Fudbalska 2011 – godina za zaborav

Nakon završetka Svetskog prvenstva u Nemačkoj, 16. avgusta 2006. godine Srbija je odigrala prvu zvaničnu fudbalsku utakmicu kao samostalna zemlja i pobedila Češku sa 3:1. Zaključno sa tim mečom, “Beli orlovi” su odigrali 65 utakmica, 30 puta pobedili, 15 puta remizirali, a 20 puta izgubili. Pet selektora je predvodio srpski nacionalni tim, a samo su dva imala pozitivan učinak. Gledajući godine, najuspešnija je bila 2009. sa čak 75% pobeda, dok su najgore godine bile 2007. sa tek 30%, i tekuća 2011. sa 33,33% pobeda. U obe godine Srbija je igrala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

A. Kovačević
Pošaljite komentar
  1. Zenska reprezentacija Srbije je pobedila Hrvatsku pre nekoliko dana sa 4 2 u kvalifikacijama za euro,zatim vas je pobedila u Hrvatskoj sa 1 2 u kvalifikacijama za svetsko.Mladi su vas 2004 na euro pobedili u grupi,vi ste nas pobedili samo 2 puta,Srbija je dva puta bila u finalu prvnstva evrope 2007 i 2004 do 21 godine,a vi niste.Bolji smo od vas u odbojci,tenisu,kosarci,vaterpolu a vi ste bolji od nas samo u rukometu,za fudbal se jos ne zna,vi ste bolji u seniorskoj kategoriji a mi u mladjim, vide cemo ko ce pobediti u narednim duelima.
    (m, 24. novembar 2011 14:15)
    # Link komentara
    ajmo reč da si u pravu,a šta je sa skijanjem,jedrenjem,atletikom,gimnastikom,boksom,hokejom......nisu to jedini sportovi legendo,adioooo
    (torca du, 24. novembar 2011 23:18)

    # Link komentara

  2. Zenska reprezentacija Srbije je pobedila Hrvatsku pre nekoliko dana sa 4 2 u kvalifikacijama za euro,zatim vas je pobedila u Hrvatskoj sa 1 2 u kvalifikacijama za svetsko.Mladi su vas 2004 na euro pobedili u grupi,vi ste nas pobedili samo 2 puta,Srbija je dva puta bila u finalu prvnstva evrope 2007 i 2004 do 21 godine,a vi niste.Bolji smo od vas u odbojci,tenisu,kosarci,vaterpolu a vi ste bolji od nas samo u rukometu,za fudbal se jos ne zna,vi ste bolji u seniorskoj kategoriji a mi u mladjim, vide cemo ko ce pobediti u narednim duelima.
    (m, 24. novembar 2011 14:15)

    # Link komentara

  3. Ne znam zasto se komentarisanje ovog clanka pretvorilo u raspravu sa navijacima hrvatske fudbalske reprezentacije, ako se nigdje u naslovu a ni u samom tekstu jednom rijecju ne spominje hrvatska fudbalska reprezentacija?! Mi umjesto da se bavimo samima sobom i da analiziramo nase greske iz proslosti, da nam se iste ne bi ponovile u buducnosti, mi smo dozvolili sebi da nas drugi uvuku u beznacajnu navijacku raspravu. Mozda su i nasi fudbaleri i rukovodstvo naseg Saveza previse optereceni beznacajnim raspravama, a ne resavanju nagomilanih problema, pa zato i postizu ovako slabe rezultate. Da ne spominjem sad koliko je rukovodstvo naseg fudbala i fudbalska mafija uopste opterecena licnim bogacenjem preko ledja nasih reprezentativaca, o kome su nasi fudbaleri vrlo dobro upuceni, sto im se i vidi na licima dok igraju za nacionalni tim. Kod nas se problemi rjesavaju u hodu, u pauzama beznacajnih rasprava. Nista se ne radi planski osim bogacenja preko tudjih ledja. Optereceni smo previse raspravama umjesto da mislimo samo o cilju i o nacinu kako da sto lakse ostvarimo taj cilj.
    (Navijac srpske fudbalske reprezentacije, 24. novembar 2011 13:24)

    # Link komentara

  4. Polako ali sigurno fudbal kao sport propada u Srbiji.više greju rezervne klupe.Fudbal će sve više potonuti,neće ga godinama više biti na medjunarodnoj sceni.U Srbiji će se i dalje svadjati delije i grobari a neće da vide da zbog njih propada srpski fudbal.U našem fudbalu vlada korupcija,kriminal,neznanje,sujeta i slične stvari.Samo nerealaqn čovek ili ko ima materijalne interese neće sve ovo da vidi. Očekujem još lošije rezultate srpskog fudbala u narednim godinama.
    (Ljubitelj sporta, 23. novembar 2011 07:25)

