Sport u 2011. godini, tenis

Sportska redakcija B92 nastavlja sa godišnjim pregledima dešavanja u svetu sporta. Nakon podsećanja na najvažnije momente iz auto-moto sporta i košarke, pred vama je osvrt na tenisku 2011. godinu. Čovek koji je obeležio sezonu za nama definitivno je Novak Đoković – on je osvojio tri Grend slem turnira, pet takmičenja iz Masters serije i postao je najbolji teniser na svetu. Janko Tipsarević napokon je osvojio prvu titulu, zatim i drugu, a na kraju je bio i učesnik završnog Mastersa u Londonu.

Pošaljite komentar
  1. Stvarno ne razumem takve osobe koje navijaju protiv sunarodnika.To su osobe koje nemaju cilj u životu, koje ništa ne vide pozitivno i sve im je monotono.Takve osobe su praktično već mrtve, odnosno živi leševi.

    NAPRED NOLE, POKIDAJ IH ZA SVE NAŠE LJUDE!
    (MarkedOne8, 16. januar 2012 15:10)

    # Link komentara

  2. Ove godine se Federer vraca na 1. mesto a Nadal na 2. mesto.
    (razocarana, 5. januar 2012 19:58)

    Sta? Nisam znao da ovi iz ATP-a uvode 0. mesto?
    (Ja, 15. januar 2012 08:15)

    # Link komentara

  3. Ove godine se Federer vraca na 1. mesto a Nadal na 2. mesto.
    (razocarana, 5. januar 2012 19:58)

    # Link komentara

  4. I napred Zvezda le i napred Zvezda leee
    (idemo delije, 4. januar 2012 21:13)

    # Link komentara

  5. I tako...
    A imam i ja jedne teniske loptice, ene je tamo na kredencu cuti...dobro sad pomerim je duzmem slatko kad potrosim, uh kako je dobro, al da ne pricam mnogo, pojo sam ga skoro skroz a tek Januar bre ubice me ova moja.
    Nego sta htedoh...da, gledam ja Nola, gledam jeste, a barata s taj reket alal mu cufte, nema sta da kazem. Gledam ga ja tako, pa zaspem, ali onaj dan uh, taj dan nisam zaspao...ma onaj kad onaj bre Rodja, kako bese Rodzers...tako nesto, kad na kraju zamase onim prstom na sljaku su igrali, da vidis znam i ja nesto, ma pratim ja to tako, samo ova moja kad joj serija pocinje, onda odem tu u kafane, al ne volem tamo mnogo bre diskutuju, cas je ovaj bolji cas onaj, cas Nadal cas se ne nadaju, al bogami Nolo ga opremio s oni tacne i ja bi da ovoj mojoj poklonim jednu taku, da ima slatko da postavi, eto dobro ce mu dodje jedared.
    A onaj...Stip..ne Tipsa da...e on isti Mosa iz kafanu, i on tako tetoviran sav i gleda tako urotljivo, samo nema djozle ki on, mozda dete nije buljavo sta znam, mislim kad gi skine jel, ali eto dobar mali, niki ga ne premeti kad on odjedared na masterse ove zavrsne jel...opasan mali Stip..Tipsa bese da.
    Eto ti...nekad sam ustajo nocom da gledam Kleja, ovog bre Mohameda Aliju kako se bije, a sad Nola, jes ne bije se, nego bije, i nek bije, on je nas brate pa mi nekako milo, i to sto uzima pare, ako nek uzima tom zapadu imaju ga da se rasipu, a meni, ne treba, dosta mi da kupim ranu za stoku i pivo neko i eto, zivi vi meni bili, a Nole, ma nek ih delje jos malo, jedno 5-6 godini pa kad se zasiti nek dodje ovde, pa gde ima bolje...i tako...
    (Distreksn, 4. januar 2012 20:41)

    # Link komentara

  6. BRAVO B92,Super redakcijo,fenomenalno,fantasticno.Nemam reci hvale koja moze da opise moja osecanja,napravili ste super,a mislim da ce nas NOVAK ove 2012god. jos bolje da potvrdi .Hvala i puno srdacnih pozdrava iz MÜNCHEHA.
    (Mira, 4. januar 2012 20:32)

    # Link komentara

  7. Prva asocijacija na 2011.svakom je Novak Djokovic.

    NO1E TI SI NASE SUNCE I NASA ZVEZDA DANICA
    SAMO NEBO TI JE GRANICA!
    SRECNA TI 2012 GODINA NOVA
    I NEKA BUDE KAO 2011.GODINA IZ SNOVA!

    DILEME NEMA,
    2012 OSVAJAS ZLATNU OLIMPIJSKU MEDALJU I
    SVA 4 GRAND SLEMA!

    NAS PONOSU I DIKO
    NE MOZE TE POBEDITI NIKO!!!!

    Hvala za NEOPISIVU radost koju si nam pruzio tokom cele sezone! Pozdrav za sve nase sportiste i NAS B92,uz zelju da se i dalje zajedno radujemo uspesima nasih sportista!!!!
    (Smil, 4. januar 2012 20:03)

    # Link komentara