Milan Piperski za B92: "Sazreo sam"

Srpski bokser Milan Piperski boksovaće u subotu za titulu sveslovenskog prvaka u verziji WBC (WBC CISBB TITLE). On je tim povodom za B92 govorio o očekivanjima pred ovaj duel koji je za njega od velike važnosti.

“Meč je od velike važnosti jer se borimo za titulu. Za mene je imperativ, jer titula znači dolazak na korak od ostvarenja ličnih ciljeva."

Pošaljite komentar
  1. Ako neko, uz Sjeklocu i Zlaticanina zasluzuje da stigne do neke svetske ili neke druge prestizne titule u profesionalnom boksu onda je to sigurno Milan Piperski. Divan covek, sportista od glave do pete, momak koji je ceo svoj zivot posvetio boksu. Ja koji nga izuzetno dobro poznajem (gotovo sve njegove vrline i mane) mu to od srca zelim. Srecno Pipi, svi istinski prijatelji i ljubitelji boksa se raduju svakoj Tvojoj pobedi i zele Ti sve najbolje u poslu koji nije ni malo lak. Neka su bog i sreca uz Tebe!
    (Dobar poznavalac boksa, 7. maj 2012 18:44)

    # Link komentara

  2. Bravo Piperski, ti si istinski sampion za razliku od pojedinaca...
    (belgradeboxingteam, 28. april 2012 23:28)

    # Link komentara

  3. Srbija treba da bude ponosna sto ima ovako dobre boksere kao sto su Nenad Borovcanin i Milan Piperski bas sam gledao Piperskog u subotu na b92 i MORAM DA POHVALIM B92 STO SE SETILA DA PRIKAZUJE BOKS A NE SAMO FUDBAL,KOSARKA SVAKA CAST SAMO NASTAVITE GLEDAM JE SVAKI PUT!(:POZDRAV ZA B92
    (Milan, 9. april 2012 20:54)

    # Link komentara

  4. ajmo komso svi smo uz tebe!!!!
     (dokle-vise.., 6. april 2012 17:31)

    # Link komentara