    # Link komentara

  5. (zvezdas, 22. novembar 2011 19:38)

    iotprilike ste vi tolko bolji u kosarci ko mi u rukometu. a opet mi u kosarci igramo s vama egal kao i vi sa nama u rukometu. inace sad vas nimo dobili jer smo igrali bez pola tima, igrali smo u srbiji a trener nam je UZASAN. sa njim smo odigrali ocajno lose zadnje, i jedino, prvenstvo.
    (d, 23. novembar 2011 00:30)

    # Link komentara

  6. @ (Pedja, 22. novembar 2011 14:03)

    I Kecman, Dusan Kecman :))
    (Zoki, 22. novembar 2011 19:55)

    # Link komentara

  7. (d, 22. novembar 2011 17:07)

    tacno je, dao je vucinic, ali nije samo vucinic igrao tu utakmicu, u sred hrvatske ste izgubili 2:1 tad vucinic nije dao gol, evo ti i sastava

    SCG: Stojković,Lomić,Biševac,Ivanović,Stepanov,Basta,Trišović,
    Miljaš,Todorović,Vučinić,Purović.

    Hrvatska:Vranjić,Vučko,Vukman,Ćorluka,Bartulović (od 69. Bodrušić)

    Vukojević,Marčić (od 46. Lakić),Pelaić (od 46. Papa),Modrić,Kranjčar,Da Silva.

    nosioci igara vase i nase reprezentacije, bolji smo u svakom sportu i tacka, znam da boli ali tako je, imamo vise uspeha na velikim takmicenjima nego vi, na SP kosarci mi vas je skoro bilo zao kad je komentator skoro poceo da place, tenis da ne pominjem ocitali vam lekciju u sred hrvatske, u rukomtu sam vec rekao miljama ste ispred nas ali ne mzoete da nas dobijete, u odbojci vas i nema, pominjes klubove, mislis na dinamo koji je rekao da nece biti samo posmatrac u LS, pa partizan ej bar dao gol, i to 3 gola, bolje gledaj sa koliko ce razlike veceras dinamo izgubiti, jer gola nece dati sigurno, u vaterpolu smo vas dobijali, pa od 2006 pa do sada smo osvojili u vaterplu vise nego vi, sta pricas ti onda...:)
    (zvezdas, 22. novembar 2011 19:38)

    # Link komentara

  8. Ne razumem sto se mi ljutimo kad se komshije Hrvati sprdaju sa nasom fudbalskom reprezentacijom,pa oni i jesu za sprdnju po svemu uchinjenom do sada (svaka chast pojedincima koji su iskakali iz sivila) i nema tu ljutish,to su chinjenice!!!
    (DzigiBau, 22. novembar 2011 19:04)

    # Link komentara

  9. Ja se necu baviti statistikom vec cinjenicama koje su na zalost bile strasna stvarnost mog detinjstva a zatim i godina koje su usledile:

    1. Mijatovic pogadja precku ( mozda i najstrasniji momenat )
    2. EP 2000, Holandija nas puni sa sest komada, ispadamo iz daljeg takmicenja i od tada ne znamo za EURO.
    3. Azerbejdzan
    4. Argentina i sestica u Gelzenkirhenu, blamaza kakva se retko gde vidja, malo je nedostajalo da gledam uzivo. Na srecu, nisam, jer bi me verovatno uhapsili.
    5. Kazahstan, sto je bio uvod u Novi Zeland
    6. Australija vodi sa 2:0 u najvaznijoj utakmici jedne generacije, da ne kazem da nam je put do polufinala SP sa Urugvajem bio otvoren. Onaj nas go iz nehata nisam ni video jer sam prekinuo gledanje, cisto da mi TV ostane citav
    7. Slovenija, ponovo penal, sada Vidic ( kada sam ga video dekocentrisanog kao da sam gledao Mijata pre trinaest godina )

    I onda kazu gledaj fudbal, i gledacu spansku ligu, ovi nasi ne zasluzuju. Cisto da napomenem, u Srbiji ce 2016 godine ziveti decaci koji ce imati 16 godina i jos nece znati sta to znaci kada tvoja reprezentacija igra na prvenstvu Evrope.
    (ja, 22. novembar 2011 17:57)

