Marsel Hiršer – pravi naslednik austrijskih legendi

Ako je trijumf Lindzi Von u generalnom plasmanu Svetskog kupa bio očekivan, onda je to što je Austrijanac Marsel Hiršer osvojio veliki Kristalni globus u konkurenciji skijaša prava senzacija. Hiršer pre samo godinu dana nije mogao da hoda posle teške povrede u Hinterštoderu, a iako se ove sezone takmičio u tehničkim disciplinama, slalomu i veleslalomu, i dve trke u superveleslalomu, zasluženo je krunisan novim šampionom elitnog takmičenja. Put do toga nije bio lak, pošto je do titule mladi Austrijanac pobedio povredu, svoje protivnike na stazi, ali i kontroverze koje su ga pratile tokom većeg dela sezone...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Vidi sta Hrvata citaju nase vesti..Bravo momci i vi znate sta je pravo..samo tako..
    (SRBIJA, 13. april 2012 00:27)

    # Link komentara

  2. Hvala vam na temama o Hirseru i Bardalu, one su pokazatelj da zimski sportovi u ovoj zemlji nisu zaboravljeni i da ima onih koji se razumeju u njih i zele i da sa drugima podele to.
    (Ski, 11. april 2012 21:05)

    # Link komentara

  3. Hirser je odlican skijas, verujem da je ovo samo pocetak njegove dominacije, ali i da ce se Svindal konacno probuditi i uspeti bar malo da ga izazove.
    (Nemanja, 9. april 2012 23:12)

    # Link komentara

  4. Mali je odlican skijas i zasluzeno je osvojio titulu. Svi, posebno Hrvati, koliko god se trudili da umanje ono sto je on uradio mnogo grese, a to sto ostali nisu iskoristili svoje sanse sami su krivi.
    (Kitz, 6. april 2012 00:33)

    # Link komentara