Spanci su bolji i od Italijana

Kada je u pitanju nastavak karijere, Veljko Paunovic jos uvek ne zna da li ce sledece sezone nositi crveno-beli ili crno-beli dres. U toku naredne nedelje trebalo bi da bude poznato da li ce nastaviti karijeru u Atletiku iz Madrida ili se vraca u Beograd da pomogne Partizanu na putu do Lige sampiona. Trenutno se nalazi u Jugoslaviji i prati desavanja na Mundijalu, a za B92 komentarise izuzetno uzbudljivu nedelju.

Specijalno za B92, Veljko Paunovic, fudbaler Atletika iz Madrida
Pošaljite komentar
  1. samo pokazujem koliko nista ne znamo o fudbalu,tojest u ovom trenutku paunovic dokazuje da je absolutno ne kompetentan da analizira sp.pa spanci su potpuno zasluzili da ispadnu od iraca u produzetku a bilo je jasno da igraju na penale jer su tehnicki bolji tim i to se i ispostavilo pri izvodjenju penala. sto se tice prognoze zs cetrvtfinale e tu se tek obrukao pa nek pogleda spanski i italijanski tim od golmana do napada pa nek kaze gde su to spanci individualno bolji.evo pr.
    da nije ijero bolji od neste ili mozda barajha od totija...pa mislim ovo je smesno.uostalom spanci nikad nista nisu pokazali na velikim takmicenjima ajde da vidimo da li ce ovog puta.ako budu igrali sa italijanima u cetvrtfinalu tesko.
    (boran, 17. jun 2002 17:21)

    # Link komentara