    # Link komentara

  10. (zvezdas, 21. novembar 2011 23:17)

    o cemu ti. nema vise crnogoraca da vas izvlace. crnogorac vucinic je dao sva 3 u beogradu, bez njega bi ispali. crnogorac mijatovic je dao u zagrebu, bez njega bi ispali, crnogorci u vaterpolu su vas izvlacili, kaoi u rukometu (braca perunicic).
    a mi smo vas dobijali i sa tim crnogorcima: u atlanti u vaterpolu, u kosarci split oba puta partizan 1997-e, dinamo partizana 1997-e, pa mlada repka itd, itd.
    mi smo vas dobili sve prve, a prve se pamte. koga briga za 505-e.

    zato gledaj rezultate od 2006-e (i ovdje ti u clanku lijepo pise):
    u vaterpolu smo vas dobili u melbournu i zagrebu, vi nas jednom. (dakle 2:1). mi otad imamo evropsku (2010) i svjetsku titulu (2007) a vi jednu svjetsku (2010). da ne govorim kolko su nam klubovi bolji otad.ž
    u nogometu smo bolji i na reprezentaivnom i na klupskom planu, u rukometu također, vi ste bolji u kosarci

    inace

    srbija 65 30 15 20

    hrvatska 207 110 60 37

    svaki komentar je suvisan...
    (d, 22. novembar 2011 17:07)

    # Link komentara

  11. Ne mogu da verujem da smo ovoliko popularni u Hrvatskoj.Citajuci ove komentare imao sam utisak da sam na nekom ''ljepom njihovom'' sajtu.Za sve ove sto prozivaju kako su bolji u svim sportovima,imam pitanje.Da li su vam poznata imena Sale Djordjevic i Aleksandar Rasic? Pozdrav za sve Srbende sirom planete.
    (Pedja, 22. novembar 2011 14:03)

    # Link komentara

  12. (Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera?, 22. novembar 2011 01:54)

    al si se ti nalupao, ja ne znam ko te uvelicava nase dve utakmice sa vama, nama je to bila utakmica kao i svaka druga, znacial nam je samo zato jer smo osigurali EP, a ko je bio bolji, to smo videli kad sa igracem vise niste mogli da nas dobijete u sred hrvatske, pa vi ste ovog bilica i reprezentaciju celu posle poraza u grcke pljuvali najstrasnije, sad kao hocete da osvojite EP, niste vi bolji od nas, razlika ej samo u odnosu prema reprezentaciji, tu se samo slazem, vasi se vise bore za hrvatsku, a nasi misle da su zvezde, ali i to ce se uskoro dovesti u red, i vi za nas izmislili fudbal, u svim sportovima smo miljama ispred vas, znam da boli ali to je istina, igrali smo i u rukometu na Ep, pa ste se jedva u zadnjim sekundama spasli poraza i uzeli bod, a tu ste miljama ispred nas, sta je to nego kompleks, a sto se tice kvalifikacija za SP, pa sta vi mislite da ce i tad biti ovako ocajno stanje, kao i sad, na SP idemo kao prvi, a vama uzimamo 4 boda mozda cak i 6 ziv bio pa video..
    (zvezdas, 22. novembar 2011 13:08)

    # Link komentara

  13. Mislim da treba jedan veliki rez. Postaviti za cilj sledeci Euro. Dakle za 4 godine. Vremena i potpunu podrsku novom treneru da uigra,zblizi i stekne poverenje novih mladih igraca,sto bi istovremeno znacilo i oprastanje od nekih koji su imali priliku. Time bi se i skinuo taj veciti pritisak na igrace i selektora,distanciranje od medija i svu paznju na teren. Selektor ne mora da bude najveca legenda svetskog fudbala,niti stranac,niti genije,samo dobar psiholog kojeg ce mladi igraci da postuju i koji ce moci da motivise.
    (DSP, 22. novembar 2011 12:56)

    # Link komentara

  14. Čoveče, čitam i ne mogu da nađem komentar nekoga iz Srbije... :))) Biram da mi to bude presmešno, jer nisam u fazonu da plačem. Pozdrav dobronamernim Hrvatima. U pravu je čovek koji je apostrofirao odnos prema reprezentaciji. Takav nam je odnos prema svemu, i zato smo danas tu gde jesmo. U stvari, taj odnos prema reprezentativnom dresu je paradigma našeg odnosa prema sebi samima. Prosto, stoka smo(ne znam je l se računa ovo kao neprikladno ako i sebe uključiš u stado... nadam se nekom otvorenijem administratoru)Ipak, nikada neću prestati da gledam reprezentaciju, i da se nadam da će se taj odnos promeniti. Nemam drugog izbora. A i da imam, ne bi bilo drugačije. Ustaće srpski fudbal. Samo ćemo prethodno morati svi mi, braćo, da se malo uspravimo. U svojim glavama.
    (Ivan D - Veran sebi, veran svojima., 22. novembar 2011 12:27)

