EL: Počinje rasplet, ko će na fajnal-for?

Prva dva meča četvrtfinalnih serija Evrolige doneli su nam rezultate koji se mogu svesti pod „očekivano“, mada je pozitivno iznenadio Olimpijakos. Pirejci, koji su se nekako ušunjali među osam najboljih, dobili su prvi meč u Sijeni, a bili su i nadomak nove senzacije u drugom okršaju. Barselona je u duelima sa Uniksom pokazala da joj je odbrana najveći kvalitet (2-0), CSKA je nadmoćan kao i cele sezone, a Makabi je u jednom od najuzbudljivijih mečeva ove sezone izjednačio u seriji sa Panatinaikosom na 1-1.

Saša Ozmo
Pošaljite komentar
  1. 100 marke!
    (znalac, 6. april 2012 09:49)

    # Link komentara

  2. Dobra mu prognoza, Olimpijakos prosao, svaka im cast, to je veliko iznenadjenje , mlad i ambiciozan tim, a proci ce i PAO.Dalje je sve moguce, neka im je sa srecom!
    (Paola, 31. mart 2012 11:17)

    # Link komentara

  3. kume, nemoj da si k.... evo moze i u 50?
    (znalac, 30. mart 2012 15:07)

    # Link komentara

  4. Pogresna prognoza autora. Bar 1 grcki tim ide dalje. Pomenuo je navijace Bilbaa a pritom zaboravio navijace Olimpijakosa i atmosferu koju oni prave.
     (Veerghoen, 27. mart 2012 16:19)

    # Link komentara

  5. Prilicno sam uveren da ce Pao proci dalje. Realno, Zeljko je najbolji trener, gledajuci sve sportove, kad su u pitanju vazne utakmice. Zna covek da spremi tim, kao sah da igra. Setite se prosle godine cetvrtfinala. Barselona je imala jedan od najboljih timova koji je ikada igrao Evroligu. A Pao je te 4 utakmice odigrao, da ce se to dugo pamtiti. I onda se prosetao na Final four-u. Moze Pao da gubi i 20 razlike tokom sezone, ali, ako prodju top 16, tesko ih iko moze zaustaviti. Ja mislim, da ih ni cska ne moze pobediti. Cska ce morati da odigra jednu slabiju utakmicu. Na njihovu zalost, mislim da ce to biti ili polufinale, ili finale. Moja skromna prognoza, i navijacka pomalo - Pao sampion.
    (slobodan, 26. mart 2012 21:41)

    # Link komentara

  6. Odlična analiza čoveka koji(vidi se iz aviona)poznaje suštinu igre pod obručima.101% se slažem,potpisujem i primam opklade!
    (demijan, 26. mart 2012 20:29)

    # Link komentara

  7. Mislim da gresis za Grcke predstavnike. PAO ide sigurno na f4.
    (Srki, 26. mart 2012 17:14)

    # Link komentara

  8. aj' u 100 marke da je pogresio bar u pitanju jednog grckog predstavnika, ako ne i oba?
    (znalac, 26. mart 2012 13:40)

    # Link komentara

  9. Dosta dobar i realan prikaz...
    CSKA je najsigurniji za F4,prava su mašinerija,i tamo će biti glavni kandidati za titulu.Mada,celu sezonu su furiozni,a plašim se da do pada nekd mora doći...
    Barsa će se namučiti u Kazanju,možda Uniks dobije treću...ali realno idu na F4.Tamo sumnjam da mogu do titule,al se nikad ne zna šta sve Navaro može da ubaci...
    Sijena i Oli...biće tesno.Pirejci su pokazali da mogu,ali da li baš mogu da dobiju obe u Grčkoj...očekujem bar jednu pobedu Sijene u Pireju.
    A tek Pao-Makabi...klasik evropske košarke! Ne verujem da Makabi može dobiti obe u Tel Avivu,to bi značilo tri puta uzastopno tući jedan Panatinaikos...mnogo je! Biće peta u OAKA Areni,a tamo je Željko,ipak, favorit...Ko god ode dalje,zaslužuje finale.
    (Rih, 26. mart 2012 13:18)

    # Link komentara

  10. Nisam bas siguran u prognozu autora teksta da dalje ide Makabi. Ko ih je gledao ove sezone u EL mogao je da vidi da uopste nisu toliko dobri. Najbolju utakmicu su odigrali upravo protiv Panatinaikosa. Medjutim, i to je bio vise srecan splet okolnosti (dve trojke Blua sa osam metara?!) i jako los ucinak Panatinaikosa u sutu za dva poena. Kad god je trebalo da odigraju dobro ove sezone, oni su podbacili. PAO ide dalje.
    (spin_doctor, 26. mart 2012 13:17)

    # Link komentara