje da bi Srbija dobila evropskog, a dace Bog i Olimpijskog prvaka u plivanju. Zapravo svaka medalja bi bila fantasticna, tako ostaje samo da ti pozelimo dovoljno snage da izdrzis jos ova dva meseca do igara.

    Sve najbolje, majstore!!!
    (Turin Turambar, 27. maj 2012 00:37)

    # Link komentara

  11. Ovaj put Majki moze da se slika ,vec vidim zlato za Srbina
     (Mica, 26. maj 2012 22:36)

    # Link komentara