    # Link komentara

  15. Problem je u losoj selekciji igraca.
    Za reprezentaciju treba da igraju samo oni najspremniji i najstandardniji igraci u svojim klubovima.
    Ne sme reprezetnacija da bude "centar za oporavak" karijera i "pijaca" za prodaju igraca.
    Kljuc je dobar selekor.
    (nekle, 22. novembar 2011 11:53)

    # Link komentara

  16. Republika Hrvatska 207 110 60 37 351:191
    Republika Srbija 65 30 15 20

    Hrvatska 7/9 velika natjecanja, Srbija 1/3.

    Hrvatska trece mjesto na svijetu i 2 puta 5-i u Evropi. Srbija ispala u grupi.

    Hrvatska na jedan poraz veze 3 pobjede, Srbija na jedan poraz veze pobjedu i po.
    Hrvatska gubi svaku 5.61 utakmicu, Srbija svaku 3.25
    (d, 22. novembar 2011 11:16)

    # Link komentara

  17. E sta ti je istorijska bliskost i povezanost na tekst o nasoj reprezentaciji vecina komentara iz Hrvatske,na svaku vest o zvezdi vecina komentara od grobara...Kompleksi su cudo...
    (vuk, 22. novembar 2011 10:50)

    # Link komentara

  18. Evo ovako komsije , ja cu sada iznjeti svoje misljenje o vasoj reprezentaciji pa mozetese sloziti samnom ili ne!!! Dosta pratim nogomet i reprezentacije Hrvatske i Srbije, za pocetak cu samo dati usporedbu ucinka..dakle ovdje pise da ste od augusta 2006 pretrpili 20 poraza dok je Hrvatska koju je Bilic preuzeo isto u augustu 2006 pretrpila samo 8 poraza...to je ogromna razlika i to je razlog zasto je Hrvatska stalno u top ten drustvu a moram priznat da uopce nemamo bolje nogometase od vasih. Mislim da je razlog tome sta u Hrvatskoj postoji KULT reprezentacije, sta ti igraci dolaze i igraju sa posebnim nabojem,velikim zarom i zeljom za pobjedom svoje zemlje.Reprezentacija je u Hrvatskoj svetinja i igraci jedva cekaju da se reprezentativno okupe,da se druze i ponosni su sta igraju za svoju zemlju! Dok eto ja to kod reprezentacije Srbije nevidim...nema onog naboja ,zara....nema,ono sta se kaze ,kulta reprezentacije. Igraci dolaze nonsalantno,glume zvijezde u svojoj reprezentaciji, sto mi je totalno nezamislivo umjesto da ginu za taj dres i grb. Eto to je po meni osnovni razlog zasto je Hrvatka reprezentacija bolja i ima bolje rezultate od Srbije!!!
    (marko, 22. novembar 2011 09:15)

    # Link komentara

  19. ¨Gubila je od Kazahstana, Poljske, Litvanije, Novog Zelanda, Estonije, Australije, Hondurasa...¨

    Tuga komšije.
    Ogromna Tuga...
    (kaos, 22. novembar 2011 08:27)

