Obradović za B92: "Đoković može i više nego 2011. godine"

Pauza između dve teniske sezone prošla je veoma brzo i već je vreme da najavimo ono što nas očekuje u 2012. godini. U novogodišnjem intervjuu za B92 selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović analizirao je šta nas čeka u predstojećoj sezoni. Obradović je govorio o dometima ’velike četvorke’ (Đokoviću, Nadalu, Federeru i Mariju), Tipsareviću, Troickom i Lajoviću, o tome ko bi mogao da iznenadi, Australijan openu itd.

Saša Ozmo
Pošaljite komentar
  1. Nadam se da ce se Nole koncentrisati maksimalno na GS titule i Olimpijadu i na poneki masters i da nece obracati paznju sta mediji pisu i kako ga loze na pojedine titule koje ce mu uskratiti neophodnu energiju za ono najvaznije. To su uradili i ove godine lozeci ga na nekakav rekord pobeda u nizu i mislim da je zbog toga prokockao RG. U svakom slucaju bice uzbudljivo, jedva cekam AO i zelim Noletu svu srecu i zdravlje u predstojecoj sezoni a ljubiteljima tenisa dobre meceve za uzivanje.
    (Izi, 7. januar 2012 20:58)

    # Link komentara

  2. Teoretski i "zlatni slem" je u igri.
    (Branimir, 31. decembar 2011 19:03)

    # Link komentara

  3. Posto sam i ja strucnjak, da kazem svoje mislejnje:

    Novak uzima sva 4 GS turnira. A ostatak nabrojanih moze da se bori za ATP 250 i 500. Bicemo u situaciji da gledamo totalnu dominaciju broja 1.

    Srecna Nova godina!!!
    (Go Tipsa, 31. decembar 2011 12:48)

    # Link komentara