EP: Bravo za Makedoniju, fijasko Francuza

Najveće iznenađenje šampionata Evrope u Srbiji bila je reprezentacija Makedonije. Naši južni susedi, uz podršku fenomenalnih navijača, ostvarili su najbolji rezultat u istoriji. Najveće razočaranje turnira bila je Francuske, koja je u punom sastavu zauzela poslednje mesto u grupi u drugoj fazi takmičenja. Katastrofalni su ponovo bili i Nemci, dok su Poljaci igrali „od sjaja do očaja“. Slovenci su Evropi predstavili neke veoma kvalitetne mladiće, dok Šveđani bez nekoliko zvezda nisu mogli više od plasmana u drugi krug.

Predrag Ozmo
Pošaljite komentar
  1. bravo Makedonija svaka cast pogotovo navijacima odlicno peto mesto ako vam je plus za utehu napravili ogroman kvalitet veci no sto je ikada bilo
    (Petar, 16. februar 2012 10:23)

    # Link komentara

  2. Briljantno napisano! Citao sam tekst Predraga Ozma i prosle godine i mogu da kazem da nikad nisam naisao na bolje i strucnije rukometne tekstove. Svaka cast, samo tako nastavite.
    (THC, 3. februar 2012 20:39)

    # Link komentara

  3. Momci su bili sjajni na EP a i mi navijaci smo pomogli na najbolji mozni nacin. Ni je mi krivo sto nismo usli u polufinale (a da smo bar bod osvojili so Danska igrali bi) krivo mi je zbog ove generacije rukometara sto nije bila redovna na valiki takmicenja. I na ovo EP I na SP u Hrvatsku dokazali smo da igramo vrhunski rukomet. U baraz za SP smo zgazili Island (tadasnji Olimpiski prvak) a sada smo se nosili Svedjani, Nemci, Danci, Poljaci. Eh kako ni smo igrali lani u Austrija i minatih prvenstva pa da dobijemo jos par kvalitetnih igraca kao sto smo dobili Stojan Stoilov posle ovo EP. Za kraj narekao bih krazba svih vremena sto Lazarov nije u all star timu. Isto je bilo i na SP 2009.Samo vas potsetujem, lani u Austrija najbolji desni bek je proglasen Jiha a Ceska je zavrsila 8ma! Svaka ti cast EHF!!
    (BaneizSkoplje, 2. februar 2012 23:41)

    # Link komentara

  4. fenomealna kompletna analiza, sve je obradjeno do najsitnijeg detalja i nista nije propusteno! pod tim mislim i na prva dva dela texta! autoru kapa dole, gdin ozmo se perfektno razume u rukomet. nadam se da ce nastaviti da pise. pozdrav svima
    (Sirius, 2. februar 2012 20:43)

    # Link komentara

  5. Eh,da nisu onako glupo izgubili loptu u poslednjih pet sekundi protiv Danske, Danska ne bi ušla u polufinale i tako dalje ..
    (Nole, 2. februar 2012 17:08)

    # Link komentara