    # Link komentara

  20. Obzirom na veliku razliku u kvaliteti koja je trenutno prisutna, Srbi realno Hrvate u nogometu mogu dobiti samo i iskljucivo na playstationu. Spominju se utakmice U21 reprezentacije, omjeri su u tom uzrastu izjednaceni, i jedni i drugi imamo pobjede, Hravstka cak i uvjerljivije te poraze i remije. S tm da je Hrvatska u posljednjem kvalifikacijskom ciklusu prije par mjeseci potpuno nadigrala i pobjedila vrsnjake iz Srbije. Smjesno je to velicanje remija Jugoslavije (ne Srbije) sa Hrvatskom kao da ste nas pobjedili. Realno je Hrvatska u obje utakmice bila bolja, da nije nestalo struje u Beogradu od straha zbog poraza tada bi vec kvalifikacije bile rijesene u korist Hrvatske, koja je ipak bila zasicena velikim postignucem na svjetskom prvenstvu tako da u te kvalifikacije nije usla dosta lose. U nogometu se nikada niste niti ce te se moci usporedjivati sa Hrvatima, zanimljiv je podatak da je Srbija samo ove godine izgubila vise utakmica nego Hrvatska u posljednjih 6 godina! Dok mi svih ovih godina brojimo pobjede protiv Njemacke, Engleske, Italije, Spanjolske, Argentine, Nizozemske, vi ste uspjeli samo jednom pobjediti neku veliku reprezentaciju i to nakon nevjerojatnih 20 dugih godina! Da ne govorimo o sramotnom podatku da 16 godina se niste uspjeli plasirati na EP i da redovno gubite od reprezentacija poput kazahstana, Azerbedjana, N. Zelanda, Hondurasa, Litve i Estonije! Hrvatska uvijek naplati svojim duznicima, naplatili smo Njemackoj i Turskoj a naplatiti cemo i Srbiji. Samo komsije nemojte da opet nestane struje kad bude gusto, ok?

    Vidim spominje se nedavna utakmica rukometa, zamisli kakvog li kompleksa, izgubili smo na na bezveznom gostujucem turniru protiv napaljenih Srba jer igraju protiv rukometne velesile. Hrvatska koja se okupila 2 dana prije turnira i dosla potpuno nemotivirana, bez 4 prvotimca iz pocetne sedmorke i podatkom da smo posljednju reprezentativnu utakmicu odigrali prije 9 mjeseci! Ma onda mora da imamo kompleks i od Ceha, jer smo i od njih izgubili dan ranije, zar ne..
    (Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera?, 22. novembar 2011 01:54)

    # Link komentara

  21. Meni se čini da vi oduvijek imate dobar tim, lošeg izbornika i užasnog predsjednika Saveza. Onaj vama kao da ne želi dobro.

    Šteta što niste ubacili analizu i klubova, ova vam je godina također očajna, ali nije da u zadnjih par godina niste imali uspjeha... Uglavnom, želim vam sreću protiv svih repki osim protiv Hrvatske.
    (HR Tomi, 21. novembar 2011 23:49)

    # Link komentara

  22. Ovaj članak zorno pokazuje kako u Srbiji nogomet igraju antitalenti,antitalenti vode savez, antitalenti su izbornici...Realnost je ta kako niste za nogomet i bolje vam je da se primite odbojke i trba u Guči..tu ste br 1..a nogomet gledajte na tv-u i uživajte u renomiranim repkama poput naše...nema ljutnje...nama ne ide košarka a vama nogač..ako vam je to neka utjeha u ženskom ste bolji svaka čast..kad gledam ove tablice sa vašim rezultatima dođe mi da se smijem..pa usporedite utakmice srpske i naše hrvatske repke..kao i rezultate..neko ne izgubi od Italije nikad u službenoj tekmi a neko gubi od Azarbejdžana i ostalih velesila...kako god da nam ide loše u nogometu za Srbiju smo velesila
    (kukuleleeeee, 21. novembar 2011 23:42)

    # Link komentara

  23. fudbal u srba-sport za zaborav!!!
     (Nemanja, 21. novembar 2011 23:38)

    # Link komentara

  24. Prvo i prvo do Antića radite genija a imao samo preko 60% osvojenih bodova, a Bilić ima preko 70% osvojenih bodova.

    A onda da mi netko objasni ovu mitomaniju da vam naša nogometna reprezntacija paše? Nikad nas niste pobjedili, a ako vi x s nama slavite kao uspjeh onda smo mi stvarno neka sila.
    Ako pri tom junačkom busanju u prsa mislite na susret mladih reprezentacija (ajmo onda gledati i žensku reprezentaciju)nemojte zaboraviti da su vas naši mladi rastočili u Beogradu 6-2 1999. godine kao i onu nedavnu 3-1 u Varaždinu.
    Ma možete se junačiti po netu ali svi znamo ko je gazda a ko miš u predstojećim kvalifikacijama.
    (zg slavac ide na euro, 21. novembar 2011 21:26)

    sta pricas ti, dobijamo vas gde stignemo, imate tezak kmpleks od nas, i to konstantno dokazujete, pa i rukometu koji je vas sport, pominjes fudbal, kazes nismo vas nikad dobili, a kad ste vi nas dobili, pricam o A selekciji, a zaboravio si onih 3:0 i 2:1 u mecu mladih, kad je za vas igrao vas lukica, kranjcar, eduardo, nosioci vase reprezentacije, kad smo vam objasnili kako se igra fudbal, i u pravu je covek, vi ste nasa talija, garant nasa ispeha, pogledaj u proslost pa ces videti, tako da je vise nego ocigledno ko je ovde mis, a ko macka...
    (zvezdas, 21. novembar 2011 23:17)

    # Link komentara

  25. I kad gubi, i kad bije, srpska zastava se vije!
     (Beli Orao, 21. novembar 2011 21:39)

    # Link komentara

  26. Sve u svemu, mora sto pre nesto da se menja! Ja se svejedno nadam najboljem u kvalifikacijama za SP, pogotovo sto su tu braca Hrvati, oni su nam talija :) SRBIJA!
    (Uros, 21. novembar 2011 20:26)

    Prvo i prvo do Antića radite genija a imao samo preko 60% osvojenih bodova, a Bilić ima preko 70% osvojenih bodova.

    A onda da mi netko objasni ovu mitomaniju da vam naša nogometna reprezntacija paše? Nikad nas niste pobjedili, a ako vi x s nama slavite kao uspjeh onda smo mi stvarno neka sila.
    Ako pri tom junačkom busanju u prsa mislite na susret mladih reprezentacija (ajmo onda gledati i žensku reprezentaciju)nemojte zaboraviti da su vas naši mladi rastočili u Beogradu 6-2 1999. godine kao i onu nedavnu 3-1 u Varaždinu.
    Ma možete se junačiti po netu ali svi znamo ko je gazda a ko miš u predstojećim kvalifikacijama.
    (zg slavac ide na euro, 21. novembar 2011 21:26)

    # Link komentara

  27. Sjajno odradjena rekapitulacija koja moze da dovede do razlicitih zakljucaka, kako smo u nekim trenucima(kao i sad) bili bas jadni, a nekad blistali... Dovoljna je ova statistika na kraju da se zakljuci ko je bio najbolji, Antic jedini iznad proseka! Nije ni imao neku konkurenciju doduse... Imamo mi i bez Dekija i Vidica dovoljno dobre igrace, naravno kao problem se ponovo namece ta motivacija(koja se i na ovim linkovima od starih vesti isto najvise kritikuje u komentarima) i zato mislim da nama pre svega treba motivator, neko ko ce da ih nalozi, a zatim da bude i autoritet i takticar... Mozda Sinisa, ne znam... Posle svih ovih neuspeha ni u koga ne mozes da budes siguran... E sad to sto pre svega treba Tole&co da otperja iz "orlovog gnezda" to je jos veci problem... Sve u svemu, mora sto pre nesto da se menja! Ja se svejedno nadam najboljem u kvalifikacijama za SP, pogotovo sto su tu braca Hrvati, oni su nam talija :) SRBIJA!
    (Uros, 21. novembar 2011 20:26)

    # Link komentara

  28. Zar ne bi Bora Milutinovic bio dobar kandidat za novog selektora?
    (Vinko, 21. novembar 2011 20:07)

    # Link komentara

  29. hvale Antica a sa njim nismo mogli ni da dobijemo Novi Zeland. Hvala misteru ali daleko ti kuca!
    (antic, 21. novembar 2011 18:44)

    # Link komentara

  30. i coveka koji napravi istoriski rezultat oterate..I dovedete coveka koji ne zna ko mu igra levom nogom... Joj samo da taj covek tj Antic doce na mesto predsednika FSS pa da budemo kao partizan u kosarci...
    (sever, 21. novembar 2011 18:23)

    # Link komentara

  31. Zaboravio sam ja unapred i 2012. i 2013. i 2014. godinu, cisto da se ne sekiram...
    (Zoki, 21. novembar 2011 18:21)

    # Link komentara

  32. "Sve to je bio uvod za meč generacije na “Marakani” protiv Francuske 9. septembra, Francuzi su sa igračem manje uspeli da osvoje bod."

    Istinito bi bilo da ste naapisali da je Srbija sa igracem vise uspjela da osvoji bod u Beogradu protiv Francuza. 80 minuta igrali ste bunker a imali ste igrace vise na terenu i protiv sebe najgoru francusku reprezentaciju u posljednjih 20 godina koja je tada rukometnim golom otisla na SP i propisno se obrukala kao i Srbija.
    (Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera?, 21. novembar 2011 17:58)

    # Link komentara

  33. Pantelic 10 golova od 2006-2011.A nas glavni napadac. Hahaha :)
    (koller, 21. novembar 2011 17:40)

    # Link komentara